Jump to content

XRV750L

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About XRV750L

  • Ημ. Γέννησης 13/03/1962

XRV750L's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχεις δίκιο ioma, Έχοντας μπεί στο μυαλό μου η φιλοσοφία του ενιαίου provider σταθερής-ιντερνετ, έκανα σύγχιση ΟΤΕ και ΟΤΕνετ. Δεν είχα βέβαια καμμιά πρόθεση να παραπληροφορήσω, δεν είμαι μέτοχος κανενός:D
  2. Ταπεινή μου άποψη, εφ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή σου, πάρε ολοκληρωμένο πακέτο της vivodi μαζί με σταθερή τηλεφωνία, για να μην σε τρέχουν απο τον Άννα στον Καιάφα. Είναι προτιμότερο να είναι ένας provider υπεύθυνος για όλα. Ετοιμάζομαι να κάνω κάτι αντίστοιχο με την Forthnet που βάζει ιδιωτικό δίκτυο στην περιοχή μου. Πάλι καλά που με ανοικτό τηλέφωνο είσαι οκ. Φαντάζεσαι να χρειαζόταν ανοικτή βρύση?:lol: :cry:
  3. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα Forthnet. Αναπυσσόμενη μεγάλη ιδιωτική εταιρεία με σεβασμό στον καταναλωτή, χωρίς την δημοσιουπαλληλίστικη νοοτροπία του ΟΤΕ. Φαντάζεσαι να χρειαστείς την υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης του πΟΤΕ το Σαβ/κο και να περιμένεις να ανοίξει την Δευτέρα το πρωί? Είμαι 4-5 χρόνια πελάτης της χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ίσως προλαβαίνεις την προσφορά για την 2048 στα 23 Ευρώ τον μήνα, τελική συνολική τιμή, πάρε τηλέφωνο πρώτα όμως, γιατί ήταν μέχρι 30/9
  4. Οταν εξοικειωθείς με το ADSL, υπάρχει όντως τρόπος για δωρεάν ιντερνετιακή τηλεφωνία με voip. Μην τα φορτώνεσαι όμως όλα μαζί. Σιγά και σταθερά χωρίς ντροπές και άγχος.
  5. Αν σε ενδιαφέρει η αναγνώριση κλήσης στο σταθερό, θα την χάσεις με την PSTN, εκτός αν την πληρώσεις εξτρα, οπότε έρχεσαι πάλι στα λεφτά της ISDN. Η διαφορά είναι μικρή και αν ξανακάνεις μετατροπή θα κάνεις ενα εξάμηνο να αποσβέσεις τα κερατιάτικα που χρεώνει ο (π)ΟΤΕ για την μετατροπή. Άστο όπως έχει και ψάξε κάποια προσφορά εορτών απο κάποιον σοβαρό isp και τελείωσε το θέμα.
  6. Αυτές τις μέρες ψάξε τις εορταστικές προσφορές από όλες τις εταιρείες, κατά καιρούς βγάζουν προσφορές και πιθανόν να γλυτώσεις το τέλος ενεργοποίησης τουλάχιστον. Από κει και πέρα θα πληρώνεις για ADSL 384 περίπου 45 ευρώ τον μήνα, ανάλογα με τον isp, (μιλάμε για απεριόριστη πρόσβαση χωρίς ογκοχρέωση), και βέβαια το πάγιο 30αρι ανά δίμηνο στον (π)ΟΤΕ για την τηλεφωνική γραμμή σου, συν βέβαια το κόστος για τις τηλεφωνικές κλήσεις σου. Στην περίπτωση χωρίς ογκοχρέωση που συζητάμε, και τουλάχιστον για την Forthnet που γνωρίζω, δεν πληρώνεις ούτε τον εξοπλισμό (router, splitter), ούτε κάτι άλλο, αυτά είναι όλα. Μέσα σε αυτά τα λεφτά περιλαμβάνεται και η συνδρομή internet, όσο για την μετατροπή σε ISDN, οχι δεν έκανες μ@λ@κί@, έκανες πολύ καλά. Τέλος δεν έχεις πρόβλημα με τον υπολογιστή, δουλεύουν αντίστοιχα και παλιότεροι.
  7. Οταν λετε οτι μπαινετε, εννοειτε οτι μπαινετε μεχρι τελους οπου μπορειτε να διαβασετε μηνυματα και να γραψετε και δικο σας, η, απλως ανοιγει μεχρι εκει που λεει ''διεθνης τροκρατια''? μεχρι εκει μπαινω και γω, αλλα δεν με παει παρακατω απο 6 διαφορετικες συνδεσεις που εχω δοκιμασει, μεχρι και με γραμμη Τ2, ακομα και απο ιντερνετ καφε. :cry:
  8. εαν σου εβαλε προεπιλογη χωρις να το ζητησεις (το εχει κανει σε πολλους η Τρελλας), ζητας να σου δειξουν την υπογραφη σου, η, την εξουσιοδοτηση απο το προσωπο που ανηκει ο αριθμος. Εαν οντως δεν γνωριζετε τιποτα, απλα δεν πληρωνετε τιποτα. Εαν επιμεινουν, η, τους γειωνετε, η, τους καταγγελετε για πλαστογραφια. Ειναι απλη και ευκολη διαδικασια και να εισαι σιγουρος πως θα το αφησουν το θεμα εκει.
  9. σορρυ ο Viper ηθελα να πω
  10. Εξακολουθω να μην μπορω να μπω ουτε με ISDN,ουτε με ADSL,αλλα ουτε και με T2. Ο μονος που μπορεσε να μπει μια φορα ηταν ο JUNior και μαλιστα με PSTN. Καπου εδω θα κουφαθούμε (φυσικα το πιστευω το παιδι, αλλα ειναι κουφο το ολο θεμα).
  11. Εδω και καποιο καιρο συμμετεχω στο φορουμ μιας πολυ γνωστης ιστοσελίδας σε καποιο συγκεκριμενο θεμα. (Θα σας δωσω λεπτομερειες για να τσεκαρετε το προβλημα και σεις). Τις τελευταιες 3-4 μερες δεν μπορω να μπω με τίποτα!! Εχω ADSL 384, ομως εχω προσπαθησει και με γραμμη Τ2 με το ιδιο αποτελεσμα. Μου φορτωνει με το ζορι 5 μπαρες και εκει...τελειωνουν ολα. Το παραξενο ειναι πως η επικεφαλιδα του θεματος, που σου δειχνει τον αριθμο των συνολικων απαντησεων, (οπως και ημερομηνια και ωρα της τελευταιας), προχωραει κανονικα. Με πυραυλο μπαινουν οι αλλοι? Προκειται για μαιμου απαντησεις εσωθεν? Παιζεται κατι πολυ τεχνολογικο που εγω αγνοω? Μιλαω για το in.gr οπου μπαινετε στο forum, επιλεγετε το κατω-κατω θεμα που λεει ''ειδησεις-επικαιροτητα'', και σε αυτα που ανοιγει στην συνεχεια προσπαθηστε να μπειτε στο ''διεθνης τρομοκρατια''. Προφανως δεν θα σας αφησει να μπειτε, ομως τσεκαρετε καπου τον συνολικο αριθμο και την τελευταια ημερομηνια-ωρα, και ξαναδειτε το αργοτερα, η αυριο, οπου οταν εσεις παλι δεν θα μπορειτε να μπειτε, καποιοι αλλοι θα το εχουν κανει χαλαρα.!! :cry: :cry: :cry:
  12. βρες απο καποιον φιλο ενα cd εγκαταστασης απο καποιο σκαννερ της hp η καποιας αλλης εταιρειας. Συνηθως, εχουν ενσωματωμενα μεσα τετοια προγραμματακια που δουλευουν ανεξαρτητα απο την συσκευη. Σιγουρα παντως θα σε βοηθησει και το photoshop. :rolleyes:
  13. ειλικρινα, δεν με εχει προβληματισει προσωπικα. Μου τρωει πολυ λιγο χωρο στον δισκο, στο boot του pc δεν ειναι καθολου χειροτερο απο το Norton που εχω στην δουλεια (που εμαθα απο την μηχανογραφηση μας οτι ειναι λιγο ακριβοτερο), και καποια στιγμη που τους εστειλα mail για κατι που τελικα ηταν δική μου απροσεξια, επικοινωνησαν μαζι μου απο την Φινλανδια μεσω διερμηνεα (επειδη ειχα δηλωσει ''GR''),και τελικα μου αρεσει πολυ ο επαγγελματισμος καποιου που σεβεται τα λεφτα μου ακομα και αν δεν γνωριζει πως στην Ελλαδα βγαινουν δυσκολα. :) :) :)
  14. πολυ καλο προγραμματακι εχει η hp ενσωματωμενο στο cd εγκαταστασης καποιων scanners. Δυστυχως το εχω χαρισει :worry:
  15. ΕΙΧΑ Mc Afee μεχρι που τους χρειαστηκα μια φορα και τους τηλεφωνησα. Μου είπαν πως θα με πάρουν πισω εκείνοι, και τους περιμενω 3 χρονια.!! :lol: απο τοτε εχω F-secure που βρήκα τυχαια στο διαδικτυο με δωρεαν δοκιμη για 6 μηνες. Εμεινα ευχαριστημενος, το ανανεωσα on line στην ληξη με 39 ευρω για ενα χρονο και εξακολουθω να ειμαι ευχαριστημενος. Σχετικα ελαφρυ, με πολυ καλο anti spam και parental control, με σχεδον καθημερινη on line ενημερωση, ευκολα κατανοητο ακομα και για αρχαριους, και μεσα στην απλοτητα του δουλευει αψογα και αποτελεσματικοτατα. Δυστυχως δεν εχω τριτη εμπειρια για να βοηθησω πιο σφαιρικα. :)
×
×
  • Create New...