Jump to content

voula_9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

voula_9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα ήθελα να σας ρωτήσω, αν ξέρει κανείς, αν υπάρχει scanner στην αγορά που να έχει τροφοδοτικό όπως ο εκτυπωτής και να παίρνει πολλές φωτογραφίες μαζί για σκανάρισμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. To demonoid.com είναι ανοιχτό τώρα. Όποιος προλάβει...
  3. Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ.
  4. Το πρόβλημα είναι το εξής: 1. Κάνω rar το αρχείο που θέλω (συμπεριλαμβανομένου και το info arxeio (demonoid) που χρειάζεται. 2. Δημιουργώ torrent με τον Azureus και 3. Το κάνω upload στο Demonoid. Το μήνυμα που παίρνω είναι το εξής: Δεν συμπεριλαμβάνεται το αρχείο info του Demonoid στο rar αρχείο. (ενώ το έχω βάλει). Γιατί; Προσπάθησα 4 φορές. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Γεια σας παιδιά. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Έχω εγγραφεί στο demonoid.com και θέλω να κάνω upload ένα αρχείο torrent, γιατί το ratio μου είναι χαμηλό (0,52). Πώς θα το κάνω αυτό;
  6. Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντησή σου.
  7. Παιδιά, συγνώμη που επαναφέρω ξανά το ίδιο θέμα (το οποίο έχει χιλιογραφτεί σ' αυτό το Forum), αλλά θα ήθελα μία μικρή διευκρίνιση σχετικά με: 1. Τι σημαίνει στον Azureus: seed 0 (6), peers 4 (76); Είναι καλό αυτό; ή όχι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Έχω πολλές οικογενειακές φωτογραφίες (παππούδες κ.λπ.) ασπρόμαυρες, που έχουν φθαρεί με το πέρασμα των χρόνων. Είναι σκισμένες κ.λπ. Θέλω σκανάροντάς τες, και επεξεργάζοντάς τες, να βγει ένα νορμάλ αποτέλεσμα για να μπορέσω να τις τυπώσω.
  9. Εννοώ παιδιά, αν ξέρετε κανένα plugin που να κάνει quik fix ή κανένα άλλο προγραμματάκι, εκτός από το Photoshop. Αυτό εννοώ. Όχι ότι δεν είναι καλό το Photoshop, αλλά πρέπει να υπάρχει και κάποιο άλλο που να φτιάχνει τις φωτογραφίες με μία ή δύο κινήσεις. Αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ.
  10. Μήπως ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας ασπρόμαυρων - ρετρό φωτογραφιών; Ή κανένα plugin; Εκτός του Photoshop βέβαια. Ευχαριστώ
  11. Να δοκιμάσεις το Pinnacle studio 9. Κάνει τα πάντα και έχει και πολλές επιλογές για background. Το "καις" σε CD ή DVD και έχεις ένα πολύ τέλειο αποτέλεσμα!!!
×
×
  • Create New...