leontas Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 1) Ορθογραφία 2) Οι λέξεις μου 3)Προσθήκη συμβόλου 4)Τύπος εισαγωγής 5) Αντιγραφή όλων 6) Επικόλληση 7) Χρήση Multitap 8) Απόκρ. λίστ. προτάσ. 9) Γλώσσα Σε κάλυψα? Δηλαδή αυτή η λίστα δεν υπάρχει στο Ρ900? Υπάρχει, αλλα δεν υπάρχει στο αναβαθμισμένο σε Ρ910ι που το έκανα..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 xerei kaneis an sto p900 mporei na dei kaneis tv me ena programa kai episeis uparxei esto kai h mikri periptosh to kinhto na dexte videoclishs pali me kapio programa thanksοχι ακομα. αλλα και να υπηρχε θα ηταν μεσω gprs και η χρεωση αναλογη..... Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 krima kai einai krima gati oloi exoun 3g ektos apo mena ouaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 a kati alo to magic activation pou xei to p800 ti einai kai douleuei sto p900?> Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Χαίρετε παίδες, Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να γίνει ένα "μερικό" backup στο P900 ; Δηλαδή μόνο τα contacts, το ημερολόγιο, ίσως τα tasks και τα αρχεία του jotter (αλλά αυτά τα τελευταία δεν είναι τόσο σημαντικά), και ίσως και τα SMS (ούτε αυτά είναι τόσο σημαντικά). Ο λόγος είναι ότι θέλω να "καθαρίσω" τη συσκευή, και να ξανακάνω καθαρές εγκαταστάσεις διαφόρων εφαρμογών, κλπ, καθαρίζοντας διάφορα "υπολείμματα" από παλιότερα install/uninstall... ένα κάρο πραγμάτων :rolleyes: Από ότι καταλαβαίνω, ένα full backup κρατάει (και άρα επαναφέρει) τα πάντα, μαζί με τα "υπολείμματα" που ανέφερα, και γενικώς ότι υπήρχε και πριν... Με λίγα λόγια, δώρο-άδωρο για την περίπτωσή μου. Καμιά ιδέα ; θενκς :) nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Συγχρονισμός με το Outlook, και μετά φορματ (ή SE update). Δεν νομίζω να βρεθεί κανένα "μαγικό"... http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 cybernec θενκς για την απάντηση, να σου πω την αλήθεια το είχα σκεφτεί το Outlook, αλλά κολλάω στο ότι δεν γίνεται πάντα σωστός συγχρονισμός - π.χ. αν σε μια επαφή στο P900 έχω 2-3 κινητά, 2-3 fax, κλπ, αυτά δεν θα περαστούν σωστά μια και δεν υπάρχουν αρκετές αντίστοιχες θέσεις στο Outlook... Πάντως ευχαριστώ για την πρόταση... Το brainstorming συνεχίζεται :) Update : Στο C:\System\Data\ υπάρχει ένα αρχείο "Contacts.cdb", το οποίο "τυχαίνει" να είναι και το ίδιο μέγεθος με το μέγεθος του contact list μου, έτσι όπως το αναφέρει τουλάχιστον το Sman. Υποθέτω ότι αν κρατήσω αυτό το αρχείο και το επαναφέρω αργότερα, θα σώσω τα contacts μου... Μπορεί να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει κάποιος πριν αρχίσω τις... αλχημίες ; :p (Ανάλογα αρχεία υπάρχουν επίσης για τα μηνύματα (SMS, MMS, email), για το Jotter, για το ημερολόγιο, κλπ !) nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Χαίρετε παίδες, Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να γίνει ένα "μερικό" backup στο P900 ; Δηλαδή μόνο τα contacts, το ημερολόγιο, ίσως τα tasks και τα αρχεία του jotter (αλλά αυτά τα τελευταία δεν είναι τόσο σημαντικά), και ίσως και τα SMS (ούτε αυτά είναι τόσο σημαντικά). Ο λόγος είναι ότι θέλω να "καθαρίσω" τη συσκευή, και να ξανακάνω καθαρές εγκαταστάσεις διαφόρων εφαρμογών, κλπ, καθαρίζοντας διάφορα "υπολείμματα" από παλιότερα install/uninstall... ένα κάρο πραγμάτων :rolleyes: Από ότι καταλαβαίνω, ένα full backup κρατάει (και άρα επαναφέρει) τα πάντα, μαζί με τα "υπολείμματα" που ανέφερα, και γενικώς ότι υπήρχε και πριν... Με λίγα λόγια, δώρο-άδωρο για την περίπτωσή μου. Καμιά ιδέα ; θενκς :) nixxτης επαφες μπορεις να της στειλεις στον υπολογιστη σου μεσω ir ,bluetooth και εμφανιζονται σαν αρχειο vcf και παλι πισω στο τηλ και της αποθηκευει μονο το ακομα και της φωτωγραφιες που εχεις . contacts/contacts/all/send this folder/ Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Παιδιά έχει κανείς τα ελληνικά για την R2b? Και αν ναι μετα σε ποιο φάκελο τα βάζω? Kαι κάτι άλλο. Είχα αποθηκεύσει τις επαφές μου αλλα αποθηκευτηκε κάθε επαφή σαν ξεχωριστό αρχείο .vcf .Υπάρχει τρόπος να τις στείλω στο κιν όλες μαζί ή μόνο μία-μία? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teiresias Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 POU BORW NA VRW TA ELLHNIKA GIA CXC162022 R3C006 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 της επαφες μπορεις να της στειλεις στον υπολογιστη σου μεσω ir ,bluetooth και εμφανιζονται σαν αρχειο vcf και παλι πισω στο τηλ και της αποθηκευει μονο το ακομα και της φωτωγραφιες που εχεις . contacts/contacts/all/send this folder/ Θενκς mathios, αν το κάνω έτσι θα κρατηθούν ακόμα και οι "περίεργες" επαφές μου (πολλά κινητά / πολλά fax σε ένα όνομα, κλπ) ; Καμία λύση για το ημερολόγιο ; nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Φίλε nixx, τώρα που το σκέφομαι γιατί δεν δοκιμάζεις το OxygenPhoneManager ? Παίρνει μπακάπ σε τηλ.κατάλογο και ημερολόγιο. Μόνο που πρέπει να έχεις irda στο πισί σου για να δουλέψει. Εμένα με έχει σώσει κάποπτε όταν δεν μπορούσα να συγχρονίσω το τηλ. με το Outlook και χρειαζόμουν backup των επαφών. http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Θενκς mathios, αν το κάνω έτσι θα κρατηθούν ακόμα και οι "περίεργες" επαφές μου (πολλά κινητά / πολλά fax σε ένα όνομα, κλπ) ; Καμία λύση για το ημερολόγιο ; nixxολα μενουν,ακομα και η φωτογραφιες που εχεις μαζι με της καταχωρισεις. Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosNikolaou Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Γειά σας, Αγόρασα καινούριο P910i πρίν 15μέρες. Τα προβλήματα που αντιμετώπισα 1. Celebrations ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ πρόγραμμα! όμως ύστερα απο μερικές εγκαταστάσεις άλλων προγραμμάτων (οχι δέν έχω ούτε είχα ποτέ Doom...) τα Ελληνικά του γίνανε... κάτι Σανσκριτικά! και μερικά buttons του προγράμματος δέν είχαν κάν επιγραφή! α.Απεγκατάσταση-Αλλαγή σε Αγγλικό μενού/Αλλαγή σε Ελληνικό μενού-Εγκατάσταση του Celebrations... τζίφος... β.Προσπάθεια restore... τζίφος λόγω του παρακάτω προβλήματος νο.2 γ.Reset-Επαναφορά εργοστασιακών απο τις ρυθμίσεις-επανεγκατάσταση του Celebrations... τζίφος... δ.SonyEricsson update service-επανεγκατάσταση Celebrations... Λειτουργεί!!! (μέχρι φυσικά μετά απο εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής να ξανα-Σανσκριτοποιηθεί...) 2. Δέ κάνει restore... Εχω κάνει τέσσερα backup (1 κάθε 3-4 ημέρες) καθώς φόρτωνα διάφορα προγραματάκια. Οταν κάποτε είπα να επιστρέψω σε κάποια προηγούμενη κατάσταση λόγω προβλήματος των Ελληνικών, τότε ενώ ξεκινά κανονικά τη διαδικασία επαναφοράς, σταματά η κανονική λειτουργία του τηλεφώνου και μπαίνει σε mode επαναφοράς, η εφαρμογή backup/restore ξεκινά να ελέγχει τα αρχεία του τηλεφώνου, τότε εμφανίζει ένα παράθυρο με μήνυμα λάθους οτι δέν έχει επικοινωνία με το τηλέφωνο (!!!) και οτι το τηλέφωνο θα επαναξεκινήσει... και στη συνέχεια του κάνει επανακίνηση. Εκανα reset απο τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου με επαναφορά... τίποτα! μολονότι διέγραψε όλα τα δεδομένα είχε πάλι την ίδια συμπεριφορά! Εκανα εημέρωση απο το site της SonyEricsson (περίπου μιάμιση ώρα με PSTN) όπου αφού διέγραψε πάλι τα πάντα, (έβαλε περισσότερες απο δύο γλώσσες ώς δυνατότητες) δοκίμασα να κάνω restore και... λειτούργησε!!! Εκανα λοιπόν restore απο ένα backup και το προηγούμενο πρόβλημα λύθηκε, όμως... όμως όταν προσπάθησα να ξανακάνω το ίδιο restore... έ... πάλι τα ίδια!!! αρνείται να ξανακάνει restore με ακριβώς το ίδιο μήνυμα οτι χάνει την επικοινωνία με το τηλέφωνο και του κάνει επανεκίνηση... μυστήρια πράγματα! Μήπως μόνο μετά απο την υπηρεσία update μπορούμε να κάνουμε restore ή μήπως κάτι υπάρχει στο backup και 'μπλοκάρει' το restore? Κάτι που θα μπορούσατε να μου πείτε για τα Ελληνικά που χάνονται στο Celebrations? Κάτι για το μήνυμα λάθους κατα τη διαδικασία restore? Χρήστος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOTHBYS_18 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Καλημέρα σας. Σκοπεύω να κάνω format το κινητούλι μου μιας και έχει περάσει κανένα 6μηνο που το έχω και προφανώς έχει γεμίσει η μνήμη του τηλεφώνου από πρώην install/uninstall προγραμμάτων.Πριν το κάνω όμως θέλω να σας ρωτήσω μερικά πραγματάκια. 1)Φυσικά αρκετά από τα προγράμματα που είχα τα θέλω ακόμα αλλά δυστυχώς ο σκληρός δίσκος μου πριν από 1 μήνα μας άφησε (είπε να κατοικοεδρεύσει στην western digital μαζί με όλα μου τα data, αυτομάτως και με τα ωραιότατα sis αρχεία μου) με αποτέλεσμα να μην έχω πλέον το πολυπόθητο sloved full., καθώς επίσης και το αγαπημένο μου unreal player. Η ερώτηση λοιπόν είναι αν υπάρχει τρόπος μέσα από το κινητό να σώσω αυτά τα προγράμματα(ρώτησα ήδη κάποιον αλλά μου είπε οτι δεν γίνεται, αν έχει κάποιος αντίθετη γνώμη ας με ενημερώσει) 2)Έχω το appforgebooster αλλά προσπάθησα να το περάσω στο κινητό αλλά προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα το sis αρχείο που έχω.Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου το στείλει? 3)Υπάρχει τρόπος να μπορέσω να κάνω uninstall προγράμματα που ύπαρχουν στο κινητό αλλά δεν τα θέλω?(π.χ. solitaire, κάποια themes, γενικά προγράμματα του κινητού) 4)Επίσης ας με ενημερώσει ποιά είναι η διαφορά του opera από τον browser του κινητού γιατί όλοι το έχουν δεδομένο ότι πρέπει να το γνωρίζουμε και εγώ δεν ξέρω τον Χριστό μου :rolleyes: 5)Πως μπορώ να κάνω τα mp3 μου ogg για το κινητό? Πόση διαφορά υπάρχει στην ποιότητα του ήχου? Όποιος γνωρίζει κάτι από όλα αυτά ή έχει κάποιο από τα προγράμματα που ψάχνω ας μου στείλει ένα pm να δώσω το mail μου για να μου τα στείλει.Ευχαριστώ http://briefcases.pathfinder.gr/download/604535 Non c'e scelta senza me, non c'e vita senza me..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 @ ChristosNikolaou Με υγεία το Ρ910! Για το πρώτο σου ερώτημα δεν γνωρίζω. Για το δεύτερο ερώτημα σχετικά με το restore. Είναι σίγουρο ότι επανέρχεται κάτι στο τηλέφωνο που μετά δεν το αφήνει να ολοκληρώσει τη διαδικασία... Γενικώς όταν το κινητό εμφανίζει ένα λειτουργικό πρόβλημα που φαίνεται να οφείλεται σε λογισμικό καλό είναι να μην του επαναφέρεις πολύ πρόσφατο backup γιατί επαναφέρεις και την αιτία του λειτουργικού προβλήματος. Κάνε πάλι ένα update από την SE (κι ας κρατήσει μιάμιση ώρα...) και μην επαναφέρεις κανένα backup, φέρε το κινητό στην κατάσταση που επιθυμείς (από εφαρμογές κλπ) και μετά κάνε ένα backup και έναν συγχρονισμό για να είσαι σίγουρος. @ SOTHBYS_18 Καλημέρα και σε 'σένα (πώς αντέχεις το pc τόσο πρωί;..) 1) Δυστυχώς όχι. Πρέπει να κάνεις μία βόλτα από το P800/900 Apps & Games Requests 2) Μπορείς να το πάρεις από εδώ (δεν είμαι σίγουρος αν είναι η τελευταία έκδοση) 3) Όχι εάν είναι εφαρμογές που μπαίνουν μαζί με το λειτουργικό (π.χ. επαφές, τηλέφωνο και μερικά παιχνίδια) δεν μπορείς. 4) Ο Opera είναι σχεδιασμένος για html και ο browser του κινητού για wap. Πάρα πολλές ιστοσελίδες μπορείς να τις δεις και με τον browser του κινητού, αλλά ο Opera είναι σαφώς καλύτερος και με περισσότερες δυνατότητες (π.χ. πλοήγηση σε πλήρη οθόνη, σύνδεση του κινητού με το pc σου με bluetooth ή την βάση συγχρονισμού και "σερφάρισμα" με τη σύνδεση του υπολογιστή σου στο ίντερνετ, κλπ) 5) Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το freeRIP που είναι και δωρεάν. Διαφορά μεγάλη δεν είδα αλλά τα αυτιά μου δεν είναι και η καλύτερή μου αίσθηση, οπότε μια δοκιμή θα σε πείσει :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ρε παιδιά πήγα χθες το βράδυ να κάνω αναβάθμιση στο 900αράκι μου απο R2B σε R5B από το site της se. Κατέβασα το seus_setup115 το έτρεξα και μετά μου έκανε 2-3 ερωτήσεις το site και μετα έβγαλε error. Τι μπορεί α φταίει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Δεν ξέρει κανείς ρε παιδιά? Sorry για το πρήξιμο αλλά θέλω να το αναβαθμίσω γιατί έχω μείνει λίγο πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIKSA Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 καλησπέρα παιδιά...μία ερωτησούλα σχετικά με το smartmovie...έκανα convert μία ταινιούλα 95mb, και μόλις πάω να την μεταφέρω στην 128 με το btagent μου βγάζει μήν οτι δέν είναι δυνατό να μεταφερθεί το αρχείο,με μεγιστο μέγεθος 32mb...χωρο έχω...τί φταίει??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Γεια χαρά σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται στο P900 να έχουμε αγγλικό μενού και ελληνικό Τ9. Τα contacts μου είναι στα αγγλικά. Το organizer vesion που έχω είναι το R5B02 με γλώσσα αγγλική. Από το site της SE Ελλάδος βρήκα το "P900_Languagefiles_cxc162021_R5B01" που έχει και ελληνικά. Το έχει δοκιμάσει κανείς??? Λέτε να γίνει καμμιά πατατιά??? Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 καλησπέρα παιδιά...μία ερωτησούλα σχετικά με το smartmovie...έκανα convert μία ταινιούλα 95mb, και μόλις πάω να την μεταφέρω στην 128 με το btagent μου βγάζει μήν οτι δέν είναι δυνατό να μεταφερθεί το αρχείο,με μεγιστο μέγεθος 32mb...χωρο έχω...τί φταίει??? Mάλλον η ταινία που πας να στείλεις αποθηκεύεται στην εσωτερική μνήμη του κινητού και δεν πάει στην κάρτα σου. Άρα για να την φορτώσεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις card reader ή κάποιον file manager μέσω router. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Ρε παιδιά πήγα χθες το βράδυ να κάνω αναβάθμιση στο 900αράκι μου απο R2B σε R5B από το site της se. Κατέβασα το seus_setup115 το έτρεξα και μετά μου έκανε 2-3 ερωτήσεις το site και μετα έβγαλε error. Τι μπορεί α φταίει? Δεν ξέρει κανείς ρε παιδιά? Sorry για το πρήξιμο αλλά θέλω να το αναβαθμίσω γιατί έχω μείνει λίγο πίσω. Ean mas eleges kai ti leei to "error" pou sou vgazei isws na itan pio eykolo na se voithisoume, file mou... :!: :o [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Ean mas eleges kai ti leei to "error" pou sou vgazei isws na itan pio eykolo na se voithisoume, file mou... :!: :o Απλά έλεγε "unknown error". Πάω σήμερα να δοκιμάσω σε ένα φίλο μου με dsl να δούμε τι θα γίνει. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Επιτέλους τα κατάφερα :) Την έκανα με dsl σε φίλο μου την αναβάθμιση. Το μονο που με χάλασε ότι στη λίστα με τις φωτο φαίνονται λίγο θολές αλλά απ'ότι έχω διαβάσει συμβαίνει σε όλους σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 παιδια χαιρετω εχω το εξης προβλημμα εγκατεστησα το photofusion (το κατεβασα απο το briefcase ενος παιδιου εδω στο forum) μαλλον κατι δεν πιγε καλα στην εγκατασταση και τωρα οταν παω να το κανω απεγκατασταση απ το κινητο μου βγαζει σφαλμα και μετα κατι για το οτι η προσβαση δεν επιτρεπεται και δεν το απεγκαθιστα!!! και μετα απο αυτο δεν τρεχει η εφαρμογη ξερει κανεις τι γινεται γιατι τωρα υπαρχει η εφαρμογη στο κινητο, δεν τρεχει και δεν μπορω να την βγαλω περιμενω βοηθειαααααααααα!! ευχαριστω πολυ OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts