Jump to content

Ρ900: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος angel1979 (16 Ιούλ. 2004 , 14:31)

Δεν εχουν βγει τα ελληνικα για την τελευταια εκδοση ακομα. :( Πρεπει να περιμενεις :o

An theleis na epanafereis ta ellhnika prepei na kaneis update apo to site se katastash safe recovery...

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs (16 Ιούλ. 2004 , 18:58)

An theleis na epanafereis ta ellhnika prepei na kaneis update apo to site se katastash safe recovery...

Nαι αυτο το ειχα αναφερει και πιο πανω αλλα μερικοι λενε οτι και μετα απο αναβαθμιση δεν τους βγαζει την ελληνικη γλωσσα. Βεβαια μου φενεται παραξενο αυτο γιατι εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε.

οποτε ας δοκιμασουν το safe recovery oπως λες.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (17 Ιούλ. 2004 , 17:48)

Prospatho na kano update apo to internet kai mou kollaei sto "Checking the installation of Sony Ericsson Update Service " stin arxi. Exei kanena kolpo na proxorisei?

Γνωστό πρόβλημα,ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο Sony Ericsson P900 Web Update και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! :)

129026.png?1640591734

Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια όσον αφορά στα ελληνικά και το P900. Διάβασα στο forum πώς έλυσαν πολλοί το πρόβλημα ανάγνωσης ελληνικών χαρακτήρων από το P900 τόσο μέσα στο Opera όσο και στα .txt .doc αρχεία.

Το δικό μου πάντως P900 αρνείται να διαβάσει σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ελληνικούς χαρακτήρες.

Έχω δοκιμάσει τα εξής:

1. Έβαλα στο D:/system/Fonts/ ,διάφορα ελληνικά fonts από τα Windows όπως Arial Greek, Verdana, Time New Roman Greek ....τίποτα!

2. Έσβησα τον D:/system/Fonts/ και έφτιαξα τον C:/system/Fonts/ (που δεν υπήρχε) και έβαλα εκεί τα Fonts ......αλλά τίποτα!!!

Δοκίμασα άπειρους συνδιασμούς Fonts και paths στο κινητό με πολλά restart αλλά τίποτα!!

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? :worry:

Με ενδιαφέρει κυρίως να μπορώ να διαβάσω ελληνικά .txt και .doc αρχεία και όχι τόσο να ρυθμίσω το Opera.......

To λογισμικό του κινητού μου είναι:

Τηλεφωνο: R3D011

Bluetooth: R5D

Πρόγραμμα: R5B02

CDA: R5A07

Αν μπορεί κάποιος που να έχει την ίδια έκδοση λογισμικού στο κινητό του και που μπορεί να διαβάσει σωστά ελληνικά .txt και .doc αρχεία ας μου στείλει τον φάκελο των fonts του και το path που χρησιμοποίησε στο e-mail μου .

Ευχαριστώ πολύ! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος satriani (18 Ιούλ. 2004 , 21:23)

Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια όσον αφορά στα ελληνικά και το P900. Διάβασα στο forum πώς έλυσαν πολλοί το πρόβλημα ανάγνωσης ελληνικών χαρακτήρων από το P900 τόσο μέσα στο Opera όσο και στα .txt .doc αρχεία.

Το δικό μου πάντως P900 αρνείται να διαβάσει σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ελληνικούς χαρακτήρες.

Έχω δοκιμάσει τα εξής:

1. Έβαλα στο D:/system/Fonts/ ,διάφορα ελληνικά fonts από τα Windows όπως Arial Greek, Verdana, Time New Roman Greek ....τίποτα!

2. Έσβησα τον D:/system/Fonts/ και έφτιαξα τον C:/system/Fonts/ (που δεν υπήρχε) και έβαλα εκεί τα Fonts ......αλλά τίποτα!!!

Δοκίμασα άπειρους συνδιασμούς Fonts και paths στο κινητό με πολλά restart αλλά τίποτα!!

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? :worry:

Με ενδιαφέρει κυρίως να μπορώ να διαβάσω ελληνικά .txt και .doc αρχεία και όχι τόσο να ρυθμίσω το Opera.......

To λογισμικό του κινητού μου είναι:

Τηλεφωνο: R3D011

Bluetooth: R5D

Πρόγραμμα: R5B02

CDA: R5A07

Αν μπορεί κάποιος που να έχει την ίδια έκδοση λογισμικού στο κινητό του και που μπορεί να διαβάσει σωστά ελληνικά .txt και .doc αρχεία ας μου στείλει τον φάκελο των fonts του και το path που χρησιμοποίησε στο e-mail μου .

Ευχαριστώ πολύ! :)

Στο C:\system\fonts βάλε τις γραμματοσειρές. Βάλε αυτές που έστειλα και κάνε επανεκκίνηση στο κινητό. Δες αν έγινε κάτι. Ελληνικά έχεις στο κινητό ως γλώσσα, σωστά;

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Ερώτηση.

Πως μπορώ να έχω αρχεία .doc μέσα στο κινητό; Απλά copy paste? Το αρχείο που θέλω να περάσω είναι 8.8ΜΒ!

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα να μετατρέπει τα αρχεία .doc (Α4) σε .pdf σε ανάλυση οθόνης;

Γιάννης Χ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xdesign (19 Ιούλ. 2004 , 07:26)

Ερώτηση.

Πως μπορώ να έχω αρχεία .doc μέσα στο κινητό; Απλά copy paste? Το αρχείο που θέλω να περάσω είναι 8.8ΜΒ!

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα να μετατρέπει τα αρχεία .doc (Α4) σε .pdf σε ανάλυση οθόνης;

Arxeia word pernas me copy paste me ton file manager. gia na kaneis ena arxieo word pdf xreiazesai ena pdf maker programma (psakse sto http://www.google.com gia ta sxetika. Meta tha xreiasteis kai ena programma gia to kinhto gia na diabazeis pdf opws to pdf+. Kane ena request sto gnwsto thread ga na soy to steilei kapoios.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Το έχω κάνει pdf, έχω το pfd+ αλλα το θέμα είναι αν θα βγεί σε ανάλυση οθόνης, ή θα είναι τεράστιο! Ξέρεις πως βγαίνει;

Ευχαριστώ.

Γιάννης Χ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xdesign (19 Ιούλ. 2004 , 07:35)

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Το έχω κάνει pdf, έχω το pfd+ αλλα το θέμα είναι αν θα βγεί σε ανάλυση οθόνης, ή θα είναι τεράστιο! Ξέρεις πως βγαίνει;

Ευχαριστώ.

Oxi den exw dokimasei na perasw pdf akoma sto kinhto alla de nomizw na exeis kapoio problhma. Giati den to pernas na to deis apo monos soy?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (19 Ιούλ. 2004 , 05:26)

Στο C:\system\fonts βάλε τις γραμματοσειρές. Βάλε αυτές που έστειλα και κάνε επανεκκίνηση στο κινητό. Δες αν έγινε κάτι. Ελληνικά έχεις στο κινητό ως γλώσσα, σωστά;

Έβαλα τα fonts που μου έστειλες στο C:\system\fonts και το .dll αλλά τίποτα! :wacko:

Τώρα στον φάκελο αυτόν υπάρχουν μόνο αυτά που μου έστειλες..

Ναί ελληνικά έχω στο κινητό μου.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει....

Πάντως το κινητό αρχικά ΔΕΝ είχε το path C:\system\fonts, εγώ το δημιούργησα.

Αρχικά υπήρχε μόνο το D:\system\fonts προφανώς λόγω εγκατάστασης του Opera στον D:\.

Τί άλλο μπορεί να φταίει? :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος satriani (19 Ιούλ. 2004 , 12:26)

Έβαλα τα fonts που μου έστειλες στο C:\system\fonts και το .dll αλλά τίποτα! :wacko:

Αρχικά υπήρχε μόνο το D:\system\fonts προφανώς λόγω εγκατάστασης του Opera στον D:\.

Sto D:\system\fonts eprepe na ta baleis. Ekei pou einai o opera :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος satriani (19 Ιούλ. 2004 , 14:26)

Οπότε να έχεις έναν φάκελο με fonts, όχι 2. Δοκίμασε εναλλακτικά στον D που λέει ο CarpeNoctum (εφόσον έχεις εκεί τον Opera), σβήνοντας το folder fonts από το c:\system και κάνε επανεκκίνηση στο κινητό. Να έχεις εκείνες τις γραμματοσειρές που έστειλα στο d:\system\fonts

Ρε παιδιά, με ποιό πράγραμμα βλέπετε το χ:/system;

Εγώ μόνο το φάκελο με τα Picture, Video, Documets κτλ βλέπω απο File Manager.

Γιάννης Χ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CarpeNoctum (19 Ιούλ. 2004 , 14:30)

Sto D:\system\fonts eprepe na ta baleis. Ekei pou einai o opera :)

Τα έβαλα εκεί.

Το πρόβλημα λύθηκε κατά 50%.

Τώρα διαβάζει ελληνικά .doc με το quickWord ....

αλλά τα .txt αρχεία, το default πρόγραμμα του P900 εξακολουθεί να τα δείχνει ιερογλυφικά!!!!!!

Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει!!

:blink:

Ευχαριστώ και τους δυο σας πάντως florinaperis και CarpeNoctum!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xdesign (19 Ιούλ. 2004 , 14:51)

Ρε παιδιά, με ποιό πράγραμμα βλέπετε το χ:/system;

Εγώ μόνο το φάκελο με τα Picture, Video, Documets κτλ βλέπω απο File Manager.

Κάπου υπάρχει επιλογή στα options να σου δείχνει και τα κρυφά σημεία του δίσκου (show system folders στον fileman)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος satriani (19 Ιούλ. 2004 , 15:00)

Τα έβαλα εκεί.

Το πρόβλημα λύθηκε κατά 50%.

Τώρα διαβάζει ελληνικά .doc με το quickWord ....

αλλά τα .txt αρχεία, το default πρόγραμμα του P900 εξακολουθεί να τα δείχνει ιερογλυφικά!!!!!!

Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει!!

:blink:

Ευχαριστώ και τους δυο σας πάντως florinaperis και CarpeNoctum!

Ίσως είναι τέτοια η γραμαμτοσειρά του txt που θέλεις να δεις και να μην την διαβάζει. Αν κάνεις ένα txt με Arial Greek στο pc σου και το στείλεις στο κινητό, το διαβάζει;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (19 Ιούλ. 2004 , 15:16)

Κάπου υπάρχει επιλογή στα options να σου δείχνει και τα κρυφά σημεία του δίσκου (show system folders στον fileman)

OK, βρήκα το PC-File manager!

Να'ναι καλά ο angel!

Γιάννης Χ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xdesign (19 Ιούλ. 2004 , 15:23)

OK, βρήκα το PC-File manager!

Να'ναι καλά ο angel!

Οκ :) , αυτό είναι για πρόσβαση από το pc στο κινητό. Αν θέλεις να βλέπεις το \system σε c και d απο το κινητό, θα χρειαστεί να βάλεις το πρόγραμμα από το παραπάνω link.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (19 Ιούλ. 2004 , 15:17)

Ίσως είναι τέτοια η γραμαμτοσειρά του txt που θέλεις να δεις και να μην την διαβάζει. Αν κάνεις ένα txt με Arial Greek στο pc σου και το στείλεις στο κινητό, το διαβάζει;

Το δοκίμασα και αυτό...... Τίποτα!

Μάλιστα στις ιδιότητες αυτών των ελληνικών .txt το κινητό αναφέρει: Τύπος: ΑΓΝΩΣΤΟ (ANSI 8).......

Τα filenames είναι λατινικά πάντως.....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος satriani (19 Ιούλ. 2004 , 15:25)

Μάλιστα στις ιδιότητες αυτών των ελληνικών .txt το κινητό αναφέρει: Τύπος: ΑΓΝΩΣΤΟ (ANSI 8).......

Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου εκτός από τα παραπάνω. Με times new roman μήπως; Δεν ξέρω αν βοηθήσει και πάλι η εγκατάσταση του λειτουργικού στο κινητό, αλλά έχω την εντύπωση ότι η γραμματοσειρά από το pc, έτσι όπως φτιάχνει τα αρχεία στην κωδικοποίηση, δυσκολεύει την ανάγνωση των αρχείων από τον viewer του κινητού.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (19 Ιούλ. 2004 , 15:32)

Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου εκτός από τα παραπάνω. Με times new roman μήπως; Δεν ξέρω αν βοηθήσει και πάλι η εγκατάσταση του λειτουργικού στο κινητό, αλλά έχω την εντύπωση ότι η γραμματοσειρά από το pc, έτσι όπως φτιάχνει τα αρχεία στην κωδικοποίηση, δυσκολεύει την ανάγνωση των αρχείων από τον viewer του κινητού.

Δοκίμασα πολλούς συνδιασμούς γραμματοσειρών.. και από 3 διαφορετικά PC.. τίποτα! :mad:

Απλά θα αναγκαστώ να μετατρέπω τα .txt σε .doc πριν τα μεταφέρω στο κινητό...Δεν βλέπω άλλη λύση.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος satriani (19 Ιούλ. 2004 , 15:25)

Δοκιμασε να σωσεις τα .txt αρχεια με κωδικοποιηση unicode ή utf-8.Το π900 δεν μπορει να διαβασει ANSI κωδικοποιηση.Ελπιζω να σε βοηθησα. :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...