Jump to content

Ρ900: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν έχεις στο τηλέφωνο 2 κινητά περασμένα πως τα συγχρονίζει το outlook εφόσον δέχεται μόνο ένα κινητό? Εμένα το δεύτερο δεν το περνει και χάνετε (δηλαδή μένει μόνο στο τηλέφωνο και όχι στο outlook)

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lthanos ( 2 Ιαν. 2004 , 15:09)

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.

Προσπάθησα σήμερα να κάνω αναβάσθμιση από το update service της SE.

Ακολούθησα όλες τις οδηγίες (κατέβασα το seus_setup111, το εγκατέστησα και ακολούθησα όλες τις οδηγίες του site). Στο (πιθανά) τελευταίο βήμα και αφού συμπληρώσω τη σελίδα με τίτλο "Requirements to perform an update" και πατήσω next, εμφανίζει μια σελίδα με το μήνυμα "Unknown error".

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.

exeis kai ton fortisth sthn bash taytoxrona? (prepei), kai otan sou leei kleise to thlefwno to kaneis off kai meta next kai to seus update tha to anapsei meta apo mono tou, tha katebaseis prwta sto HD sou thn new ekdosh kai meta kanena 15lepto gia na thn balei sto kinhto sou!

Ποιος είναι ο καλύτερός τρόπος για να καθαρίζω την οθόνη του p900; Με στεγνό πανί; Με οινόπνευμα και χαρτί κουζίνας; Με azax; Με σάλιο; :p

Επίσης μεχρί πόσο μνήμη υποστηρίζει το p900; Μόνο 128mb; Δεν υπάρχει καμία μεγαλύτερη; Που μπορώ να βρώ μεγάλα memory sticks για το p900 και σε ποια τιμή περίπου;

Πως μπορώ να κάνω τα mp3, τους ήχους κλήσης και γενικά όλους τους ήχους του p900 να παίζουν από το handsfree και όχι από το speaker(όταν είναι συνδεδεμένο το handsfree);

Kαι ας μου απαντήσει κάποιος αυτή την ερώτηση. Έχω το HPR-20 handsfree(αυτό με το ράδιο).

ΥΓ Τα χαζά τα vbforums δεν υποστηρίζουν quote=author :(.

Παιδιά πείτε μου σας παρακαλώ.Εχω το Ρ900 με "πρόγραμμα"CXC162021 R2B02&CDA162003/4 R2B01 και με ελληνικά!Χρειάζομε αναβάθμιση η όχι?Πάντως δοκίμασα να κάνω update απο τη SE και δεν ξέρω αν το κάνω σωστά.Αυτό το seus_111 exe υποτίθεται οτι το κατεβάζω(με κλειστές τις εφαρμογές antivirus κλπ.και με το κιν.πάνω στη βάση του συνδεδεμένο)και απο κεί και πέρα δεν τι γίνεται.Πως το κάνω εγκατάσταση στο τηλ.η αν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο!

Apple iPhone 14 Pro Max

το seus_111 ειναι το setup Οπου θα ''βλεπει'' μεσω αυτου το τηλεφωνο σου και θα κανει install το update.

το στηνεις κανονικα στο Pc αν δεν στο εχει στησει ηδη και προχωρας κανονικα με την εγκατασταση του update ξαναμπαινοντας στο site.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NIB ( 3 Ιαν. 2004 , 05:19)

Ποιος είναι ο καλύτερός τρόπος για να καθαρίζω την οθόνη του p900; Με στεγνό πανί; Με οινόπνευμα και χαρτί κουζίνας; Με azax; Με σάλιο; :p

Επίσης μεχρί πόσο μνήμη υποστηρίζει το p900; Μόνο 128mb; Δεν υπάρχει καμία μεγαλύτερη; Που μπορώ να βρώ μεγάλα memory sticks για το p900 και σε ποια τιμή περίπου;

Πως μπορώ να κάνω τα mp3, τους ήχους κλήσης και γενικά όλους τους ήχους του p900 να παίζουν από το handsfree και όχι από το speaker(όταν είναι συνδεδεμένο το handsfree);

Kαι ας μου απαντήσει κάποιος αυτή την ερώτηση. Έχω το HPR-20 handsfree(αυτό με το ράδιο).

1) Πάντως όχι με τελόβουρτσα!!!!!!!!!

Θα σου συνιστούσα να χρησιμοποιήσεις το πανάκι που περιέχει μέσα η συσκευασία.

2) Μέχρι 128 Μb υπάρχει πρός το παρόν

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NIB ( 3 Ιαν. 2004 , 05:19)

Με γυαλοχαρτο

paidia evala kati programata kai o opera den mou vgazei ellinika.alla kati koutakia.ta programata vgikan alla to provlima paramenei..kammia symbouli?
http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97

Αγαπητοί...

Εάν περάσεις photo σε κάποιο contact, όταν αυτό το contact σε καλέσει, στην οθόνη του Ρ900 εμφανίζεται μόνο η photo χωρίς το όνομα του προσώπου ???

Δηλαδή εάν εγώ στο contact name "Θεία Μέλπω" βάλω photo μίας bimbo με 2 μέτρα πόδι, άντε να καταλάβω όταν καλεί η Μέλπω ποιος είναι...

Εάν πράγματι είναι έτσι (και δεν κάνω κάτι εγώ λάθος), είναι σημαντικό drawback σε σχέση με το Τ610 που είχα..

Anyway :-)

Costas / Cuore Sportivo

costas146@msn.com

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Ναι αλλα δεν σκεφτηκες οτι μπορει οντως η θεία σου Μέλπω να ειναι bimbo των 2 μετρων?? :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

WELCOME

TO THE WORLD

WITH NO FUTURE...

S.T.A.L.K.E.R.

SHADOW OF CHERNOBYL

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος costasp ( 4 Ιαν. 2004 , 00:51)

Αγαπητοί...

Εάν περάσεις photo σε κάποιο contact, όταν αυτό το contact σε καλέσει, στην οθόνη του Ρ900 εμφανίζεται μόνο η photo χωρίς το όνομα του προσώπου ???

Δηλαδή εάν εγώ στο contact name "Θεία Μέλπω" βάλω photo μίας bimbo με 2 μέτρα πόδι, άντε να καταλάβω όταν καλεί η Μέλπω ποιος είναι...

Εάν πράγματι είναι έτσι (και δεν κάνω κάτι εγώ λάθος), είναι σημαντικό drawback σε σχέση με το Τ610 που είχα..

Costas / Cuore Sportivo

costas146@msn.com

nai etsi einai! emena den me xalase kai toso + oti den mpenoun noumera h onoma tou kalountos epanw stin photo!

a kane kai ths photo sou 208x200 gia na caller id einai sxedon full screen! me close to flip!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος costasp ( 4 Ιαν. 2004 , 00:51)

Αγαπητοί...

Costas / Cuore Sportivo

costas146@msn.com

Μπορείς να σετάρεις ώστε η φωτογραφία να μην είναι μεγάλη αλλά μικρή και τότε σου δείχνει και το όνομα και το τηλέφωνο και τη φωτογραφία. Πας στο incoming call picture sta preference και από-επιλέγεις το κουτάκι που λέει να φαίνονται μεγάλες οι φωτογραφίες των καλούντων

καλημερα.ειναι ευκολο να μου πει καποιος οταν το p900 ειναι καινουργιο τι free χωρο εχει στο c:?για οτι εγκαθιστω χρησημοποιω το D:, και τωρα στο τηλ. εχω χωρο free μονο 440kb.πως γινεται?
http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spok ( 4 Ιαν. 2004 , 11:55)

καλημερα.ειναι ευκολο να μου πει καποιος οταν το p900 ειναι καινουργιο τι free χωρο εχει στο c:?για οτι εγκαθιστω χρησημοποιω το D:, και τωρα στο τηλ. εχω χωρο free μονο 440kb.πως γινεται?

Το τηλ.εχει 16Mb free.Καλο ειναι ο,τι εγκαθιστας να το βαζεις στο MS duo.Απεγκατεστησε καποια προγραμματα απο το c και βαλτα στο d γιατι το κινητο με τοσο λιγο free space θα σου κανει "νερα" σε ορισμενες λειτουργιες του.Ασε που εχουν αναφερθει και ορισμενα αυτοφορματ.

μα στο c δεν εχω εγκαταστησει τιποτα!!!πως θα κανω απεγκατασταση απο το C?οταν επιλεγεις "απεγκατασταση" το κινητο ποιες εφαρμογες σου δειχνει?του C η του d?
http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spok ( 4 Ιαν. 2004 , 12:09)

μα στο c δεν εχω εγκαταστησει τιποτα!!!πως θα κανω απεγκατασταση απο το C?οταν επιλεγεις "απεγκατασταση" το κινητο ποιες εφαρμογες σου δειχνει?του C η του d?

Οταν πας στις εφαρμογες και επιλεγεις απεγκατασταση σου δειχνει μια λιστα με ολες τις εφαρμογες που εχεις εγκαταστησει και στο d και στο c.Γενικα προσπαθησε να αυξησεις λιγο τον ελευθερο χωρο σου στο c μεταφεροντας μερικα Video,φωτογραφιες κ.α. οπως και ορισμενες εφαρμογες στο d. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spok ( 4 Ιαν. 2004 , 12:22)

τελεια!αλλα μονο τις εφαρμογες που υπαρχουν στο C και τι χωρο πιανουν,πως το βλεπω? :happy:

Εμμεσως με το filemanager.

gia na kanw anavathmisi to p900 apo to site tis se prepei na to syndesw sto syncstation i stis yperythres pou exw?einai kalo na to kanw anavathmisi apo to net i einai kalitera na to paw stin se?to lew ayto giati opws kserete kai me to bios an paei kati strava tin wra pou to anavathmizis paei to pc!mipws ginete etsi kai me to kiinito i ftiaxnete meta??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petros1986 ( 4 Ιαν. 2004 , 13:02)

gia na kanw anavathmisi to p900 apo to site tis se prepei na to syndesw sto syncstation i stis yperythres pou exw?einai kalo na to kanw anavathmisi apo to net i einai kalitera na to paw stin se?to lew ayto giati opws kserete kai me to bios an paei kati strava tin wra pou to anavathmizis paei to pc!mipws ginete etsi kai me to kiinito i ftiaxnete meta??

Kαι με τους δυο τροπους γινεται το update.Αν πας στη SE θα σου κοστισει 15ευρω.Προβλημα λογικα δεν θα υπαρξει με το net εστω κι αν εχει παει κατι στραβα λογω του εχουν προβλεψει κατι τετοιο γιαυτο και υπαρχει και η επιλογη recovery mode στο site update της SE.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christofer ( 4 Ιαν. 2004 , 13:12)

xronia polla se oloys..

mporei na moy pei kapios pos mporoume na kanoyme apokripsi ton arithmo mas otan pame na kalesoyme kapion apo to p900 ??

eyxaristo.

εδώ

Peida as mou kapios sas paraklo ton kodiko klidomatos pou ixe tokinito giati i8ela na to klidoso piga stis ri8misis kai oute poume rotise pion kodiko na bali !!! :cry: :cry: :cry:

~ If YoU ArEn'T EuRo YoU ArE ZeRo!! ~ :up:

http://img29.imageshack.us/img29/3507/SEbabe.gif

Έχω ένα πρόβλημα με τον opera. Ενώ προχτές λειτούργησε και έβλεπα σελίδες κανονικά, τις τελευταίες 2 μέρες δεν λειτουργεί. Μπορώ να δω κανονικά τις σελίδες με τον ενσωματομένο browser αλλά με τον opera απλώς γράφει "1kb" πάνω δεξιά και μετά από λίγο μου λέει "www.myphone.gr(ή οποιδήποτε site προσπαθώ να ανοίξω) Could not connect to remote server".

Εάν δεν έχω κάνει connect(με το default browser) τότε μου βγάζει menu, διαλέγω σύνδεση(telestet), γράφει "initializing" πάνω δεξιά και μετά "connected" αλλά τη σελίδα πάλι δεν την ανοίγει. Και βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα(could not connect to remote server).

Tι φταίει; Επίσης γιατί ο ενσωματομένος browser δεν μπορεί να ανοίξει το http://www.google.com; Tι δεν υποστηρίζει(javascript ίσως);

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...