dane Δημ. December 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (24 Δεκ. 2003 , 15:26) To έχω κάνει αυτό... :( :blink: :down: hmm ti na sou po :wacko: Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. December 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alex_gr (24 Δεκ. 2003 , 09:34) Ρε παιδες σας εχει τυχει ποτε στα εισερχομενα μυνηματα την μια να αναγνωριζει τα ονοματα και την αλλη να σας γραφει το νουμερο? συνηθως αυτο συμβαινει οταν δεν εχει ανοιξει το καταλογος με τα ονοματα ....η τον εχεις κλεισει εσυ για εξοικονομηση μνημης http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos7579 Δημ. December 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2003 paidia vrika mia 128 memoric stick duo tis sandisk....yparxi simvatotita ??....ean kapios xerei tha eimai ypoxrews..thanks!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. December 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2003 paidia ontan grafeis ena mhnyma me kleisto to flip pws dialegeis thn anafora mhnymatos? :-? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolphin Δημ. December 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2003 XRONIA POLLA DAIDIA POU THA VRW PC FILE MANAGER GIA TO P900 THANKS ;) http://groups.yahoo.com/group/P990GR/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. December 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2003 http://briefcase.pathfinder.gr/contents/angel_1979/16999 edw file.ean den mbenei kane kammia 10 refresh kai tha mbeis http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnies Δημ. December 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikos7579 (24 Δεκ. 2003 , 20:41) paidia vrika mia 128 memoric stick duo tis sandisk....yparxi simvatotita ??....ean kapios xerei tha eimai ypoxrews..thanks!!! ego exo memory stick duo 128mb scan disk pira kai doro mia 8iki gia polon idon mnhmes... to momory stick pantos einai mia xara :cool: ~ If YoU ArEn'T EuRo YoU ArE ZeRo!! ~ :up: http://img29.imageshack.us/img29/3507/SEbabe.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. December 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tp! (24 Δεκ. 2003 , 20:57) paidia ontan grafeis ena mhnyma me kleisto to flip pws dialegeis thn anafora mhnymatos? :-? δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα,μονο με ανοιχτο το πορτακι εχεις αναφορα υπαρχει η δυνατοτητα της αναφορας δικτυου, *not# telestet. *# panafon *0# cosmote τον κωδικο τον προσθετεις πριν απο το μηνυμα σου. Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. December 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2003 παιδια ξερει κανενας ,τι συμβαινει με το γνωστο μας "μαγαζι" εκλεισε; εδω και 2 βδομαδες δεν μπορω να μπω. Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2003 Φιλε BEL δεν εχω το ir 1.02 αν μπορεις στειλτο μου.το 0.90 μου σπαει τα νευρα...καθε δυο φορες που αλλαζω καναλι μου ζηταει restart και ασ εχω κανει register.Σε ευχαριστω πολυ.για να μην ψαχνεις το e-mail σε προηγουμενες σελιδες agekalp@hotmail.com Y.Γ:κανω κατι λαθος....!!!!Δε μπορω αν τρεξω κανενα java προγραμμα.τα εγκαθηστω σαν εφαρμογες,αντιγραφω το *.jad αρχειο στον καταλογο αλλα τιποτα.τι φταει? Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 βρε παιδια πως γινεται οταν εχω κλειστο το πορτακι κ το κινητο δεν ειναι κλειδωμενο να μην μου βγαινει αναγκαστικα το μενου με τα 5 εικονιδια?πριν ηταν ενταξει ,δηλαδη εβγαζε τα εικονιδια για 5 δευτερολεπτα κ μετα εφευγαν,αλλα τωρα κατι πειραξα μαλλον...τι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 πηγαινε application shortcuts/Flip closed/Shortcuts always displayed εαν ειναι ticked το βγαζεις φιλικα "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 kalsispera paidia....ekana mia vlakeia xtes epelexa san glwssa ta uk english!..kai twra den yparxei kammia alli glwssa diathesimi.sto net den mborw na vrw tipota,kai mesw pc suite mu leei oti den yparxoun languange files!!!!!! http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 Kai egw paromoio problima antimetwpizw!!! Ekana format kai twra pia den yparxei h ellhnikh glwsa!!! Gia to software moy epishs den yparxei na thn katevasw :mad: Poio software exeis mpas kai kanei gia sena? Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος porcupine (25 Δεκ. 2003 , 10:34) πηγαινε application shortcuts/Flip closed/Shortcuts always displayed εαν ειναι ticked το βγαζεις φιλικα sefharisto file mou.nasai kala!!!k kales giortes :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 exw CDA162003/4 R2B01..Eimai kainourgios..kai den xerw akrivws ean yparxei update...ti na kanw.? http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος galinios (25 Δεκ. 2003 , 12:49) exw CDA162003/4 R2B01..Eimai kainourgios..kai den xerw akrivws ean yparxei update...ti na kanw.? kiego tin idia version eho k otan piga gia update mou eipe oti einai k i teleftea opote den hriazete na to anavathmiseis :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος galinios (25 Δεκ. 2003 , 12:49) exw CDA162003/4 R2B01..Eimai kainourgios..kai den xerw akrivws ean yparxei update...ti na kanw.? Edw exei tis glwses alla poly fobamai oti kai gia sena den yparxei h ellhnikh :( Tsekare to kai monos sou an thes. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?page=gsapopup&Redir=template%3DSP1_17_1%26B%3Die%26PID%3D10101%26LM%3DSD_V%26FID%3D5763%26FileCatID%3D6 Grapse P900 kai meta kane klik sto p900 poy sou grafei kai psakse na breis opou leei language tools. Meta katebazeis an breis gia to software sou kai to kaneis egkatastash opws me ola ta programata. Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jean-Paul (10 Νοέ. 2003 , 02:52) εχει προσεξει κανεις οτι στο P900 δεν ξεκινανε τα contacts απο μονα τους παρα μονο τα messages ????(otan to anoigoume diladi to kinito den trexei kai ta contacts me apotelesma otan erxetai minima na min leei atomo para mono ari8mo) Το ίδιο συμβαίνει επίσης και όταν στείλεις μήνυμα σε περισσότερους από έναν αποδέκτες. Κι εκτός αυτού αργεί πολύ να εμφανίσει το όνομα που αντιστοιχεί στον αριθμό. Δεν είναι πολύ εκνευριστικό;;; Υπάρχει λύση άραγε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 κανω κατι λαθος....!!!!Δε μπορω να τρεξω κανενα java προγραμμα.τα εγκαθηστω σαν εφαρμογες,αντιγραφω το *.jad αρχειο στον καταλογο αλλα τιποτα.τι φταει? Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α σε ολους Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agekalp (25 Δεκ. 2003 , 01:44) Φιλε BEL δεν εχω το ir 1.02 αν μπορεις στειλτο μου.το 0.90 μου σπαει τα νευρα...καθε δυο φορες που αλλαζω καναλι μου ζηταει restart και ασ εχω κανει register.Σε ευχαριστω πολυ.για να μην ψαχνεις το e-mail σε προηγουμενες σελιδες agekalp@hotmail.com Y.Γ:κανω κατι λαθος....!!!!Δε μπορω αν τρεξω κανενα java προγραμμα.τα εγκαθηστω σαν εφαρμογες,αντιγραφω το *.jad αρχειο στον καταλογο αλλα τιποτα.τι φταει? Αργησα λιγο αλλα στο στειλα ;) Χρονια Πολλα σε ολους :) http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 DILADI akoma kai an kanw update ta ellinika den tha xanaperastoun sto kinito mou?? http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 Σαν καινουργιος κατοχος του P900 και γενικοτερα κινητου της S.E θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση "χαζη" για τους περισσοτερους απο εσας.Μπορει να μου εξηγησει καποιος την διαδικασια για να στειλεις ενα προγραμμα στο κιν και μετα τον τροπο της εγκαταστασης του ?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 παιδια χρονια καλα και πολλα!!! να ειστε ολοι καλα! φιλικα "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 Καταρχήν Χρόνια πολλά, πως μπορώ όταν μπάινω στο wap over gprs να έχω και κλήσεις στο τηλέφωνο μου γιατί μου βγάζει απαγορευτικό και στέλνει τις κλήσεις στο τηλεφωνητή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts