Jump to content

Ρ900: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον athenslh

kalhmera sas

eimai apelpismenos ....prosfata hrthe sta xeria moy to sonyericsson p900 kai shmera to handsfree hbh 200....sto site ths sonyericcson aneferei oti to p900 me to hbh synergazontai apolyta sthn symbatotita....to doiko mou den emfanizei katholou to caller id ....prospathisa na apefthintho sthn sony ericsson alla matea......

an exete kapoia lysh poly tha thn ektimousa

best regards

το ΗΒΗ-200 συνεργαζεται με το ρ900 αλλα δεν υποστηριζει αναγνωριση κλησεων, εαν κανεις μια ερωτηση σε ενα sony ericsson service center θα σου το επιβεβαιωσουν, μονο με μια μελλοντικη αναβαθμιση θα υποστηριζει. μπες στο site της sonyericsson και στειλε τους ενα e-mail και θα σου απαντησουν.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον mathios

αλλαξε μονο το πρωτο γραμμα σε ολες της επαφες σου αλλα με το αγγλικο encoding (αγγλικο πληκτρολογιο) αυτο εκανα εγω και ολες η επαφες ηρθαν στην θεση τους.

΄

Έχεις κανείς βρεί κάτι διαφορετικό από αυτόν; Διότι όπως καταλαβένετε δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα ταξινόμησης των επαφών κι επομένως ένα σημαντικότατο μειονέκτημα για το κινητό. Για μένα προσωπικά είναι η μόνη αναστολή για να το αγοράσω!!!!!!!

Αρχικό Μήνυμα από τον nectar

΄

Έχεις κανείς βρεί κάτι διαφορετικό από αυτόν; Διότι όπως καταλαβένετε δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα ταξινόμησης των επαφών κι επομένως ένα σημαντικότατο μειονέκτημα για το κινητό. Για μένα προσωπικά είναι η μόνη αναστολή για να το αγοράσω!!!!!!!

καλως ηρθες στο forum,τι να κανουμε φιλε μου. ολα τα τηλεφωνα το εχουν αυτο το προβλημα(ανεξαρτητου κατασκευαστη) και φταιει το encoding που χρισιμοποιουν τα καινουργια κινητα. ειναι πλεον γεγονος, δεν ειναι παντως λογος για να μην αγορασεις ενα ρ900. εγω παντως το μενου των κινητων μου παντα το ειχα στα αγγλικα,για να μειωσω οσο το δυνατον αυτο το δυσαρεστο γεγονος.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Μόλις τώρα ανακάλυψα ότι το ΙΜΕΙ του κινητού είναι διαφορετικό απο αυτό του κουτιού!!!!!!!!!!

πάντως όταν άλλαξα το πρώτο μου Ρ900 λόγω καμμένου pixel φρόντισα να αλλάξω και τα κουτιά τους,τώρα πως έγινε αυτό?????

Μπορεί να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα?????

NO ONE LIVES FOREVER

http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif

Wirelessly posted (SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την Pasxos_C

Μόλις τώρα ανακάλυψα ότι το ΙΜΕΙ του κινητού είναι διαφορετικό απο αυτό του κουτιού!!!!!!!!!!

πάντως όταν άλλαξα το πρώτο μου Ρ900 λόγω καμμένου pixel φρόντισα να αλλάξω και τα κουτιά τους,τώρα πως έγινε αυτό?????

Παιδιά ΟΟΟ Ξ²ΟΞ―ΟΞΊΞΏΟΞΌΞ΅ ΟΞΞ½ version ΟΞΏΟ ΞΊΞΉΞ½Ξ·ΟΞΏΟ? ΀ί βά΢οΟΞΌΞ΅??

Wirelessly posted (SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την Pasxos_C

pos vriskoume tin version toy logismikou kinhtoy??

Αρχικό Μήνυμα από τον Pasxos_C

Πιστεύω πώς όχι φρόντισε μόνο η απόδειξη να γράφει πάνω το ΙΜΕΙ τού κινητού

Αρχικό Μήνυμα από τον fanish1

με ανιοχτο το πορτακι,πατας το προβολη η veiw (στα αγγλικα) και μετα πληροφοριες συστηματος η system information.

Molis anoixeis to kinito epanw stin mesi , dipla sto applications leei edit kane klick kai meta mpaineis sto system information .
I'm not driving fast...just flying slow

σε αντικαταστασεις κινητου συμβαινει παντα αυτο,οταν ομως πας σε καταστημα και το αγοραζεις καινουργιο,και το αντληφτεις κατι δεν παει καλα παντως οπως ειπε και ο fanish να φροντιζεις να εχει η αποδειξη το imei του τωρινου σου κινητου,για καθε ενδεχομενο.

Geia sas paidia.Tha ithela an einai eukolo na moy peite pws tha mporesw na syndethw sto internet mesw toy p900 moy.Exw syndesh vodafone kai den kserw gia ayto peite moy tis rythmiseis....genika ta vhmata ena pros ena gia na mhn mperdeytw dioti eimai psiloasxetos.Sas eyxaristw poly!

Παίδες η τελευταία αναβάθμιση για Ρ900 έχει ως εξής:

Phone version: CXC162022 R3C006 (Νέα έκδοση)

Bluetooth: CXC12529 R5D (Δεν άλλαξε)

PDA: CXC162021 R2B02 (Νέα έκδοση)

CDA: CDA162003/x R2A10 (Νέα έκδοση)

TAC: 351965

Symbian OS: 7.0.12

Αρχικό Μήνυμα από τον Valkyre13

Geia sas paidia.Tha ithela an einai eukolo na moy peite pws tha mporesw na syndethw sto internet mesw toy p900 moy.Exw syndesh vodafone kai den kserw gia ayto peite moy tis rythmiseis....genika ta vhmata ena pros ena gia na mhn mperdeytw dioti eimai psiloasxetos.Sas eyxaristw poly!

Μέσω του Ρ900, ώστε να βλέπεις ίντερνετ από τον Opera; Ή από το pc, μέσω της σύνδεσης από vodafone; (Με gprs δεν συμφέρει καθόλου να μπαίνεις από το pc τώρα, γιατί είναι πανάκριβο).

Για να μπεις από το κινητό, ζητάς από την Vodafone να σου στείλει με sms τις ρυθμίσεις για ίντερνετ (παράλληλα και για mms και wap αν δεν τα έχεις ήδη).

Έπειτα, αφού σου έχουν στείλει τις ρυθμίσεις, πας στον πίνακα ελέγχου, στις ρυθμίσεις ίντερνετ και αλλάζεις το wapplus.vodafone.gr σε internet.vodafone.gr ώστε να δουλεύουν τα προγράμματα όπως ο Opera και τα msm messenger, icq κ.λ.π.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis

Μέσω του Ρ900, ώστε να βλέπεις ίντερνετ από τον Opera; Ή από το pc, μέσω της σύνδεσης από vodafone; (Με gprs δεν συμφέρει καθόλου να μπαίνεις από το pc τώρα, γιατί είναι πανάκριβο).

Για να μπεις από το κινητό, ζητάς από την Vodafone να σου στείλει με sms τις ρυθμίσεις για ίντερνετ (παράλληλα και για mms και wap αν δεν τα έχεις ήδη).

Έπειτα, αφού σου έχουν στείλει τις ρυθμίσεις, πας στον πίνακα ελέγχου, στις ρυθμίσεις ίντερνετ και αλλάζεις το wapplus.vodafone.gr σε internet.vodafone.gr ώστε να δουλεύουν τα προγράμματα όπως ο Opera και τα msm messenger, icq κ.λ.π.

Se eyxaristw gia thn apanthsh.Gia na syndethw meta poy graf ta stoixeia ths syndeshs moy opws to thlefwno ta user name kai password?Prepei na allaksww kati allo stis rythmiseis?

Αρχικό Μήνυμα από τον Valkyre13

Se eyxaristw gia thn apanthsh.Gia na syndethw meta poy graf ta stoixeia ths syndeshs moy opws to thlefwno ta user name kai password?Prepei na allaksww kati allo stis rythmiseis?

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο εκτός από την αλλαγή που είπα πιο πάνω (internet.vodafone.gr).

Μόνο αν θελήσεις να φτιάξεις dialup λογαριασμό στο κινητό, τότε θα βάλεις username και password, αριθμό κλήσης κ.λ.π., όπως κάνεις και για μια νέα σύνδεση στο pc σου.

Για σύνδεση μέσω gprs, απλά κάνε αποθήκευση τα sms με τις ρυθμίσεις που θα σου στείλει η vodafone και μετά την αλλαγή που λέω πιο πάνω. Άνοιξε τον Opera και όταν σου ζητήσει να συνδεθεί με κάποιον λογαριασμό (θα βγει παραθυράκι που θα έχει επιλογές), τότε διάλεξε το VF GPRS (αν θυμάμαι καλά το όνομα). Μην επιλέξεις του Wap. Τον λογαριασμό του Wap, το έχεις για τον εσωτερικό browser του κινητού.

Έχω το NOKIA 7650. Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν μπορώ να περάσω όλα τα τηλέφωνα που έχω στο 7650, στο νέο P900, χωρίς πρόβλημα ??? Ξέρει κανείς κάτι ?

Wirelessly posted (fanish: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την fnwokke

Έχω το NOKIA 7650. Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν μπορώ να περάσω όλα τα τηλέφωνα που έχω στο 7650, στο νέο P900, χωρίς πρόβλημα ??? Ξέρει κανείς κάτι ?

For your proble if you want send PM to arisifakis. Eixa to idio provlima kai mou eixe pei oti meso kapoiou programatos pou egathista sto 7650 tis stelnei oles mazi tis epafes san ena arxeio!! Ego dustyxos tis perasa mia mia me yperithres!! Allanomizo oti ginetai kai meso outlook!!

Έχω παρατηρησει στο Ρ900 ,το έκανε και στο Ρ800 αυτό ,ότι όταν θέλουμε να κάνουμε εύρεση κάποιας επαφής πληκτρολογόντας το πρώτο γράμμα της αυτό είναι αδύνατο....υπάρχει κάποια λύση στο παραπάνω????εκτός απ΄το να γράψουμε τις επαφές στα Αγγλικά!!!!??

Βρε παιδιά τι είναι αυτά; Έχω το 7650 και όταν είχα δει ότι έρχεται το P 900 το ήθελα από την πρώτη στιγμή. Αλλά είναι δυνατόν ένα κινητό με τόσες δυνατότητες να έχει τόσα χαζά προβλήματα; Ο ένας λέει ότι δε μπορείς να κάνεις εύρεση επαφής αν το όνομα είναι ελληνικό, κάποιος άλλος ότι σβήνει το 20ο μήνυμα και του εμφανίζει ξανά το πρώτο, επίσης έχει ακουστεί ότι δεν έχει αναφορές SMS και ότι δε μπορεί να στείλει SMS με πολλαπλούς παραλήπτες. Ισχύουν πραγματικά όλα αυτά; Γιατί αν είναι να δώσω 800 €, να λέω ότι έχω το καλύτερο κινητό και να μου λείπουν οι απλές καλές λειτουργίες που είχε το 7650 εδώ και 2 χρόνια καλύτερα να μου λείπει! Παρακαλώ κάποιος που πραγματικά ξέρει ας μου πει αν όλα αυτά είναι συκοφαντίες ή όχι. Επίσης αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει το 7650 και το P 900 ας απαντήσει ειλικρινά: Υπάρχει κάτι που του έχει λείψει από το παλιό κινητό; Ευχαριστώ όσους ασχοληθούν για να με βοηθήσουν εκ των προτέρων!

Αρχικό Μήνυμα από τον roadrunner

επίσης έχει ακουστεί ότι δεν έχει αναφορές SMS και ότι δε μπορεί να στείλει SMS με πολλαπλούς παραλήπτες. Ισχύουν πραγματικά όλα αυτά;

Τα συγκεκριμένα δεν ισχύουν. Δεν έχεις μόνιμη αναφορά στα sms, πρέπει να τσεκάρεις ένα κουτάκι όταν στέλνεις ένα sms για να έχεις την αναφορά.

Τα πάντα είναι θέμα firmware. Το Ρ900 έχει μέλλον σε αυτό με τις αναβαθμίσεις από το σπίτι, οπότε τα όποια λάθη υπάρχουν τώρα, θα διορθωθούν πιστεύω στο μέλλον.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο??

Αν θέλω να κάνω αναβάθμιση και πρέπει να κρατήσω επαφές, μυνήματα, εικόνες και ότι άλλο έχει το κινητό μέσα, ακόμα και κάποιες εφαρμογές που έχω βάλει μέσα (Τask man, Quick word, File man κ.α.) τι να κάνω??

Συγχρονισμό η Buck up????

Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis

Τα συγκεκριμένα δεν ισχύουν. Δεν έχεις μόνιμη αναφορά στα sms, πρέπει να τσεκάρεις ένα κουτάκι όταν στέλνεις ένα sms για να έχεις την αναφορά.

Τα πάντα είναι θέμα firmware. Το Ρ900 έχει μέλλον σε αυτό με τις αναβαθμίσεις από το σπίτι, οπότε τα όποια λάθη υπάρχουν τώρα, θα διορθωθούν πιστεύω στο μέλλον.

Κατέβασα το manual και επιβεβαίωσα ότι στα συγκεκριμένα 2 έχεις δίκιο. Διάβασα όμως ότι η αναφορά έρχεται σα μήνυμα. Αυτό σημαίνει ότι φτάνει αναφορά και το κινητό χτυπάει κανονικά σα να ήρθε μήνυμα; Θα προτιμούσα ένα διακριτικό "μπιπ". Επίσης για την αναζήτηση σε αναφορές με ελληνικούς χαρακτήρες ούτε λόγος στο manual. Τι γίνεται με αυτό τελικά;

Το photo editor απο το γνωστό site που είναι για ρ800 το δοκίμασα στο Ρ900,μετά έκανα απεγκατάσταση και έβαλα αυτό που έρχεται με το cd του Ρ900,παρατήρησα λοιπόν ότι όταν κάνω open κάποια photo η ποιότητα είναι διαφιρετική στις δυο version (εμφανώς καλύτερη στην version του cd) παρατήρησε κάποιος άλλος το ίδιο?????????

NO ONE LIVES FOREVER

http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif

Να ρωτήσω κάτι άσχετο??

Αν θέλω να κάνω αναβάθμιση και πρέπει να κρατήσω επαφές, μυνήματα, εικόνες και ότι άλλο έχει το κινητό μέσα, ακόμα και κάποιες εφαρμογές που έχω βάλει μέσα (Τask man, Quick word, File man κ.α.) τι να κάνω??

Συγχρονισμό η Buck up????

Backup σε C και D.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...