Jump to content

Ρ900: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλους,

Έχω εγκαταστήσει το PC Suite for P900 v2.3.0, καθώς και το Sony Ericsson Update Service και έχω το DSS-25 Syncstation. Ολα αυτά με Windows XP SP2.

Oι ερωτήσεις μου είναι, αν βάλω στη βάση επάνω ένα SE Κ700i,

1. Θα μπορέσω να κανώ back up στο K700i? (Δεν έχω εκαταστήσει το PC suite for K700i γιατί φοβάμαι μην γίνει καμμία πατατιά και έχω τίποτα conflicts...)

2. Μέσω του Ιντερνετ μπορώ να κάνω update στο Κ700i όπως και με το P900?

Tο έχει κανένας δοκιμάσει? Αν κάποιος moderator κρίνει ότι ρωτάω σε λάθος thread please ας με ενημερώσει.

Ευχαριστώ

Χριστόφορος :music:

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος RadiactiveToy (13 Νοέ. 2004 , 11:14)

Γεια χαρά σε όλους,

Έχω εγκαταστήσει το PC Suite for P900 v2.3.0, καθώς και το Sony Ericsson Update Service και έχω το DSS-25 Syncstation. Ολα αυτά με Windows XP SP2.

Oι ερωτήσεις μου είναι, αν βάλω στη βάση επάνω ένα SE Κ700i,

1. Θα μπορέσω να κανώ back up στο K700i? (Δεν έχω εκαταστήσει το PC suite for K700i γιατί φοβάμαι μην γίνει καμμία πατατιά και έχω τίποτα conflicts...)

2. Μέσω του Ιντερνετ μπορώ να κάνω update στο Κ700i όπως και με το P900?

Tο έχει κανένας δοκιμάσει? Αν κάποιος moderator κρίνει ότι ρωτάω σε λάθος thread please ας με ενημερώσει.

Ευχαριστώ

update στο κ700 μπορεις να κανεις κανονικα με την βαση (δοκιμασμενο) backup οχι δεν υποστηριζει για το κ700 ουτε με pc suite p900 oυτε με το suite για κ700.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Καλησπέρα σε όλους . Έχω μια ερώτηση αρχεία με κατάληξη .jad & .jar τα οποία είναι (προφανώς ) για να εγκαταστήσω μία εφαρμογή πως θα τα τρέξω??
Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!!

Καλησπέρα σε όλους!Θα ήθελα την βοηθειά σας,εχω εγκαταστήσει το photofusion (trial) και θέλω να το απεγκαταστήσω.Πάω Εφαρμογές - απεγκατ. - το επιλέγω απο την λίστα - πατάω απεγκατ. και μου γράφει ότι "παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την απεγκατ. Πρόσβαση απορ.".Ξέρει κανείς να μου πεί τι μπορώ να κάνω?Ευχαριστώ!!
Ότι δεν πρόλαβα να ζήσω ήταν όλη μου η ζωή.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antdouk (15 Νοέ. 2004 , 22:31)

Καλησπέρα σε όλους . Έχω μια ερώτηση αρχεία με κατάληξη .jad & .jar τα οποία είναι (προφανώς ) για να εγκαταστήσω μία εφαρμογή πως θα τα τρέξω??

τα jar στειλε τα με bluetooth η υπερυθρες κατ'ευθειαν στο τηλεφωνο και ακολουθησε της οδηγιες που θα σου δωσει το τηλεφωνο. τα jad δεν τα βλεπει.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakonan (16 Νοέ. 2004 , 04:49)

Καλησπέρα σε όλους!Θα ήθελα την βοηθειά σας,εχω εγκαταστήσει το photofusion (trial) και θέλω να το απεγκαταστήσω.Πάω Εφαρμογές - απεγκατ. - το επιλέγω απο την λίστα - πατάω απεγκατ. και μου γράφει ότι "παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την απεγκατ. Πρόσβαση απορ.".Ξέρει κανείς να μου πεί τι μπορώ να κάνω?Ευχαριστώ!!

Απλά σβήσε τον φάκελο του από το x:/system/apps και το .sis από το x:/system/install. ;)

129026.png?1640591734

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ola-kala-einai (16 Νοέ. 2004 , 22:53)

παιδια γνωριζει κανεις που μπορω να βρω βαση για το p900 για το αυτοκινητο;;;

ειχα δει πριν μερικες μερες στο καταστημα που ειναι σινωπης τηλ.210-7777076 ;)

Παιδια ξερει κανεις αν μπορουμε απο το P910 να χρησιμοποιησουμε , αλλα κινητο σαν modem ??

συγκεκριμενα πηρα ενα Ζ1010 μτχ κ θελω να δοκιμασω το 3G internet χρησιμοποιωντας το για modem κ το P910 σαν browser ...

πλακα πλακα το z1010 mia xaroula einai !! με τοσα που ειχα ακουσει το φοβομουν , αλλα καμια σχεση ....

Τελικα αν δε δεις κατι με τα ματακια σου .............

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

bill_viper με ποιό πρόγραμμα μπορώ να σβύσω τον φάκελο του fotofusion από το x:/system/apps και το .sis από το x:/system/install?Επίσης που μπορώ να το βρώ?Ευχαριστώ!!
Ότι δεν πρόλαβα να ζήσω ήταν όλη μου η ζωή.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakonan (17 Νοέ. 2004 , 02:43)

bill_viper με ποιό πρόγραμμα μπορώ να σβύσω τον φάκελο του fotofusion από το x:/system/apps και το .sis από το x:/system/install?Επίσης που μπορώ να το βρώ?Ευχαριστώ!!

Μπορείς να το κάνεις και με το προγραμμάτακι που αναφέρει πάνω ο cybernec μέσα από το κινητό,αλλά μπορείς να το κάνεις και μέσα από το pc με τον file manager της Epocware

129026.png?1640591734

Παιδιά έχω P910i και μεγάλο πρόβλημα με τον συγχρονισμό.

Από τότε που έσβησα τις επαφές από το τηλέφωνο,

Δεν συγχρονίζει τις επαφές με τίποτα.

Πέρασα το καινούργιο λειτουργικό, έκανα format τον υπολογιστή! μήπως και είχε κρατήσει αρχεία, τίποτα.

Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geram (17 Νοέ. 2004 , 19:16)

Παιδιά έχω P910i και μεγάλο πρόβλημα με τον συγχρονισμό.

Από τότε που έσβησα τις επαφές από το τηλέφωνο,

Δεν συγχρονίζει τις επαφές με τίποτα.

Πέρασα το καινούργιο λειτουργικό, έκανα format τον υπολογιστή! μήπως και είχε κρατήσει αρχεία, τίποτα.

Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά, αλλά αν δεν έχεις επαφές στο τηλέφωνο και έχεις κάνει format και στον υπολογιστή που είναι οι επαφές που θέλεις να συγχρονίσεις? Μάλλον πρέπει να πείς πιο πολλά

Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!!

Γνωρίζει κανείς αν στο P900 υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω ΜΟΝΙΜΑ την αναφορά παράδωσης στα SMS;

Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό να την ενεργοποιώ σε κάθε SMS και μάλιστα ΜΟΝΟ με ανοικτό το Flip ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zografos (17 Νοέ. 2004 , 22:31)

Γνωρίζει κανείς αν στο P900 υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω ΜΟΝΙΜΑ την αναφορά παράδωσης στα SMS;

Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό να την ενεργοποιώ σε κάθε SMS και μάλιστα ΜΟΝΟ με ανοικτό το Flip ...

δυστυχως οχι φιλε μου :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zografos (17 Νοέ. 2004 , 22:31)

Δυστυχως θα πρεπει να το κανεις σε καθε sms
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geram (18 Νοέ. 2004 , 00:08)

Έχω επαφές στο Outlook (από backup),

αλλά δεν περνάνε με τίποτα στο τηλέφωνο

Στις ρυθμίσεις του συγχρονισμού, υπάρχει επιλογή για μεταφορά των επαφών, μόνο από το pc στο κινητό ή το αντίθετο (να υπερισχύει δηλαδή η μια συσκευή) ή να γίνει και στα 2 συγχρονισμός των επαφών.

Κοίταξε εκεί, ώστε να μεταφερθούν μόνο από το pc, στο κινητό, οι επαφές.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Άλλη μια ερώτηση.

Όταν πάω στη διαχείρηση αρχείων, γιατί κάποια MP3 δεν τα παίζει (με τον ενσωματωμένο player) ? Κάποια άλλα παίζουν κανονικά ... Μερηκά τα έχει χωρίς εικονίδιο και όταν τα κάνω click λέει ότι δε βρήκε πρόγραμμα για να τα τρέξει ... Έχω το P900 ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Μόλις πήρα κι εγώ το Ρ900 και έχω μια απορία.Υπάρχει δυνατότητα για αναγνώριση γραφικού χαρακτήρα για αγγλικούς χαρακτήρες, αριθμούς κλπ, με τους ελληνικούς όμως χαρακτήρες τι γίνεται ; Υπάρχει κάποιο εξτρα πρόγραμμα ή αποκλείεται ;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...