bill_viper Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (30 Οκτ. 2004 , 17:28) μια ερωτηση :o εχω κατεβασει το magik profiles αλλα βλεπω και ενα αρχειο dll, αυτο ειναι το κλειδακι του; και αν ναι πως το περναω;το κανω copy-paste πανω στην εφαρμογη; :o Απλά κάντο copy στο "System\Libs" ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (31 Οκτ. 2004 , 18:41) Φαντάζομαι ότι έχεις αντικαταστήσει τα .app έτσι; Αν το έχεις κάνει αυτό τότε το μόνο που σου λείπει είναι να βάλεις οποιονδήποτε 5ψήφιο στο register. ;) Bill, το .zip δεν είχε κανένα .app για αντικατάσταση, μόνο 3 *.pdb, τα οποία και αντικατέστησα κανονικά, έκανα και restart, ακολούθησα και τη συμβουλή σου να βάλω κάποιο 5ψήφιο νούμερο, αλλά και πάλι τίποτα (δοκίμασα αρκετά τυχαία νούμερα για να είμαι σίγουρος)... Εσύ το έχεις εγκαταστήσει ; Το βρήκες μήπως πουθενά αλλού με κανένα διαφορετικό... "ράγισμα" ;) ; Θενκς Bill :) nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Εγώ γιατί δεν μπορώ καν να το κατεβάσω το Quickoffice2 ??????? Το .zip μου βγαίνει άδειο http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cybernec (31 Οκτ. 2004 , 19:26) Εγώ γιατί δεν μπορώ καν να το κατεβάσω το Quickoffice2 ??????? Το .zip μου βγαίνει άδειο Έχεις μήπως κανένα download manager (Go!zilla, GetRight, κλπ) ενεργό ; Αν ναι, απενεργοποίησέ το και ξαναπροσπάθησε ! nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Eχω μια απορια...παρατηρησα οτι,ακομα κι αν σβησουμε μια εφαρμογη που δε θελουμε απ'το κινητο,τα "ιχνη" της μενουν μετα στον σκληρο...δηλαδη καποιοι φακελοι .app κυριως...υπαρχει καποιος τροπος να σβηστουν τελειως?Δοκιμασα με το file manager αλλα τιποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 (31 Οκτ. 2004 , 20:46) Eχω μια απορια...παρατηρησα οτι,ακομα κι αν σβησουμε μια εφαρμογη που δε θελουμε απ'το κινητο,τα "ιχνη" της μενουν μετα στον σκληρο...δηλαδη καποιοι φακελοι .app κυριως...υπαρχει καποιος τροπος να σβηστουν τελειως?Δοκιμασα με το file manager αλλα τιποτα. γιατι ομως; :confused: εγω μονο με filemanager ξερω οτι το κανεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nixx (31 Οκτ. 2004 , 19:37) Έχεις μήπως κανένα download manager (Go!zilla, GetRight, κλπ) ενεργό ; Αν ναι, απενεργοποίησέ το και ξαναπροσπάθησε ! nixx ΄Εχω DAP, αλλά δεν είναι ενεργός, εξάλλου άλλες εφαρμογές κατεβαίνουν κανονικά, το πρόβλημα το έχει το συγκεκριμένο ζιπάκι και εκείνο του tracker 4.04 http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (31 Οκτ. 2004 , 20:50) γιατι ομως; :confused: εγω μονο με filemanager ξερω οτι το κανεις Το περιεργο ειναι οτι ενα συγκεκριμενο προγραμμα(το Photo Fusion)δεν μπορω να το το κανω απεγκατασταση απο τη λιστα,αλλα σβηνω κανονικα τα αρχεια του μεσω filemanager :wacko:.Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marantz Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την διαγραφή δυο αρχείων. Είχα εγκαταστήσει στον D το TotalirRemote V.1.08 αλλά δεν ήταν full οπότε και έφυγε αλλά κάνοντας ένα search και στον C & στον D βρήκα δυο αρχεία στον C όπου λέγονται irrenote.dat & irremote.ini Είναι ασφαλές να τα διαγράψω ώστε να περάσω άλλη version του TotalirRemote? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marantz ( 1 Νοέ. 2004 , 01:33) Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την διαγραφή δυο αρχείων. Είχα εγκαταστήσει στον D το TotalirRemote V.1.08 αλλά δεν ήταν full οπότε και έφυγε αλλά κάνοντας ένα search και στον C & στον D βρήκα δυο αρχεία στον C όπου λέγονται irrenote.dat & irremote.ini Είναι ασφαλές να τα διαγράψω ώστε να περάσω άλλη version του TotalirRemote? Μπορείς να τα σβήσεις χωρίς να έχεις κάποιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nixx (31 Οκτ. 2004 , 19:20) Bill, το .zip δεν είχε κανένα .app για αντικατάσταση, μόνο 3 *.pdb, τα οποία και αντικατέστησα κανονικά, έκανα και restart, ακολούθησα και τη συμβουλή σου να βάλω κάποιο 5ψήφιο νούμερο, αλλά και πάλι τίποτα (δοκίμασα αρκετά τυχαία νούμερα για να είμαι σίγουρος)... Εσύ το έχεις εγκαταστήσει ; Το βρήκες μήπως πουθενά αλλού με κανένα διαφορετικό... "ράγισμα" ;) ; Θενκς Bill :) nixx Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cybernec (31 Οκτ. 2004 , 19:26) Εγώ γιατί δεν μπορώ καν να το κατεβάσω το Quickoffice2 ??????? Το .zip μου βγαίνει άδειο Απλά στείλτε μου ένα pm με το mail σας για να λάβετε το σωστό .zip ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eye Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eye (27 Οκτ. 2004 , 14:45) 1.Πως λειτουργεί η οθόνη αφής στη σειρά Ρχχχ? Δηλαδή, πως καταλαβαίνει η οθόνη που πατάμε; Δουλεύει όπως στα ΑΤΜ, όπου το δάχτυλό μας "σταματάει" 2 δέσμες φωτός, ή βασίζεται σε άλλο μοντέλο λειτουργείας; 2.Επίσης, ποιος ο ρόλος του ελαστικού φιλμ με τις κουκίδες πάνω από την οθόνη; 3.Γενικά, οι οθόνες των ΡΧΧΧ αντέχουν στην νορμάλ χρήση; Φιλικά, Γιώργος. :) Ποιός μπορεί να δώσει απαντήσεις στα παραπάνω; Με ενδαφέρουν ιδιαίτερα τα 2. και 3. Βέβαια, αν κάποιος κατέχει και το τεχνικό 1., ας μας διαφωτίσει! :) Don't think you are, know you are... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eye ( 1 Νοέ. 2004 , 11:25) Ποιός μπορεί να δώσει απαντήσεις στα παραπάνω; Με ενδαφέρουν ιδιαίτερα τα 2. και 3. Βέβαια, αν κάποιος κατέχει και το τεχνικό 1., ας μας διαφωτίσει! :) Δεν παίρνεις καλύτερα στην SonyEricsson Hellas να σου τα εξηγήσουν καλύτερα!! 80011810810 Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eye Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 ( 1 Νοέ. 2004 , 12:24) Δεν παίρνεις καλύτερα στην SonyEricsson Hellas να σου τα εξηγήσουν καλύτερα!! 80011810810 Ποιός να ασχοληθεί, φίλε... Φανταζόμουν ότι όλο και κάποιος από το φόρουμ θα το είχε ψάξει. Ειδικά για το πλαστικό φιλμάκι, που απουσιάζει από άλλες συσκευές με οθόνες αφής, βλέπε Pocket PCs. Δεν πειράζει, αν είναι τόσο δύσκολο. :) Don't think you are, know you are... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eye ( 1 Νοέ. 2004 , 13:05) Ποιός να ασχοληθεί, φίλε... Φανταζόμουν ότι όλο και κάποιος από το φόρουμ θα το είχε ψάξει. Ειδικά για το πλαστικό φιλμάκι, που απουσιάζει από άλλες συσκευές με οθόνες αφής, βλέπε Pocket PCs. Δεν πειράζει, αν είναι τόσο δύσκολο. :) Kαποια στιγμη ειχε αναφερθει ενα μελος του forum αρκετα αναλυτικα στις οθονες αφης της σειρας Ρχχχ και το πως λειτουργουν. Δυστυχως δεν θυμαμαι λεπτομερειες αλλα τουλαχιστον για το τριτο ερωτημα σου νομιζω οτι μπορω να σου απαντησω πως οι συγκεκριμενες οθονες αντεχουν αρκετα στη χρηση και δεν εχει αναφερθει καποιο ιδιαιτερο προβλημα. http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marantz Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 1 Νοέ. 2004 , 10:12) Μπορείς να τα σβήσεις χωρίς να έχεις κάποιο πρόβλημα. Thanks for another one more time bill... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ (COPY/PASTE) ΚΑΠΟΙΟ .app ΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΟΥ Ρ800, ΜΕ ΤΟ FILE MANAGER THΣ EPOC, ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΥΝΗΜΑ "INVALID NAME"????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Παιδια μια ερωτηση ο Opera browser μπορει να χρησιμοποιηθει για περιηγηση σε wap sites ή ειναι αποκλειστικα για web?Eπισης υπαρχει τροπος να χρησιμοποιησω το Ρ900 σαν μοντεμ για να μπω στο ιντερνετ χρησιμοποιωντας το PC Suite? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. November 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος artakigeorge ( 2 Νοέ. 2004 , 21:13) ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ (COPY/PASTE) ΚΑΠΟΙΟ .app ΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΟΥ Ρ800, ΜΕ ΤΟ FILE MANAGER THΣ EPOC, ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΥΝΗΜΑ "INVALID NAME"????? Όπως κάνεις αντιγραφή ενός αρχείου στα Windows, έτσι κάνεις και για την μεταφορά στους δίσκους του κινητού. Ποιο λειτουργικό έχεις στα Windows; Προσπάθησε να αλλάξεις το όνομα του αρχείου *.app, βάζοντας μια μικρή λέξη, π.χ. test.app και δοκίμασε να το μεταφέρεις στο κινητό. Μετά κάντο μετονομασία από το κινητό με έναν file manager στο όνομα που είχε πριν. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. November 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 ( 3 Νοέ. 2004 , 01:12) Παιδια μια ερωτηση ο Opera browser μπορει να χρησιμοποιηθει για περιηγηση σε wap sites ή ειναι αποκλειστικα για web?Eπισης υπαρχει τροπος να χρησιμοποιησω το Ρ900 σαν μοντεμ για να μπω στο ιντερνετ χρησιμοποιωντας το PC Suite? Για τα wap site, χρησιμοποίησε τον εσωτερικό browser του κινητού. Για την σύνδεση στο ίντερνετ μέσω του κινητού σαν μόντεμ, ξεκίνα τον οδηγό που υπάρχει στο Pc Suite. Δήλωσε από τον πίνακα ελέγχου του κινητού, το κινητό σαν μόντεμ και ξεκίνα τον οδηγό του Pc Suite που θα πει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνεις. (Πρέπει να έχεις σύνδεση με συμβόλαιο με κάποια εταιρία και όχι Cu π.χ. για να έχεις τέτοια σύνδεση στο pc, μέσω του κινητού). 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 ( 3 Νοέ. 2004 , 01:12) Παιδια μια ερωτηση ο Opera browser μπορει να χρησιμοποιηθει για περιηγηση σε wap sites ή ειναι αποκλειστικα για web?Eπισης υπαρχει τροπος να χρησιμοποιησω το Ρ900 σαν μοντεμ για να μπω στο ιντερνετ χρησιμοποιωντας το PC Suite? δοκιμασε να κανεις extract απο το zip αρχειο παλι απο την αρχη το αρχειο app στην επιφανεια εργασιας και απο κει αποκοπη και επικολληση στον φακελλο που θελεις μεσω του file manager. Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_07 Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis ( 3 Νοέ. 2004 , 11:15) Για τα wap site, χρησιμοποίησε τον εσωτερικό browser του κινητού. Για την σύνδεση στο ίντερνετ μέσω του κινητού σαν μόντεμ, ξεκίνα τον οδηγό που υπάρχει στο Pc Suite. Δήλωσε από τον πίνακα ελέγχου του κινητού, το κινητό σαν μόντεμ και ξεκίνα τον οδηγό του Pc Suite που θα πει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνεις. (Πρέπει να έχεις σύνδεση με συμβόλαιο με κάποια εταιρία και όχι Cu π.χ. για να έχεις τέτοια σύνδεση στο pc, μέσω του κινητού). Δηλαδη με τον Opera, μπορεις να βλεπεις site στο κινητο, με την συνδεση του pc;; :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eye Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος viper_07 ( 3 Νοέ. 2004 , 15:24) Δηλαδη με τον Opera, μπορεις να βλεπεις site στο κινητο, με την συνδεση του pc;; Εχμ, η βασική ιδέα είναι να βλέπεις web sites στο κινητό ΧΩΡΙΣ να χρειάζεσαι pc. :) Πάντως, και αυτό που λες γίνεται μέσω bluetooth, κάνοντας χρήση της σύνδεσης του pc. Δεν βλέπω χρησιμότητα σε μια τέτοια λύση, γίνεται πάντως. Don't think you are, know you are... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ FLORINAPERIS, ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΠΟΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΜΕ COPY/PASTE ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΝΗΜA ("ΙNVALID NAME"). EXΩ WIN XP PRO. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. November 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος artakigeorge ( 3 Νοέ. 2004 , 19:59) Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ FLORINAPERIS, ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΠΟΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΜΕ COPY/PASTE ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΝΗΜA ("ΙNVALID NAME"). EXΩ WIN XP PRO. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ?? Ή είναι πολύ μεγάλο το όνομα του αρχείου που θέλεις να αντιγράψεις ή έχει κάποιους περίεργους χαρακτήρες μέσα κ.λ.π. Φωτογραφίες στο media files μπορείς να μεταφέρεις; Γενικώς, midi, jpg κ.λ.π. Κάνε μεταφορά το αρχείο που θέλεις να στείλεις στο κινητό, στον δίσκο C του υπολογιστή σου (χύμα στον C, όχι σε κάποιον φάκελο) και δοκίμασε πάλι να το στείλεις στο κινητό από εκείνο το σημείο. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts