P900 Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christou ( 7 Οκτ. 2004 , 13:37) mia erotisi:ta p800-p900 otan teliosi i mpataria kratane ta programata i prepi na tin fortizoume prin ksefortisi telios? Ασφαλώς και κρατάνε τα προγράμματα. Ειναι είναι εγκατεστημένα στη μνήμη του κινητού ή στην κάρτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. October 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marantz ( 6 Οκτ. 2004 , 01:10) Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω για την τελευταία έκδοση του PC Suite (3.0.0EL) αν την έχει εγκαταστήσει κανένας? Έχει κανένα προβλήμα με το sync ή όλα καλύτερα και από την προηγούμενη? Κάτι άκουσα για το callendar...? Επίσης πως το εγκαθιστούμε, κανονικά πάνω από το άλλο ή πρέπει να κάνω uninstall την προηγούμενη έκδοση και ξανα install? Σημ.: Το κατεβάζω ήδη αλλά θα περιμένω απαντησή σας για εγκατάσταση. Για Calendar δεν είδα κάτι. Την εγκατάσταση την κάνεις εφόσον έχεις κάνει απεγκατάσταση την προηγούμενη έκδοση (το λέει από μόνο του όταν πας να το εγκαταστήσεις νομίζω). Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την νέα έκδοση. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 eyharisto p900. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 ακούστε το κουφό τώρα, δεν θυμάμαι αν έχει ξαναγίνει,χωρίς λόγο το κινητό άδειασε μέσα σε ένα βραδυ..τώρα το φορτίζω πάλι να δω,και όχι δεν έβαλα κανένα πρόγραμμα μέσα εδώ και μήνες έχω να βάλω πρόγραμμα..ποιος ξέρει τι έγινε και άδειασε η μπαταρία στο μπαμ έτσι χωρίς λόγο xmmm και δεν έχω τον "μπαταριοφαγο" μέσα το γνωστό πρόγραμμα. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 8 Οκτ. 2004 , 17:27) ακούστε το κουφό τώρα, δεν θυμάμαι αν έχει ξαναγίνει,χωρίς λόγο το κινητό άδειασε μέσα σε ένα βραδυ..τώρα το φορτίζω πάλι να δω,και όχι δεν έβαλα κανένα πρόγραμμα μέσα εδώ και μήνες έχω να βάλω πρόγραμμα..ποιος ξέρει τι έγινε και άδειασε η μπαταρία στο μπαμ έτσι χωρίς λόγο xmmm και δεν έχω τον "μπαταριοφαγο" μέσα το γνωστό πρόγραμμα. Υπάρχει περίπτωση να πάτησες κάποια στιγμή κατά λάθος το shortcut για το camcorder, και να έτρεχε όλη νύχτα (έστω και στο background) ; Γιατί η κάμερα "ρουφάει" ρεύμα σαν τρελλή, ακόμα και χωρίς να κάνεις record... nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 de nomizw giati panta to kleidwno afou 1a kleisw ola ta programata,Twra na to ksexasa?den kserw..an to ksanakanei pou den to euxome 8a to dw. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 8 Οκτ. 2004 , 21:36) de nomizw giati panta to kleidwno afou 1a kleisw ola ta programata,Twra na to ksexasa?den kserw..an to ksanakanei pou den to euxome 8a to dw. Αν τυχόν χρησιμοποιείς το "flipclose flush" του Sman για να κλείνεις τα προγράμματα, τότε μπορεί να μην έπιασε - εμένα μου έχει συμβεί μια-δυο φορές μέχρι τώρα. Σπάνια βέβαια, αλλά συμβαίνει. Ότι και να΄ταν ελπίζω να μην το ξαναπάθεις :) nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georg Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 8 Οκτ. 2004 , 17:27) ακούστε το κουφό τώρα, δεν θυμάμαι αν έχει ξαναγίνει,χωρίς λόγο το κινητό άδειασε μέσα σε ένα βραδυ..τώρα το φορτίζω πάλι να δω,και όχι δεν έβαλα κανένα πρόγραμμα μέσα εδώ και μήνες έχω να βάλω πρόγραμμα..ποιος ξέρει τι έγινε και άδειασε η μπαταρία στο μπαμ έτσι χωρίς λόγο xmmm και δεν έχω τον "μπαταριοφαγο" μέσα το γνωστό πρόγραμμα. An koita3eis merikes selides pio pisw eixa kanei ena post me to idio akribws problhma! H battaria mou kratouse 6-7 wres me normal xrhsh! Mono omilia,oute mp3,oute video mono 25 mins omilia! H gantemia htan oti molis to eixa parei metaxeirismeno kai tou eixa balei s'ena apogeuma 52 efarmoges opote den h3era poia ftaiei! Opote to ekana pali format kai twra pernaw 2-3 efarmoges thn hmera mexri na anakalypsw poia einai! Prox8es omws mou etyxe 3ana,mou adeiase th mish battaria se 1 wra! Apo to 50% phge sto 11%! Eixa 3exasei to plhktrologio 3ekleidwto kai kati etrexe mallon alla den boresa na brw ti htan!Pantws den to 3anaekane! Molis exw neotera 8a enhmerwsw! Otan les battariofago ennoeis to Tracker? Den to exw doulepsei ka8olou xwris to Tracker,toso tragika einai ta pragmata? Filika Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georg Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Exw ena problhma otan xrhsimopoiw to Bluetooth akoustiko.. Kata th diarkeia mia synomilias ki enw to kinhto brisketai sthn pocket 8hkh,tou paketou,sth zwnh mou 3ekleidwnei to plhktrologio kai patiountai plhktra! Enos filou mou kapws etsi tou kalese ton miso katalogo mesa se mia wra! (H plaka htan oti meta ton epairnan ekeinoi kai ton rwtousan ti h8ele kai giati de milouse ki aytos den eixe idea! Tous elege "ti? ki esena phra?!" kai kata tyxh htan kai atoma pou eixe na milhsei mhnes :o Meta eide to log file kai eklaige pou exase 10 mins xrono omilias :whistle: ) Anyway yparxei tropos h' efarmogh to plhktrologia na kleidwnei aytomata amesws molis kleisei to kapaki (xwris na htan kleidwmeno apo prin) kai na mhn 3ekleidwnei para mono me syndyasmo plhktrwn? Epishs kalo to keygard alla energopoieitai meta apo ena lepto! Kanena poio grhgoro den yparxei? 10-15 secs? Thanx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLARC Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 paidia ithela na xero mono dyo pragmata: ti parapano exi to p910i apo to p900 ektos apo tin analisi ?kai an axizi na kano antalagi to p900 pou exo me to p910i? kai to alo eine pou mporo na katebazo kano programa gia chat meso BT? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CLARC ( 9 Οκτ. 2004 , 02:26) paidia ithela na xero mono dyo pragmata: ti parapano exi to p910i apo to p900 ektos apo tin analisi ?kai an axizi na kano antalagi to p900 pou exo me to p910i? kai to alo eine pou mporo na katebazo kano programa gia chat meso BT? η γνωμη μου ειναι κρατα το 900,δεν αξιζει να το δωσεις 400Ε και να χασεις 300-350Ε για μια λιγο καλυτερη οθονη,πληκτρολογιο,και μνημη,εκτος αν εχεις προβλημα με την 128αρα,εδω το σκεφτωμαι εγω που ειμαι ακομα με το 800!!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Georg φυσικό είναι να στην τρώει όταν έχεις αυτό το πρόγραμμα (τέρας :p )μέσα για βάλε το handy day και μετά ως διά μαγείας θα σου κρατάει μέρες :whistle: εμενα μάλλον το πρόβλημα μου ήταν τυχαίο (εκτος και αν καταλάθος ξέχασα κάτι ανοιχτό) δεν μου το έκανε τώρα που το φόρτισα όλα κανονικά. Epishs kalo to keygard alla energopoieitai meta apo ena lepto! Kanena poio grhgoro den yparxei? 10-15 secs? μα τι εννοείς με αυτό? ελπίζω μονο να μην έχει γεμίσει την κυρίως μνήμη έ; http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Παιδιά, πως γίνεται να το ρυθμίσω κάθε φορά που τραβάω φωτογραφίες ή video να τις αποθηκεύει στο memory stick και όχι στη μνήμη του κινητού? Μέχρις στιγμής πρέπει κάθε φορά να ανοίγω το πορτάκι και να του δίνω εντολή να αποθηκεύει στο memory stick, κάπως όμως πρέπει να γίνεται και αυτό που λέω, ε? Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikoleon ( 9 Οκτ. 2004 , 08:43) Παιδιά, πως γίνεται να το ρυθμίσω κάθε φορά που τραβάω φωτογραφίες ή video να τις αποθηκεύει στο memory stick και όχι στη μνήμη του κινητού? Μέχρις στιγμής πρέπει κάθε φορά να ανοίγω το πορτάκι και να του δίνω εντολή να αποθηκεύει στο memory stick, κάπως όμως πρέπει να γίνεται και αυτό που λέω, ε? Μάλλον θα σε απογοητεύσω... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos22 Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Yparxei tropos na kanw format sthn memory stick h na ta svisw ena ena apo monos mou? SPAWN SITE P900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaxos22 ( 9 Οκτ. 2004 , 16:10) Yparxei tropos na kanw format sthn memory stick h na ta svisw ena ena apo monos mou? Aπο τον πινακα ελεγχου>Γενικες>Μορφοποιηση δισκου>Εκτελεση Αν θες να κανεις απεγκατασταση ενα ενα πας, εφαρμογες>απεγκατασταση και επιλεγεις τι θες να αφαιρεσεις. http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaxos22 ( 9 Οκτ. 2004 , 16:10) Yparxei tropos na kanw format sthn memory stick h na ta svisw ena ena apo monos mou? Pigaine sto Control Panel kai meta epilegeis tin kartela other. apo kei epilegeis to Format Disk kai....... eisai etoimos :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Παιδιά επιτέλους κατάφερα να κάνω συγχρονισμό με το Outlook όλα εκτός το ημερολόγιο!! Επαφές ,σημειώσεις και εργασίες όλα καλά αλλά όχι και το ημερολόγιο!! Ξέρει κανείς γιατί?? Και κάτι ακόμα οι επαφές περάστηκαν και στο Outlook και στο Outlook Express!! Γιατί έγινε αυτό ξέρει κάποιος?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :) :) Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marantz Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis ( 7 Οκτ. 2004 , 17:28) Για Calendar δεν είδα κάτι. Την εγκατάσταση την κάνεις εφόσον έχεις κάνει απεγκατάσταση την προηγούμενη έκδοση (το λέει από μόνο του όταν πας να το εγκαταστήσεις νομίζω). Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την νέα έκδοση. Thanks Πέρη αν και τώρα που είδα το post σου το έχω ήδη εγκαταστήσει και όντως και 'γω δεν είδα κάποιο πρόβλημα :) αλλά ούτε και κάποια βελτίωση :( . Το περίεργο είναι όμως ότι το πέρασα πάνω απο την πάλια και δεν έχω κανενα πρόβλημα πάλι ούτε όταν ειναι πάνω στο station αλλά ουτε και όταν το συνδέω με BT για συγχρονισμό! Κάλως ή κακώς ειπα να το αναφέρω αν και μάλλον δεν έκανα καλά που το έριξα απο πάνω εεε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georg Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 9 Οκτ. 2004 , 08:24) Georg φυσικό είναι να στην τρώει όταν έχεις αυτό το πρόγραμμα (τέρας :p )μέσα για βάλε το handy day και μετά ως διά μαγείας θα σου κρατάει μέρες :whistle: εμενα μάλλον το πρόβλημα μου ήταν τυχαίο (εκτος και αν καταλάθος ξέχασα κάτι ανοιχτό) δεν μου το έκανε τώρα που το φόρτισα όλα κανονικά. Epishs kalo to keygard alla energopoieitai meta apo ena lepto! Kanena poio grhgoro den yparxei? 10-15 secs? μα τι εννοείς με αυτό? ελπίζω μονο να μην έχει γεμίσει την κυρίως μνήμη έ; Otan lew keygard ennow oti otan kleiseis to portaki exontas 3exasei na kleidwseis to plhktrologio h' an den to eixes kleidwmeno protou to anoi3eis na kleidwnei mono tou mesa se 10-15 secs ki oxi meta apo 1 min! Katalabes? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. October 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marantz (10 Οκτ. 2004 , 03:22) Thanks Πέρη αν και τώρα που είδα το post σου το έχω ήδη εγκαταστήσει και όντως και 'γω δεν είδα κάποιο πρόβλημα :) αλλά ούτε και κάποια βελτίωση :( . Το περίεργο είναι όμως ότι το πέρασα πάνω απο την πάλια και δεν έχω κανενα πρόβλημα πάλι ούτε όταν ειναι πάνω στο station αλλά ουτε και όταν το συνδέω με BT για συγχρονισμό! Κάλως ή κακώς ειπα να το αναφέρω αν και μάλλον δεν έκανα καλά που το έριξα απο πάνω εεε? Αν δεν έχεις πρόβλημα με το pc suite, δεν έχει σημασία αν το έκανες εγκατάσταση πάνω από την προηγούμενη έκδοση. (Τα περισσότερα αρχεία της εφαρμογής, ίδια είναι). 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. October 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (10 Οκτ. 2004 , 00:42) Παιδιά επιτέλους κατάφερα να κάνω συγχρονισμό με το Outlook όλα εκτός το ημερολόγιο!! Επαφές ,σημειώσεις και εργασίες όλα καλά αλλά όχι και το ημερολόγιο!! Ξέρει κανείς γιατί?? Και κάτι ακόμα οι επαφές περάστηκαν και στο Outlook και στο Outlook Express!! Γιατί έγινε αυτό ξέρει κάποιος?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :) :) Στις ιδιότητες του ίντερνετ, στα προγράμματα, Ηλ. ταχυδρομείο, ομάδες συζήτησης, ημερολόγιο, λίστα επαφών, τσέκαρε την εφαρμογή που θέλεις να έχει άμεση σχέση με τα παραπάνω (Outlook π.χ.) Δεν είμαι βέβαιος, αλλά οι επαφές ίσως να πηγαίνουν και στα 2 προγράμματα (από κοινό βιβλίο διευθύνσεων). 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLARC Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 paidia eithela na sas rotiso an iparxi programa gia na ixografiso tis sinomilies pou kano me to tilefono..exo p900..efxaristo prokatabolika Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CLARC (10 Οκτ. 2004 , 17:01) paidia eithela na sas rotiso an iparxi programa gia na ixografiso tis sinomilies pou kano me to tilefono..exo p900..efxaristo prokatabolika Δυστυχως δεν υπαρχει κατι τετοιο. http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pamth Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Kalimera se olous, Re paidia mporeite na mou peite pio einai to teleuteo version logismikou pou yparxei gia to P900? Euxaristo! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts