Minotavrs Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marantz ( 7 Απρ. 2004 , 00:39) Ξέρει κάποιος κανένα καλό πρόγραμμα λήψης φωτογραφιών που να έχει καλό zoom γιατί έχω βάλει το CameraFX και pixelαρει τόσο που το βλέπω όλα καρό :wacko: καθώς επίσης και ένα καλό για να επεξεργάζομαι αυτά που έχω τραβήξει. Όποιος γνωρίζει ας τα στείλει στην υπογραφή μου με το κλ..δί τους :whistle: :whistle: Thes ta parakatw... Photo Fusion gia zoom Photorite gia epexergasia.. steile email sou na sta anevasw.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs ( 7 Απρ. 2004 , 07:06) Thes ta parakatw... Photo Fusion gia zoom Photorite gia epexergasia.. steile email sou na sta anevasw.. Sorry den eida oti eixes dwsei email molis sta esteila.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Παιδιά μια βοήθεια θέλω. Έχω πρόβλημα με την αναβάθμιση! Έχω ΧΡ με το service pack 1 ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ. Πάω στην σελίδα της αναβάθμισης όλα καλά με τις επιλογές κατεβάζω το προγραμματάκη ενεργοποιήτε η java κατεβαίνει το προγραμματάκι seus 1.15 το εγκαθιστώ όλα καλά. Μετά όμως δεν με μεταβιβάζει στην επόμενη σελίδα. Μπορεί να μου πει κάποιος τι φταίει;; Χιλιο ευχαριστώ! Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 7 Απρ. 2004 , 12:19) Παιδιά μια βοήθεια θέλω. Έχω πρόβλημα με την αναβάθμιση! Έχω ΧΡ με το service pack 1 ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ. Πάω στην σελίδα της αναβάθμισης όλα καλά με τις επιλογές κατεβάζω το προγραμματάκη ενεργοποιήτε η java κατεβαίνει το προγραμματάκι seus 1.15 το εγκαθιστώ όλα καλά. Μετά όμως δεν με μεταβιβάζει στην επόμενη σελίδα. Μπορεί να μου πει κάποιος τι φταίει;; Χιλιο ευχαριστώ! KAne disable oti firewall kai antivirus xrhsimopoieis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Το έχω κάνει και αυτό. 5 ΦΟΡΕΣ το έχω κατεβάσει το seus!!! αμάν! Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 7 Απρ. 2004 , 15:02) Το έχω κάνει και αυτό. 5 ΦΟΡΕΣ το έχω κατεβάσει το seus!!! αμάν! Re katevase to setup tou seus mia fora, apothhkefseto kapou na to exeis kai trexto apo ekei thn epomenh fora pou tha sou zhthsei egatastash kai kleise oti efarmogh trexei sto background. Epishs ti Browser xrhsimopoieis? Mporei na thn exei "faei" o IExplorer gia dokiamase me to mozilla firefox 0.8 pou einai free h akoma kalytera me ton opera 7.50 (kanton register me afto to kleidi w-wFAKb-krUzw-esBkJ-EvDHr-xXDxL ) Kai pio grhgoroi einai kai kanonika paizoun me to update ths SE ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Bre sy afou den eixes kleish to kinito pws na sou kanei ?prepei 1a na diabazeis kala ti sou lei kai na mhn biazese :) an exeis problima me thn java ksanaperase thn,h pes mas pio problima exeis twra akribws. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 7 Απρ. 2004 , 12:19) Παιδιά μια βοήθεια θέλω. Έχω πρόβλημα με την αναβάθμιση! Έχω ΧΡ με το service pack 1 ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ. Πάω στην σελίδα της αναβάθμισης όλα καλά με τις επιλογές κατεβάζω το προγραμματάκη ενεργοποιήτε η java κατεβαίνει το προγραμματάκι seus 1.15 το εγκαθιστώ όλα καλά. Μετά όμως δεν με μεταβιβάζει στην επόμενη σελίδα. Μπορεί να μου πει κάποιος τι φταίει;; Χιλιο ευχαριστώ! Ο Opera είναι ο καλύτερος για αυτή τη δουλειά. Έχει ενσωματομένη την σωστή έκδοση JAVA που χρειάζεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL ( 7 Απρ. 2004 , 15:50) Ο Opera είναι ο καλύτερος για αυτή τη δουλειά. Έχει ενσωματομένη την σωστή έκδοση JAVA που χρειάζεται... ΔΕΝ εχει σχεση ο browser με την εκδοση της Java. Το αρχειο seus που κατεβαζουμε, εμπεριεχει το σωστο java runtime μεσα του και αν εχει προσεξει κανεις, το εγκαθιστα εκεινη τη στιγμη. Ειτε απο IE δοκιμαζει καποιος, ειτε απο Mozilla ειτε απο Opera ειτε απο...ταχυδρομικο περιστερι, το ιδιο κανει. Το seus κανει ελεγχο για το java runtime και το εγκαθιστα αν δει οτι προκειται περι διαφορετικου. Για φανταστειτε δηλαδη να ηταν θεμα Browser η ιστορια και να μην υπηρχε το java runtime στο seus, οσοι ειχαν Inetrnet Explorer (λογω της γνωστης διαμαχης Microsoft - Sun) δεν θα μπορουσαν να κανουν Update ουτε στον αιωνα τον απαντα... my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAREVOCK Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 @objectref Exeis dikio! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Wirelessly posted (SonyEricsson P900: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Paidia to dokimasa me kleisto to kinito, me ton internet explorer 3 fores. Mou emfanizei to eikonidio tis java kato dexia alla molis teleionei o seus kai ton egkathisto den me paei se alli selida. Tha dokimaso me ton opera. Akoma patao to eikonidio tis java kai vgazei kati entoles sunexeia "file not found"sunexeia den xero ti einai. Akoma exo tis exeis ekdoseis: Tilefono: CXC262022 R3C006, Bluetooth:CXC12529 R5D, Programma:CXC162021 R2B02, CDA: CDA162003/4 R2B01 .Exei vgei neoteri ekdosi? Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 7 Απρ. 2004 , 16:39) Wirelessly posted (SonyEricsson P900: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Paidia to dokimasa me kleisto to kinito, me ton internet explorer 3 fores. Mou emfanizei to eikonidio tis java kato dexia alla molis teleionei o seus kai ton egkathisto den me paei se alli selida. Tha dokimaso me ton opera. Akoma patao to eikonidio tis java kai vgazei kati entoles sunexeia "file not found"sunexeia den xero ti einai. Akoma exo tis exeis ekdoseis: Tilefono: CXC262022 R3C006, Bluetooth:CXC12529 R5D, Programma:CXC162021 R2B02, CDA: CDA162003/4 R2B01 .Exei vgei neoteri ekdosi? Εμ...κατι δεν παει καλα στο μηχανημα σου... Τι θα εκανα εγω στη θεση σου: Κατ'αρχην θα πηγαινα add/remove programs και θα εκανα uninstall το Java Runtime (η το Java SDK, αν το εχεις βαλει). Μετα θα πηγαινα στο http://java.sun.com/j2se/1.4.2/download.html ,θα εκανα click στο "Download J2SE JRE " και θα κατεβαζα το Java Runtime. Στη συνεχεια θα εγκαθιστουσα κανονικα αυτο που κατεβασα και θα ξαναπροσπαθουσα να κανω Update με το seus αφου πρωτα προσεχα να ειναι checked η επιλογη (Internet Explorer) Tools/Internet Options/Advanced/Use Java 2 v1.4. .....ktl ktl my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Wirelessly posted (SonyEricsson P900: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από objectref Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 7 Απρ. 2004 , 16:39) Wirelessly posted (SonyEricsson P900: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Paidia to dokimasa me kleisto to kinito, me ton internet explorer 3 fores. Mou emfanizei to eikonidio tis java kato dexia alla molis teleionei o seus kai ton egkathisto den me paei se alli selida. Tha dokimaso me ton opera. Akoma patao to eikonidio tis java kai vgazei kati entoles sunexeia "file not found"sunexeia den xero ti einai. Akoma exo tis exeis ekdoseis: Tilefono: CXC262022 R3C006, Bluetooth:CXC12529 R5D, Programma:CXC162021 R2B02, CDA: CDA162003/4 R2B01 .Exei vgei neoteri ekdosi? Εμ...κατι δεν παει καλα στο μηχανημα σου... Τι θα εκανα εγω στη θεση σου: Κατ'αρχην θα πηγαινα add/remove programs και θα εκανα uninstall το Java Runtime (η το Java SDK, αν το εχεις βαλει). Μετα θα πηγαινα στο http://java.sun.com/j2se/1.4.2/download.html ,θα εκανα click στο "Download J2SE JRE " και θα κατεβαζα το Java Runtime. Στη συνεχεια θα εγκαθιστουσα κανονικα αυτο που κατεβασα και θα ξαναπροσπαθουσα να κανω Update με το seus αφου πρωτα προσεχα να ειναι checked η επιλογη (Internet Explorer) Tools/Internet Options/Advanced/Use Java 2 v1.4. .....ktl ktl Thanks re file tha to propsathiso. Exo tin java pou tin katevasa me ton opera. Yparxei neoteri ekdosi? Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 7 Απρ. 2004 , 16:53) Wirelessly posted (SonyEricsson P900: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Εμ...κατι δεν παει καλα στο μηχανημα σου... Τι θα εκανα εγω στη θεση σου: Κατ'αρχην θα πηγαινα add/remove programs και θα εκανα uninstall το Java Runtime (η το Java SDK, αν το εχεις βαλει). Μετα θα πηγαινα στο http://java.sun.com/j2se/1.4.2/download.html ,θα εκανα click στο "Download J2SE JRE " και θα κατεβαζα το Java Runtime. Στη συνεχεια θα εγκαθιστουσα κανονικα αυτο που κατεβασα και θα ξαναπροσπαθουσα να κανω Update με το seus αφου πρωτα προσεχα να ειναι checked η επιλογη (Internet Explorer) Tools/Internet Options/Advanced/Use Java 2 v1.4. .....ktl ktl[/b] Thanks re file tha to propsathiso. Exo tin java pou tin katevasa me ton opera. Yparxei neoteri ekdosi? Δεν ξερω τι java runtime εχει ο opera μαζι του (και πως την εγκαθιστα...). Ο τροπος που σου ειπα ειναι ο standard και δεν εχει λαθεψει ποτε, τουλαχιστον σε μενα και τον Explorer... my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος objectref ( 7 Απρ. 2004 , 15:03) Thanks re file tha to propsathiso. Exo tin java pou tin katevasa me ton opera. Yparxei neoteri ekdosi? Δεν ξερω τι java runtime εχει ο opera μαζι του (και πως την εγκαθιστα...). Ο τροπος που σου ειπα ειναι ο standard και δεν εχει λαθεψει ποτε, τουλαχιστον σε μενα και τον Explorer... Καλα το π900 μπαινει κανονικά και γρήγορα μάλιστα σε WEB σελίδες!!! Καλά είναι άπεχτο το τηλφωνάκι!!! Ευχαριστώ πολύ φίλε θα το προσπαθήσω! Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgalileo Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Exi kataferi kanis na metaferi ta minimata pou ixe sto 6600 sto system mail sto antistixo file tou p900 kai na doulevoune ekane kamposes prospathies kai patentes alla den katafera kai polla exoun akrivos tis idies diadromes kai ta idia onomata ta arxi a tous pantos Υπογραφή εκτός κανόνων Ο.Π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 παιδια εχω ενα αρχειο amr που δεν ακουγεται καθολου δυνατα σε αντιθεση με το 6600 που μου το εστειλαν...γιατι ετσι;πως μπορουμε να το διορθωσουμε; κανεις;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras ( 6 Απρ. 2004 , 23:50) paidia merikes erwthsoules... 1)mporei kaneis na mou pei ti ginetai me to opera??? ebala thn teleutaia ekdosh alla sunexws mou bgazei connection fail :eek: prepei na kanw kapoies epipleon rumiseis??? exw vodafone... 2)uparxei kapoio programmataki pou na elenxeis to power dvd kai to winamp me bluetooth apo to kinhto se pc??? elpizw se apanthseis... kaneis edw na boh8hsei re paidia??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. April 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras ( 7 Απρ. 2004 , 23:44) kaneis edw na boh8hsei re paidia??? Τις ρυθμίσεις στις έστειλε η vodafone; Στον πίνακα ελέγχου στις ρυθμίσεις ίντερνετ, άλλαξε το waspplus.vodafone.gr (ή κάπως έτσι) σε internet.vodafone.gr Πρέπει να έχει σύνδεση με συμβόλαιο για να παίξει ο Opera (με καρτοκινητό, μόνο με τον εσωτερικό browser μπορείς να δουλέψεις). Ρίξε μια ματιά στο bemused για έλεγχο του winamp μέσω του κινητού. Για το power DVD δεν γνωρίζω κάτι (ή δεν έρχεται κάτι στο μυαλό μου τώρα :rolleyes: ). 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. April 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ola-kala-einai ( 7 Απρ. 2004 , 21:25) παιδια εχω ενα αρχειο amr που δεν ακουγεται καθολου δυνατα σε αντιθεση με το 6600 που μου το εστειλαν...γιατι ετσι;πως μπορουμε να το διορθωσουμε; κανεις;;; Κάντο μεταφορά στο pc και μετά με τον MIKSOFT Mobile AMR converter κάντο wav. Ανέβασε την ένταση του Wav και μετά κάντο πάλι μετατροπή σε amr για να το στείλεις στο κινητό (τώρα, μπορεί να υπάρχει και ευκολότερος τρόπος, αλλά δεν θυμάμαι κάτι τώρα εκτός από το παραπάνω). 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος objectref ( 7 Απρ. 2004 , 16:02) ΔΕΝ εχει σχεση ο browser με την εκδοση της Java. Το αρχειο seus που κατεβαζουμε, εμπεριεχει το σωστο java runtime μεσα του και αν εχει προσεξει κανεις, το εγκαθιστα εκεινη τη στιγμη. Ειτε απο IE δοκιμαζει καποιος, ειτε απο Mozilla ειτε απο Opera ειτε απο...ταχυδρομικο περιστερι, το ιδιο κανει. Το seus κανει ελεγχο για το java runtime και το εγκαθιστα αν δει οτι προκειται περι διαφορετικου. Για φανταστειτε δηλαδη να ηταν θεμα Browser η ιστορια και να μην υπηρχε το java runtime στο seus, οσοι ειχαν Inetrnet Explorer (λογω της γνωστης διαμαχης Microsoft - Sun) δεν θα μπορουσαν να κανουν Update ουτε στον αιωνα τον απαντα... As poume oti exeis dikio , giati tote mia egatastash se ena idio systhma thn idia hmera kai me diafora 15 leptwn peripou me ton IE kanei synexojmena fail kai adynatei na se paei sto epomeno vhma gia egatastash, enw me ton Opera paizei kanonika? Afta ta anaferw apo prosfath empeiria anabathmishs. Epishs tha prepei na anaferw oti den einai liges oi fores pou genika logw tou enswmatwmenou kwdika tou IE etsi kai thn fane ta windows den paizei tipota kala (apeira paradeigmata me to web update ths Microsoft) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs ( 8 Απρ. 2004 , 07:11) As poume oti exeis dikio , giati tote mia egatastash se ena idio systhma thn idia hmera kai me diafora 15 leptwn peripou me ton IE kanei synexojmena fail kai adynatei na se paei sto epomeno vhma gia egatastash, enw me ton Opera paizei kanonika? Afta ta anaferw apo prosfath empeiria anabathmishs. Epishs tha prepei na anaferw oti den einai liges oi fores pou genika logw tou enswmatwmenou kwdika tou IE etsi kai thn fane ta windows den paizei tipota kala (apeira paradeigmata me to web update ths Microsoft) Οχι ας πουμε, στη παραδειγμα που κουβεντιαζουμε (περι Java), εχω δικιο... Οσον αφορα το αλλο που λες με τον οπερα, ξαναλεω οτι πρεπει να εχεις κανει enabled την επιλογη "Use Java 2 1.2 ..." απο το αντιστοιχο μενου του IE, αλλιως δεν προκειται ποτε να δεις την σελιδα της αναβαθμισης. Επισης, πολλες φορες δημιουργουν προβληματα και τα cookies οπως και τα temporary files (ειτε του IE ειτε του OS) και πρεπει να καθαριζονται συχνα. Συμφωνω παντως οτι ο IE, ειδικα παλιοτερα, ηταν πηγη προβληματων για το OS, εμενα να φανταστεις σε ενα laptop που εχω 2 χρονια, μια φορα εχει κρασαρει και εφταιγε ο IE γι'αυτο... Παντως, πιστευω οτι σε ενα "σωστο" συστημα, ασφαλες απο viruses , χιλιαδες install/uninstall και με ολα τα sp και τα patches, δεν εχεις προβλημα. Εγω εχω 2 τετοια συστηματα και κανει update το τηλ. και στα 2 μια χαρα. Μεχρι και System Restore που εκανα στα XP, συνεχιζει και δουλευει (το web update) κανονικα... ;) my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος objectref ( 8 Απρ. 2004 , 10:42) Οχι ας πουμε, στη παραδειγμα που κουβεντιαζουμε (περι Java), εχω δικιο... Οσον αφορα το αλλο που λες με τον οπερα, ξαναλεω οτι πρεπει να εχεις κανει enabled την επιλογη "Use Java 2 1.2 ..." απο το αντιστοιχο μενου του IE, αλλιως δεν προκειται ποτε να δεις την σελιδα της αναβαθμισης. Επισης, πολλες φορες δημιουργουν προβληματα και τα cookies οπως και τα temporary files (ειτε του IE ειτε του OS) και πρεπει να καθαριζονται συχνα. Συμφωνω παντως οτι ο IE, ειδικα παλιοτερα, ηταν πηγη προβληματων για το OS, εμενα να φανταστεις σε ενα laptop που εχω 2 χρονια, μια φορα εχει κρασαρει και εφταιγε ο IE γι'αυτο... Παντως, πιστευω οτι σε ενα "σωστο" συστημα, ασφαλες απο viruses , χιλιαδες install/uninstall και με ολα τα sp και τα patches, δεν εχεις προβλημα. Εγω εχω 2 τετοια συστηματα και κανει update το τηλ. και στα 2 μια χαρα. Μεχρι και System Restore που εκανα στα XP, συνεχιζει και δουλευει (το web update) κανονικα... ;) Ontws exeis dikio, pantws emena mou vgazei to restore to exhs provlhma programmata katevasmena se *.exe morfh kai apothhkevmena se allo sklhro meta to restore exafanizontai kai afta kai anagazomai na ta ziparw gia na ta krataw... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Παιδιά εγώ παρετούμαι δεν μπορώ με τίποτα να κάνω αναβάθμιση. Τα έχω δοκιμάσει όλα: Με ανοιχτό κινητό,με κλειστό κινητό,με τον Όπερα, με τον ΙΕ. Δε ξέρω πια τι φταίει! Πάω στην σελίδα της αναβάθμισης τα συμπληρώνω όλα καλά. Κατεβάζω τον seus μου βγάζει το εικονίδιο της Java κάτω δεξιά όλα καλά.(κατέβασα από το λινκ την java). Τελειώνει το download εγκαθιστώ τον seus αλλά μετά δεν με μεταβιβάζει σε αυτή την μαμημένη σελήδα της αναβάθμισης. Έχω ΧΡ πειρατικά με SP1. Το λέω αυτό γιατί νομίζω παίζει ρόλο. Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει λύση. Ευχαριστώ πολύ! Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 kai ego exo piratiko xp me sp1 kai litourgi kanonika.. prosexe giati otan katebazis to deus 115 kolai kai sto katebazi miso ;-). an to exis omos olokliro kanto esy start to instalation kai 8a pari pros apo mono tou istera Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts