georlapo Δημοσιεύτηκε October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 16, 2005 Εχω ένα φορητό COMPAQ PRESARIO τεσσάρων χρονών και μου χάλασε το drive του CD(είναι DVD ROM και CD-RW).Το πήγα σε μια εταιρεία στο Ηράκλειο Κρήτης η οποία το έστειλε στην Αθήνα και για να το φτιάξουν μου ζήτησαν 700 ευρώ+ΦΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πουλάνε τρέλλα ή μου φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Λιγο υπερβολικη μου φαινεται... Το πιο ακριβο Drive για τα Acer που εχω ρωτησει ειναι στα 415 ευρωπουλα(με φαπα) και ειναι και μια μπακατελα (dvd-rw 2x). Τα περισσοτερα ειναι στα 250. Και ειναι μαρκες που εχω δει οτι χρησιμοποιουν και αλλες εταιριες laptop. 700 +φαπα για CD-RW ειναι λιγο υποπτο. Απο τι ειναι κατασκευασμενο; απο λευκοχρυσο; Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Δοκίμασε μήπως μπορείς να του βάλεις http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=4722 που είναι DVD-R :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. October 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Λιγο υπερβολικη μου φαινεται... Το πιο ακριβο Drive για τα Acer που εχω ρωτησει ειναι στα 415 ευρωπουλα(με φαπα) και ειναι και μια μπακατελα (dvd-rw 2x). Τα περισσοτερα ειναι στα 250. Και ειναι μαρκες που εχω δει οτι χρησιμοποιουν και αλλες εταιριες laptop. 700 +φαπα για CD-RW ειναι λιγο υποπτο. Απο τι ειναι κατασκευασμενο; απο λευκοχρυσο; Και όμως έτσι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. October 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Δοκίμασε μήπως μπορείς να του βάλεις http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=4722 που είναι DVD-R :) Το ξέρω αλλά δεν μπορώ να το τοποθετήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 ke den dinis liga akoma lefta an ine na dosis 700 na paris ena kenurgio.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. October 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 ke den dinis liga akoma lefta an ine na dosis 700 na paris ena kenurgio.... Αυτό τους είπα κι εγώ και τους είπα να το φέρουν πίσω αφτιαχτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Το ξέρω αλλά δεν μπορώ να το τοποθετήσω. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν μπαίνει ή ότι δεν ξέρεις να το βάλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. October 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν μπαίνει ή ότι δεν ξέρεις να το βάλεις; Δεν ξέρω να το βάλω σίγουρα αλλά δεν ξέρω αν κάνει κόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 2 είναι οι δυνατές λύσεις: 1) μαζευόμαστε κ πάμε να δείρουμε τους υπεύθυνους στην αντιπροσωπεία/service :D 2) παίρνεις ένα άβολο μεν οικονομικό δε DVDRW+θήκη usb κ κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. October 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 2 είναι οι δυνατές λύσεις: 1) μαζευόμαστε κ πάμε να δείρουμε τους υπεύθυνους στην αντιπροσωπεία/service :D 2) παίρνεις ένα άβολο μεν οικονομικό δε DVDRW+θήκη usb κ κάνεις τη δουλειά σου. Την δεύτερη λύση την εφάρμοσα κιόλας και κάνω την δουλειά μου μια χαρά,όσο για την πρώτη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 To ζήτημα είναι αν θα μπορει να μπουτάρει ο υπολογιστής απο το εξωτερικό drive σε ένα ενδεχόμενο format.Στο λέω αυτό γιατί στο ένα φορητό που έχω γίνεται αυτο ενώ στον δεύτερο δεν γινεται οπότε χρειάζεται ένα εσωτερικό drive Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Δεν ξέρω να το βάλω σίγουρα αλλά δεν ξέρω αν κάνει κόλας. Απ'οτι ξερω αν πας το μηχανημα στα παιδια στον mgmanager θα το βαλουν αυτοι το drive.Δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να πας το laptop Αθηνα,αλλα με ενα τηλεφωνακι μπορεις να επιβεβαιωσεις αυτο που λεω... Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. October 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 To ζήτημα είναι αν θα μπορει να μπουτάρει ο υπολογιστής απο το εξωτερικό drive σε ένα ενδεχόμενο format.Στο λέω αυτό γιατί στο ένα φορητό που έχω γίνεται αυτο ενώ στον δεύτερο δεν γινεται οπότε χρειάζεται ένα εσωτερικό drive Οντως δεν μπορεί να μπουτάρει οπότε μάλλον θα χρειαστεί εσωτερικό.Η μήπως υπάρχει άλλη λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Επειδή και ο δικός μου είναι Compaq μπουτάρει ως εξής :το εξωτερικο drive είναι συνδεμενο με USb (δεν παίζει με firewire) και ορίζω ως boot device ->external boot device.Ισως θέλει αναβάθμιση το bios,αν υπαρχει γιατι δεν ασχολούνται και πολύ ,βάλε την τελευταια τελοσπάντων και ας ελπίσουμε ότι θα σταθείς τυχερός Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. October 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Επειδή και ο δικός μου είναι Compaq μπουτάρει ως εξής :το εξωτερικο drive είναι συνδεμενο με USb (δεν παίζει με firewire) και ορίζω ως boot device ->external boot device.Ισως θέλει αναβάθμιση το bios,αν υπαρχει γιατι δεν ασχολούνται και πολύ ,βάλε την τελευταια τελοσπάντων και ας ελπίσουμε ότι θα σταθείς τυχερός Που μπορώ ναβρώ αναβάθμιση για το BIOS;Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Δοκίμασε εδώ Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. October 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Δοκίμασε εδώ Δυστυχώς δεν υπάρχει εκεί καμμιά αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts