Jump to content

Η Xiaomi εγκαθιστά στα τηλέφωνά της και άλλους browsers


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πόσες φορές έτυχε να γκρινιάξουν φίλοι και γνωστοί πως το νέο τους Xiaomi smartphone διαθέτει πάρα πολλές προ-εγκατεστημένες εφαρμογές; Ναι είναι συχνό αυτό το φαινόμενο, αλλά τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα αν ο κατασκευαστής έδειχνε μια σχετική εγκράτεια βάζοντας μόνο δικές του εφαρμογές. Αντιθέτως, η Xiaomi στα τηλέφωνα της προτιμά να εγκαθιστά και πολλές άλλες περιττές εφαρμογές τρίτων. Και τα πράγματα γίνανε πολύ χειρότερα για ορισμένα επιλεγμένα τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Ο Kacper Skrzypek που αρθρογραφεί στο MIUI Polska, σημείωσε στο Twitter ότι ορισμένες από τις εκδόσεις του MIUI έρχονται τώρα με τρία προ-εγκατεστημένα προγράμματα περιήγησης. Αυτό σημαίνει ότι αν αγοράσετε ένα τηλέφωνο Xiaomi τώρα, είναι πιθανό να βρείτε το φορτωμένο με περισσότερες περιττές εφαρμογές από ποτέ.

Έτσι, ορισμένα τηλέφωνα Xiaomi με ειδικές εκδόσεις MIUI έρχονται τώρα με προεγκατεστημένο το πρόγραμμα περιήγησης Opera. Αυτός ο ισχυρισμός επαναλαμβάνεται και από άλλους που έχουν τηλέφωνα με τις ίδιες εκδόσεις MIUI. Σύμφωνα με αυτούς, τα τηλέφωνά τους έχουν πλέον περισσότερες εφαρμογές bloatware από ποτέ.

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, αυτή η αλλαγή του MIUI ισχύει για τηλέφωνα Xiaomi που διαθέτουν ινδική έκδοση της ROM, αλλά ο Skrzypek στις σημειώσεις του αναφέρει πως η εφαρμογή Opera είναι πλέον διαθέσιμη και στην Global ROM!

Αλλά υπάρχει κι ένα καλό νέο για εσάς που χρησιμοποιείτε μια συσκευή Xiaomi με την Global ROM του MIUI. Θα μπορείτε να απεγκαταστήσετε το bloatware και να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης. Ωστόσο, αν είστε με την ινδική ROM, δεν έχετε καμία τύχη. Το πρόγραμμα περιήγησης Opera δεν μπορεί να απεγκατασταθεί σε αυτήν την έκδοση του MIUI.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Bloatware ο καλύτερος browser;

 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

η ολη υποθεση πρακτικα θυμιζει την αγορα νεου σπιτιου απο τον πελατη με υποχρωτικα εγκατεστημενη οικοσυσκευη απο τον πολιτικο μηχανικο. Ασε που ΔΕΝ μπορεις να τα αφαιρεσεις

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...