Jump to content

Google Apps σε Huawei smartphone; Το GBox είναι το app που θα σας λύσει τα χέρια!

MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 minute ago, lneam said:

ανακεφαλαιωση

καποιοι ανθρωποι, μαζι τους και εγω επιλεγουμε να θελουμε τα google services, αφου μας βολευει αυτη η "δωρεαν χρηση" υπηρεσιων. Ταυτοχρονα πολυς κοσμος εχει αγορασει εφαρμογες. Παλι και εγω βρισκομαι σε αυτη την λιστα. Και τα 2 αυτα ειναι βολικα σε πολλους ανθρωπους.

Εκτος απο καποιους ατυχους που η κυβερνιση της Κινας αναγκαζει για χρηση αλλων συσκευων / λειτουργικου (OS) / υπηρεσιων.

Φίλε μου είμαι μαζί σου σε όλα αυτά που λες πραγματικά, όμως στην τελευταία πρόταση θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι δεν τους αναγκάζει η κυβέρνηση της Κίνας, αλλά άλλη κυβέρνηση έκανε το ban.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

7 minutes ago, p_k said:

Φίλε μου είμαι μαζί σου σε όλα αυτά που λες πραγματικά, όμως στην τελευταία πρόταση θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι δεν τους αναγκάζει η κυβέρνηση της Κίνας, αλλά άλλη κυβέρνηση έκανε το ban.

Και για να κάνει ban ολόκληρη κυβέρνηση μια εταιρία επειδή δεν προσαρμοζει τις εφαρμογές μίας άλλης εταιρίας, κάτι περισσοτερο σημαίνει αυτό. 

Banned for 14 days

3 ώρες πριν, p_k said:

όμως στην τελευταία πρόταση θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι δεν τους αναγκάζει η κυβέρνηση της Κίνας, αλλά άλλη κυβέρνηση έκανε το ban.

αν η κυβερνηση της Κινας δεν ηταν ... αυτη που ειναι, τιποτα δεν θα ειχε συμβει. Δεν νομιζω να υπαρχουν αποδειξεις πως οι ανθρωποι αυτης της χωρας ειναι ευτυχισμενοι, ισως να ειναι λιγο καλυτερα απο τους γειτονες τους, στην Β. Κορεα.

σε αυτη την χωρα, ουτε δημοκρατια δεν εχουν

Ας μην ανοίξουμε τώρα τέτοια ζητήματα για το πόση δημοκρατία υπάρχει κι αν υπάρχει πραγματικά δημοκρατία στον Δυτικό κόσμο, γιατί δεν θα καταλήξει πουθενά... ίσως να το κάνουμε σε άλλο τοπικ.

Ούτε φαντάζομαι έπιασε ο καημός τους Αμερικανούς για το αν υπάρχει δημοκρατία στην Κίνα και για το αν οι άνθρωποι ζουν ευτυχισμένα εκεί, απλά έβλεπαν την τεράστια άνοδο της εταιρείας και δεν υπήρχε άλλος τρόπος να την κόψουν.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

δεν ειμαστε σε θεση να ξερουμε την αληθεια. Ομως, οσο το κομμα δινει διαταγες, διαφορετικα κοιτας τα ραδικια απο την αναποδη, τοτε εχει μια λογικη η αντιδραση της δυσης

5 ώρες πριν, p_k said:

Ας μην ανοίξουμε τώρα τέτοια ζητήματα για το πόση δημοκρατία υπάρχει κι αν υπάρχει πραγματικά δημοκρατία στον Δυτικό κόσμο, γιατί δεν θα καταλήξει πουθενά... ίσως να το κάνουμε σε άλλο τοπικ.

Ούτε φαντάζομαι έπιασε ο καημός τους Αμερικανούς για το αν υπάρχει δημοκρατία στην Κίνα και για το αν οι άνθρωποι ζουν ευτυχισμένα εκεί, απλά έβλεπαν την τεράστια άνοδο της εταιρείας και δεν υπήρχε άλλος τρόπος να την κόψουν.

Σωστά το έθεσες. Το ίδιο θα κάνουν και σε κάθε κινέζικη εταιρεία μόλις θα δούνε ότι τους προσπερνάει. Είτε λέγεται Xiaomi, είτε Vivo κλπ. Το 5G τους πείραξε. Λες και με 4G δεν μπορούν να τους κάνουν ζημιά! Με το χρήμα έχει σχέση. Ποιά δημοκρατία! Όλα για τα συμφέροντα και το χρήμα γίνονται. 

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂