Jump to content

Vodafone simply: Simply, τα χειρότερα κινητά...

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάθε κινητό έχει το δικό του δυνατό σημείο. Σωστά? Κάθε κινητό έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει οριμσμένες αναγκες, και γι αυτό έχει έναν (τουλάχιστον) τομέα στον οποίο είναι καλύτερο από κάποια άλλα.

Παραδείγματα:

Το GX30i μου έχει την διαμαντένια κάμερα (η καλύερη από όλα τα άλλα μη 3g τηλέφωνα)

Το 6600 (και γενικά όλα τα series 60) του φίλου μου έχει μέσα του το λειτουργικό symbian, που το κάνει το πιο smart από όλα τα smartphones τς αγοράς

To V550 της μάνας μου έχει εκείνη την αχτύπητη τιμή, που σε συνδιαδμό με τις υπηρεσίες που προσφέρει, είναι ακαταμάχητη επιλογή για μη tech-freaks

Το simemens του θείου μου έχει την αντοχή, αφού το πάτησε ολόκληρο τζιπακι, χωρίς να πάθει τίποτα (ουτε το τηλέφωνο, ουτε το τζιπάκι)

Και το RAZR έχει ως ατου τη λεπτότητα (μπορεί να μην έχει μνήμη, αλλά ούτε μια testarossa έχει πορτ-παγκάζ)

Κι όμως, ήρθε πρόσφατα η Vodafone με τη σειρά simply της, και άλλαξε τα δεδομένα.

Κι αυτό γιατί, όταν πήγα πρόσφατα και είδα αυτά τα τηλέφωνα, δεν μπορεσα να βρώ ούτε ένα θετικό σημείο που θα μπορούσε να κάνει κάποιον να τα αγοράσει. Εξηγούμαι:

Από εξοπλισμό... χάλια: Η κάμερα λάμπει δια της απουσίας της, το βίντεο επίσης, για MP3 ούτε λόγος, και φυσικά ούτε σκέψη για bluetoth το οποίο η voda αποφευγει όπως ο διάολος το λιβάνι. Εντάξει, έχει μεγάλη οθόνη, αλλά τι να την κάνεις? Να βλέπεις φωτογραφίες και μυνήατα?

Από εμφάνιση... χάλια: Για να είμαι ειλικρινής, τις περίμενα πολύ μικρότερες αυτές της συσκευές. Είναι μιάμισι φορες μεγαλύτερες από το V550 (που έχει και κάμερα καi βίντεο) και ζυγίζουν περίπου όσο τα τούβλα που χρησιμοπιούνται σε μια μέση οικοδομή. Oπότε, όποιος βρει κάποιον που να είναι πρόθυμος να κουβαλήσει αυτά τα κινητα ας στείλει PM.

Από τιμή... χάλια: Και φυσικά μιας και μιλάμε για τετοιες συσκευές, δεν θα ήταν κρίμα να κοστιζαν λιγότερο από 150Ε?? Ναι καλά διαβάσατε, τόσα θα πρέπει να δώσετε για αυτές τις παντόφλες....

Από ευχρηστία.. έτσι και έτσι: Εντάξει, έχει διάφορα κολπάκια, όπως να βλεπεις τον τηλεφωνικό καταλογο και μυνήματα με ένα κουμπί, τα οποία δίνουν μια άλλα ευχρηστία στο κινητό. Αλλά δυστυχώς πάλι θα υπάρχουν οι γνωστοί περιορισμοί της voda (amr ringtones, java κ.λ.π.) οπότε... για ποια ευχρηστία μιλάμε? "Το να βρίσκεις αυτό που θες σε λίγο χρόνο, χωρις να μπλέκεις με ρυθμίσεις" θα πoυν, μερικοί, αλλά αυτό το χαρακτηριστικό το έχει και το GX10i που κάνει μόνο 30 ευρόπουλα...

Οπότε, ποιό είναι το θετικό σημείο αυτού του κινητόυ? Εντάξει, η vodafone έχει αχτύπητo τμήμα μαρκετινκ (που τα καταφερε πολύ καλά με τα sharp) αλλά σε αυτήν την περίπτωση, μάλλον θα σηκώσει τα χερια ψηλά, γιατί πολύ απλά, ότι τύπος και να σαι (tech freak, buisnessman, μαμα που θέλει να κάνει την δουλεία της) αυτό το κινητό δεν σε καλυπτει...

Sorry voda,

kurkosdr

Υ.Γ. όπoιoς σκοπέυει να αρχίσει βλακείες του τύπου [ι]"γιατι κάνεις συσφήμιση στην voda μας", "βαλτός από την ΤΙΜ/cosmote είσαι?" [/ι] κ.λ.π. ας ξαναδιαβάσει το post και ας βρει ένα θετικό σημείο για αυτό το κινητό και θα του στείλω το motoGP kai fifa 2004 (java)

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

Βασικά αυτά τα κινητά δεν κατασκευάστηκαν με προορισμό ανθρώπους που ενδιαφέρονται ή έστω γνωρίζουν τι είναι η java και το amr.

Όταν λένε ευχρηστεία και απλότητα εννοούν με ένα πλήκτρο να μπαίνουν στον κατάλογο, να βλέπουνε τις κλήσεις τους , άντε το πολύ να στέλνουν κάνα μήνυμα.

Για τους παππούδες τις γιαγιάδες και όσους δηλαδή θέλουν από το κινητό τους απλά να παίρνει τηλέφωνο!

Αυτό σημαίνει ευχρηστεία και πολύ καλά το είπες το τμήμα μάρκετινγκ τα κατάφερε μια χαρά.

Όλα τα κινητά μπορούν να προσφέρουν εύκολα τον τηλεφωνικό κατάλογο.

Απλά κάνουν και πάρα πολλά άλλα.

Ε η Vodafone το εκμεταλεύτικε αυτό και έβγαλε ένα κινητό με εξιδίκευση ..την απλότητα.Η μόνη του λειτουργία είναι ο τηλεφωνικός κατάλογος!

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Rwta ton patera tou filou mou pou exei grammeno me auto kolhto to noumero tou kai to pin tou panw sto thl kai tha katalabeis se poious anaferontai auta ta thlefwna!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Οπότε έχουμε ένα κινητό που το μεγάλο υπερατού του είναι ο τηλεφωνικός καταλογος (και το πανάρχαιο 5110 του πατέρα μου είχε αυτό το... υπερατού. Κρίμα που το πετάξαμε, θα μπορούσε να να το πουλήσουμε για 150Ε)

Οπότε ποιός φυσιολογικός άνθρωπος θα έδινε 150Ε για μια παντόφλα, που η μόνη χρησιμότητα είνια ο κατάλογος?

Ενταξει, μπορεί οι παπούδες, θείτσες, γιαγάδες κ.λ.π. να μην έχουν αν΄γκη αό κάμερες java κ.λ.π., αλλά αυτοί ζητάνε άλλα πράγματα. Ζητάνε ευελιξια/ευχρηστία/απλότητα/ευκολο τηλ κατάλογο, αλλά ταυτόχρονα ζητάνε και ευκολια μεταφοράς (μικρό μέγεθος, βάρος) και καλή τιμή

Τα κάνει αυτά τα 3 τα το simpy. Όόχχι!!!

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

Απαραδεκτα τηλεφωνα & πανακριβα...δεν ξερω αν εχουν ζητηση,αλλα σιγουρα αν δεν ειχε πεσει χοντρη διαφημιση απ'τη βονταφον ουτε οι πιο φανατικοι υποστηρικτες της δε θα τα ηξεραν... :rolleyes: στην αγορα υπαρχουν πολυ φτηνοτερα κινητα,με απλο μενου κλπ(ειδικα αυτο με τον τηλεφωνικο καταλογο δε στεκει,αφου το 90% των συσκευων εχουν ειδικο κουμπι στα πανω δεξια ή αριστερα στο πληκτρολογιο της συσκευης που σε παει κατευθειαν εκει),επομενως η υπαρξη των σιμπλυ κρινεται απολυτως περιττη... ;) :!:

H timh ton Sagem Vodafone Simply exei meiothei sta 99,90 eyro me 32 eyro arxiko xrono omilias.

Nomizo pos h timh toys den mporei na xarakthristei pleon aprosith h ypervolikh.

H timh ton Sagem Vodafone Simply exei meiothei sta 99,90 eyro me 32 eyro arxiko xrono omilias.

Nomizo pos h timh toys den mporei na xarakthristei pleon aprosith h ypervolikh.

με 100e βρισκεις μια χαρα c65 και πολλα αλλα τηλεφωνα, που με ενα μικρο σπρωξιμο του joy προς τα κατω εχεις ολο τον καταλογο. Ποιος ο λογος να τα σκασω για μια παντοφλα, που ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? Και ακομα καλυτερα γιατι να το κανει ο π.χ ενας παππους, ενω πολλοι παππουδες βγαζουνε τα nokia, siemens , sharp και τα παιζουνε στα δαχτυλα. Εφ'οσον μπορουν να φτιαξουν ενα κινητο με 40ε και να εχει τις ιδιες λειτουργειες, με μαυροασπρη οθονουλα (μεταξυ μας πολυ που νοιαστικε ο αλλος για το αμα θα βλεπει ηλιοβασιλεμα για wallpaper ενω εδω καλα καλα δεν ξερει να περνει τηλεφωνα για να περνει ενα κινητο σαν και αυτο...) πολυφωνικα ringtones μικρα σε μεγεθος... Κοινως τεχνολογιες 3-4 χρονων πριν (siemens c55) που τωρα πια ουτε 50ε δεν κανουν....

Ενα ξερω. Αμα οι voda & nokia κανανε ενα τα τμηματα των marketing τους, οι υπολοιποι θα χαν κλεισει...

To Vodafone Simply diathetei othonh TFT ypshloterhs analyshs kai megalytera plhktra apo to C65.

Aristeyei sthn aplothta kai sthn eyxrhstia.Den mporei na antagonistei ta ypoloipa kinhta thlefona se KANENAN allon tomea.

Μια χαρά είναι τα Simply, απλά απευθύνονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες καταναλωτών.

Διαθέτουν μεγάλη οθόνη και γράμματα για τους παπούδες, μεγάλο πληκτρολόγιο για να μην χρειάζονται γυαλιά και τα μενού του όχι μόνο είναι ελάχιστα, αλλά περιλαμβάνουν μονάχα 2 επιλογές (enable/disable) για να μην δυσκολεύουν τους άσχετους με κινητά.

Τίμια πρόταση και έξυπνη ιδέα από την Vodafone.

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

Συμφωνώ απόλυτα. Γιατί δηλαδή, τι κακό είναι που βγάλανε ένα κινητό που απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν παρακολουθούν η ασχολούνται με τα κινητά και που θέλουν μια εύκολη χρήση και μεγάλη οθόνη. Χώρια που έρχεται πιο κοντά στο συμβατό τηλέφωνο το οποίο γνωρίζουν οι περισσότεροι ηλικιωμένοι άνθρωποι. Φαντάζεσαι να δώσω στον παππού μου ένα smartphone να πάει κατα λάθος σε κάποιο άλλο μενου......θα τα παίξει, θα τα χάσει ο άνθρωπος! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

Άσε που μπορεί μετά να τα παίξει και το κινητό. Και κάτι άλλο σημαντικό. Σε περίπτωση μηνύματος, γραπτού είτε φωνητικού αναβοσβήνει το αντίστοιχο κουμπί. Όσοι έχετε προσπαθήσει να μάθετε σε κάποιον ηλικιωμένο πως να στέλνει μήνυμα και πως να διαβάζει/ακούει αυτά που του στέλνουν θα καταλάβετε γιατί είναι σημαντικό...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Συμφωνώ, είναι καλή προσέγγιση για την αγορά των ηλικιωμένων ανθρώπων. Αύριο μεθαύριο όταν φτάσουμε και εμείς σε αυτή την ηλικία τα G3 μας θα είναι αντίκες :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

Ετσι ειναι...γιαυτο που τα φτιαξανε καλα ειναι..δεν ειναι σωστο να τα συγκρινουμε με τα αλλα κινητα.

Ετσι ειναι...γιαυτο που τα φτιαξανε καλα ειναι..δεν ειναι σωστο να τα συγκρινουμε με τα αλλα κινητα.

Είναι εντελώς διαφορετική κατηγορία κινητών και μάλιστα εντελώς ξεχωριστή από τα υπόλοιπα και τις υπόλοιπες κατηγορίες (imaging, business κλπ).

Άσε που μπορεί μετά να τα παίξει και το κινητό. Και κάτι άλλο σημαντικό. Σε περίπτωση μηνύματος, γραπτού είτε φωνητικού αναβοσβήνει το αντίστοιχο κουμπί. Όσοι έχετε προσπαθήσει να μάθετε σε κάποιον ηλικιωμένο πως να στέλνει μήνυμα και πως να διαβάζει/ακούει αυτά που του στέλνουν θα καταλάβετε γιατί είναι σημαντικό...

Πολύ καλή λύση για τους μη εξοικιωμένους με την τεχνολογία. Αλήθεια εάν γεμίσει η μνήμη με τα sms δέχεται άλλα; Γιατί για να καταλάβει ο χρήστης του ότι γέμισε και πρέπει να διαγράψει μερικά ή όλα... :rolleyes:

Πάντως δεν είναι και τίποτα να μάθει κάποιος ένα κινητό, απλά θέλει λίγα μαθήματα. Η μητέρα μου που είναι ο ορισμός του μη εξοικιωμένου με 5 μαθηματάκια έμαθε το κινητό της. (Siemens S65) ...μου βγαλε βέβαια το λάδι αλλά το έμαθε.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Πολύ καλή λύση για τους μη εξοικιωμένους με την τεχνολογία. Αλήθεια εάν γεμίσει η μνήμη με τα sms δέχεται άλλα; Γιατί για να καταλάβει ο χρήστης του ότι γέμισε και πρέπει να διαγράψει μερικά ή όλα... :rolleyes:

Πάντως δεν είναι και τίποτα να μάθει κάποιος ένα κινητό, απλά θέλει λίγα μαθήματα. Η μητέρα μου που είναι ο ορισμός του μη εξοικιωμένου με 5 μαθηματάκια έμαθε το κινητό της. (Siemens S65) ...μου βγαλε βέβαια το λάδι αλλά το έμαθε.

Αυτό που λες με τα sms είναι σημαντικό, μου φάινεται πως συχνά πυκνά θα πηγαίνουν με το κινητό στη voda για εκκαθάριση (εκτός κι αν έχει τρελλή μνήμη που το βλέπω χλωμό)...

Τα μαθήματα σίγουρα αποδίδουν, εδώ ο παππούς μου έμαθε να στέλνει sms με το ΝΟΚΙΑ 3100, αλλά η γιαγιά μου με το 3330 με το ζόρι παίρνει τηλέφωνο, παρόλο που της τα έχω πει χιλιάδες φορές...

• 2 months later...
και εγώ πιστεύω ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένη ομάδα ανθρρώπων - καταναλωτών που δεν τους ενδιαφέρει η υψηλή τεχνολογία αλλά κάτι που να κάνει μόνο τα βασικά

https://andrismoi.wordpress.com/

Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι

den sas aresei kati den to pernete. giati toso kako? oi siskeyes aytes kanoun ta vasika pragmata pou kanei ena thlefono pio apla. pernoun thlefono, stelnoun minimata kai telos. tipote allo. opios kanei mono aythn thn xrisi den xreiazete tipote allo. gia to megalo megethos pou eipothike skeftite poios tha to xrisimopiisei ayto to thlefono kai fadastite giati exei megalo megethos ( iparxei kai i presviopia meta apo kapia ilikia) . sigoura kiala kinita exoun sidomeyseis alla ayto einai telios asxeto. i vodafone ekane kati poli aplo, lansare idio proion kai to pasare os diaforetiko kai se opious perasei perase. magia ths pou to skeftike. ti dinata simia kai istories gia agrious lete? aytoi pou tha to paroun tha pernoun mono thlefona kai borei na stelnoun kai minimata. ti dinato simio thelete se ayto/ den xreiazete na iparxei dinato simio

Κάθε κινητό έχει το δικό του δυνατό σημείο. Σωστά? Κάθε κινητό έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει οριμσμένες αναγκες, και γι αυτό έχει έναν (τουλάχιστον) τομέα στον οποίο είναι καλύτερο από κάποια άλλα.

Παραδείγματα:

Το GX30i μου έχει την διαμαντένια κάμερα (η καλύερη από όλα τα άλλα μη 3g τηλέφωνα)

Το 6600 (και γενικά όλα τα series 60) του φίλου μου έχει μέσα του το λειτουργικό symbian, που το κάνει το πιο smart από όλα τα smartphones τς αγοράς

To V550 της μάνας μου έχει εκείνη την αχτύπητη τιμή, που σε συνδιαδμό με τις υπηρεσίες που προσφέρει, είναι ακαταμάχητη επιλογή για μη tech-freaks

Το simemens του θείου μου έχει την αντοχή, αφού το πάτησε ολόκληρο τζιπακι, χωρίς να πάθει τίποτα (ουτε το τηλέφωνο, ουτε το τζιπάκι)

Και το RAZR έχει ως ατου τη λεπτότητα (μπορεί να μην έχει μνήμη, αλλά ούτε μια testarossa έχει πορτ-παγκάζ)

Κι όμως, ήρθε πρόσφατα η Vodafone με τη σειρά simply της, και άλλαξε τα δεδομένα.

Κι αυτό γιατί, όταν πήγα πρόσφατα και είδα αυτά τα τηλέφωνα, δεν μπορεσα να βρώ ούτε ένα θετικό σημείο που θα μπορούσε να κάνει κάποιον να τα αγοράσει. Εξηγούμαι:

Από εξοπλισμό... χάλια: Η κάμερα λάμπει δια της απουσίας της, το βίντεο επίσης, για MP3 ούτε λόγος, και φυσικά ούτε σκέψη για bluetoth το οποίο η voda αποφευγει όπως ο διάολος το λιβάνι. Εντάξει, έχει μεγάλη οθόνη, αλλά τι να την κάνεις? Να βλέπεις φωτογραφίες και μυνήατα?

Από εμφάνιση... χάλια: Για να είμαι ειλικρινής, τις περίμενα πολύ μικρότερες αυτές της συσκευές. Είναι μιάμισι φορες μεγαλύτερες από το V550 (που έχει και κάμερα καi βίντεο) και ζυγίζουν περίπου όσο τα τούβλα που χρησιμοπιούνται σε μια μέση οικοδομή. Oπότε, όποιος βρει κάποιον που να είναι πρόθυμος να κουβαλήσει αυτά τα κινητα ας στείλει PM.

Από τιμή... χάλια: Και φυσικά μιας και μιλάμε για τετοιες συσκευές, δεν θα ήταν κρίμα να κοστιζαν λιγότερο από 150Ε?? Ναι καλά διαβάσατε, τόσα θα πρέπει να δώσετε για αυτές τις παντόφλες....

Από ευχρηστία.. έτσι και έτσι: Εντάξει, έχει διάφορα κολπάκια, όπως να βλεπεις τον τηλεφωνικό καταλογο και μυνήματα με ένα κουμπί, τα οποία δίνουν μια άλλα ευχρηστία στο κινητό. Αλλά δυστυχώς πάλι θα υπάρχουν οι γνωστοί περιορισμοί της voda (amr ringtones, java κ.λ.π.) οπότε... για ποια ευχρηστία μιλάμε? "Το να βρίσκεις αυτό που θες σε λίγο χρόνο, χωρις να μπλέκεις με ρυθμίσεις" θα πoυν, μερικοί, αλλά αυτό το χαρακτηριστικό το έχει και το GX10i που κάνει μόνο 30 ευρόπουλα...

Οπότε, ποιό είναι το θετικό σημείο αυτού του κινητόυ? Εντάξει, η vodafone έχει αχτύπητo τμήμα μαρκετινκ (που τα καταφερε πολύ καλά με τα sharp) αλλά σε αυτήν την περίπτωση, μάλλον θα σηκώσει τα χερια ψηλά, γιατί πολύ απλά, ότι τύπος και να σαι (tech freak, buisnessman, μαμα που θέλει να κάνει την δουλεία της) αυτό το κινητό δεν σε καλυπτει...

Sorry voda,

kurkosdr

Υ.Γ. όπoιoς σκοπέυει να αρχίσει βλακείες του τύπου [ι]"γιατι κάνεις συσφήμιση στην voda μας", "βαλτός από την ΤΙΜ/cosmote είσαι?" [/ι] κ.λ.π. ας ξαναδιαβάσει το post και ας βρει ένα θετικό σημείο για αυτό το κινητό και θα του στείλω το motoGP kai fifa 2004 (java)

τώρα θα με συγχωρέσεις για το gx30 αλλά υπάρχουν άλλα κινητά με καλύτερη φωτογραφική αλλά η εισαγώγή που γράφεις είναι μόνο για να γράφεις.

Μετά το Vodafone Simply όπως το λέει είναι ένα απλό κινητό,ας πούμε για τους ηλικιωμένους.Δεν θα θελήσουν να μπαίνουν vodafone live ή να ακούνε λαικά απτα κινητά τους ούτε να βγάζουν φωτογραφίες τις γυναίκες τους...

Το θεμα ειναι οτι κανουν 100e που την ιδια στιγμη ενα παλιο καλο μαυροασπρο με τις ιδιες λειτουργιες ειναι στο 1/10 της τιμης!!!

Egw proxtes pareiggeila to mauro simply gia ton patera mou kai exw na pw ta ekshs:

1)to agorasa giati einai megaloutsiko kai exei terastia othonh kai grammata,pragma pou boitha apisteuta ton patera mou me ta terastia daxtula(apo thn douleia)kai thn eleipei orash logw hlikias.

2)epishs mou pan pws exei arketa dunato hxo klhshs

3)arketa kalh battaria

4)kai nai einai eukolo sth xrhsh an kai o pateras mou den exei problhma me ta kinhta mias kai exei allaksei arketa.

5)agorasa to en logw kinhto giati o pateras mou exasa thn palia tou epidothsh(170 **** to kerato mou)kai twra eixe molis 70.Ti thlew na pw m auto?NAI einai kai sumferousa h timh tou,mono 91 eurw kostizei!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Χάλασε η μπαταρία του 3310 της ηλικιωμένης συγγενους μου. Πήγα λοιπον να της πάρω καινούριο τηλέφωνο, γιατί ήθελε "ν' αλλάξω και γω τηλέφωνο μετά τοσα χρονια..."

Το πληκτρολόγιο, απλά, δεν την αφορούσε.

Δεν ξερω για τι ηλικιες μιλάνε στη Vodafon, μπορεί να θεωρουν ηλικιωμένο τον 40αρη!

Η δική μου πάντως, που χειρίζεται αποψα το παλιο νοκιάκι της, με το καθε πλήκτρο χωριστά, της ήταν αδύνατον να χειριστεί το simple.

Ετσι, αγοράσαμε καινουρια μπαταρία και έμεινε με το παλιό τηλέφωνο.

Koιτάζω κι εγώ να αλλάξω το κινητό της μητέρας μου.

Μέχρι τώρα είχε ένα Siemens S55. Βλέποντας αυτό το θέμα

τσέκαρα και τα Simply. Εχουν 99Ε και είναι απίστευτες

κουμούτσες.

Μάλλον ένα απλό Nokiaκι θα της πάρω.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Koιτάζω κι εγώ να αλλάξω το κινητό της μητέρας μου.

Μέχρι τώρα είχε ένα Siemens S55. Βλέποντας αυτό το θέμα

τσέκαρα και τα Simply. Εχουν 99Ε και είναι απίστευτες

κουμούτσες.

Μάλλον ένα απλό Nokiaκι θα της πάρω.

Otan grafeis ''koymoytses'',se poio arnhtiko xarakthristiko toy Vodafone Simply anaferesai :confused: ;