freddaras Δημ. August 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Οχι ρε παιδια μαλωστε για την ξεφτιλα της Nokia καλυτερα :-P Η Μαντυ ειναι προφανως ελευθερη να κανει οτι θελει. Κι εμεις ειμαστε προφανως ελευθεροι να την κρινουμε. Εγω προσωπικα πιστευω πως γεμισε τα σταδια στο τελευταιο τουρ γι αυτο που ειναι τοσα χρονια, οι περισσοτεροι δεν ενθουσιαστηκαν με το αλμπουμ. Αλλα εφοσον το κανει ακομα, εστω με μεγαλο επιτελειο, καλα αξιζει και μπορει να συγκεντρωνει τα πληθη γυρω της. Ειναι η Madonna, τελος. Θα κλειδωθεί αυτό το θέμα στο τέλος :) Για την νοκια άσε μην την πιάσω στο στόμα μου. Για την περιοδεία της Μαντόνα τα είπες μόνος σου. Είναι και πάλι παντού sold out επειδή Μαντόνα δεν είναι μόνο το mdna. :) Για τους αριθμούς, μόνο από τις πρώτες δεκατέσσερις συναυλίες έχει ήδη την περιοδεία της χρονιάς.. Τυχαίο ;δεν νομίζω Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Δεν μαλώνουμε......απλά λέμε τα πράγματα όπως τα πιστεύουμε....μην αγχώνεστε! :p @freddaras Κοίτα......το θέμα για το "ότι θέλουμε λέμε" δεν συμφωνούμε παρόλο που στο εξήγησα αναλυτικότατα.Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο! Για όλα τα υπόλοιπα που είπα όπως να κοιτάει και τα της "χώρας" της μια και η δικιά της "καμπούρα" είναι πολλαπλάσια......δεν μου τα σχολίασες γιατί ακόμα κι έτσι πάτησα στα δικά σου λεγόμενα...! ;):whistle: Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Απλά σκεφτείτε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αν στη θέση της Ελλάδας ήταν η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία, και η εν λόγω κυρία έβγαινε επί σκηνής και έκραζε τα κακώς κείμενα της χώρας αυτής, θα υπήρχε επόμενη συναυλία ναι ή όχι; Θα έτρωγε τέτοιο κράξιμο που θα τελείωνε κακήν-κακώς η βραδιά; Απλά εδώ μας αρέσει να μας κράζουν με το παραμικρό και ο μόνος φταίχτης να είναι πάντα ο απλός πολίτης. Σε τίποτα δε φταίει κανένας, ούτε η Μαντόνα, ούτε η χώρα της (αλήθεια, πολίτης ποιας χώρας δηλώνει; ), ούτε κανένας άλλος. Έτσι μας έχουν εκπαιδεύσει. Και όποιος φεύγει από αυτή τη λογική τον λέμε λαμόγιο και ελληνάρα. Όχι ρε, την καμπούρα μου θα την κρίνω μόνο εγώ. Όταν η Μαντόνα και η κάθε Μαντόνα μάθει να κρίνει πρώτα απ' όλα την καμπούρα την δική της και της χώρας της, τότε θα έχει δικαίωμα να κρίνει όλους τους άλλους. Μέχρι τότε, έχει την άδειά μου να το βουλώσει όσον αφορά τη χώρα μου και τους συμπατριώτες μου. :mad: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Απλά σκεφτείτε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αν στη θέση της Ελλάδας ήταν η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία, και η εν λόγω κυρία έβγαινε επί σκηνής και έκραζε τα κακώς κείμενα της χώρας αυτής, θα υπήρχε επόμενη συναυλία ναι ή όχι; Θα έτρωγε τέτοιο κράξιμο που θα τελείωνε κακήν-κακώς η βραδιά; Απλά εδώ μας αρέσει να μας κράζουν με το παραμικρό και ο μόνος φταίχτης να είναι πάντα ο απλός πολίτης. Σε τίποτα δε φταίει κανένας, ούτε η Μαντόνα, ούτε η χώρα της (αλήθεια, πολίτης ποιας χώρας δηλώνει; ), ούτε κανένας άλλος. Έτσι μας έχουν εκπαιδεύσει. Και όποιος φεύγει από αυτή τη λογική τον λέμε λαμόγιο και ελληνάρα. Όχι ρε, την καμπούρα μου θα την κρίνω μόνο εγώ. Όταν η Μαντόνα και η κάθε Μαντόνα μάθει να κρίνει πρώτα απ' όλα την καμπούρα την δική της και της χώρας της, τότε θα έχει δικαίωμα να κρίνει όλους τους άλλους. Μέχρι τότε, έχει την άδειά μου να το βουλώσει όσον αφορά τη χώρα μου και τους συμπατριώτες μου. :mad: Mπορώ να σου κάνω μια ερώτηση; Έχεις εκνευριστεί τόσο πολύ με τις δηλώσεις της Madonna γιατί α. θεωρείς πως ΈΧΕΙ αυξηθεί ο ρατσισμός και ΕΧΟΥΜΕ στραφεί εναντίον των συνανθρώπων μας, αλλά δεν της πέφτει λόγος; β. θεωρείς πως ΔΕΝ έχει αυξηθεί ο ρατσισμός και ΔΕΝ έχουμε στραφεί εναντίον των συνανθρώπων μας, άρα είναι άκυρα αυτά που είπε; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Απλά σκεφτείτε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αν στη θέση της Ελλάδας ήταν η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία, και η εν λόγω κυρία έβγαινε επί σκηνής και έκραζε τα κακώς κείμενα της χώρας αυτής, θα υπήρχε επόμενη συναυλία ναι ή όχι; Θα έτρωγε τέτοιο κράξιμο που θα τελείωνε κακήν-κακώς η βραδιά; Απλά εδώ μας αρέσει να μας κράζουν με το παραμικρό και ο μόνος φταίχτης να είναι πάντα ο απλός πολίτης. Σε τίποτα δε φταίει κανένας, ούτε η Μαντόνα, ούτε η χώρα της (αλήθεια, πολίτης ποιας χώρας δηλώνει; ), ούτε κανένας άλλος. Έτσι μας έχουν εκπαιδεύσει. Και όποιος φεύγει από αυτή τη λογική τον λέμε λαμόγιο και ελληνάρα. Όχι ρε, την καμπούρα μου θα την κρίνω μόνο εγώ. Όταν η Μαντόνα και η κάθε Μαντόνα μάθει να κρίνει πρώτα απ' όλα την καμπούρα την δική της και της χώρας της, τότε θα έχει δικαίωμα να κρίνει όλους τους άλλους. Μέχρι τότε, έχει την άδειά μου να το βουλώσει όσον αφορά τη χώρα μου και τους συμπατριώτες μου. :mad: http://www.youtube.com/watch?v=a4o-uxVykLc αμερικανα δηλωνει.... την γιουχαραν εδω σε πολλες περιοχες της αμερικης..(τα ιδια πραγματα παλι συναυλια ηρθαμε να δουμε οχι πολιτικο λογο ποια ειναι αυτη κτλ κτλ κτλ κτλ...).. το εβαλα το βιντεο και πιο πανω αλλα μαλλον δεν το ειδες.. καλο ειναι πριν εχουμε γνωμη για κατι να εχουμε σφαιρική αποψη του θεματος! η μαντονα παντα ετσι ηταν δεν εγινε τωρα κατι για να αλλαξει.. οπως και το αλλο? δεν εχω ιδεα απο την μουσικη της και δεν μπορω να καταλαβω ΓΙΑΤΙ αντεχει τοσα χρονια.. α ξεχασα το συστημα...τα ειπαμε αυτα.. τεσπα το παραπανω βιντεο ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ..καθαρο ομως... αυτα που ειπε για την ελλαδα δεν ειναι κραξιμο για μενα.. φιλε πανος επισης κατι ειπες για την γαλλια αν δεν κανω λαθος... http://www.athensbars.gr/minyei-tin-madonna-i-le-pen Μήνυση στην madonna αναμένεται να υποβάλει το ακροδεξιό κόμμα του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας μετά το video που παίχτηκε στη συναυλία της, στο Παρίσι και απεικονίζει την ηγέτη του, Marine Le Pen, με μια σβάστικα στο μέτωπο. εδω το επίμαχο βιντεο στο 1.29 ειναι η le pen με την σβάστικα στο πρόσωπο.. http://www.youtube.com/watch?v=v3ApCeN7M7c οπως βλεπεις φιλε πανο η μαντονα εχει αποψη και για την γαλλια και για την αμερικη οχι μονο για την ελλαδαρα μας... Mπορώ να σου κάνω μια ερώτηση; Έχεις εκνευριστεί τόσο πολύ με τις δηλώσεις της Madonna γιατί α. θεωρείς πως ΈΧΕΙ αυξηθεί ο ρατσισμός και ΕΧΟΥΜΕ στραφεί εναντίον των συνανθρώπων μας, αλλά δεν της πέφτει λόγος; β. θεωρείς πως ΔΕΝ έχει αυξηθεί ο ρατσισμός και ΔΕΝ έχουμε στραφεί εναντίον των συνανθρώπων μας, άρα είναι άκυρα αυτά που είπε; :) Edited August 2, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Mπορώ να σου κάνω μια ερώτηση; Έχεις εκνευριστεί τόσο πολύ με τις δηλώσεις της Madonna γιατί α. θεωρείς πως ΈΧΕΙ αυξηθεί ο ρατσισμός και ΕΧΟΥΜΕ στραφεί εναντίον των συνανθρώπων μας, αλλά δεν της πέφτει λόγος; β. θεωρείς πως ΔΕΝ έχει αυξηθεί ο ρατσισμός και ΔΕΝ έχουμε στραφεί εναντίον των συνανθρώπων μας, άρα είναι άκυρα αυτά που είπε; Δεν με αφορούν τα όσα είπε περί ρατσισμού. Ας κρίνει πρώτα τη χώρα διαμονής της όσον αφορά το ρατσισμό, ως πρώτη διδάξασα με τις διάφορες κάστες και εγκληματικές οργανώσεις τύπου Κου-Κλουξ-Κλαν, και μετά να μιλάει για την Ελλάδα. Αυτά που με ενόχλησαν ήταν περί πείνας στην Ελλάδα. Προφανώς και δεν την έπιασε ο πόνος για το αν πεινούν οι Έλληνες, απλά έκανε μια δήλωση για να το παίξει καλή. Εσύ στα ερωτήματα που έθεσες, ποια απάντηση επιλέγεις; Ήδη μαντεύω μέσα μου, αλλά θέλω να σιγουρευτώ. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Δεν με αφορούν τα όσα είπε περί ρατσισμού. Ας κρίνει πρώτα τη χώρα διαμονής της όσον αφορά το ρατσισμό, ως πρώτη διδάξασα με τις διάφορες κάστες και εγκληματικές οργανώσεις τύπου Κου-Κλουξ-Κλαν, και μετά να μιλάει για την Ελλάδα. Αυτά που με ενόχλησαν ήταν περί πείνας στην Ελλάδα. Προφανώς και δεν την έπιασε ο πόνος για το αν πεινούν οι Έλληνες, απλά έκανε μια δήλωση για να το παίξει καλή. Εσύ στα ερωτήματα που έθεσες, ποια απάντηση επιλέγεις; Ήδη μαντεύω μέσα μου, αλλά θέλω να σιγουρευτώ. ;) Εγώ πάλι το βλέπω αντίστροφα. Δε με ενδιαφέρει καθόλου (αλλά καθόλου) το αν η Madonna θεωρεί ότι πεινάω. Αν ήταν μόνο η Madonna που είχε την άποψη αυτή, ίσως να με ενοχλούσε λίγο γιατί θα άκουγα κάτι ανακριβές και αρνητικό που δε θα είχα ξανακούσει για την πατρίδα μου, αλλά όταν στο εξωτερικό ΌΛΑ τα ΜΜΕ μας παρουσιάζουν ένα βήμα πάνω από την απόλυτη εξαθλίωση και όλοι οι ξένοι που ξέρω με ρωτάνε συνεχώς αν τα πράγματα είναι τόσο χάλια όσο τα περιγράφουν στα κανάλια/site τους, τότε δε φταίει η Madonna. Έτσι όπως το θέτεις πάντως (πάλι :p) διαφωνούμε. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να τα "ψάλλει" στη Γερμανία που έβγαλε ένα Χίτλερ και στην Ιταλία που έβγαλε ένα Μουσολίνι. Δεν έχει σημασία ποιός το έκανε πρώτος, δε νομίζω πως προσπάθησε να κάνει μάθημα ιστορίας ή να παίξει το "Ποιός είναι ο μεγαλύτερος ρατσιστής;". Προσπάθησε να πει τι συμβαίνει σήμερα. Τώρα αν έκανε καλά, αν της πέφτει λόγος, αν το έκανε για να διαφημιστεί και αν είναι ειδική ή όχι στο θέμα, είναι άλλο καπέλο. Και να πω και το εξής: Χe$τηκε η Madonna για τον αν πεινάμε και το αν είμαστε ρατσιστές, διαφήμιση θέλει να κάνει. Με αυτό συμφωνώ. Και ακόμα και αν δε χe$στηκε 100%, σίγουρα κυρίως η διαφήμιση είναι το όλο θέμα και έπειτα όποιες προσωπικές απόψεις έχει περί ρατσισμού. Όπως και να έχει όμως είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις που πιστεύω πως δεν έχει σημασία το "γιατί" το έκανε, αλλά το ότι το έκανε και ότι μπορεί 1-2-10-1000 άνθρωποι να το ακούσουν και να σκεφτούν λιγάκι το τι γίνεται γύρω μας. Δεν μπορώ βέβαια να καταλάβω γιατί κάποιος μπορεί να περιμένει τη... Madonna να του πει ότι πρέπει να σκεφτεί τι γίνεται στον κόσμο γύρω του, αλλά ποιός νοιάζεται; Σε αυτό που με ρωτάς, φαντάζομαι πως δε χρειάζεται να το πω, αλλά είναι το πρώτο :p Με τη διαφορά ότι πιστεύω ότι το 2012 όλοι οφείλουμε να έχουμε άποψη για τον κόσμο γύρω μας, είτε μας λένε Madonna είτε...Μητσάρα και οφείλουμε να ενημερωνόμαστε για όσα γίνονται γύρω μας και όχι μόνο για όσα αφορούν εμάς προσωπικά. Και όλο αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι οι χειρότερες, πιο αιματοβαμμένες περίοδοι στην ιστορία του ανθρώπου ήταν οι περίοδοι εκείνες που κάποιος κατάφερε να πείσει ένα μεγάλο κομμάτι του λαού ότι η καλύτερη λύση για τα προβλήματά του είναι να τα ρίξει στον συνάνθρωπό του λόγω διαφορετικού χρώματος, κουλτούρας, θρησκείας και εθνικότητας. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Και να πω και το εξής: Χe$τηκε η Madonna για τον αν πεινάμε και το αν είμαστε ρατσιστές, διαφήμιση θέλει να κάνει. Με αυτό συμφωνώ. Και ακόμα και αν δε χe$στηκε 100%, σίγουρα κυρίως η διαφήμιση είναι το όλο θέμα και έπειτα όποιες προσωπικές απόψεις έχει περί ρατσισμού. Όπως και να έχει όμως είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις που πιστεύω πως δεν έχει σημασία το "γιατί" το έκανε, αλλά το ότι το έκανε και ότι μπορεί 1-2-10-1000 άνθρωποι να το ακούσουν και να σκεφτούν λιγάκι το τι γίνεται γύρω μας. Δεν μπορώ βέβαια να καταλάβω γιατί κάποιος μπορεί να περιμένει τη... Madonna να του πει ότι πρέπει να σκεφτεί τι γίνεται στον κόσμο γύρω του, αλλά ποιός νοιάζεται; . να ρωτησω λιγο κατι ασχετο? γιατι θα πρεπει να "xestike" η madonna καθε φορα που κανει μια τετοια δηλωση να εχει κινητρο απο πισω κτλ κτλ κτλ και ο μαστειν απο τους megadeth αν κανει μια αναλογη δήλωση να σημαινει οτι νοιαζεται? η εκει να μην αντιδράει κανενας? γιατι η πρωτη ειναι γυναικα και κανει ποπ μουσικη και ο δευτερος ειναι αντρας και κανει heavy metal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 να ρωτησω λιγο κατι ασχετο? γιατι θα πρεπει να "xestike" η madonna καθε φορα που κανει μια τετοια δηλωση να εχει κινητρο απο πισω κτλ κτλ κτλ και ο μαστειν απο τους megadeth αν κανει μια αναλογη δήλωση να σημαινει οτι νοιαζεται? η εκει να μην αντιδράει κανενας? γιατι η πρωτη ειναι γυναικα και κανει ποπ μουσικη και ο δευτερος ειναι αντρας και κανει heavy metal? Δε νομίζω πως ισχύει αυτό. Αν έλεγε κάτι αντίστοιχο κάποιος από τους Megadeath, το ίδιο ακριβώς θα γινόταν, απλά θα άλλαζαν τα κίνητρα. Μάλιστα τότε θα θυμόντουσαν όλοι ξαφνικά ότι η heavy metal είναι του διαβόλου, σατανιστές, εχθροί της ορθοδοξίας και του Θεού, φρικιά και η αντίδραση δε θα ήταν σεξιστική ("να πάει η γυναικούλα σπιτάκι της να πλύνει κανα πιάτο") θα ήταν άλλου είδους ρατσισμός ("όλοι αυτοί είναι καμμένοι από τα ναρκωτικά και δεν ξέρουν τι λένε μπλα μπλα μπλα"). Επίσης μεταξύ μας, πόσοι και πόσες πιστεύεις ότι ακούνε το όνομα Mustaine και ξέρουν ποιός και τι είναι και πόσοι αντίστοιχα τη Madonna; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Δε νομίζω πως ισχύει αυτό. Αν έλεγε κάτι αντίστοιχο κάποιος από τους Megadeath, το ίδιο ακριβώς θα γινόταν, απλά θα άλλαζαν τα κίνητρα. Μάλιστα τότε θα θυμόντουσαν όλοι ξαφνικά ότι η heavy metal είναι του διαβόλου, σατανιστές, εχθροί της ορθοδοξίας και του Θεού, φρικιά και η αντίδραση δε θα ήταν σεξιστική ("να πάει η γυναικούλα σπιτάκι της να πλύνει κανα πιάτο") θα ήταν άλλου είδους ρατσισμός ("όλοι αυτοί είναι καμμένοι από τα ναρκωτικά και δεν ξέρουν τι λένε μπλα μπλα μπλα"). Επίσης μεταξύ μας, πόσοι και πόσες πιστεύεις ότι ακούνε το όνομα Mustaine και ξέρουν ποιός και τι είναι και πόσοι αντίστοιχα τη Madonna; οκ συμφωνω...! φυσικα και οι δηλώσεις της μαντονα κανουν μεγαλυτερο "θόρυβο"... απλα εδω βλεπω οτι μετα απο τοσα χρονια καριερα υπαρχει ακομη η αμφισβήτηση... και δεν μιλαω για το φορουμ για να μην εχουμε παρεξηγήσεις μιλαω γενικα! σιγα την καριερα που εχει σιγα τις φιλανθρωπίες που κανει ειναι πλουσια το σύστημα την εκανε αυτο που ειναι αφωνη ειναι και μπλα μπλα μπλα... με κανει τρομερη εντυπωση αυτο! δεν ξερω αν οφείλετε στο ειδος μουσικης που "υπηρετεί" παρα στο οτι ειναι η μαντονα η οποια εχει 30 χρονια συνεχιζόμενη καριερα..προφανώς αυτο "ενοχλεί" πολυ κοσμο! τελος πάντων βγηκαν και οι δικοι μας οι σταρ εδω και εκαναν δηλωσεις για το θεμα(σιγα μην δεν εβγαιναν :lol::lol:).. ξερεις κατι φιλε μας πειραξε τοσο πολυ αυτο που ειπε η μαντονα και κατι τετοια τα περναμε λες και δεν τρεχει τιποτα... http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=9006 Ήθελα να μπω στην πολιτική για να βολευτώ:p ακου τι ειπε τωρα το ατομο...:lol::lol: αχ αχ αχ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) απιστευτη εμφανιση!γ@μ@το και το Sagarra Jo!!:D http://www.youtube.com/watch?v=ikfP08PajLs Edited August 24, 2012 by Fernando_Sucre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 (edited) απιστευτη εμφανιση!γ@μ@το και το Sagarra Jo!!:D http://www.youtube.com/watch?v=ikfP08PajLs θεικο κομματι θεικη εκτελεση!!!:) http://www.youtube.com/watch?v=T7iENrleo-Y&feature=plcp Edited August 25, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=j696veyAeLY :wacko::wacko: πραγματικα δεν νομιζω οτι υπαρχει σολο καλλιτεχνης αυτη την στιγμη στον πλανητη που να μπορει να μαζεψει τοσο κοσμο σε συναυλια...!!! το βιντεο ειναι απιστευτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=j696veyAeLY :wacko::wacko: πραγματικα δεν νομιζω οτι υπαρχει σολο καλλιτεχνης αυτη την στιγμη στον πλανητη που να μπορει να μαζεψει τοσο κοσμο σε συναυλια...!!! το βιντεο ειναι απιστευτο... και να φανταστεις οτι το τουρ ειναι ουσιαστικα για προμοταρισμα του αθλιου MDNA!Ακομα και με ενα τοσο κακο δισκο σκιζει στις συναυλιες!Βεβαια δεν νομιζω να ξεπερασει σε επιτυχια το sticky and sweet ενα απο τα πιο ομορφα κομματια της με παιδικη χωρωδια.Εκπληκτικο το αποτελεσμα Edited September 16, 2012 by Fernando_Sucre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 και να φανταστεις οτι το τουρ ειναι ουσιαστικα για προμοταρισμα του αθλιου MDNA!Ακομα και με ενα τοσο κακο δισκο σκιζει στις συναυλιες!Βεβαια δεν νομιζω να ξεπερασει σε επιτυχια το sticky and sweet ενα απο τα πιο ομορφα κομματια της με παιδικη χωρωδια.Εκπληκτικο το αποτελεσμα καλα τωρα σοβαρα πιστευεις οτι ενα mdna(καλο η κακο αυτο ειναι θεμα γουστου) μπορει να κρινει μια Madonna? ο κοσμος την ξερει για 30 χρονια και βαλε! εχει τραγουδια που εχουν αφησει ιστορια! εχουν ακουσει τα τραγουδια της γενιές και γενιες..ειναι μυθος πλεον...! δεν πανε για τον δισκο πανε για την MADONNA.... αν αποφασισει να κανει mdna part 2 οπως εκανε και με την sticky and sweet ανετα χτυπάει και αυτα τα νουμερα! :) εδω τα απειλει με το part 1:) μηπως και το re invention tour που ηρθε μετα το αποτυχημένο american life (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Α Ρ Ι Σ Τ Ο CD !!!!) δεν ΕΣΠΑΣΕ ΤΑΜΕΙΑ? εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιστορια η μαντονα πισω της...! τεσπα τα νουμερα της και παλι για σολο καλλιτεχνη αλλα και για γυναικα σε αυτην την ηλικια ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! νομιζω οτι τετοια ονοματα μια φορα στα 100 χρονια βγαινουν πλεον! και αν πλεον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Freddaras θελω να σε γνωρισω, εισαι μακραν ο πιο σκληροπυρηνικος φαν της ! Δεν χανονται τετοιοι ανθρωποι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Γενικά η Madonna κάνει πολλά πράγματα, άλλα λιγότερο άλλα περισσότερο επιτυχημένα. ΑΛΛΑ - που απ'ότι καταλαβαίνω παίζει σαν interlude στο τωρινό tour της - είναι φανταστικό. Το τραγούδι για να είμαστε ειλικρινείς είναι καλούτσικο χωρίς να είναι τίποτα το συγκλονιστικό, αλλά το βίντεο είναι απλά εξαιρετικό. Μέσα σε 3 λεπτά κάνει αναφορές σε άτομα από το πρόσφατο παρελθόν μέχρι και το σήμερα που έχουν επηρεάσει τον κόσμο, αλλά και σε θέματα που σπάνια αγγίζουν καλλιτέχνες στις συναυλίες τους όπως ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, ο θρησκευτικός φανατισμός, ο φασισμός κτλ και έχει μέσα από τη Le Pen μέχρι την Sarah Palin και τον Αδόλφο Χίτλερ. Φαντάζομαι αυτό θα είναι και το βίντεο με το οποίο ξέσπασε ο χαμός πριν λίγο καιρό. Μαγκιά της. Δεν είχε λόγο να πάρει θέση. Θα μπορούσε να το παίξει cool με όλους και με όλα και κανένας δε θα έλεγε τίποτα γιατί είναι τραγουδίστρια και όχι πολιτικός. Αλλά τολμάει και έχει άποψη. Αν έκανε περισσότερα ανάλογα video και λιγότερα άλλα που χορεύει σα τρελή ντυμένη cheerleader :rolleyes: ,ίσως και να την εκτιμούσα περισσότερο :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) Γενικά η Madonna κάνει πολλά πράγματα, άλλα λιγότερο άλλα περισσότερο επιτυχημένα. ΑΛΛΑ - που απ'ότι καταλαβαίνω παίζει σαν interlude στο τωρινό tour της - είναι φανταστικό. Το τραγούδι για να είμαστε ειλικρινείς είναι καλούτσικο χωρίς να είναι τίποτα το συγκλονιστικό, αλλά το βίντεο είναι απλά εξαιρετικό. Μέσα σε 3 λεπτά κάνει αναφορές σε άτομα από το πρόσφατο παρελθόν μέχρι και το σήμερα που έχουν επηρεάσει τον κόσμο, αλλά και σε θέματα που σπάνια αγγίζουν καλλιτέχνες στις συναυλίες τους όπως ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, ο θρησκευτικός φανατισμός, ο φασισμός κτλ και έχει μέσα από τη Le Pen μέχρι την Sarah Palin και τον Αδόλφο Χίτλερ. Φαντάζομαι αυτό θα είναι και το βίντεο με το οποίο ξέσπασε ο χαμός πριν λίγο καιρό. Μαγκιά της. Δεν είχε λόγο να πάρει θέση. Θα μπορούσε να το παίξει cool με όλους και με όλα και κανένας δε θα έλεγε τίποτα γιατί είναι τραγουδίστρια και όχι πολιτικός. Αλλά τολμάει και έχει άποψη. Αν έκανε περισσότερα ανάλογα video και λιγότερα άλλα που χορεύει σα τρελή ντυμένη cheerleader :rolleyes: ,ίσως και να την εκτιμούσα περισσότερο :) συμφωνω σε ολα! by the way το τραγουδι που εβαλες ειναι το Nobody Knows Me απο το εξαιρετικό american life! http://www.youtube.com/watch?v=kGVdXvbjT_Y το ειχε τραγουδησει live και στην re invention tour! Freddaras θελω να σε γνωρισω, εισαι μακραν ο πιο σκληροπυρηνικος φαν της ! Δεν χανονται τετοιοι ανθρωποι :) ραντεβου στην επομενη τουρ:lol::p Edited September 16, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ολοι σχεδον λενε οτι το confesions tour ηταν το καλυτερο της...Οντως ηταν αρκετα εντυπωσιακο αλλα το βρηκα λιγο κιτς ολο το αυτο το θεαμα με τις ντισκομπαλες και τα χορευτικα αλά John Travolta.To πιο ωραιο τουρ απο αποψη κομματιων και show θεωρω οτι ειναι το re invention tour μετα το MDNA(αν και με χαλαει καπως η Setlist) και το Sticky and Sweet εξισου καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Ολοι σχεδον λενε οτι το confesions tour ηταν το καλυτερο της...Οντως ηταν αρκετα εντυπωσιακο αλλα το βρηκα λιγο κιτς ολο το αυτο το θεαμα με τις ντισκομπαλες και τα χορευτικα αλά John Travolta.To πιο ωραιο τουρ απο αποψη κομματιων και show θεωρω οτι ειναι το re invention tour μετα το MDNA(αν και με χαλαει καπως η Setlist) και το Sticky and Sweet εξισου καλο. re invention tour απλα respect! :) http://www.youtube.com/watch?v=p0QHRCQnQqM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 αλλαγές στο σετ λιστ αμερικη:mad: στην θεση του Like a virgin το love spent! τρομερη εμφανιση!:shifty: και εχτρα τραγουδι το holiday(YMNOS!!)!!!:mad::mad: http://www.youtube.com/watch?v=_xcktp_8SxM επρεπε να τα κανει και ευρωπη αυτα!!! ο ΧΑΜΟΣ με το holiday!!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 αυτό το i'm addicted τι κομματάρα είναι;;; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 αυτό το i'm addicted τι κομματάρα είναι;;; για μενα ειναι το καλυτερο κομματι στο δισκο!!! και ισως ενα απο τα καλύτερα της ever! απορω πως δεν βγηκε σαν single!!(τα give me all your love κτλ ειναι άθλια μπροστα του!!!) εδω το κομματι με ενα πολυ καλο φαν Made βιντεο απο το youtube!!!(πραγματικα άριστο βιντεο!) http://www.youtube.com/watch?v=5n2F-pIlShc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 ναι αυτό βάζω κι εγώ. έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου από τα άλλα. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 ναι αυτό βάζω κι εγώ. έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου από τα άλλα. το mdna ειχε τελικα πολυ ομορφα τραγουδια! για μενα ηταν σαφως ανωτερο απο το hard candy! απλα οι επιλογες των singles ηταν λαθος! τεσπα μικρο το κακο για την μαντονα αφου η τουρ της ειναι οχι πλεον μονο η νο1 της χρονιας αλλα και μια απο τις δημοφιλέστερες ever(και αυτη...!!!!!!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts