iasonas Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Τα δελτία τύπου πέφτουν βροχή! Ακομά δε μπορώ να χωνέψω ποσο ΤΕΡΑΣΤΙΑ ειναι η ζητηση! MADONNA TICKETS – ANAKOINΩΣΗ Report @ 17.00 Συγκλονιστική ήταν η ανταπόκριση του κοινού στην πρώτη μέρα προπώλησης εισιτηρίων για την πιο πολυσυζητημένη εμφάνιση καλλιτέχνη στην Ελλάδα!!! Ηδη εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που αντιστοιχούν στις διαβαθμίσεις τιμών για το PL1, PL2 και το PitchA( δηλ το πρώτο μισό της αρένας ) !!! Θα χρειαστούμε την βοήθεια σας για να επικοινωνήσουμε στο κοινό τις εξελίξεις που αφορούν Στα σημεία προπώλησης. Από αύριο 28 Ιουνίου εισιτήρια για την εμφάνιση της Madonna στο O.A.K.A. (Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2008) θα προπωλούνται μόνο στα παρακάτω σημεία: AΘΗΝΑ - Ο.Α.Κ.Α. Πύλη Α, είσοδος από Σπύρου Λούη / Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:30 Σάββατο: 10:30-16:00 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Πλατεία Αριστοτέλους 10 ( Tαμείο 2 Κινηματογράφου Ολύμπιον) – Τηλ: 2310 378691 Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:30 Σάββατο: 10:30-16:00 TICKETPRO.GR ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ON LINE ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ http://www.ticketpro.gr 24 ώρες το 24ωρο ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤICKETHOUSE – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 42 Θα πωλούνται ΜΟΝΟ εισιτήρια για τις υπόλοιπες συναυλίες του καλοκαιριού και ΟΧΙ για την MADONNA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 πηρα ομως στην τραπεζα τηλ και μου ειπαν οτι υπαρχουν 3 αιτησεις για χρηματα....(η μια ειναι αυτη του μαιλ....)..... 3 φορες δηλαδη εχει γινει η αγορα....αλλα μονο για την μια εχω μαιλ...... χρεωση ακομη δεν εχει γινει..... αυτο που φοβαμαι ειναι μην φαω τριπλη χρεωση και τρεχω και δεν φτανω μετα......... Κοίτα, αν τελικά σε μένα δεν έχει γίνει κράτηση και δεν έχω εισιτήριο (υποθέτω ως τη Δευτέρα θα ξέρω αν έχει γίνει χρέωση στην κάρτα), στο αγοράζω χαλαρά! και με τόκο! :p πάντως να ξέρεις πως η χρέωση στις πιστωτικές θέλει λίγο χρόνο.. Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Balte eishseis! Star ki Antenna eidika! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Kάνε εσύ αναμετάδοση για εμάς γιατί εγώ δεν το κουνάω ρούπι απο εδώ έστω και αν χρειαστεί να πάει 1 τα ξημερώματα και να κάνω τότε την κράτηση. edit: ΑΑΑΑΑΑΡΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!! Μόλις κατάφερα να μπω και να κάνω και login και πατάω continue πάλι αυτή η @$@!$ σελίδα με τον server.... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Μη σκάτε, θα τα δούμε σε λίγες μέρες στη μαύρη :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Ρε γμτ τι με έβγαλε σε μια σελίδα delta pay transfer? Καλά πάω? edit: Συγγνώμη ρε παιδιά θα τρελαθώ....με firefox και opera αφού έχετε μπει μέσα και έχετε επιλέξει θέση κλπ, στο payment method σας έχει καμιά κουκίδα επιλογής κάτω απο τα visa και mastercard γιατί εμένα έχει μόνιμα επιλεγεμένο το delta pay... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Tsekarete http://www.drownedmadonna.com/ !! Esteila photos apo shmera to prwi ki alloi xrhstes videakia kai sxolia!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Ρε γμτ τι με έβγαλε σε μια σελίδα delta pay transfer? Καλά πάω? edit: Συγγνώμη ρε παιδιά θα τρελαθώ....με firefox και opera αφού έχετε μπει μέσα και έχετε επιλέξει θέση κλπ, στο payment method σας έχει καμιά κουκίδα επιλογής κάτω απο τα visa και mastercard γιατί εμένα έχει μόνιμα επιλεγεμένο το delta pay... καλά πας, μέσω delta pay γίνεται η πληρωμή ! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Ειδήσεις Star πριν λίγο! ΕΝας φίλος μου το ανέβασε!! http://www.youtube.com/watch?v=zW3OB4U8dng :lol: Edit: ΚΑι Αντ1! http://www.youtube.com/watch?v=G04w2Cc7kO4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Είμαι μία υπερήφανη κάτοχος ενός εισητηρίου στην θύρα 8 στο Β κομμάτι. ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ! ΑΙ ΝΤΟΝΤ ΚΕΑΡ! :p @crazy με έσωσες γιατί είχα μείνει να κοιτάω το delta pay σαν χάνος! lol Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 καταραμενη διοργανωση σας σιχαινομαι παρολα αυτα θα μαι pitch b Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Κοίτα, αν τελικά σε μένα δεν έχει γίνει κράτηση και δεν έχω εισιτήριο (υποθέτω ως τη Δευτέρα θα ξέρω αν έχει γίνει χρέωση στην κάρτα), στο αγοράζω χαλαρά! και με τόκο! :p πάντως να ξέρεις πως η χρέωση στις πιστωτικές θέλει λίγο χρόνο.. αφου καταφερα να βγαλω γραμμη κατα τις 9 μου ειπαν οτι η μια απο τις 3 παραγγελιες μονο θα γινει κανονικα...και πριν απο λιγο με ειπανε απο την τραπεζα οτι υπαρχει δεσμευμένο ποσο για 3 χρεωσεις.... στο site τους οταν κανω Login μου λεει οτι η μια απο τις 3 αγορες εχει ακυρωθει...και οι 2 εχουν πληρωθει ηδη και θα παρω τα εισιτήρια κανονικα....... θα τρελαθω μιλαμε...... πληρωνουμε ενα κάρο λεφτα κανουμε ενα κάρο τηλεφωνα ικαι δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη....... απαραδεκτοι..... ακομη και τωρα που τους παιρνω τηλ η γραμμη ειναι κατειλημμένη..... τωρα η εχω χρεωθει 3 φορες η μπορει και καμια.......ο θεος να βαλει το χερι του....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Μού ήρθε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το confirmation email!!!! PITCH A!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τόσο άγχος δεν είχα ούτε στις Πανελλήνιες!!!!!!! ΑΙΣΧΟΣ η διοργάνωση στο ticketpro! μα να μην ξέρεις αν τα πήρες & χρεώθηκες ή όχι?? τεσπα, Madonna here I come!!!!!!!! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Μού ήρθε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το confirmation email!!!! PITCH A!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τόσο άγχος δεν είχα ούτε στις Πανελλήνιες!!!!!!! ΑΙΣΧΟΣ η διοργάνωση στο ticketpro! μα να μην ξέρεις αν τα πήρες & χρεώθηκες ή όχι?? τεσπα, Madonna here I come!!!!!!!! μπορεσεςκαι μπηκες το πρωι ? απαισιοι ... μου εσπασαν τα νευρα χθες ειλικρινα το τι εχουν ακουσει δε λεγεται ! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 όχι δεν μπήκα στο ticketpro, τα emails μου όμως μπορώ να τα δώ ;) Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 εχθες εννοω που βρηκες πιτς α Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 ααα ναι, τα έκλεισα γύρω στις 10 και κάτι, αλλά σήμερα το πρωί μού ήρθε το email οπότε ζούσα μες στην αγωνία!... και μέχρι τις 11.30 περίπου (χθες) υπήρχαν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια για PITCH A... μετά όμως από εκείνη την ώρα, απλά δεν έμπαινες καν στο site! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 ΓΕΛΟΙΟΙ απο το πρωι δε σταματησα καθολου να προσπαθω να μπω . Αλλα δε μπορουσα... Ηθελα πιτς α οπως και δηποτε . τι να κανουμε, θα μεινω β τωρα και να σκασω. Και κακως που παω κιολας με την αηδια τους. Απαραδεκτοι πραγματικα διοργανωση και ετοιμοτητα 0 Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 σε καταλαβαίνω απόλυτα mplip. Αλλά σκέψου πως θα πας για να δεις το show, και όχι αυτούς τους *ΜΠΙΠ*! Εντάξει είναι άλλη η εμπειρία αν είσαι πιο μπροστά, αλλά σίγουρα θα το ευχαριστηθείς το show!! trust me! P.S. SOLD OUT ολα στο ticketpro... δεν ξέρω αν έχουν μείνει εισιτήρια στο ΟΑΚΑ.. http://img363.imageshack.us/img363/6044/madonnaticketprosoldoutes6.th.jpg Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 ξαναέγιναν διαθέσιμα μερικά ακόμα εισιτήρια πάτε στο https://shop.ticketpro.gr/event_detail.asp?evnt=147 Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ αγορασατε τικετς online οταν κανετε Login στο site τους(αυτο το αθλιο site) σας βγαζει την παραγγελιά σας....??? ( πατε προφιλ orders κτλ.....).... εμενα μεχρι χθες την εβγαλε..τωρα χαθηκε..... θα τρελαθω μιλαμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Μου φαίνεται δεν πάμε καθόλου καλά!!! 1.90€ το φθηνότερο εισιτήριο????????????Σιγά ρε.......για να ακούσω την Μαντόννα......ΚΑΝΕΙΣ τους δεν αξίζει τόσα λεφτά! 2.Μου αρέσει που όλοι γκρινιάζουν στην Ελλάδα ότι δεν έχουν δουλειές/λεφτά και ότι όλα είναι ακριβά και δίνουν μισό μισθό για την κάθε....άντε μην πω! 3.Μέσα σε όλα ΠΡΕΠΕΙ να περιμένω και κατά μέσο όρο 4-5 ώρες συν διάφορα άλλα ευτράπελα online!!!! 4.ΜΗΝ σώσω και την δω ΠΟΤΕ! Υπόψιν....είναι από τις μεγαλύτερες (αν όχι η μεγαλύτερη) στην "κατηγορία" της και όσο κι αν μεγαλώσει βγάζει επιτυχίες και την παραδέχομαι 1000% αλλά όχι επειδή αποφάσισε να έρθει μια φορά στην Ελλάδα να μας πιεί το αίμα η κότα και το συνάφι της(διοργανωτές κ.α.)!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 2.Μου αρέσει που όλοι γκρινιάζουν στην Ελλάδα ότι δεν έχουν δουλειές/λεφτά και ότι όλα είναι ακριβά και δίνουν μισό μισθό για την κάθε....άντε μην πω! Δε χρειαζόταν να έρθει η Madonna για να το διαπιστώσουμε αυτό... Δες τι γίνεται στα μπουζούκια κάθε βράδυ... :rolleyes: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Μου φαίνεται δεν πάμε καθόλου καλά!!! 1.90€ το φθηνότερο εισιτήριο????????????Σιγά ρε.......για να ακούσω την Μαντόννα......ΚΑΝΕΙΣ τους δεν αξίζει τόσα λεφτά! 2.Μου αρέσει που όλοι γκρινιάζουν στην Ελλάδα ότι δεν έχουν δουλειές/λεφτά και ότι όλα είναι ακριβά και δίνουν μισό μισθό για την κάθε....άντε μην πω! 3.Μέσα σε όλα ΠΡΕΠΕΙ να περιμένω και κατά μέσο όρο 4-5 ώρες συν διάφορα άλλα ευτράπελα online!!!! 4.ΜΗΝ σώσω και την δω ΠΟΤΕ! Υπόψιν....είναι από τις μεγαλύτερες (αν όχι η μεγαλύτερη) στην "κατηγορία" της και όσο κι αν μεγαλώσει βγάζει επιτυχίες και την παραδέχομαι 1000% αλλά όχι επειδή αποφάσισε να έρθει μια φορά στην Ελλάδα να μας πιεί το αίμα η κότα και το συνάφι της(διοργανωτές κ.α.)!!! 1) δεν σου εβαλε κανεις το μαχαιρι στο λαιμο.... δεν την βλεπεις και τελειωσε το θεμα......δικαιωμα σου και αποφαση σου.... 2)και εγω γκρινιάζω και πολλοι αλλοι ακομη...αλλα μαντονα ειναι μονο μια....μεγαλωσαμε με τα τραγουδια της...την γουσταρουμε και ειναι ονειρο ζωης να την δουμε live.....και παλι δικια μας αποφαση ειναι....δεν θελεις δεν πας.... 3) σε αυτο συμφωνω......ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ....ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ ΚΤΛ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΟΝΑ LIVE KAI NA ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ......ΑΙΣΧΟΣ....... 4)εγω αν ολα πανε καλα θα την δω.....live....και το θελώωωωωωω παρα πολυ.......γουσταρω μαντοναρα με 1000.... ΥΓ....δεν σου πινει κανενα αιμα....επιλογη σου ειναι......χαλαρωσε......ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Μου φαίνεται δεν πάμε καθόλου καλά!!! 1.90€ το φθηνότερο εισιτήριο????????????Σιγά ρε.......για να ακούσω την Μαντόννα......ΚΑΝΕΙΣ τους δεν αξίζει τόσα λεφτά! 2.Μου αρέσει που όλοι γκρινιάζουν στην Ελλάδα ότι δεν έχουν δουλειές/λεφτά και ότι όλα είναι ακριβά και δίνουν μισό μισθό για την κάθε....άντε μην πω! 3.Μέσα σε όλα ΠΡΕΠΕΙ να περιμένω και κατά μέσο όρο 4-5 ώρες συν διάφορα άλλα ευτράπελα online!!!! 4.ΜΗΝ σώσω και την δω ΠΟΤΕ! Υπόψιν....είναι από τις μεγαλύτερες (αν όχι η μεγαλύτερη) στην "κατηγορία" της και όσο κι αν μεγαλώσει βγάζει επιτυχίες και την παραδέχομαι 1000% αλλά όχι επειδή αποφάσισε να έρθει μια φορά στην Ελλάδα να μας πιεί το αίμα η κότα και το συνάφι της(διοργανωτές κ.α.)!!! Τότε τι μπαίνεις στο θέμα της αμα δεν έχεις να πείς κάτι??? ΜΙα χαρά ειναι οι τιμές. Δικαίωμα έχει να τις βάλει όσο ψηλά θέλει. Δε μπορείς να καταλάβεις τι νιώθουν κάποιοι άνθρωποι για τη Μαντόννα και πως τους έχει αλλάξει τη ζωή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts