Crazy_Heart Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 πάντως μέχρι στιγμής μου αρέσει η 4η σαιζόν, αν και κάποια σημεία είναι too much, ακόμα και για το Nip/Tuck! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Και που να δεις την 5η... Τα τελευταία της επεισόδια είναι σκέτο θρίλερ! :blink: :) Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Και που να δεις την 5η... Τα τελευταία της επεισόδια είναι σκέτο θρίλερ! :blink: :) Χαίρομαι που το διαβάζω αυτό γιατί μόλις χθές την ξεκίνησα την 5η και τα πρώτα 3 επεισόδια μου φάνηκαν πολύ soft. Το Nip Tuck πλέον είναι συνώνυμο της ακρότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 μόλις είδα και το τελευταίο επεισόδιο της 5ης σεζόν...και μπορώ να πω πως με άφησε με πολλή ανάμονη για τα επόμενα.... τι θα γίνει τώρα; πάμε για του χρόνου; Πάντως μου αρέσει που η σειρά έχει και την ελαφριά της πλευρά - ειδικά στην αρχή του 5ου κύκλου που λέει και ο φίλος επάνω...εντάξει, την αντιπροσωπεύει μια ακρότητα αλλά και λίγι χιούμορ δε βλάπτει...χίλες φορές καλύτερα από τον Κουέντιν και τα μαχαίρια του.... πάντως ο φίλος μου ο Κρίστιαν όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει....αλλά κατά βάθος έχει καλή καρδιά ε;....το χρυσό μου... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 το επεισόδιο 14 που κατέβασα σήμερα είναι το τελευταίο της 5ης σαιζόν..??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 apoti fainetai, nai http://www.tv.com/nip-tuck/show/17095/episode_listings.html?season=5&tag=nav_bar;5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Έτσι φαίνεται. Τις επόμενες 2 βδομάδες δεν θα παιχτεί κάποιο άλλο επεισόδιο. Αν υπήρχε και 15ο, θα παιζόταν την επόμενη βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Έτσι γνωρίζω κι εγώ, πως το 14ο είναι το τελευταίο της 5ης σεζόν. Το είδα σήμερα... Μπρρρ :X Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Έτσι γνωρίζω κι εγώ, πως το 14ο είναι το τελευταίο της 5ης σεζόν. Το είδα σήμερα... Μπρρρ :X Δηλαδή από του χρόνου πάλι? Πάντως αγωνία για το τι θα γίνει δεν έχω αφού έχοντας δει εκείνο το επεισόδιο από το μέλλον στην προηγούμενη σεζόν ξέρουμε τι θα γίνει… Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Δηλαδή από του χρόνου πάλι? Πάντως αγωνία για το τι θα γίνει δεν έχω αφού έχοντας δει εκείνο το επεισόδιο από το μέλλον στην προηγούμενη σεζόν ξέρουμε τι θα γίνει… Κατάλαβα σε ποιο επεισόδιο αναφέρεσαι, όμως δεν ξέρουμε κατά πόσο ανταποκρίνεται στο μέλλον ή σε μια απλή φαντασίωση... Πάντως μέχρι τώρα, δεν έχει αναφερθεί κανένα στοιχείο από το επεισόδιο αυτό. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Δηλαδή από του χρόνου πάλι? Πάντως αγωνία για το τι θα γίνει δεν έχω αφού έχοντας δει εκείνο το επεισόδιο από το μέλλον στην προηγούμενη σεζόν ξέρουμε τι θα γίνει… Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Το μέλλον που έδειξε ήταν ένα υποθετικό μέλλον στο οποίο μάλιστα το βάρος δινόταν στον γιο των Julia/Sean και στο πρόβλημά με το χέρι του. Ωστόσο, αν όντως οι φήμες είναι αληθινές και η 6η σεζόν είναι και η τελευταία του Nip/Tuck, όλα μπορούν να συμβούν. Ο Sean μπορεί να μην πεθάνει τελικά αλλά μπορεί και να πεθάνει αν θέλουν να δώσουν πραγματικά ένα δραματικό τέλος στη σειρά, άσχετα με το μέλλον που έχουν ήδη δείξει. Αν και προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι τελικα δε θα πεθάνει. Κολλάει καλύτερα να δώσουν μια αίσθηση ολοκλήρωσης όσον αφορά τη σχέση του με τη Julia αλλά και τον Troy, παρά αυτό. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Το επεισόδιο που αναφέραμε σήμερα το μεσημέρι και λέγαμε ότι δείχνει το μέλλον, το παίζει αυτή τη στιγμή στο σταρ... Σύμπτωση; :ninja: Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Το επεισόδιο που αναφέραμε σήμερα το μεσημέρι και λέγαμε ότι δείχνει το μέλλον, το παίζει αυτή τη στιγμή στο σταρ... Σύμπτωση; :ninja: Νομίζω πως ήταν το χειρότερο επεισόδιο της σειράς μέχρι σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Νομίζω πως ήταν το χειρότερο επεισόδιο της σειράς μέχρι σήμερα. Εχεις δει το realito-επεισόδιο της 5ης σεζόν;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Εχεις δει το realito-επεισόδιο της 5ης σεζόν;; Όχι, μόνο από το Star όσα έχει δείξει. Ακόμα χειρότερο; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάλια ήταν το συγκεκριμένο επεισόδιο. Σαν να παρακολουθούσες ελληνική σειρά του Alter!!! Φαντάσου! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 θα συμφωνήσω κι εγώ πως τα 2 επεισόδια που αναφέρετε - το ριαλιτοεπεισόδιο και το ειδικά το επεισόδιο με το μέλλον, που είναι και το χειρότερο για μένα ήταν και τα 2 μάπα....αλλά σιγά τώρα...έχουμε δει κι έχουμε δει μάπες στην τηλεόραση...η σειρά έχει αρκετά καλά σημεία και μάλιστα 2 πολύ καλούς πρωταγωνιστές....τι να λέμε πάλι για τον Τζούλιαν... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάλια ήταν το συγκεκριμένο επεισόδιο. Σαν να παρακολουθούσες ελληνική σειρά του Alter!!! Φαντάσου! Πραγματικά το επεισόδιο αυτό ήταν ΑΙΣΧΟΣ! τόσο αίσχος που δεν άντεξα να το δω όλο και έκλεισα την τηλεόραση! πάντως το χθεσινό ήταν αρκετά καλό!! περιπλέκονται τα πράγματα και έχω απορία να δω πως θα ξεμπλεχτουν!!! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 καλά τα είδα όλα στο σημερινό επεισόδιο!!! αλλά αυτή η σκηνή με τον καημένο τον Reefer που τον "άνοιξαν" εντελώς.... μπλιαχ!!!!!!!!!!!!!!!! Επίσης έχω να πω πως μπορεί ο Christian να είναι άντρακλας, αλλά έχει μερικές σκηνές που γίνεται ψυχούλα!!!!!!!:love::love::love::love::love: Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει και εγώ με τη σειρά. το σημερινό επεισόδιο είχε μερικές τρομερές σκηνές με πολύ γέλιο. από σήμερα ξεκίνησε ο 5ος κύκλος; Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Επίσης έχω να πω πως μπορεί ο Christian να είναι άντρακλας, αλλά έχει μερικές σκηνές που γίνεται ψυχούλα!!!!!!!:love::love::love::love::love: μα το χρυσό μου...δεν είναι ψυχουλίνι;;;; αχου το......:O Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει και εγώ με τη σειρά. το σημερινό επεισόδιο είχε μερικές τρομερές σκηνές με πολύ γέλιο. από σήμερα ξεκίνησε ο 5ος κύκλος; Όχι, απομένουν δύο επεισόδια έως ότου ολοκληρωθεί ο 4ος κύκλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 μόνο 2? πότε θα ξεκαθαριστούν όλα??? προβλέπω να γίνεται χαμός!!! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 όντως το τελευταίο επεισόδιο, τα "μάζεψε" πολύ γρήγορα.. για το πότε πήγε ο Sean στο LA και χώρισε ο Christian με τη Michelle και ακολούθησε τον 1ο... έγινε σε χρόνο dt!! Είδα τα 2 πρώτα επεισόδια από τον 5ο κύκλο και ομολογώ πως δεν με τρέλαναν.... :worry: οι 3 πρώτοι κύκλοι ήταν μακράν οι καλύτεροι! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 O 5ος κύκλος γενικότερα είναι πολύ μέτριος. Δεν έχει αυτά τα στοιχεία που θα σε κρατήσουν κολημένο στην οθόνη να δεις το επόμενο. Ακόμα και ο 4ος κύκλος ήταν πολύ πιο δυνατός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts