Jump to content

Σειρά Xiaomi 13: Oι ναυαρχίδες της Xiaomi φτάνουν στην Ελλάδα


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η Xiaomi, ο παγκόσμιος τεχνολογικός κολοσσός, ανακοινώνει τη διάθεση της σειράς Xiaomi 13 για την ελληνική αγορά. Η νέα εντυπωσιακή σειρά smartphones της Xiaomi αποτελείται από τα Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro και Xiaomi 13 Lite. Οι πολυαναμενόμενες ναυαρχίδες της εταιρείας είναι σχεδιασμένες από κοινού με τη Leica και διαθέτουν τους επαγγελματικούς φακούς της, καθώς και σειρά από προηγμένες υπολογιστικής και λογισμικές δυνατότητες, για μια αυθεντική εμπειρία Leica.

Η νέα σειρά Xiaomi 13 ξεχωρίζει χάρη στο μοναδικό συνδυασμό της τεχνογνωσίας δυο καινοτόμων εταιρειών στο κόσμο της τεχνολογίας και της φωτογραφίας αντίστοιχα, που προσφέρουν στον χρήστη μια εμπειρία διαφορετική από κάθε άλλη.

Xiaomi και Leica: Μια νέα εποχή κάμερας σε κινητό

Κάθε συσκευή είναι ειδικά σχεδιασμένη σε κάθε επίπεδο, από το UI, μέχρι το σύστημα φακών, σε στενή συνεργασία με τη Leica, με το Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro να είναι εξοπλισμένα με το τριπλό σύστημα καμερών της γερμανικής εταιρείας.

Ειδικότερα, το Xiaomi 13 Pro κυκλοφορεί με σύστημα κάμερας Leica Vario-Summicron 1:19-2.2/14-75 ASPH με πεδίο εστίασης από τα 14mm μέχρι τα 75mm, το οποίο αποτελείται από μια βασική κάμερα εύρους 23mm με έναν υπερμεγέθη αισθητήρα IMX989 1 ίντσας, μια 75mm floating telephoto κάμερα, καθώς και έναν υπερευρυγώνιο φακό στα 14mm. Ο αισθητήρας IMX989 που έκανε το ντεμπούτο του με το Xiaomi 12S Ultra είναι ο μεγαλύτερος αισθητήρας που χρησιμοποιείται σε smartphone. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία εστίασης επιπέδου DSLR, ο νέος τηλεφακός της συσκευής στα 75mm χρησιμοποιεί το σύστημα αιωρούμενου φακού για να πετύχει πεδίο εστίασης που ξεκινά από τα 10cm μέχρι…το άπειρο. Τέλειο για συγκλονιστικά πορτρέτα και υπέροχες κοντινές λήψεις.

Χωρίς όμως το κατάλληλο λογισμικό, οι πλήρεις δυνατότητες του συστήματος δεν μπορούν να εκδηλωθούν. Συνεπώς, οι χρήστες μπορούν να διαλέξουν μεταξύ δύο διαφορετικών στυλ φωτογράφισης, το “Leica Authentic Look” και το “Leica Vibrant Look”, ανάλογα με την αισθητική τους, για φωτογραφίες υψηλής λεπτομέρειας με ήπιο κορεσμό χρωμάτων. Με ένα εύχρηστο UI, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του ακόμα περισσότερες επιλογές, όπως τα Leica Filters, Leica watermark και την επιλογή χρήσης του κλασικού ήχου του κλείστρου της Leica. Ταυτόχρονα, με το Xiaomi Imaging Engine οι χρήστες έχουν στη διάθεση τους σειρά από νέες λειτουργίες, όπως ταχύτερη λήψη φωτογραφιών, ακόμα και εν κινήσει χάρη στο Xiaomi ProFocus.

Βέβαια, η φωτογραφία είναι απλά ένα μέρος των εκπληκτικών δυνατοτήτων των νέων ναυαρχίδων της Xiaomi, καθώς αποτελούν εξαιρετικό εργαλείο και για τους επαγγελματίες βιντεογράφους. Με τη λειτουργία Create in Dolby Vision® για ζωντανά χρώματα, έντονες αντιθέσεις και πλούσιες λεπτομέρειες, λειτουργία 4K Ultra Night Videos και HyperOIS video stabilization για εξαιρετικής ποιότητας βίντεο, τα Xiaomi 13 Pro και Xiaomi 13 ορίζουν στα αλήθεια μια νέα εποχή εικόνας στα smartphones.

Επιδόσεις και ταχύτητα σε νέα επίπεδα

To Xiaomi 13 και το Xiaomi 13 Pro κυκλοφορούν με τον Snapdragon®️ 8 Gen 2, με προηγμένη επεξεργασία γραφικών και βελτιωμένη απόδοση GPU κατά 42% και ενέργειας κατά 49%, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά ναυαρχίδων και απόδοση CPU και ενέργειας κατά 37% και 47% αντίστοιχα[1]. Αυτή η ισχυρή επίδοση εγγυάται ευκολία και ταχύτητα σε όλες τις λειτουργίες, όπως υπολογιστική φωτογράφιση, τεχνητή νοημοσύνη και gaming, ενώ την ίδια στιγμή επεκτείνεται η καθημερινή διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Οι συσκευές επίσης στηρίζουν Wi-Fi 7 με Qualcomm® FastConnectTM 7800 Mobile Connectivity System. Επιπλέον, το Xiaomi 13 Pro διαθέτει τεχνολογία High Band Simultaneous (HBS) Multi-Link για πολλαπλές και ταυτόχρονες συνδέσεις 5GHz και 6GHz και μπορεί να πιάσει ταχύτητες έως και 5.8Gpbs, με μειωμένο latency και σύστημα δικτύου [2].

Προσφορές

Όσοι αποκτήσουν το Xiaomi 13 Pro ή το Xiaomi 13 θα έχουν για τους πρώτους 6 μήνες δωρεάν χρήση του Google Cloud συστήματος αποθήκευσης μέχρι 2ΤΒ, ως έξτρα αποθηκευτικό χώρο για τις αναμνήσεις που δημιούργησαν με το επαγγελματικό σύστημα κάμερας, καθώς και πρόσβαση στις υπηρεσίες YouTube Premium για πρόσβαση στο ΥοuTube χωρίς διαφημίσεις και YouTube Music.

Επίσης, με κάθε αγορά ισχύει εγγύηση αντικατάστασης της οθόνης σε περίπτωση βλάβης ή ζημιάς, διάρκειας 6 μηνών από την ημέρα της αγοράς.

Επιπλέον, με κάθε αγορά οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν στο σεμινάριο φωτογραφίας από την Leica Akademie Greece. Η  προσφορά αυτή ισχύει μέχρι τις 31/03 ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 30 Απριλίου.

Τέλος, με κάθε επιστροφή παλιάς συσκευής μέσω Pandas, χαρίζεται ένα trade-in voucher αξίας 100 ευρώ για όλες τις αγορές που θα γίνουν μέχρι τις 30 Μαρτίου, με δικαίωμα εξαργύρωσής του μέχρι τις 30 Απριλίου.

Αντίστοιχα, όσοι ενδιαφερόμενοι αποκτήσουν το Xiaomi 13 Lite θα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία YouTube Premium για τρεις μήνες και θα λάβουν εντελώς δωρεάν ένα σετ Redmi Buds 4. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/03 ή μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων.

Διαθεσιμότητα

Το Xiaomi 13 Pro, με 12GB RAM + 256GB αποθηκευτικό χώρο, κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά σε δυο υπέροχα χρώματα, Ceramic Black και Ceramic White, με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα 1399,90» ευρώ.

Το Xiaomi 13, με 8GB RAM + 256GB αποθηκευτικό χώρο, κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά σε δυο υπέροχα χρώματα, Black και Flora Green, με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα 999,90 ευρώ.

Το Xiaomi 13 Lite, με 8GB RAM + 256GB αποθηκευτικό χώρο, κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά σε τρία υπέροχα χρώματα, Lite Black, Lite Pink και Lite Blue, με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα 549,90 ευρώ.

Φωτογραφικό υλικό για τη νέα σειρά Χiaomi 13 μπορείτε να βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από τα κανάλια της Info Quest Technologies, επίσημο

διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια που είχαν πιο νορμάλ τιμές και πάλι έδιναν μεγάλα δώρα στις προπαραγγελίες, σκούπες, πατίνια. Τώρα ό,τι να 'ναι. Τουλάχιστον έχουν -ακόμα- φορτιστές.

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Link to comment
Share on other sites

550 ευρώ το Lite ;

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την μανια να μην υποστηρίζουν SD card slot

Για μένα είναι απαραίτητο

 

Edited by bathan

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, bathan said:

550 ευρώ το Lite ;

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την μανια να μην υποστηρίζουν SD card slot

Για μένα είναι απαραίτητο

 

Εξωπραγματικές τιμές για το Lite, και άθλια μπαταρία δείχνουν τα πρώτα τεστ. Για την sd συμφωνώ δε θα αγόραζα  ποτέ συσκευή χωρίς.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...