bpanos Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Καλορίζικο. 1 1 Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου Ενημέρωση λογισμικού 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. Τετάρτη στις 11:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:47 πμ (edited) Kαλησπέρα στην ομάδα. Θα ήθελα να μάθω αν αντιμετωπίζει κάποιος θέμα με το wifi calling (Vodafone). Στο δικό μου κινητό δεν λειτουργεί σωστά, και πολλές φορές μου κόβει την γραμμή καθώς μιλάω. Αυτό το έκανε από την πρώτη στιγμή που το αγόρασα και με προηγούμενες εκδόσεις Android. Επίσης μου βγάζει μήνυμα την συνημμένη φωτογραφία συνεχώς (εμφανίζεται και εξαφανίζεται) όταν το έχω ενεργό και έχει βρει wifi και δεν ξέρω πως να το απενεργοποιήσω αυτό το notification. Ευχαριστώ. Edited Τετάρτη στις 11:48 πμ by bpanos Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. Τετάρτη στις 11:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:42 μμ Με sim / cosmote, δουλεύει σωστά; Με κλήσεις μέσω κεραίας, δουλεύει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. Πέμπτη στις 08:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:06 πμ Με την 2η κάρτα Cosmote δουλεύει σωστά και δεν κόβεται η γραμμή. Με την sim είναι μια χαρά, οπότε και εγώ αυτό έχω κάνει όπως στην φωτογραφία που αναφέρεις, απλά έχω βάλει ως επιλογή το 2ο δλδ, sim πρώτα και μετά να δει για wifi... απλά είναι κρίμα επειδή η κλήση με wifi είναι πολύ καθαρή ποιοτικά. Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. Πέμπτη στις 05:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:37 μμ @bpanos Επικοινωνία με την Vodafone, μήπως μπορέσουν και το φτιάξουν,,, λογικά πρέπει να το έχει κάνεις. Φορητότητα αριθμού στην cosmote, αν θέλετε, όταν τελειώσει πιθανόν συμβόλαιο κλπ κλπ Έχετε υπόψη, ότι σε διαφορετικό πρόβλημα, σε εμένα, στην cosmote,, έκαναν τρις μήνες... κλπ, μην περιμένετε άμεσο αποτέλεσμα, ειδικά όταν όπως λέτε, το πρόβλημα υπάρχει από την αγορά του κινητού.. Καλή συνέχεια.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts