athanasios1112 Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου Δεν έχει ενημέρωση, δεν ξέρω για πιο λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου On 12/6/2024 at 6:15 ΜΜ, athanasios1112 said: Δεν έχει ενημέρωση, δεν ξέρω για πιο λόγο. Την αναζητάς στις: Ρυθμίσεις/Ενημέρωση Συστήματος/Ρυθμίσεις Αναβάθμισης/Δοκιμαστική έκδοση και την εμφανίζει. Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου Όχι beta firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Όλες beta τις εμφανίζει αλλά είναι οι stable. Δεν νομίζω ότι θα λάβεις ποτέ αυτόματα ενημέρωση, χωρίς να την ψάξεις μόνος σου! Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Εμένα μου έρχονται αυτόματα όλες οι ενημερώσεις. Δεν κάνω τίποτα... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου Ενημέρωση λογισμικού σήμερα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 1 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 1 Αυγούστου Καινούργιο ενημέρωση λογισμικού, 0,92 gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Ενημέρωση λογισμικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου Ενημέρωση λογισμικού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος (edited) Καλημέρα στην ομάδα και Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Μετά την τελευταία αναβάθμιση αντιμετωπίζει κανένας θέμα με το Viber; Μου κολλάει συνεχώς και δεν μου στέλνει - δέχεται μηνύματα. Μετά από restart της συσκευής λίγο επανέρχεται αλλά μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια. Edited 8 Νοέμβριος by bpanos Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Όχι δεν έχω κάποιο πρόβλημα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. 11 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Νοέμβριος Καλορίζικο. 1 Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. 11 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, bpanos said: Καλορίζικο. Ακόμα τίποτα σε εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. 11 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Νοέμβριος 55 minutes ago, PARGINOS said: Ακόμα τίποτα σε εμένα Πήγαινε στις Ρυθμίσεις/ενημέρωση Συστήματος .... στις 3 τελίτσες επάνω δεξία και πάτα - Δοκιμή έκδοσης... Μπορεί να στο "φέρει" από εκεί... Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. 11 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Νοέμβριος Δεν μου την βγάζει. Δεν πειράζει. Σημασία έχει που βγήκε! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος Το 5G ενεργοποίηση με sms στην cosmote; Τι πρέπει να γράψω στο sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος (edited) 17 ώρες πριν, athanasios1112 said: Το 5G ενεργοποίηση με sms στην cosmote; Τι πρέπει να γράψω στο sms; Τι χρειάζεται να κάνω για να έχω πρόσβαση στο δίκτυο COSMOTE 5G; Πρόσβαση στο δίκτυο COSMOTE 5G έχουν όλοι οι συνδρομητές COSMOTE, ιδιώτες κι επιχειρήσεις, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση κι ανεξαρτήτως προγράμματος (συμβόλαιο, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή). Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτεις 5G συσκευή, πιστοποιημένη στο δίκτυο COSMOTE, να έχεις εγκαταστήσει το τελευταίο software και να βρίσκεσαι σε περιοχή με κάλυψη δικτύου COSMOTE 5G. H 5G συσκευή σου θα μεταβεί αυτόματα στο δίκτυο COSMOTE 5G, εναλλακτικά μπορείς να στείλεις δωρεάν SMS με το λεκτικό “5G” στο 1333. Edited 13 Νοέμβριος by bpanos Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος Έστειλα sms και εντάξει,, Ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts