Jump to content

[Επίσημο] Νokia 6600

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3) Όταν γράφω με Ελληνικά και πάω να στείλω το μήνυμα βγάζει "Το μήνυμα περιέχει ειδικούς χαρακτήρες και θα σταλεί σε δύο μέρη". Γράφω χωρίς το λεξικό και οι υποτιθέμενοι ειδικοί χαρακτήρες είναι η τελεία και το θαυμαστικό.

Εννοεις οτι αν θεωρητικα γραψεις ενα μηνυμα με ελληνικα χωρις το λεξικο και χωρις να βαλεις σημεια στιξης τοτε θα το στειλει κανονικα και δεν θα βγαλει το το μηνυμα ''να σταλει σε 2 μερη?''

οσον αφορα την θηκη του 7650 για το 6600 ταιριαζει καλα.Μπαινει μια χαρα μεσα και σφηνωνει ωραια.Αφου δεν εχει βγει ακομα αποκλειστικα για το 6600 χρησιμοποιω αυτην.

Konstantinos

http://briefcase.pathfinder.gr/download/kostas_kostas/21443/337474/0/GR-FLAG.gif

Αρχικό Μήνυμα από τον ksssk

οσον αφορα την θηκη του 7650 για το 6600 ταιριαζει καλα.Μπαινει μια χαρα μεσα και σφηνωνει ωραια.Αφου δεν εχει βγει ακομα αποκλειστικα για το 6600 χρησιμοποιω αυτην.

Για ποιά ακριβώς θήκη μιλάς?

Τη ΝΟΚΙΑ που μπαίνει στη ζώνη, κάποια άλλη διάφανη, ποιά?

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia6310i/1.0 (4.80) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Paidia pos kaneis download se auto to theme stin italiki selida me ta themata?

Auto pou dixnei mprosta!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Φιλοι μου συγνωμη που επεσε η ftp μου αλλα απο το μεσημερι δεν εχω τηλεφωνο σπιτι...Και τα συνεργεια του πΟΤΕ δεν δουλευουν απογευμα...Τωρα ειμαι με το μικρο Laptop στης μαννας μου το σπιτι.Ελπιζω αυριο να ειναι ΟΚ!!!!!

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από τον soulmate

Ακριβώς τα ίδια μου κάνει κι εμένα, τις τελευταιες 2 μέρες..Οχι από την αρχή...

Μάλλον θα φταίει κάποια εφαρμογή που βάλαμε και δεν είναι bug του κινητού..Το θέμα είναι ποια εφαρμογή το προκαλεί... :wacko:

σιγουρα ειναι θεμα εφαρμογης ;) να τις κλεινεις οσες μενουν ανοιχτες πριν κλεισεις το κινητο ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον soulmate

Ακριβώς τα ίδια μου κάνει κι εμένα, τις τελευταιες 2 μέρες..Οχι από την αρχή...

Μάλλον θα φταίει κάποια εφαρμογή που βάλαμε και δεν είναι bug του κινητού..Το θέμα είναι ποια εφαρμογή το προκαλεί... :wacko:

emenato kanei poy kai poy...

ρε παιδια μετα την εγκατασταση εφαρμογων διαφορων που βρισκω στο νετ και ειναι συμαβτεσ(mini gps,ir remote,msgsaver,seleqkai stools...mono ayta ebala kai to climber theme) παρατηρησα οτι μου βγαζει σφαλμα σε καθε εφαρμογη του συστηματοσ...οπως μηνυματα επαφες ιντερνετ...ωχ...δεν αντεχς αλλο θελω αναβαθμιση...

Αρχικό Μήνυμα από τον iceman

Για ποιά ακριβώς θήκη μιλάς?

Τη ΝΟΚΙΑ που μπαίνει στη ζώνη, κάποια άλλη διάφανη, ποιά?

Εγω εχω βαλει μια θηκη ζωνης απο 3310 και κανει λες και ηταν δικη του.

eho stili mia efarmogi sto kinito mou me bt to snails den pezi ala den ine afto to provlima prosatho na to sviso san minima pou to ehi di ala otan to kano afto mou lei genika: afti i efarmogi hrisimopiite idi an kai to apegatastisi opios bori voithia thanks

Αρχικό Μήνυμα από τον dras

eho stili mia efarmogi sto kinito mou me bt to snails den pezi ala den ine afto to provlima prosatho na to sviso san minima pou to ehi di ala otan to kano afto mou lei genika: afti i efarmogi hrisimopiite idi an kai to apegatastisi opios bori voithia thanks

To έπαθα κι εγώ. Απλά πήγα με ένα file explorer κι έσβησα το attachment από το φάκελο που ήταν (\System\Mail\....) και μετά το μήνυμα το διέγραψα κανονικά! ;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αρχικό Μήνυμα από τον dioninje

kalimera se olous.tha ithela tis rithmisis tis vodafone gia mms & gprs

Δες εδώ

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Παιδια καποιες ερωτησουλες εχω γιατι θελω να παρω το 6600 και ηθελα να ξερω καποια πραγματακια.

1. Συεργαζετε με το HBH 200 το Bluetooth ακουστικο της SE. και οταν λεω συνεργαζετε ενοω αν δειχνει στο ακουστικο ποιος σε καλει με ονομα και αριθμο και αν εχει προσβαση το ακουστικο στην λιστα κλησεων του τηλεφωνου.

2. Το mobilefax που ειχα στο 7650 δουλευει στο 6600.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Αρχικό Μήνυμα από τον gnkgr

Παιδια καποιες ερωτησουλες εχω γιατι θελω να παρω το 6600 και ηθελα να ξερω καποια πραγματακια.

1. Συεργαζετε με το HBH 200 το Bluetooth ακουστικο της SE. και οταν λεω συνεργαζετε ενοω αν δειχνει στο ακουστικο ποιος σε καλει με ονομα και αριθμο και αν εχει προσβαση το ακουστικο στην λιστα κλησεων του τηλεφωνου.

2. Το mobilefax που ειχα στο 7650 δουλευει στο 6600.

1.Προσωπικά ΔΕΝ το γνωρίζω.

2. το mobilefax σε μένα δεν δούλεψ(ούτε καν εγκαταστάθηκε σωστά) , αλλά το send fax(java μέσω gprs μάλλον, με provider icq & vega) εγκαταστάθηκε κανονικά αλλά δεν το δοκιμασα ακόμη.

http://www.orestiadaNews.com

-------

παλαιότερα κινητά: Motorola StarTac 85, Motorola v3688, Nokia 5110, Nokia 8210, ,Siemens S25, Samsung s100, Nokia 8310, Panasonic GD87, Nokia 6600,sony ericsson w800i,sony ericsson K800i, samsung i900 omnia,Htc Desire

Καλησπερα σε ολους...

Εχω να κανω μια ερωτησουλα, ο OPERA ηταν try and buy για την Ελληνικη αγορα η ηταν δωρεαν? :confused:

Εγω ειχα την εντυπωση οτι ηταν δωρεαν αλλα εκανα format στην καρτα και το απεγκατεστησα και αυτο μαζι, και οταν κατευασα την εκδοση για 6600 απο το site της opera μου λεει οτι μου εμειναν 3 μερες για δοκιμη μονο... :confused:

Λοιπον, ηταν try and buy μηπως τελικα?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg

Exo tin entiposi pos o Opera einai dorean software!!Alla den eimai sigouros!Otan eixa to p800 ton eixa katebaseis kanonika full!Kai malista to link itan sti selida tis SE

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

Αρχικό Μήνυμα από τον ili

Καλησπερα σε ολους...

Εχω να κανω μια ερωτησουλα, ο OPERA ηταν try and buy για την Ελληνικη αγορα η ηταν δωρεαν? :confused:

Εγω ειχα την εντυπωση οτι ηταν δωρεαν αλλα εκανα format στην καρτα και το απεγκατεστησα και αυτο μαζι, και οταν κατευασα την εκδοση για 6600 απο το site της opera μου λεει οτι μου εμειναν 3 μερες για δοκιμη μονο... :confused:

Λοιπον, ηταν try and buy μηπως τελικα?

Emena re paidia to opera de mou douleyei...

Den ypoti8etai oti anoigei otidhpote www? E oute to diko tou den..

8elei kapoia alli ry8mish gia access point ektos apo ta gprs ths voda??

Αρχικό Μήνυμα από τον giannis42

-pou mporo na vro mmc 128 i 256?

-mmc reader?

-plirofories? :wacko:

ekana search sto unwired den vrika kati.. :(

MMC 128,256 θα βρείς εδώ:

http://www.engineering.gr/Engshop/scripts/prodList.asp?idCategory=115

Πιο φθήνα δεν βρήκα....

MMC Reader πήρα αυτόν:

http://www.engineering.gr/Engshop/scripts/prodView.asp?idproduct=519

Χρήστης:

Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020

hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700

Παλαιότερα:

Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά...

Το Windows Mobile στην Ελλάδα

Αρχικό Μήνυμα από τον lagoudakis

παιδια στο 6600 μπορειτε να μπειτε μεσω wap στο forum του my-phone?κανω εγγραφη κανονικα αλλα τιποτα :( το εχει δοκιμασει κανεις?

εγω μπαινω κανονικα με STET GPRS wap.myphone.gr

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από τον dras

file petran

pigeno me to seleq sto c:\system\mail\00001001_s\0\00100220_f\snails2.sis

ala telika den svinete mou lei

hidden file is protected !

Δοκίμασε να βγάλεις τα αντίστοιχα flags (hidden κλπ) από τις ιδιότητες του αρχείου, αλλά δε μπορώ να σου εγγυηθώ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα!

dioninje, έχω γράψει πολλές φορές ότι είναι ίδιες με του MMS, αλλά ως APN (όνομα σημείου πρόσβασης) βάλε internet.vodafone.gr!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)