eatmydust Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Γεια σας παιδια.θα ηθελα να ρωτησω κατι για το 6600 γιατι εχω παρα πολυ καιρο να ασχοληθω και οι σελιδες ειναι παρα πολλες.δεν το εχω αναβαθμισει ποτε πως μπορω να το αναβαθμισω?μπορω να το κανω μονος ή πρεπει να παει σε νοκια service?επισης οταν παω να στειλω αρχεια με bluetooth δεν με αφηνει πως το λυνω αυτο?και κατι τελευταιο πως μπορω να παρω backup τις επαφες μου εκτος απο το nokia suite,υπαρχει καποιο προγραμματακι που περνιετε στο κινητο?ευχαριστω Για αναβάθμιση πρέπει απαραιτήτως να πας σε Nokia Service... Η τιμή δεν ξεπερνάει τα 15 €. Αν έχεις αναβάθμιση μικρότερη από την 4.17.0, προτείνω να το πας στη Nokia για update! ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Προσωπική άποψη, μην αρκεστείς στο hard format. Πήγαινε να του κάνεις αναβάθμιση σε Nokia Shop. Βέβαια με το αντίστοιχο αντίτιμο των 15€. Βελτιώνεται αρκετά η ταχύτητα και σταθερότητα του λειτουργικού. Η τελευταία έκδοση είναι η V 5.53.0 (30-12-2004). Επίσης, όταν λες πως δεν μπορείς να στείλεις αρχεία, εννοείς όλα; Αλλιώς τι είδους αρχεία είναι αυτά που δεν μπορείς να στείλεις; και κατι τελευταιο πως μπορω να παρω backup τις επαφες μου εκτος απο το nokia suite,υπαρχει καποιο προγραμματακι που περνιετε στο κινητο?ευχαριστω 3. Μπορεις να μπεις μεσα στις επαφες του 6600 Επιλογες\ Μαρκαρισμα Ολων\ Επιλογες\ Αντιγραφη στην καρτα μνημης. Παιρνεις ολοκληρο το φακελο Contacts στο pc μεσα απο το E:\ Others\ ....Contacts και οταν τις ξανα χρειαστεις βαζεις το φακελο Contacts στην θεση του και κανεις εισαγωγη επαφων απο την καρτα μνημης. Υπαρχουν και μερικες εφαρμογες για αυτη την δουλεια αλλα νομιζω οτι δεν χρειαζονται.. Μάλλον θα χρειαστείς κάποιο πρόγραμμα, διότι η εν λόγω επιλογή δεν υπάρχει στο 6600. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Eυχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας-ειστε πολυ γρηγοροι- μαλλον θα το παω στην νοκια γιατι εχω την 4,09.απο οτι βλεπω πολυ κοσμος ακομα το δουλευει το κινητο αυτο.μεχρι τι μεγεθος καρτα παιρνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beefTechie Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Λέτε τελικά να μην αγοράσω ΟΜΝΙΑ, και να αναβιώσω το 6600 μου; Δεν το πιστεύω ότι ασχολείται ακόμα κόσμος μαζί του! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Το 6600 πλέον ανήκει στην ιστορία. Σε καμία περίπτωση δεν ανταγωνίζεται το Omnia. Τώρα, τι θα κάνεις εσύ, είναι κάτι που εξαρτάται μόνο από τις δικές σου ανάγκες. Προσωπικά θα έπαιρνα νέα συσκευή και ταυτόχρονα θα κρατούσα το 6600 για συλλεκτικούς λόγους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dookey13 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 εβαλα οθονη απο 6600 σε 7610.κ οταν την εβαλα παλι στο 6600 κ το ανοιξα εδειχνε μονο λευκο..γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maui21 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις να μου πει για το 6600 καποια πραγματα αν μπορω να του κανω αναβαθμισει μονος μου και επισης εχει το εξης προβλημα αναβω το κινητο (μιλαμε παντα για το 6600) και μετα απο λιγο ξεκινα να κανει συνεχεια reboot μπορει καποιος να μου πει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Δεν μπορεις να το κανεις αναβαθμιση απο μονος σου.. Δοκιμασε να κανεις hard format στην συσκευη και format στην καρτα μνημης μπορει να στρωσει! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 καλησπερα παιδια ειδα μολις τωρα αυτο το εχει κανει κανεις? πως το κανουμε και εμεις? ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Εκτός από την εφαρμογή του TomTom που χρειάζεται να βάλεις, είναι απαραίτητος κι μια ασύρματη μονάδα GPS με λειτουργία Bluetooth ώστε να συνδέεται με το 6600;) Ασύρματες μονάδες GPS υπάρχουν πολλές. Ακόμα και η Nokia έχει;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Ξέχασα να σου επισημάνω ότι ο TomTom δεν έχει βγάλει χάρτες Ελλάδας μέχρι στιγμής ή αν έχει βγάλει δεν είναι καθόλου ακριβείς. Υπάρχουν βέβαια πολλά προγράμματα πλοήγησης με τα οποία μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου αλλά το αρνητικό και σε αυτή την υπόθεση είναι ότι το 6600 έχει την πρώτη έκδοση του Symbian OS πράγμα το οποίο περιορίζει αρκετά τις επιλογές που υπάρχουν. Τα προγράμματα που ίσως έχεις δει σε prospectus ή μέσα εδώ στο forum, δυστυχώς είναι για νεότερες εκδόσεις Series 60 που δυστυχώς(και πάλι) δεν μπορούν να μπουν στο 6600. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 ευχαριστω φιλε μου τελικα θα το αφησω ως εχει...εχω και το 5800 :D ξερει κανεις που μπορω να βρω usb για να το συνδεσω με το pc ;; thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 ευχαριστω φιλε μου τελικα θα το αφησω ως εχει...εχω και το 5800 :D ξερει κανεις που μπορω να βρω usb για να το συνδεσω με το pc ;; thanks http://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=90&p=3461 Για παρε τον τηλεφωνο μπας και στο φερει Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 ευχαριστω φιλε μου τελικα θα το αφησω ως εχει...εχω και το 5800 :D ξερει κανεις που μπορω να βρω usb για να το συνδεσω με το pc ;; thanks Προσωπικά δεν ήξερα την ύπαρξη καλωδίου USB για το 6600 μας.:X:blink::confused: Εγώ πάντως συνδέομαι στο PC Suite με bluetooth. http://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=90&p=3461 Για παρε τον τηλεφωνο μπας και στο φερει Η έλλειψη ενδεικτικής φωτογραφίας του εν λόγω προϊόντος προσωπικά με γεμίζει αμφιβολίες.:worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 ναι βρε παιδια οχι usb .. θυμασται τον κωδικο για να του κανω φορματ? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 *#7370# (?) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 *#7370# (?) φιλε μου θελω νακαω φορματ γιατι δεν μου παταει μερικα κουμπια οπως το # ή το c .. τι λετε να κανω? ευχαιρστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 δεν θα φτιαξει με format αυτο. Δυο πραγματα μπορει να φταινε. Η θελει καθαρισμο στις επαφες των πληκτρων (το ανοιγεις και καθαριζεις), ή θελει αναβαθμιση (το πιθανοτερο) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 ναι βρε παιδια οχι usb .. θυμασται τον κωδικο για να του κανω φορματ? :) φιλε μου θελω νακαω φορματ γιατι δεν μου παταει μερικα κουμπια οπως το # ή το c .. τι λετε να κανω? ευχαιρστω Υπάρχει και η λύση '*' , '3' , 'πράσινο πλήκτρο αποδοχής κλήσης' , on/off ταυτόχρονα όλα αυτά τα πλήκτρα μέχρι να ανάψει η οθόνη και να εμφανίσει 'Formatting' δεν θα φτιαξει με format αυτο. Δυο πραγματα μπορει να φταινε. Η θελει καθαρισμο στις επαφες των πληκτρων (το ανοιγεις και καθαριζεις), ή θελει αναβαθμιση (το πιθανοτερο) Για να διευκολυνθείς στο ξεμοντάρισμα/μοντάρισμα τσέκαρε το παρακάτω video! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 ευχαριστω φιλε μου το δοκιμασα 2 φορες αλλα τα ιδια μπορειτε να μου πειτε πουθ την βρισκω την αναβαθμιση να την καμω? τελος πες οτι την βρηξκα και την κατεβασα πρεπει να εγκατασησω το pc suite και μεσω υπερυθρων να την περασω? κατι τελευταιο παιδια που θα βρουμε προγραμματακια τυπου anti-mosqkito και τετοια? ευχαριστω και ΣΥΓΜΩΜΗ που σας ζαλισα... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Πρεπει να το πας σε Nokia shop Πρεπει να το πας σε Nokia shop Για προγραμματα στο http://www.mobile9.com Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 ευχαριστω για την απαντηση σου οκ με τα θεματα τωρα που ειπεσ νοκια σοπ με στεναχωρησες αλλα τι να κανω.. να υπολογισω κανα μηνα παλι... απο λεφτα ποσα να ετοιμαζω περιπου αραγε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 ευχαριστω για την απαντηση σου οκ με τα θεματα τωρα που ειπεσ νοκια σοπ με στεναχωρησες αλλα τι να κανω.. να υπολογισω κανα μηνα παλι... απο λεφτα ποσα να ετοιμαζω περιπου αραγε.. 15 € κοστίζει η αναβάθμιση. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Oh god! Δε το πιστευω!! Αγορασα το 6600 προσφατα απ το εβαυ γιατι το ειχα αποθημενο! Και τωρα διαβαζω οτι δεν γινεται να το κανεις αναβαθμιση απο μονος σου! Αν ειναι δυνατον! Δηλαδη τοσα χρονια δε βρεθηκε καποιος τροπος?? Αυτοι στο nokia club πως το κανουν? 28 ευρω το αγορασα, σιγα μην δωσω 15 για αναβαθμιση! Επισης δεν μπορω να το συγχρονισω με το pc suite! εχω κατεβασει το τελευταιο Bluesoleil, ολα καλα.. Συχρονιζει με το Bluesoleil, αλλα οχι με το pc suite.. Εκει στις ρυθμισεις συνδεσεων το βλεπει το 6600 και λεει οτι πρεπει να το κανω εξουσιοδοτιση! Μα αφου το εχω κανει!! Οτι να ναι ειναι τα μηχανιματα!! Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Αναβάθμιση μόνος σου δεν μπορείς να το κάνεις. Χρειάζεσαι ειδικό εξοπλισμό εφόσον η συσκευή δεν έχει θύρα USB ή PopPort. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts