tasulm Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca ( 3 Ιαν. 2004 , 01:14) Λοιπον θα σου απαντησω εγω και θα ειμαι αντικειμενικος 1.Cosmote 2.Η πρωτη φορτιση ηταν 12 ωρες και ολες οι αλλες ηταν κανονικα 3.Τραβαω γυρω στις 10 φωτογραφιες, 2-5 βιντεο περιπου 10 SMS 5 λεπτα ομιλιας την ημερα ΑΛΛΑ το Ultra Mp3 παιζει περιπου 7 ωρες και μου κραταει 1 ΜΕΡΑ. Αντιθετα αν δεν εχω το mp3 μου κραταει περιπου 2,5 ΜΕΡΕΣ ;) :cool: :rolleyes: antallazoume? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 0giorgos0 ( 3 Ιαν. 2004 , 01:23) KALI XRONNIA S'OLOYS.EXO MIA APORIA EKANA OSA LEGONTAI STHN SEL.128 GIA MMS KAI DEN MPORO NA KATALABO TI GINETE PATAO APOSTOLI MPOY TROEI 21 LEPTA KAI STA EXERXOMENA MOY BGAZEI TO MYNHMA KAI APO KATO ANAMONH & KATO APO THN KERAIA ANA G.TI GINETE; : 1. Για να στείλεις MMS πρέπει να βάλεις τις ρυθμίσεις του παροχέα σου (Vodafone, Cosmote, Telestet) 2. G είναι το σύμβολο του GPRS και σημαίνει οτι είναι διαθέσιμο εκείνη τη στιγμη 1 Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Λοιπον!!.... Για αυτους που ψάχνονται με την μπαταρια!!!!!..... Εγω βρηκα λυση στο προβλημα!!!! δεν αδειάζει ΠΟΤΕ! Το κολπο λεγεται Μπαλαντεζεξ! Εχει 3χμ καλωδιο και ετσι δεν μενω ποτε απο μπαταρια! :p :D :whistle: Ετσι για το καλο του χρονου :lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasulm ( 3 Ιαν. 2004 , 01:26) antallazoume? Ναι αμε......... :) :p :D :blink: :wacko: :cry: Δωσε μου το δικο σου + 100€ και σου δινω το κινητο μου με την αξιοπιστη μπαταρια του!!!!! :eek: :confused: :worry: 1 Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Λοιπόν, επειδή πολλά λέγονται για τις μπαταρίες και τα συναφή! Ο μεγαλύτερος παράγοντας έιναι το ίδιο το δίκτυο! Το δικό μου 6600 με games, mp3 και τηλέφωνα κράτησε 4 μέρες στο Βερολίνο (κλειστό το βράδυ) όπου by the way το σήμα ήταν πάντα γαμ@το (Vodafone D2)... Γενικά πάντως έιδα ότι εκεί τα σήματα όλων των εταιριών ήταν πιο καλά! Βέβαια στην Ελλάδα υπάρχει ο παράγοντας ¨μορφολογία εδάφους" αλλά τόση διαφορά δεν την περίμενα! 1 Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 @bug ne panta 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iceman ( 3 Ιαν. 2004 , 01:49) Λοιπόν, επειδή πολλά λέγονται για τις μπαταρίες και τα συναφή! Ο μεγαλύτερος παράγοντας έιναι το ίδιο το δίκτυο! Το δικό μου 6600 με games, mp3 και τηλέφωνα κράτησε 4 μέρες στο Βερολίνο (κλειστό το βράδυ) όπου by the way το σήμα ήταν πάντα γαμ@το (Vodafone D2)... Γενικά πάντως έιδα ότι εκεί τα σήματα όλων των εταιριών ήταν πιο καλά! Βέβαια στην Ελλάδα υπάρχει ο παράγοντας ¨μορφολογία εδάφους" αλλά τόση διαφορά δεν την περίμενα! Δεν είναι μόνο η μορφολογία αλλά και οι ποσότητα και ποιότητα των κεραιών που βάζουν οι ημιδαπές εταιρίες κινητής τηλεφωνίας 1 Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 καλημέρα :) . μου έστειλαν χθες με υπέρυθρες κάτι εικόνες και κάτι ήχους κλήσεις. με τις εικόνες οκ. αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τις κρατήσω σαν εικόνες μόνο και όχι σαν μήνυμα .να μεταφέρω τις εικόνες στον φάκελο με όλες τις εικόνες δηλαδή .επίσης τους ήχους κλήσεις δεν μπορώ να τους ακούσω και να τους μεταφέρω κάπου. είναι σε .mfm και όταν πατάω άνοιγμα μου λέει "μηνύματα : άγνωστη μορφή αρχείου :!: ¨ καμία βοήθεια κάποιος ? ευχαριστώ . ίσως τα έχετε ξαναπεί παιδία αυτά αλλά το θρεντ είναι 130+ σελίδες που να ψάχνω. :o 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 αποιος αλλος πιο μπροστα,υποθετω οτι το προβλημα με το unicode θα μπορουσε να λυθει,τουλαχιστον μεχρι να βγει αναλογη αναβαθμιση, αν καποιος εφτιαχνε ενα προγραμματακι.Σκεφτηκα λοιπον οτι μια σχετικα απλη λυση (λογικα και γενικα προγραμματιστικα-δεν ξερω ακριβως τι παιζει με προγραμματισμο για symbian) θα ηταν η εξης:Η μετατροπη οσων περισσοτερων γραμματων ενος μηνυματος σε ελληνικα σε μη unicode χαρακτηρες.Δηλαδη τα γραμματα -σε κεφαλαια- (Α Ε Η Ι Κ Λ Μ Ν Ο Ρ Τ Χ) μπορουν να αλλαχθουν απο ελληνικα (unicode) σε αγγλικα (μη unicode) χωρις καποιο προβλημα.Και επειδη αυτα τα γραμματα εχουν (συνολικα )συχνοτητα εμφανισης περιπου 70-73% στα ελληνικα (δηλαδη περιπου 112-117 χαρακτηρες,αρα τουλαχιστον 40-50 γραμματα μπορουν να ειναι unicode),ενα μηνυμα θα μπορουσε να "φαινεται" ολοκληρο στα ελληνικα και παραλληλα να χρεωνεται σαν ενα... Ευελπιστω οτι 1:δεν κανω καπου λαθος στην σκεψη μου! 2:οτι δεν ειναι απιστευτα δυσκολο να πραγματοποιηθει το προγραμμα. 3.οτι αν πραγματοποιηθει δεν θα ειναι πολυ αργο σην εφαρμογη του Αν παλι κανω λαθος,sorry!Απλα προσπαθησα να βοηθησω! :) 1 Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Paides ta mms mou epitelous ftiaxtikan xilia euxaristo se olous tora ayto pou thelo einai to my cosmos view kai internet over gprs........ opoios kserei tipota as to pei To mycosmos view to perimenoume ke emeis akomi apo COTE,vlepis den ekane akomi rithmisis gia to 6600, mallon to kratai gia to i-mode epi pliromi fisika. :mad: Gia gprs an to thelis pragmatika tilephonise Stin COTE stile ena fax me tin taftotita sou ,AFM, arithmo tilefonou, kai tha exis GPRS me trianta europoula to mina... :cool: 1 Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Sto http://www.mobilityworld.tk molis anevikan ta parakato programmata OLA UPOSTIRISZOUNTAI APO TO NOKIA 6600 Camera FX 131.zip 03-Jan-2004 01:00 116k Handy Photo Safe.zip 03-Jan-2004 00:59 52k PocketQuranS60.zip 03-Jan-2004 01:02 247k SMS_Counter_v1.00_cr..> 03-Jan-2004 00:58 27k SymbianWare.SmsRemin..> 03-Jan-2004 00:58 28k Symbianware.SMSMachi..> 03-Jan-2004 00:58 36k fexplorer_english_11..> 03-Jan-2004 00:58 30k fullscreencaller_2.0..> 03-Jan-2004 00:58 107k photobase_for_s60_v2..> 03-Jan-2004 01:04 739k psint screensaver.zip 03-Jan-2004 01:01 223k sSaver_En_v1.40F.sis 03-Jan-2004 00:59 63k smartlauncher.v1.06...> 03-Jan-2004 00:59 82k yellow.computing.yft..> 03-Jan-2004 00:59 72k zipman1.4.zip 03-Jan-2004 00:58 28k Happy downloading 1 Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Ωραια προγραμματακια. Ευχαριστουμε. :) 1 Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 na sai kala file :) 1 Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigma Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Παιδιά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το βάζουμε για φόρτιση 8 ή 16 ώρες. Οι μπαταρίες Λιθίου δεν παρουσιάζουν το memory effect. Αυτή την οδηγία την έδιναν τα μαγαζιά από τότε που βγήκαν τα πρώτα κινητά (και ακόμα την δίνουν). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Χωρίς να θέλω να σε θίξω, σε αυτό το θέμα υπάρχει μία πλειάδα απόψεων. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Επειδή πρόσφατα πήρα το 6600 έχω ακούσει ό,τι μπορείς να φανταστάσεις. Υπάρχει κάτι τεκμηριωμένο; 1 Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος astrolabos ( 3 Ιαν. 2004 , 12:18) Χωρίς να θέλω να σε θίξω, σε αυτό το θέμα υπάρχει μία πλειάδα απόψεων. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Επειδή πρόσφατα πήρα το 6600 έχω ακούσει ό,τι μπορείς να φανταστάσεις. Υπάρχει κάτι τεκμηριωμένο; Μπααα....έχουμε γράψει threads με πολλές σελίδες χωρίς να καταλήγουμε πουθενά... Με ένα στοιχείο όμως που δεχόμαστε όλοι... Σε κανένα manual δε λέει τπτ για ιδιαίτερη φόρτιση την πρώτη φορά... Επομένως οι απόψεις κάποιων "ειδικών" σε κατ/ματα μπορούν με ευκολία να χαρακτηριστούν ως ολίγον τι ανυπόστατες.... Ας μας πουν πού το στηρίζουν και γιατί δεν μπαίνει στον κόπο η NOkia να το γράψει στα manuals.... Αυτά.... ;) :) 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 gia na agorazeis pio syxna tis mpataries tous :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Εγώ ξέρω ότι με κανονικές φορτίσεις από την αρχή (2 ωρών το πολύ), φορτίζω την μπαταρία μου κάθε ΤΡΙΤΟ βράδυ, με κανονική χρήση, χωρίς παιχνίδια κλπ. Στην χειρότερη, με σκίσιμο, κρατάει 1.5 μέρα. Οι ειδικοί ας λένε ότι θέλουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 k egw kserw kati allo. tis 3 prwtes fortiseis to afhsa 16 wres. enas filos mou kana 2 mono mexri na deiksei gemato. Apotelesma? kai oi 2 exoume tin idia anamonh. Mhn to psaxnete polu einai kathara thema xrhshs k pws antilambanetai o kathenas tous orous 'normal' xrhsh kai 'skisimo'. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmojo Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Σε κανένα manual δε λέει τπτ για ιδιαίτερη φόρτιση την πρώτη φορά... Και όμως το λέει: Καινούρια μπαταρία, 2 έως 3 πλήρεις κύκλους φόρτισης... Δεν θυμάμαι και σε ποια σελίδα είναι ακριβώς στο manual του 6600, θα το βρω και θα σου πω... Αλλά το παραπάνω ισχύει για όλες τις μπαταρίες λιθίου... Είχα το 6210 3,5 χρόνια και η απόδοση της μπαταρίας δεν έπεσε καθόλου! 1 Παράθεση GBox για το iPhone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bug Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasulm ( 2 Ιαν. 2004 , 22:17) exeis ta sms stin mmc. allakse to apo tis rythmiseis kai vale mnimi tilefonou :) Εγώ στην MMC τα έχω και δεν έχω απ' ότι θυμάμαι τέτοιο πρόβλημα. 1 Παράθεση Knowledge is Power http://briefcase.pathfinder.gr/view/gub Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bug Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TRiBaL ( 3 Ιαν. 2004 , 13:46) k egw kserw kati allo. tis 3 prwtes fortiseis to afhsa 16 wres. enas filos mou kana 2 mono mexri na deiksei gemato. Apotelesma? kai oi 2 exoume tin idia anamonh. Mhn to psaxnete polu einai kathara thema xrhshs k pws antilambanetai o kathenas tous orous 'normal' xrhsh kai 'skisimo'. Συμφωνώ απολύτως. Εξάλλου γιατί γίνεται τόση φασαρία για κάτι που στην τελική αλλάζει (μπαταρία) εύκολα και μπορείς να πάρεις καινούριο; 1 Παράθεση Knowledge is Power http://briefcase.pathfinder.gr/view/gub Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mrmojo ( 3 Ιαν. 2004 , 14:11) Και όμως το λέει: Καινούρια μπαταρία, 2 έως 3 πλήρεις κύκλους φόρτισης... Δεν θυμάμαι και σε ποια σελίδα είναι ακριβώς στο manual του 6600, θα το βρω και θα σου πω... Αλλά το παραπάνω ισχύει για όλες τις μπαταρίες λιθίου... Είχα το 6210 3,5 χρόνια και η απόδοση της μπαταρίας δεν έπεσε καθόλου! Και ομως το βρηκα. Το λεει το manual του κινητου στην σελιδα 163 :whistle: :!: :) :cool: 1 Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Paides ekana ena lathos.... :worry: eimai katoxos 6600 kai exo cosmocarta...... pio einai to provlima tora..... to provlima einai oti diegrapsa katalathos ola ta shmeia prosbashs kai tora oute sms exo alla oute mms! ego pantos den ksero ti na kano :( hellpppppppppppp SOSSSSSSSSS Bohthiaaaaaa 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mrmojo ( 3 Ιαν. 2004 , 14:11) Και όμως το λέει: Καινούρια μπαταρία, 2 έως 3 πλήρεις κύκλους φόρτισης... Δεν θυμάμαι και σε ποια σελίδα είναι ακριβώς στο manual του 6600, θα το βρω και θα σου πω... Αλλά το παραπάνω ισχύει για όλες τις μπαταρίες λιθίου... Είχα το 6210 3,5 χρόνια και η απόδοση της μπαταρίας δεν έπεσε καθόλου! Μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις τον ορισμό της πλήρους φόρτισης...? Πλήρης ειναι μια φόρτιση όταν το κινητό εχει γεμίσει και όχι όταν το αφήνουμε στην πριζα 16 ώρες ενώ ήδη στη μια ωρα(η λιγο περισσοτερο η λίγο λιγότερο)εχει ηδη φορτισει.... :blink: Όταν λέει πλήρεις φορτίσεις εννοεί να μην το σταματήσουμε στη μεση της φόρτισης όπως ενδεχομένως κάνουν μερικοι όταν περάσει ο καιρός για λόγους βιασύνης.... Και να ρωτήσω και κατι άλλο...Πώς μπορεις και ξεχωρίζεις αν η πλήρης φόρτιση όπως την τοποθετεις ειναι συις 8,10,12 η 16 ωρες...? υπάρχει κάπου που το λέει...? Αν ειναι ας το αφησουμε 24 να γίνει πιό πλήρης... :worry: :rolleyes: :alien: Αυτό που θέλω να πω ειναι πως αν υφίστατο κάτι σημαντικό με τις ώρες των πρώτων φορτίσεων,τότε θα το επεσήμανε η ΝΟΚΙΑ... ;) αλλα ας μη σκάμε αδικα καθώς η μπαταρια ειναι ο,τι το πιο ευκολο να αλλάχτεί... Φιλικά όπως πάντα..... Tifosi... ;) :) 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts