kelfer Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Ρε παιδιά, κάτι άλλο που παρατήρησα …. Είναι η ιδέα μου η έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χαμηλή ένταση?? Μιλάμε όταν είσαι σε καφετέρια δεν ακούς τίποτα (για κουδούνισμα μιλάω πάντα). Βάλαμε δίπλα δίπλα το 6600 και το 6220 και ντράπηκα, έλεγα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Κρέμασε το στο λαιμό σου για να το παίρνεις χαμπάρι όταν χτυπάει μου λέγανε και τέτοια. Εσείς έχετε τέτοιο πρόβλημα η είναι ελαττωματικό το δικό μου? :cry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soul_giannis Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 paides mporei kaneis na mou dosei plhrofories? 8elw to worldmate kai to efileman free? Παράθεση Soul_giannis!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 εχει πραγματικα χαμηλη ενταση αλλα ενταξει αλλεσ μελωδιες παιζουν δυνατα και αλλες οχι.τιποτα καινουριο για καμια αναβαθμιση ακουσατε ρε παιδια? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XpqX Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kelfer (20 Ιαν. 2004 , 01:46) Ρε παιδιά, κάτι άλλο που παρατήρησα …. Είναι η ιδέα μου η έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χαμηλή ένταση?? Μιλάμε όταν είσαι σε καφετέρια δεν ακούς τίποτα (για κουδούνισμα μιλάω πάντα). Βάλαμε δίπλα δίπλα το 6600 και το 6220 και ντράπηκα, έλεγα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Κρέμασε το στο λαιμό σου για να το παίρνεις χαμπάρι όταν χτυπάει μου λέγανε και τέτοια. Εσείς έχετε τέτοιο πρόβλημα η είναι ελαττωματικό το δικό μου? :cry: To 6600 einai arketa dynato kai sigoura pio dynato apo ola ta prohgoumena series60 kinhta ths nokia,opote allo einai to problhma sou,oso gia ton filo sou me to 6220 pou sou eipe na kremaseis to kinhto sou sto laimo,pes tou na parei to kompiouteraki tou kai na katsei sthn gonia :D :D Παράθεση Smartphones owned: 7650, 3650, 6600, P900, X700, 7710, N71, N80, M600, N95, E90, 5800, i8910, N8, C7, N9, Xperia S, Galaxy S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 man prepei na dior8oseis ta wav sou kai ola mia xara 8a einai....kanda awb kai ola kala ston alona pestona na balei to 6620 ston K*l* tou kai na kanei party me tin donisi.O pateras mou exei to 6620 kai asta na pane......to refresh tis o8onis einai les kai to kinito molis to ebgales apo tin katapsiksi gia na kaneis apopsiksi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cjvirus (20 Ιαν. 2004 , 08:44) man prepei na dior8oseis ta wav sou kai ola mia xara 8a einai....kanda awb kai ola kala ston alona pestona na balei to 6620 ston K*l* tou kai na kanei party me tin donisi.O pateras mou exei to 6620 kai asta na pane......to refresh tis o8onis einai les kai to kinito molis to ebgales apo tin katapsiksi gia na kaneis apopsiksi. Αν ειχε το 6620 τοτε... Μηπως το 6220 ...??? :D :D :D ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisTh Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kelfer (20 Ιαν. 2004 , 01:46) Ρε παιδιά, κάτι άλλο που παρατήρησα …. Είναι η ιδέα μου η έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χαμηλή ένταση?? Μιλάμε όταν είσαι σε καφετέρια δεν ακούς τίποτα (για κουδούνισμα μιλάω πάντα). Βάλαμε δίπλα δίπλα το 6600 και το 6220 και ντράπηκα, έλεγα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Κρέμασε το στο λαιμό σου για να το παίρνεις χαμπάρι όταν χτυπάει μου λέγανε και τέτοια. Εσείς έχετε τέτοιο πρόβλημα η είναι ελαττωματικό το δικό μου? :cry: Χαμηλή ένταση? Από τον ήχο που έχεις εξαρτάται. ΒΑΛΕ το 'Desk phone hi' και θα πάθεις πλάκα. (Επέλεξε τα εξής: μενού>προφίλ>Γενικό>διαμόρφωση>Ηχος κλήσης) Εγώ αυτό έχω και στην καφετέρια γίνεται πανικός όταν κουδουνίζει. Αναγκάστηκα έτσι να κατεβάσω την ένταση στο .....3 !!!! 1 Παράθεση http://www.orestiadaNews.com ------- παλαιότερα κινητά: Motorola StarTac 85, Motorola v3688, Nokia 5110, Nokia 8210, ,Siemens S25, Samsung s100, Nokia 8310, Panasonic GD87, Nokia 6600,sony ericsson w800i,sony ericsson K800i, samsung i900 omnia,Htc Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisTh Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cjvirus (20 Ιαν. 2004 , 09:09) pou einai to 'Desk phone hi' ?????? Ακολούθησε τα βήματα που σου έγραψα μόλις τώρα στήν προηγούμενη απάντησή μου. 1 Παράθεση http://www.orestiadaNews.com ------- παλαιότερα κινητά: Motorola StarTac 85, Motorola v3688, Nokia 5110, Nokia 8210, ,Siemens S25, Samsung s100, Nokia 8310, Panasonic GD87, Nokia 6600,sony ericsson w800i,sony ericsson K800i, samsung i900 omnia,Htc Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 a kala ok egw nomisa epilogi itan afto kai oxi ringtone.......nai 3erw...kati tetia ringtones spane tzamia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aangel Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 (19 Ιαν. 2004 , 00:33) Απο προγραμματα του aiva που λενε οτι παιζουν σε 6600 πολλα δεν παιζουν...(πχ.Photographer,Philips camcorder)Γινεται αυτο και σε αλλους η μονον σε μενα? Φίλε jois21, τι ωραίο θέμα είναι αυτό που έχεις στην υπογραφή σου! Πού μπορούμε να το βρούμε; Ευχαριστώ, 1 Παράθεση Αννη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aangel (20 Ιαν. 2004 , 11:27) Φίλε jois21, τι ωραίο θέμα είναι αυτό που έχεις στην υπογραφή σου! Πού μπορούμε να το βρούμε; Ευχαριστώ, Pm.... :whistle: :whistle: Φιλικά πάντα... :) 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Προς aangel: Δεν το βρηκα καπου.Το seleQ εχει δυνατοτητα screen capture και ετσι εβγαλα φωτογραφια το φοντο του 6600 μου... 1 Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 jois21 exeis to 6620 i etsi to ebales? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cjvirus (20 Ιαν. 2004 , 16:08) jois21 exeis to 6620 i etsi to ebales? Μονο αν το εφερε απο αμερικη...... :whistle: 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charger Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 (20 Ιαν. 2004 , 14:46) Προς aangel: Δεν το βρηκα καπου.Το seleQ εχει δυνατοτητα screen capture και ετσι εβγαλα φωτογραφια το φοντο του 6600 μου... πως το κανεις ομως? το πληκτρο <ABC> που λεει ειναι η διεση? που αποθηκευει το αρχειο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος charger (20 Ιαν. 2004 , 17:59) πως το κανεις ομως? το πληκτρο <ABC> που λεει ειναι η διεση? που αποθηκευει το αρχειο? Λοιπον για να τραβηξουμε Screenshot από το κινητό μας,κάνουμε τα εξής βήματα... 1.Πρέπει να έχουμε εγκατεστημενη την εφαρμογη SeleQ. 2.Ανοιγουμε την εφαρμογη και την αφηνουμε να τρεχει στο Background,δλδ πιο απλά,ανοιγουμε την εφαρμογη και πατάμε το κουμπι με το κοκκινο ακουστικο για να βγούμε χωρίς να κλείσει η εφαρμογη... 3.Εν συνεχεία πάμε όπου θελουμε και για να πάρουμε Screenshot,κάνουμε το εξής... 4.Κρατάμε πατημένο το μολυβάκι και με το άλλο μας χέρι πατάμε το Joystick και ετοιμο το Screenshot το οποιο θα σας ζητησει και μια ονομασία πριν αποθηκευτει... 5.Για να βρείτε το Screenshot πηγαίνετε στην έκθεση και βρείτε το μέσα στις εικόνες σας... Simple as that... Για όποιες απορίες,Pm me :) :) 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cjvirus (20 Ιαν. 2004 , 09:40) a kala ok egw nomisa epilogi itan afto kai oxi ringtone.......nai 3erw...kati tetia ringtones spane tzamia oooooooo nai kala...lol...an 8elis na trelanis ton filo sou me tous ixous sou..giati den vazis to ultra mp3 kai vale ena tragoudi na doume an to kani kai aftos..kai meta na mila!..h ..giati den vazis to ir remote kai na tou alaksis ta kanalia, h giati den vazis kanena n-gage pexnidi na peksis prosta tou na trella8i alo ligo..h giati ktp ktp ktp ktp!!!! t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ragezer (19 Ιαν. 2004 , 23:49) @sequent_c Ok re c telika epai3e!!!Apla authn th fora den esbhsa to .blz!!! Na to sbhsw h pali den 8a paizei??? stis odhgies ipa oti prota bebaionomaste oti pezei kai meta to svinoume. egw den exw kanena blz sto kinhto mou kai pezoun kai ta 2 pexnidia pou exw balei. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Υπαρχει hands free-Radio για το 6600?Πιο μοντελο? 1 Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 ΛΑΘΟΣ!!!Παντως θα ηθελα να ενημερωσω οσους εχουν προβλημα με την αυτονομια με το 6600 θα μπορουσαν να προμηθευτουν μια δικη μου πατεντα με περισσοτερες απο 600 ωρες αναμονη και δωρο ενα hf!! Τιμη:760E 1 Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Ερχεται νεα πατεντα, αναβαθμηση του 6600 σας σε Ρ800 μονο με 540Ε.Φυσικα το δικο σας πρωτοτυπο 6600 θα το κρατησω εγω(δεχονται μονο αυτα που δεν εχουν καμμενο πιξελ!).Ουδεν λαθος αναγνωριζεται μετα την απο μακρυνση απο το ταμειο.... Στειλτε πμ με το μειλ σας γιατι οσο κι αν καταφερα να το μικρυνο δεν μου επιτρεπεται να το εμφανησω γιατι δεν ειναι εικονα... 1 Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloz Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 to nokia music player hdr-1 to exei dokimasei kaneis? logika prepei na tairiazei 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 simera paratirisa oti meta pou ekana diagrafei stis anafores twra otan stelnw sms de mou to pigainei stin anafora.giati? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 ax bax eprepe na ixane bgalei 1 text assixt gia ta nokia mas pou na sou diavazei ta minimata...kalo den 8a itane? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 καλο νεο εμαθα σημερα κι ελπιζω να ισχυει αναβαθμιση ερχεται τελος του μηνα και μπορω να πω οτι πεταω απο τη χαρα μου ελπιζω να μην μεινω μονο στο πεταγμα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts