Jump to content

[Επίσημο] Νokia 6600

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

re paidia kalispera sas exw ena problima me to 6600...arxika exw na sas pw pws exei perasei polla ayta to kinito kai sta kala kathoymena den poianei sima...diladi gia na exw terma sima tha prepei na eimai ston 6 orofo...exei kanenas kamia idea???ama paw nokia poso tha moy paroyn peripoy?thanks

Εμένα μου το έκανε αυτό όταν είχα ανοιχτό το GPRS.Από τη στιγμή που το έκλεισα δεν το ξαναπαρουσίασε

Paidia exo to 6600 edo kai 1,5 xrono kai mexri tora den eixa sumantika problimata....To teleuteo mina arxisa na paratiro oti o ixos sto akoustiko mou ebgaze polu dunata ti foni tou allounou pou milousa...koitaksa tin entasi ...tin katebasa ligo kai pali ta idia...epeiseis otan patousa ta koubia o ixos tsik tsik pou kanei :) akougotan les kai eixe braxniasei to kinito...Meta apo arketa restart epanil8e se normal katastasi...Alla meta pali ta idia...To kako einai oti otan milao me kapoion allon sto tilefono anagazomai na balo megafono gia na akouo ti mou leei o allos giati allios akouso sunexeia kati san parasita...PLZ KAPOIOS NA ME HELP... :cry: :cry: :cry:

PIG THE KING :cool:

CS for ever

M.O.H.A για την παρέα :lol:

L2 για κάψιμο

Πρόβλημα με την είσοδο στο wap forum. Όταν επιχειρώ να γράψω το username και το password, με πετάει εξω με το μυνημα "Αpp. Closed Browser". V 3.42.1

Επίσης με τον Opera (422) δεν έχω ελληνικά.

Καμμιά ιδέα;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Παιδιά καλημέρα.Μου έδωσε χθες μια φίλη μου το 6600.Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για να τραβάει περισσότερη ώρα VIDEO (πάνω από 9 sec);Εδώ έχω χάσει την μπάλα με τις πολλές σελίδες :cry:

Ευχαριστώ

Παιδιά καλημέρα.Μου έδωσε χθες μια φίλη μου το 6600.Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για να τραβάει περισσότερη ώρα VIDEO (πάνω από 9 sec);Εδώ έχω χάσει την μπάλα με τις πολλές σελίδες :cry:

Ευχαριστώ

Κοιταξε για την εφαρμογη "Philips camcorder pro 1.02,1.03" :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Κοιταξε για την εφαρμογη "Philips camcorder pro 1.02,1.03" :)

ή ως εναλλακτική λύση το ΕΤΙ camco®der

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Καλησπέρα.

Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορείς να βάλεις φωτογραφίες στους φακέλους.

Ennoeis sti thesi tou fakelou na deixnei kapoia foto opws sta windows?I psaxneis tropo na metafereis foto se kapoio fakelo?

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

Ennoeis sti thesi tou fakelou na deixnei kapoia foto opws sta windows?I psaxneis tropo na metafereis foto se kapoio fakelo?

Αυτό που θέλω είναι στους φακέλους που είναι απλή (κίτρινη) να μπορείς να βάλεις κάποια φωτογραφεία – εικόνα για να μην είναι ένας απλός κίτρινος φάκελος.

http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg

Αυτό που θέλω είναι στους φακέλους που είναι απλή (κίτρινη) να μπορείς να βάλεις κάποια φωτογραφεία – εικόνα για να μην είναι ένας απλός κίτρινος φάκελος.
Δεν νομιζω να γινεται φιλε μου... :O
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Δεν νομιζω να γινεται φιλε μου... :O

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε WOCA.

Τόσα προγράμματα έχουνε βγει και δεν υπάρχει ένα που να μπορείς να προσθέσεις κάποια εικόνα στους απλούς φακέλους. :( :(

Δεν νομίζω να είμαι μόνο εγώ που να θέλω να κάνω κάτι τέτοιο??

Βασικά μπορείς να το κάνεις υπό προϋποθέσεις ομως. Δηλαδή μπορείς να φτιάξεις ένα theme στο οποίο να είναι αλλαγμένο μόνο το εικονάκι των φακέλων. Δοκίμασε π.χ. το παρακάτω theme που έφτιαξα. Σβήσε την κατάληξη .txt και εγκατέστησέ το

FolderTheme.sis.txt

Βασικά μπορείς να το κάνεις υπό προϋποθέσεις ομως. Δηλαδή μπορείς να φτιάξεις ένα theme στο οποίο να είναι αλλαγμένο μόνο το εικονάκι των φακέλων. Δοκίμασε π.χ. το παρακάτω theme που έφτιαξα. Σβήσε την κατάληξη .txt και εγκατέστησέ το

Δηλαδή για να βάλεις μια εικόνα στους φακέλους πρέπει να επεξεργαστείς και το ανάλογο Themes που θέλεις να χρησιμοποιήσεις?

Δυστυχώς είναι ο μόνος τρόπος που βρήκα για να το κάνω... και δυστυχώς (πάλι) το Nokia Theme Studio δε σε αφήνει να επεξεργαστείς όσα themes είναι ήδη φτιαγμένα. Μόνο preview μπορείς να κάνεις. Από την άλλη το Theme Editor 6600 που βρήκα στο iphone σε αφήνει να επεξεργαστείς .mbm αρχεία, αλλά μόνο αυτά που έχουν γίνει από αυτό (όχι από το Nokia Τheme Studio) και δυστυχώς (πολλά δυστυχώς έχει αυτό το post!!!) δεν έχει επιλογή να αλλάζεις εικονίδια από φακέλους. Ουφ!

Α! και μια που το θυμήθηκα, το Nokia Theme Studio δεν αλλάζει (τουλάχιστον στο δικό μου 6600 v5.27) το εικονάκι του Camcorder, το οποίο όμως αλλάζει με το Theme Editor 6600!!! Αθάνατη Nokia...

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ MP3 ΣΤΟ 6600

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Γεια σου φιλε μου.Μπορεις ειτε με υπερυθρες,με bluetooth ή με το Nokia PC Suite.

Ριξε μια ματια στο manual και δεν θα δυσκολευτεις. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Δεν θυμαμαι αν το εχω ξαναρωτησει αυτο αλλα τεσπα:

Εχω απο firmware το 3.42.1 και εχω παρατηρησει μια χρωματικη αλλιωση οσων αφορα την λειτουργια viewfinder και τις φωτογραφιες.

Με οσα 6600 το εχω συγκρινει με τα αλλα firmware οι φωτο και το viewfinder ειναι ποιο μπλε το ιδιο και οι φωτο. Επισης στο μενου τα αλλα 6600 εχουν εναν ποιο ροζ τονο στο μενου.

Αυτο ειναι προβλημα του firmware ή ειναι ελλατωματικη η συσκευη μου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια μπορει να μου πει καποιος τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω στο λαπτοπ για να βλεπει το 6600 με υπερυθρες?δεν το βλεπει με τιποτα....μονο την πρωτη φορα που το εβαλα εγκατεστησε κατι ντραιβερς για irda modem και μετα τιποτα.....εχω φαει μεγαλο κολλημα
so close no matter how far...

gorazontas to 6600 kai evala tin sim sto kinito nomizo kati egine kai svistikan ola ta tilefona apo pano, vrika ksana ola ta tilefona kai ta evala stis epafes alla tora tha allakso kinito kai thelo na ta kano copy ta tilefona pou exo stin sim, pos mporo na to kano afto? thnx

παιδια μπορει να μου πει καποιος τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω στο λαπτοπ για να βλεπει το 6600 με υπερυθρες?δεν το βλεπει με τιποτα....μονο την πρωτη φορα που το εβαλα εγκατεστησε κατι ντραιβερς για irda modem και μετα τιποτα.....εχω φαει μεγαλο κολλημα

φιλε κανονικα το αναγνωριζει χωρις να κανεις τιποτε.μαλλον κατι πειραξες απο τις ρυθμισεις των υπερυθρων.θα ανοιξεις τον πινακα ελεγχου θα βρεις τις υπερυθρες και θα επιλεξεις ολα τα κουτια της πρωτης σελιδας και της δευτερης αν δεν ειναι αυτο ξανα στειλε ερωτηση για να σου πω ποια ονομασια πρεπει να εχει το υλικο γιατι βαριεμαι να ανοιξω το laptop.

paidia kalhmera

agorasa prosfata to 6600 alla exo ena problhma.

oi hxoi klhshs den akougontai dunata me apotelesma na mhn mporo na tous akouo kai na xano klhseis

mhpos mporeite na mou peite an apaiteitai kamia epipleon rytmish gia na dunamosei h entash tou hxeiou (ektos apo to klassiko mesa apo to profil)?