petran Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Σύμφωνα με αυτά που διάβασα εδώ, στο 6600 το full format γίνεται με το συνδυασμό τριών πλήκτρων: Dial (πράσινο πλήκτρο), * (αστεράκι), και το πλήκτρο 3! Ενώ κρατάμε τα 3 πλήκτρα πατημένα, ανάβουμε το κινητό και η διαδικασία αρχίζει..! Κρατά 3-4 λεπτά, ενώ δεν είναι εντελώς ακίνδυνη!!! Σας θυμίζει κάτι;; (hint: αρχίζει από ALT και τελειώνει σε... DEL!!) :lol: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 gia sas xtes pira epitelous ki ego to polypothito 6600.loipon as grapso ki ego ti gnomi mou.to kinito einai fantastiko apo sxediasmo einai aristo ki arketa stibaro san kataskeui.to menu einai poli kalo alla kai poli megalo isos to mono meionektima einai ta70 grammata sta ellinika pou elpizo na lithei ki auto sintoma.tha ithela na rotiso an exei kaneis to full screen caller. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Σύμφωνα με αυτά που διάβασα εδώ, στο 6600 το full format γίνεται με το συνδυασμό τριών πλήκτρων: Dial (πράσινο πλήκτρο), * (αστεράκι), και το πλήκτρο 3! Ενώ κρατάμε τα 3 πλήκτρα πατημένα, ανάβουμε το κινητό και η διαδικασία αρχίζει..! Κρατά 3-4 λεπτά, ενώ δεν είναι εντελώς ακίνδυνη!!! Σας θυμίζει κάτι;; (hint: αρχίζει από ALT και τελειώνει σε... DEL!!) :lol: Τι εννοείς "δεν είναιι εντελώς ακίνδυνη"; Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Τι εννοείς "δεν είναιι εντελώς ακίνδυνη"; Εννοει οτι μπορει να μην "ξανανεβει" το OS ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον geovass Εννοει οτι μπορει να μην "ξανανεβει" το OS ! :D Ακριβώς! Κάποιος το έπαθε ήδη! Βέβαια, μπορεί να μην ανέβαινε και πριν το format (να είχε πρόβλημα το τηλέφωνο). Κοιτάξτε το Link που έδωσα για περισσότερες λεπτομέρειες... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Καλησπερα! Βαζω το blacklist στο 6600 (το οποιο ειχα πριν στο 7650) μου το τρεχει,οριζω λιστα αποδεκτη και μη,αλλα δεν την αναγνωριζει.Δηλαδη δεν δουλευει. Μπορω να εχω απο καποιον απο εσας cocomatp@yahoo.gr καποιο δοκιμασμενο blacklist ωστε να με βοηθεισετε; φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ταξιδιωτης22 gia sas xtes pira epitelous ki ego to polypothito 6600.loipon as grapso ki ego ti gnomi mou.to kinito einai fantastiko apo sxediasmo einai aristo ki arketa stibaro san kataskeui.to menu einai poli kalo alla kai poli megalo isos to mono meionektima einai ta70 grammata sta ellinika pou elpizo na lithei ki auto sintoma.tha ithela na rotiso an exei kaneis to full screen caller. To full screen caller den douleyei sto 6600 file mou :( 1 Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Ρε παιδιά, απ ' την μάνα του δεν έχει δυνατότητα αντιστοίχισης φωτογραφίας με αριθμό; Δεν την βρίσκω πουθενά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Paidia to photo id douleuei sto 6600?To exei dokimasei kaneis?Einai ki auto san to Fscaller :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Ακριβώς! Κάποιος το έπαθε ήδη! Βέβαια, μπορεί να μην ανέβαινε και πριν το format (να είχε πρόβλημα το τηλέφωνο). Κοιτάξτε το Link που έδωσα για περισσότερες λεπτομέρειες... με το 7370 δηλαδη δεν κανει φορματ ?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lagoudakis με το 7370 δηλαδη δεν κανει φορματ ?:confused: kanei mia xara. Apla an den anoigei, ara den mporeis na doseis tin entoli *#7370# prepei na kaneis to kolpo me ta 3 pliktra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την akatsim Αρχικό Μήνυμα από τον lagoudakis με το 7370 δηλαδη δεν κανει φορματ ?:confused: kanei mia xara. Apla an den anoigei, ara den mporeis na doseis tin entoli *#7370# prepei na kaneis to kolpo me ta 3 pliktra Poio einai to kolpo me ta 3 pliktra ? :confused: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaco Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον akatsim ΠΡΟΣΟΧΗ Το 6600 ερχεται με τον φορτιστη ACP-12E που βγαζει output 5.7V kai 800 mA. Η μπαταρια του ειναι η BL-5C που δουλευει στα 3.7V. Λετε να παιζει ρολο? Ο παληος φορτιστης της Νοκια που χρησιμοποιω ACP-7E βγαζει output 3.7V ακριβως. Mηπως ειναι καλυτερος αν και πιο αργος? Ειναι καλυτερο να το φορτιζεις με τον ACP-7E.Εγω αγορασα το 6600 απο την ALFA COPY και μου εδωσαν μαζι εκτος απο τον ACP-12E, και εναν ACP-7E. Ρωταω γιατι, μου λενε δωρο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Τα παιχνίδια του N-GAGE παίζουν πλέον και στο SX1/6600/3650/3660 (με την βοήθεια φυσικά του ανάλογου emulator).... Δεν με πιστεύετε? Κοιτάξτε αυτό.... :) :) http://www.club-siemens.net/preview/ngage/load01.jpghttp://www.club-siemens.net/preview/ngage/caracter01.jpg πηγή: http://www.club-siemens.net/preview/ngage/ *Το μήνυμα το κάνω post σε κάθε θέμα symbian κινητού* 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 geia se olous. exei prose3ei mipws kaneis kapia xionakia sto night mode ths kameras tou 6600? ephseis an gnorizei kaneis pou mporoume na broume klidia gia ta diafora try&buy apps tnx 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) kanei mia xara. Apla an den anoigei, ara den mporeis na doseis tin entoli *#7370# prepei na kaneis to kolpo me ta 3 pliktra[/b] Poio einai to kolpo me ta 3 pliktra ? :confused: Selida 22. To anaferei enas filos. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Παρακαλώ, έχει κανείς τις ρυθμίσεις WAP για telestet; Με το sms δεν παίζει και στο 1266 οι κοπελίτσες θέλουν πολλές κλοτσιές... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aangel Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DON Παιδιά, μετέφερε κανείς τις επαφές του από 7650 σε 6600? Αν ναι, πώς ακριβώς?...Θεωρητικά το ξέρω πως γίνεται! Ας απαντήσουν όμως όσοι το έκαναν τώρα στην πράξη και ας μας πουν εν συντομία τον τρόπο! :) Είμαι κι εγώ πλέον κάτοχος του 6600. Μετέφερα τις επαφές μου από το 8910i αλλά η διαδικασία πρέπει να είναι ίδια και για το 7650. Τι πρέπει να κάνεις: 1) Κάνεις από το PC σου uninstall την προηγούμενη version του PC suite (εάν την είχες εγκατεστημένη). 2) Εγκαθιστάς το PC suite του 6600 που βρίσκεται στο CD μαζί με το κινητό. 3) Κάνεις connect το 6600 με το PC σου μέσω υπέρυθρης. Το PC σου αναγνωρίζει το κινητό και σου δίνει δυνατότητα διαφόρων λειτουργιών (backup, restore κλπ.) 4) Μεταξύ των επιλογών που σου δίνει, έχεις τη δυνατότητα Data Import από άλλο κινητό. Η λίστα των διαθέσιμων κινητών περιέχει και το 7650. 5) Επιλέγεις το προηγούμενο κινητό σου από τη λίστα, ενεργοποιείς τις υπέρυθρές του, και το συνδέεις στο PC σου. 6) Το PC suite διαβάζει τις επαφές από το 7650 και μετά σου ζητάει να ξανασυνδέσεις στο PC το 6600 για να τις μεταφέρει. Η διαδικασία αυτή παίρνει ώρα! Έκανα περίπου τρία τέταρτα για να την κάνω με το 8910i. Το χειρότερο όμως ήταν με το backup του 6600 που ήθελα να κάνω μετά. Έκανε περίπου 2 ώρες! :eek: Καλή επιτυχία! :) 1 Παράθεση Αννη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 ekpliktiko...na paizei ta paixnidia tou ngage !!! pou boroume na ta vroume ??? kai pou ton analogo emulator?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sequent_c geia se olous. exei prose3ei mipws kaneis kapia xionakia sto night mode ths kameras tou 6600? ephseis an gnorizei kaneis pou mporoume na broume klidia gia ta diafora try&buy apps tnx Τα χιονακια ειναι φυσιολογικος θορυβος και οχι προβλημα της συσκευης σου. Οσο για τα κλειδια που λες ολοι τα περιμενουμε.. 1 Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον aangel Είμαι κι εγώ πλέον κάτοχος του 6600. Μετέφερα τις επαφές μου από το 8910i αλλά η διαδικασία πρέπει να είναι ίδια και για το 7650. Τι πρέπει να κάνεις: 1) Κάνεις από το PC σου uninstall την προηγούμενη version του PC suite (εάν την είχες εγκατεστημένη). 2) Εγκαθιστάς το PC suite του 6600 που βρίσκεται στο CD μαζί με το κινητό. 3) Κάνεις connect το 6600 με το PC σου μέσω υπέρυθρης. Το PC σου αναγνωρίζει το κινητό και σου δίνει δυνατότητα διαφόρων λειτουργιών (backup, restore κλπ.) 4) Μεταξύ των επιλογών που σου δίνει, έχεις τη δυνατότητα Data Import από άλλο κινητό. Η λίστα των διαθέσιμων κινητών περιέχει και το 7650. 5) Επιλέγεις το προηγούμενο κινητό σου από τη λίστα, ενεργοποιείς τις υπέρυθρές του, και το συνδέεις στο PC σου. 6) Το PC suite διαβάζει τις επαφές από το 7650 και μετά σου ζητάει να ξανασυνδέσεις στο PC το 6600 για να τις μεταφέρει. Η διαδικασία αυτή παίρνει ώρα! Έκανα περίπου τρία τέταρτα για να την κάνω με το 8910i. Το χειρότερο όμως ήταν με το backup του 6600 που ήθελα να κάνω μετά. Έκανε περίπου 2 ώρες! :eek: Καλή επιτυχία! :) 2 ωρες για να κανει Backup το τηλεφωνο ? Ημαρτων Κυριε ! :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Το θέμα με τις 2 συνδέσεις σου λύνει τα χέρια. Κανένα άλλο δεν το έχει αυτό. Και στέλνω μήνυμα πολυμέσων και είμαι ίντερνετ. :)?όσο για το τ9 εχω να πω τα καλύτερα λόγια. Πραγματικά έξυπνο.?Τέλος έχει την καλύτερη κάμερα από όλα τα "έξυπνα" τηλέφωνα όπως το π900, 3650 και τα υπόλοιπα. Και όλα αυτα με στοιχεία. Αν κάποιος δει την εικόνα της Μ3 που ανέβασα θα καταλάβει. ;)??φιλικα Αλέξης@6600 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Καλησπερα! (υπαρχει και σχετικο θεμα) Δοκιμασα στο 6600 μου (απο AC) να βαλω φωνητικη εντολη για ενεργοποιηση καποιας εφαρμογης π.χ. υπερυθρες,νεο μυνημα κ.λ.π. Δυστηχως ονως ματαια...ενω καταφραφετε η φωνη μου δειχνει οτι ψαχνει αλλα τιποτα... Τα προφιλ ενεργοποιουντε ΚΑΝΟΝΙΚΑ με φωνιτικη εντολη αλλα οι υπλοιπες εφαρμογες ΟΧΙ. Μπορειτε να το τσεκαρετε κι εσεις και να δωσετε σε ολους μας απαντησεις ή ΛΗΣΕΙΣ αν χρειαστει. Δειτε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Μια θεωρητικη ερωτηση: Θελω να μεταφερω τα μηνυματα του 7650 μου στο 6600.. Αν μεταφερω ολους τους φακελους του C:\system\mail του 7650 στο E:\system\mail του 6600 (εκει αποθηκευονται τα μηνυματα οταν χρησιμοποιειται η MMC για την αποθηκευση μηνυματων) μεσω SeleQ υπαρχει πιθανοτητα να τα αναγνωρισει το 6600? Ρωταω γιατι απ'οτι ειδα υπαρχουν μερικα κοινα αρχεια και κοινοι φακελοι και δεν θελω να κανω overwrite χωρις να ειμαι σιγουρος οτι εστω θεωρητικα γινεται. Thanx. 1 Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass Τέλος έχει την καλύτερη κάμερα από όλα τα "έξυπνα" τηλέφωνα όπως το π900, 3650 και τα υπόλοιπα. Και όλα αυτα με στοιχεία. Αν κάποιος δει την εικόνα της Μ3 που ανέβασα θα καταλάβει. ;)??φιλικα Αλέξης@6600 Καλα... καλα... Μη τρελαθουμε κι ολας ! Για 3650 κλπ πες οτι θες, αλλα για το P900, κουβεντα ! :mad: Το μονο που δεν παει καλα στην φωτο καμερα του P900 ειναι η φωτο η βραδυνη, αλλα αυτο θα φτιαξει με την επομενη αναβαθμηση... (ξερεις, αυτη που θα κανω απο τον καναπε μου την επομενη εβδομαδα !) :D Pls, μη το συνεχισουμε αυτο και γινει vs... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts