g13Niog13 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Ναι υπαρχει το Remote S60 και αμα θες να ελεγχεις το WinAMP το Control Freak. orea i efarmogi, to vrika apo to download.com alla den ine cr**ed, ine demo, pou mporo na to vro full? (panta free enoite) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predatorGR Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 παιδια προτεινετε μου καποιο voice recorder που να εχει καλυτερη ποιοτητα απο το μαμησιο και να γραφει χωρις limit. δεν εννοω call recorder αλλα να γραφει τους ηχους απο το περιβαλλον. ευχαριστω 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/predatorGR/21242/260346/0/prdtlogo_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 παιδια προτεινετε μου καποιο voice recorder που να εχει καλυτερη ποιοτητα απο το μαμησιο και να γραφει χωρις limit. δεν εννοω call recorder αλλα να γραφει τους ηχους απο το περιβαλλον. ευχαριστω Το power dictaphone, που μπορείς να γράψεις και σε .wav πολύ καλής ποιότητας (και πολυ μεγάλου μεγέθους αρχείο). :wink: 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokollatos Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 orea i efarmogi, to vrika apo to download.com alla den ine cr**ed, ine demo, pou mporo na to vro full? (panta free enoite) :p Μπορεις να κοιταξεις για το c***k του προγραμματος σε κανενα site τυπου http://www.astalavista.com θα το βρεις 1 Παράθεση And God Said E={m.c.d+1/4g.10.k + (m.c.).2 + {(e.c.q.q)/10 and there was light Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Καλησπέρα εχω το ΝΟΚΙΑ 6600 και προσφατα αγορασα το Panasonic X701. Επειδή έχουν το ίδιο λογισμικό ήθελα να δώ αν μπορώ να αντιγράψω τις επαφές. Με την βοήθεια ενός File exrplorer υπάρχει κάποιος φάκελοσ που αν τον αντιγράψω θα καταφερω την μεταφόρα; έχετε υπόψη σας κάποιον άλλο τρόπο; Εψαξα το Forum αλλα δεν καταφερα να βρω απάντηση στο ερώτημά μου. Αν υπάρχει συγχωρέστε με που ξαναρωτώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Με την εφαρμογή contacts manager κάνεις export τις επαφές σoυ σε ένα αρχείο .csv και τις ξαναπερνάς στο άλλο κινητό στέλνοντας το .csv και κάνοντας το import με το contacts manager pάλι :) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Με την εφαρμογή contacts manager κάνεις export τις επαφές σoυ σε ένα αρχείο .csv και τις ξαναπερνάς στο άλλο κινητό στέλνοντας το .csv και κάνοντας το import με το contacts manager pάλι :) Το contacts manager που μπορω να το βρώ, δέχεται bt και το αρχειο .csv θα κρατήσει όλες τις ρυθμίσεις; πχ τα email? παντως ειναι μια αρχη αν βρω το προγραμμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Κρατάει ακόμα και τις εικόνες αν έχεις βάλει στις επαφές :wink: Θα το βρείς στο #aivanet, κοίτα στην υπογραφή μου ;) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Το contacts manager που μπορω να το βρώ, δέχεται bt και το αρχειο .csv θα κρατήσει όλες τις ρυθμίσεις; πχ τα email? παντως ειναι μια αρχη αν βρω το προγραμμα dokimase kai to Webodrome_1_[1].Backup.Contacts.v1.00. 1 Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Να υποθέσω πως για να μου δινετε συμβουλες να χρησιμοποιήσω προγράμματα δεν υπάρχει κάποιος φάκελος που να τον κάνω copy και paste στο άλλο κινητό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 me to parapano programma kati tetoio ginetai.den ksero an ginetai me to 6600 na kaneis sychronise me to outlook ,na peraseis tis epafes sto outlook kai meta pali sto kainourio kinito 1 Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Να υποθέσω πως για να μου δινετε συμβουλες να χρησιμοποιήσω προγράμματα δεν υπάρχει κάποιος φάκελος που να τον κάνω copy και paste στο άλλο κινητό; Η λυση του contact manager & smart vcard ειναι σχετικα απλη φιλε μου :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 paidia na sas rwtisw kati..h kopela mou exei ena 6600..kai epeidi to exei kanei (xalia) 8elei na to alla3ei..alla den thelei na xasei ta sms..einai arketa..den 3erw ti kinhto thelei na parei..den 3erei oute ayth..ti mporei na kanei gia na mhn xa8oun ta sms?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 kostakiss αν παρει αλλο series 60 τοτε να κρατησει ενα back up και μετα με ενα restore δεν νομιζω να εχει προβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 ean alla3ei kinhto k parei px ena sony ericson?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Πρεπει να περιοριστει σε κινητα series 60 για να μην χασει τα sms της. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 ok..thanks polu olous gia ton xrono sas...elpizw to epomeno kinhto pou tha parei na einai series 60 gia na mhn xasei ta ekpliktika sms mou... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodel Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Παιδιά καλησπέρα. Απόψε το πολυαγαπημένο μου 6600,έπεσε θύμα κλοπής. Ήταν κάτι παραπάνω από ένα χρήσιμο εργαλείο για μένα. Έχω κρατήσει full backup στο pc suite πριν από 2 μέρες. Είναι δυνατόν να μεταφερθούν τα αρχεία του παλιού μου 6600,σε ένα νέο τηλέφωνο?Πρέπει να είναι αυτό 6600 ή γενικότερα series60? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 geodel αμα το τηλεφωνο ειναι series 60 τοτε δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα.Διαφορετικα λιγο δυσκολο να χρησιμοποιησεις το back up. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodel Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Είσαι σίγουρος φίλε asymvivaste? Το καινούριο series 60 δε θα υποστηρίζει και άλλη έκδοση του pc suite,αν υποθέσουμε οτι είναι εφικτή η μεταφορά των αρχείων και των προγραμμάτων στο νέο τηλέφωνο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Το format των αρχειων που κρατει το pc suite ασχετα με το version που εχεις ειναι το ιδιο.Πιστευω οτι κατα 99% δεν θα εχεις προβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodel Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Η έκδοση του pc suite που έχω στο pc μου, είναι αυτή για το 6600(προφανώς,αφού ως χθες ήμουν κάτοχός του). Μου φαίνεται λίγο περίεργο, να μπορεί να συνδέεται το μελλοντικό νέο μου series 60 με αυτή την έκδοση του pc suite.Και αν υποθέσουμε οτι θα καταφέρω να συνδεθώ, θα είναι η δυνατή η ανάκτηση αρχείων που τελικά ανήκαν σε άλλο τηλέφωνο?Αυτή είναι η κύρια μου απορία,ανεξάρτητα από το μοντέλο που θα αγοράσω..Παρεπιπτόντως, κλίνω προς μεταχειρισμένο 6600,μέχρι να ψάξω το θέμα κ πάλι.(Ποιά είναι η γνώμη σας γι'αυτό?) Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος μεταφοράς των αρχείων αυτών, εκτός pc suite?? Τα κλεφτρόνια με έβαλαν σε μεγαλύτερους μπελάδες,από αυτούς που αρχικά είχα φανταστεί. Είχα τα πάντα στο τηλέφωνο αυτό,που με πολύ ψάξιμο στο forum, το είχα φτάσει σε υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας. Τhanks και πάλι.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Φίλε μου για καλό κ για κακό πες σε ποια περιοχή στο κλεψαν και δώσε κ ΙΜΕΙ μήπως και πέσει.......θύμα αγοράς από κάποιον myphona... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodel Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Ξημερώματα του Σαββάτου,έξω από το Camel Club στο Θησείο.Το είχα αφήσει μέσα στο αυτοκίνητο ενός φίλου. Έσπασαν την κλειδαριά και έκαναν αποψίλωση.. Δε νομίζω να γίνει κάτι,anyway το ΙΜΕΙ είναι 351525004366507.Θα το δηλώσω και στη ΝΟΚΙΑ μήπως και το πάνε για format,γιατι το πληκτρολόγιο είναι κλειδωμένο.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Η έκδοση του pc suite που έχω στο pc μου, είναι αυτή για το 6600(προφανώς,αφού ως χθες ήμουν κάτοχός του). Μου φαίνεται λίγο περίεργο, να μπορεί να συνδέεται το μελλοντικό νέο μου series 60 με αυτή την έκδοση του pc suite. Η συγκεκριμενη εκδοση του pc suite αφορα μονο το 6600. Δυστυχως το αρχειο αυτο μπορεις να το διαβασεις μονο με το pc suite. Πιστευω οτι κυκλοφορουν πολλα μεταχειρισμενα 6600 σε καλη τιμη και σε καλη κατασταση. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts