Jump to content

geodel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geodel

  1. Καλησπέρα παιδιά.. Τι πρέπει να κάνω επιτέλους για να συνδεθώ με το καταραμένο pc suite?? Οι drivers του αντάπτορα υπερύθρων είναι κανονικά εγκατεστημένοι και υπάρχει γενικότερη επικοινωνία κινητού και pc (εκτός pc suite πάντα!!) Η σύνδεση του προγράμματος με το κινητό γίνεται αυτόματα,όπως κατάλαβα από το manual,ή πρέπει να μπω σε συγκεκριμένη εφαρμογή? Δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ ποτέ ως τώρα,παρά για ελάχιστα δεύτερα και κατόπιν η σύνδεση διακόπτεται. Ευχαριστώ..
  2. Kalhspera paidia. Yparxei kapoio programma gia backup-restore arxeiwn gia to 6260, kai pou mporw na to vrw? Distixws to pcsuite tou siggekrimenou til. den einai simvato me to leitourgiko tou pc mou (win 98). Exw na metaferw simantikes epafes kai simeiwseis apo to proigoumeno mou til. (6600), gi'auto please help me!!!! Euxaristw..
  3. Αυτό θα κάνω φίλε Νervous..Ένα μεταχειρισμένο 6600, μέχρι να αποφασίσω ποιό κινητό θα είναι ο άξιος αντικαταστάτης του κ μέχρι να αξιολογηθούν σωστά τα νέα μοντέλα. Πες μου όμως σε παρακαλώ,πιστεύεις ότι στο νέο 6600,θα μπορέσω να κάνω restore(μεσω pc suite),τα αρχεία της ex-συσκευής μου? Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω?Π.χ. κάποια μετονομασία στα backup αρχεία,ώστε το πρόγραμμα να τα αναγνωρίζει ως αρχεία του νέου τηλεφώνου? Ειλικρινά δεν ξέρω,αλλά μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες θα μάθω έτσι κ αλλιώς!! Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
  4. Ξημερώματα του Σαββάτου,έξω από το Camel Club στο Θησείο.Το είχα αφήσει μέσα στο αυτοκίνητο ενός φίλου. Έσπασαν την κλειδαριά και έκαναν αποψίλωση.. Δε νομίζω να γίνει κάτι,anyway το ΙΜΕΙ είναι 351525004366507.Θα το δηλώσω και στη ΝΟΚΙΑ μήπως και το πάνε για format,γιατι το πληκτρολόγιο είναι κλειδωμένο..
  5. Η έκδοση του pc suite που έχω στο pc μου, είναι αυτή για το 6600(προφανώς,αφού ως χθες ήμουν κάτοχός του). Μου φαίνεται λίγο περίεργο, να μπορεί να συνδέεται το μελλοντικό νέο μου series 60 με αυτή την έκδοση του pc suite.Και αν υποθέσουμε οτι θα καταφέρω να συνδεθώ, θα είναι η δυνατή η ανάκτηση αρχείων που τελικά ανήκαν σε άλλο τηλέφωνο?Αυτή είναι η κύρια μου απορία,ανεξάρτητα από το μοντέλο που θα αγοράσω..Παρεπιπτόντως, κλίνω προς μεταχειρισμένο 6600,μέχρι να ψάξω το θέμα κ πάλι.(Ποιά είναι η γνώμη σας γι'αυτό?) Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος μεταφοράς των αρχείων αυτών, εκτός pc suite?? Τα κλεφτρόνια με έβαλαν σε μεγαλύτερους μπελάδες,από αυτούς που αρχικά είχα φανταστεί. Είχα τα πάντα στο τηλέφωνο αυτό,που με πολύ ψάξιμο στο forum, το είχα φτάσει σε υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας. Τhanks και πάλι..
  6. Είσαι σίγουρος φίλε asymvivaste? Το καινούριο series 60 δε θα υποστηρίζει και άλλη έκδοση του pc suite,αν υποθέσουμε οτι είναι εφικτή η μεταφορά των αρχείων και των προγραμμάτων στο νέο τηλέφωνο?
  7. Παιδιά καλησπέρα. Απόψε το πολυαγαπημένο μου 6600,έπεσε θύμα κλοπής. Ήταν κάτι παραπάνω από ένα χρήσιμο εργαλείο για μένα. Έχω κρατήσει full backup στο pc suite πριν από 2 μέρες. Είναι δυνατόν να μεταφερθούν τα αρχεία του παλιού μου 6600,σε ένα νέο τηλέφωνο?Πρέπει να είναι αυτό 6600 ή γενικότερα series60? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας..
×
×
  • Create New...