Jump to content

[Επίσημο] Νokia 6600

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγκατέστησα μια εφαρμογή στο τηλέφωνο...

Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης η εγκατάσταση διακόπηκε επειδή το αρχείο ήταν κατεστραμμένο!

Το αρχείο αυτό που έχει εγκατασταθεί εν μέρει στο τηλέφωνο δεν σβήνει από την διαχείρηση...

Βέβαια προσπάθησα και τα κατάφερα να το σβήσω με το SeleQ, αλλά και πάλι δεν έφυγε από την διαχείρηση...

Του έχει τύχει κάποιου κάτι ανάλογο??

Αν ξέρει κάποιος κάτι pls ας απαντήσει... :rolleyes:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimlou (21 Ιούν. 2004 , 20:55)

Εγκατέστησα μια εφαρμογή στο τηλέφωνο...

Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης η εγκατάσταση διακόπηκε επειδή το αρχείο ήταν κατεστραμμένο!

Το αρχείο αυτό που έχει εγκατασταθεί εν μέρει στο τηλέφωνο δεν σβήνει από την διαχείρηση...

Βέβαια προσπάθησα και τα κατάφερα να το σβήσω με το SeleQ, αλλά και πάλι δεν έφυγε από την διαχείρηση...

Του έχει τύχει κάποιου κάτι ανάλογο??

Αν ξέρει κάποιος κάτι pls ας απαντήσει... :rolleyes:

Φιλε dimlou :) ,εκανες reboot το τηλεφωνο?

Ποια εφαρμογη περασες ακριβως?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimlou (21 Ιούν. 2004 , 21:13)

Έκανα reboot το τηλέφωνο..

Πέρασα το soccermaniac από aivanet...!! :rolleyes:

Φιλε μου θα σου προτεινα να περασεις το eFileManager της psiloc

κανει καποιο Cleaning Up - clearing temp folders and unused system temporal files (with full safety) :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ST_EL (21 Ιούν. 2004 , 02:51)

:!: :!: Παιδιά έχω κάποιο πρόβλημα το 6600 μου. Θα ήθελα τα φώτα σας και την βοήθεια αν σας έχει τύχει ή γνωρίζεται κάτι παραπάνω.

Λοιπόν: Εδώ και δυο ημέρες στα καλά καθούμενα αποκαλύπτω οτι ουτε ΜΜS στέλνω και δέχομαι ούτε WAP over gprs πάντα και γενικά οτι έχει σχέση με GPRS δεν λειτουργεί. Συνέχεια μετά απο κάθε προσπάθεια παίρνω απάντηση οτι δεν διατίθεται GPRS. Ούτε το εικονίδιο εμφανίζεται ούτε τίποτα. :mad: :mad: Ενημερωτικά... όοολες οι ρυθμίσεις είναι οκ. Μα όλες και για MMS,WAP,GPRS. Απο το δίκτυο το GPRS είναι ενεργοποιημένο σίγουρα και σαν υπηρεσία. :alien: Sorry αλλά δυο μέρες έχω τρελαθεί με αυτό το θέμα. :( Γιατί όλα είναι οκ όλες οι ρυθμίσεις και το δίκτυο και το GPRS.

ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ Αντιμετοπίζω κι'εγώ εν μέρει το ιδιο πρόβλημα.Εγω οσον αφορά το Internet over GPRS .

Nobody's perfect

Gia kai xara sas tre filarakia...meta tin makroxroni apousia mou logo allagis douleias lew na 3anarxisw na simetexw se ayto to forum...simera piga to 6600 epitelous gia anaba8misi kai 8a paw na to parw se 1 wra...ade kai pali hi pedes

Ειμαι εγώ που σας είχα σκοτίσει με το πρόβλημα που έχω και δεν μπορώ να σβήσω ορισμένα sms (αποθηκευμένα στη μνήμη και όχι στο τηλέφωνο), παρά τις επίμονες προσπάθειές μου να τα διαγράψω... Εψαξα να τα βρω στο Selec όπως μου είπατε, αλλά δεν ξέρω που σκατά να τα βρω. Επισης προέκυψε ένα νέο πρόβλημα. Μετέφερα πολλές photo και video στο pc (σβήνοντάς τα από το τηλ) για να "καθαρίσω" λίγο την κάρτα μνήμης, αλλά ψάχνοντας στο Seleq, ξαφνικά ανακάλυψα ότι σχεδόν όλα δεν έχουν σβηστεί, αλλά απλώς δεν εμφανίζονται πλέον στην έκθεση. Μου προτείνατε να κάνω format τη μνήμη, αλλά δεν θέλω να χάσω κάποιες εφαρμογές που έχω αποθηκευμένες εκεί.

Η ερώτηση λοιπόν είναι πώς θα κάνω back up τα πάντα στο PC και κυρίως πώς θα τα ξαναφέρω όλα στο τηλ και στη μνήμη? Μέσω του Pc suite γίνεται η υπάρχει άλλη λύση που αγνοώ?

Sorry που σας πρίζω, αλλά βοηθείστε έναν "καθυστερημένο" 35αρη που επιχειρεί -έστω καθηστερημένα- να ανακαλύψει τις δυνατότητες και κυρίως τα προβλήματα που αυτές επιφέρουν στο τηλέφωνο του...

Guest andreadakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petpap (22 Ιούν. 2004 , 03:59)

ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ Αντιμετοπίζω κι'εγώ εν μέρει το ιδιο πρόβλημα.Εγω οσον αφορά το Internet over GPRS .

ego pantos file su protino na pas se ena katastima (tis eterias pou ise!) kai na su eleksun eki tis rithmisis. kai ego den borusa na stilo mms kai nomaiza oti oooles i rithmisis ine olosostes alla opos apodixthike ixa kani ena lathos.afu apo'ti fenete kanis mas den gnorizi tipota sxetiko gia to brovlima pou antimetopizis, ine i moni su epilogi ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kzoulas (22 Ιούν. 2004 , 10:16)

πώς θα κάνω back up τα πάντα στο PC και κυρίως πώς θα τα ξαναφέρω όλα στο τηλ και στη μνήμη? Μέσω του Pc suite γίνεται η υπάρχει άλλη λύση που αγνοώ?

Δεν νομίζω να γίνεται αυτό που ζητάς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις πάντως είναι να κάνεις back up τα σημαντικά αρχεία για σένα με το pc suite, και μετά να κάνεις format το τηλέφωνο και την κάρτα ωστε να καθαρήσει απο τις σαβούρες. Μετα τα εγκαθιστάς όλα ένα ένα.

Βέβαια το format δεν είναι αναγκαίο, εσύ το πρότεινες (!!!!). Μπορείς με τον seleQ να σβήσεις όλα τα άχρηστα μηνύματα και αρχεία πηγαίνοντας προηγουμένως στις ρυθμίσεις των αρχείων και στο επίπεδο attribute να επιλέξεις στα readonly, hidden και system το off.

Την 32ΜΒ κάρτα της ΝΟΚΙΑ που είχε στο κουτί χρησιμοποιείς; Αν ναι, να ξέρεις οτι είναι πολύ κακής ποιότητας και θα έχεις πάντα προβλήματα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (22 Ιούν. 2004 , 19:34)

Δεν νομίζω να γίνεται αυτό που ζητάς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις πάντως είναι να κάνεις back up τα σημαντικά αρχεία για σένα με το pc suite, και μετά να κάνεις format το τηλέφωνο και την κάρτα ωστε να καθαρήσει απο τις σαβούρες. Μετα τα εγκαθιστάς όλα ένα ένα.

Βέβαια το format δεν είναι αναγκαίο, εσύ το πρότεινες (!!!!). Μπορείς με τον seleQ να σβήσεις όλα τα άχρηστα μηνύματα και αρχεία πηγαίνοντας προηγουμένως στις ρυθμίσεις των αρχείων και στο επίπεδο attribute να επιλέξεις στα readonly, hidden και system το off.

Την 32ΜΒ κάρτα της ΝΟΚΙΑ που είχε στο κουτί χρησιμοποιείς; Αν ναι, να ξέρεις οτι είναι πολύ κακής ποιότητας και θα έχεις πάντα προβλήματα.

Συγκεκριμενα, δεν ξερω αν το ξερετε αλλα δεν διαβαζετε απο κανενα αλλο κινητο, ουτε καν απο card reader! :o
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreadakis (22 Ιούν. 2004 , 19:11)

ego pantos file su protino na pas se ena katastima (tis eterias pou ise!) kai na su eleksun eki tis rithmisis. kai ego den borusa na stilo mms kai nomaiza oti oooles i rithmisis ine olosostes alla opos apodixthike ixa kani ena lathos.afu apo'ti fenete kanis mas den gnorizi tipota sxetiko gia to brovlima pou antimetopizis, ine i moni su epilogi ;)

Μπααα τίποτα. Είναι όλα οκ. Είναι σίγουρα θέμα συσκευής. Εκανα και format και τελικά επανήλθε. Εχω κανονικά τώρα gprs αλλά με το που παω να κάνω οποιαδήποτε αλλαγή ή γενικά να ψάξω στο Fexplorer μετά θα πρέπει να κλείσω και να ανοίξω πάλι το κινητό για να λειτουργεί. Τελικά μετάνοιωσα που πήρα αυτό το κ***κινητό (sorry). Μάλλον πάει για αναβάθμιση τώρα. Για να δούμε αλλιώς θα φάει πέταμα αν όχι σπάσιμο. :mad:

[SIGPIC][/SIGPIC]

Δεν καταλαβαινω πως τα κινητα σας παθαινουν τετοια προβληματα! :confused: :blink:

Εμενα δεν εχει τιποτα απο ολα αυτα και ουτε εχει παθει και τιποτα για να χρειαστω format και με τη χρηση που κανω :whistle: ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (23 Ιούν. 2004 , 17:34)

Συγκεκριμενα, δεν ξερω αν το ξερετε αλλα δεν διαβαζετε απο κανενα αλλο κινητο, ουτε καν απο card reader! :o

Εγώ πάντως τη χρησιμοποιώ μόνιμα με ένα card reader (jump drive trio)...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran (25 Ιούν. 2004 , 18:51)

Εγώ πάντως τη χρησιμοποιώ μόνιμα με ένα card reader (jump drive trio)...

Με τον Transcend 7 in 1 δεν διαβαζεται... :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimlou (20 Ιούν. 2004 , 19:37)

Ρε παιδιά ποιός ξέρει να μου πει και μένα που μπορώ να βρώ το MGS POOL 2 cr@#%d???Στο aivanet υπάρχει και λέει οτι είναι cr#%%d αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.. :rolleyes:

Yparxei ena file mes sto zip to MVRPool2.dll to opoio 8a to pareis kai 8a to valeis sto fakelo 101/Bin. 8a se rwthsei an 8es na antikatasthseis to yparxon arxeio kai 8a pathseis nai!!! HAVE FUN!!!!!!!!

Shmeiwsh:To fakelo 101 8a ton vreis i sto c: i sto e: Analoga pou exeis egkatasthsei to paixnidi

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisTh (21 Ιούν. 2004 , 10:22)

Επειδή εγώ έχω το νοκια 6600 και η αδερφή μου το siemens sx1, μπορώ να σου πώ ότι το το 6600 είναι σε όλα πολύ καλύτερα εκτός από το ότι η κάρτα MMC στο SX1 μπαινοβγαίνει χωρίς να κλείσουμε το τηλέφωνο όπως κάνουμε στο 6600 . Κατά τα άλλα το sx1 έχει πολύ χειρότερη κάμερα(και από ότι θυμάμαι δεν έχει night mode) , έχει χειρότερη οθόνη(λόγω φωτεινότητας μάλλον), έχει παλιότερο λειτουργικό (symbian 6.0 αντί για 7.0) και για να μην πώ για την συγγραφή μηνύματος όπου σου βγαίνει ... η πίστη!

Πως το ειπες αυτο παληκαρι???? :eek: :p :blink:

Δηλαδη το ραδιοφωνο και το mp3 δεν ειναι τιποτα???

1.Η Καμερα δεν εχει night mode?? Ποιος το ειπε αυτο?

2.Σε μια βδομαδα μαθαινεις το πληκτρολογιο και πας σφαιρα

3.Εχει το προνομιο των firmware updates καθε λιγο και λιγακι αναλογα με τα προβληματα

Φιλε chryant σου δωσαμε ξεκαθαρη και αντικειμενικοτατη απαντηση στο Forum Siemens.

Παντα Φιλικα,

giarlos

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giarlos (26 Ιούν. 2004 , 16:20)

Πως το ειπες αυτο παληκαρι???? :eek: :p :blink:

Δηλαδη το ραδιοφωνο και το mp3 δεν ειναι τιποτα???

1.Η Καμερα δεν εχει night mode?? Ποιος το ειπε αυτο?

2.Σε μια βδομαδα μαθαινεις το πληκτρολογιο και πας σφαιρα

3.Εχει το προνομιο των firmware updates καθε λιγο και λιγακι αναλογα με τα προβληματα

Φιλε chryant σου δωσαμε ξεκαθαρη και αντικειμενικοτατη απαντηση στο Forum Siemens.

Παντα Φιλικα,

giarlos

και γιατι εσυ παρεξηγηθηκες ???απλα ειπε την γνωμη του
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ikariwths (26 Ιούν. 2004 , 22:33)

paidia boithia,akoma de to phra to 6600,kai katafera kai kleidwsa th memory card,ti ekana de xerw kai oute thimame password,ti na kanw?

sos

προλαβες και αλλαξες τον αρχικο κωδικο????αν οχι 12345

nai bazw 12345,giati den alaxa ton arxiko kwdiko ala de to pernei,molis to phra epeidh htan metaxeirismeno ekana format sthn mmc meta ekana sto thl(to kalhtexniko pou patas to 3 to asteraki ktl)kai xwris na kleidwsw tipota mou leei mmc locked,poly periergo,sas parakalw dwste mou ta fwta sas

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ikariwths (26 Ιούν. 2004 , 23:24)

nai bazw 12345,giati den alaxa ton arxiko kwdiko ala de to pernei,molis to phra epeidh htan metaxeirismeno ekana format sthn mmc meta ekana sto thl(to kalhtexniko pou patas to 3 to asteraki ktl)kai xwris na kleidwsw tipota mou leei mmc locked,poly periergo,sas parakalw dwste mou ta fwta sas

1)γιατι δεν ρωτας τον κωδικο απο αυτον που τον πειρες 2) ειναι η αυθεντικη mmc που εδινε η νοκια μαζι με το κινητο????αν ναι μηπως να εκανες κανα τηλεφ. στην νοκια μηπως μπορουν να κανουν τιποτα αυτοι

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ikariwths (27 Ιούν. 2004 , 16:24)

dysthxws den eixe balei kwdiko,to thema einai omws pws oute kai egw eixa balei,agwrasa twra enan reader writer ala de th blepei katholou

ποσα mb ειναι????