elotia Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Απο το pc σου κατέβασες το seleq είχε και ενα app μαζι αυτό το κατέβασες?Πρέπει να το κατεβάσεις και αυτό και μετά να πας στο c-system mail να βρείς το app (υπάρχει κάπου ψαξε) να το κάνεις edit-cut να πας στο c-system-app -seleq και να κάνεις paste πάνω στο υπάρχον app.θα σε ρωταει να γίνει αυτό εσυ θα λες ναι και τότε θα έχεις ολοκληρωμένο το seleq. Οσο για το σβήσιμο προγρμμάτων θα πηγαινεις στην διαχείρηση και θα τα σβήνεις οχι με c πάνω στο πρόγραμμα δίοτι δεν τα σβήνει έτσι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Το 6600 υποστηρίζει εμφάνιση φωτογραφίας του καλούντα; Αν ναι, πως ακριβώς ρυθμίζεται γιατί δεν το βρίσκω; Εαν πάλι οχι, υπάρχει διαθέσιμο κάποιο πρόγραμμα που να το κάνει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisTh Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demon (17 Φεβ. 2004 , 15:12) Το 6600 υποστηρίζει εμφάνιση φωτογραφίας του καλούντα; Αν ναι, πως ακριβώς ρυθμίζεται γιατί δεν το βρίσκω; Εαν πάλι οχι, υπάρχει διαθέσιμο κάποιο πρόγραμμα που να το κάνει; Γίνεται με το πρόγραμμα FS caller . Διάβασε τα προηγούμενα posts Παράθεση http://www.orestiadaNews.com ------- παλαιότερα κινητά: Motorola StarTac 85, Motorola v3688, Nokia 5110, Nokia 8210, ,Siemens S25, Samsung s100, Nokia 8310, Panasonic GD87, Nokia 6600,sony ericsson w800i,sony ericsson K800i, samsung i900 omnia,Htc Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Γίνεται και χωρίς κάποιο πρόγραμμα! Απλά, σε κάθε επαφή του καταλόγου έχεις την επιλογή να προσθέσεις φωτογραφία που θα εμφανίζεται οταν καλεί! Για full screen image όμως, FS Caller. 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 paidia SOS HELP MAYDAY :!: :cry: kserete ti epatha to 6600 ta paikse re gamoto pao na to anoikso kai mou lei SFALMA SISTIMATOS :cry: :!: :!: ti einai ola auta? re paidia ligh bohthia giati einai se apelpisia.Omos kata ta alla mporo na to anoikso diladi patao ton pin xoris kan na ton blepo ti patao(patao tous kanonikous arithmous),meta patao entaksei mpainei kanonika :worry: :worry: :worry: .Omos auto me problimatisei giati arxiso kai skeutome oti kati den paei kala me to kin.isos na ekana lathos epilogh :( :( pantos den ksero ti shmainei sfalma sistimatos... opios kserei as me bohthisei please. Thanks in advance... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikaras Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 AAAX, τα νευρα μου. Ενταξει, δεν περιμενα και φοβερη μπαταρια απο τη nokia αλλα οχι και ετσι!!! Ενω εχω κανει σουπερ τις δυο πρωτες φορτισεις (παρα πολυ ωρα η πρωτη και αφου τελειωσε η μπαταρια η δευτερη) μου τελειωνει αμεσως. Παραδειγμα, βγαζω το κινητο απο το φορτιστη στις 12 και βρισκω στις 5 χωρις καν να το εχω ακουμπησει να εχει πεσει δυο λωριδες!! Καλα, ετσι και μιλησω καμια ωρα μεσα στη μερα δεν το βγαζει το 14ωρο. Απιστευτοοο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras (17 Φεβ. 2004 , 16:55) eee epimenw sthn erwthsh mou..... :rolleyes: Sorry, μου είχε διαφύγει! Κάποια templates του CoolMMS περιλαμβάνουν και αρχείο ήχου (εκτός από εικόνα & κείμενο). Εάν χρησιμοποιήσεις ένα τέτοιο template (νομίζω το generic #1 κάνει) τότε μπορείς να προσθέσεις και αρχείο MIDI. 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ethnikaras (17 Φεβ. 2004 , 17:38) AAAX, τα νευρα μου. Ενταξει, δεν περιμενα και φοβερη μπαταρια απο τη nokia αλλα οχι και ετσι!!! Ενω εχω κανει σουπερ τις δυο πρωτες φορτισεις (παρα πολυ ωρα η πρωτη και αφου τελειωσε η μπαταρια η δευτερη) μου τελειωνει αμεσως. Παραδειγμα, βγαζω το κινητο απο το φορτιστη στις 12 και βρισκω στις 5 χωρις καν να το εχω ακουμπησει να εχει πεσει δυο λωριδες!! Καλα, ετσι και μιλησω καμια ωρα μεσα στη μερα δεν το βγαζει το 14ωρο. Απιστευτοοο Kαλα ειπαμε χαμηλη μπαταρια αλλα οχι και ετσι.... :eek: :wacko: :blink: :confused: Αυτο ειναι προβλημα..... :!: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charger Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ethnikaras (17 Φεβ. 2004 , 17:38) AAAX, τα νευρα μου. Ενταξει, δεν περιμενα και φοβερη μπαταρια απο τη nokia αλλα οχι και ετσι!!! Ενω εχω κανει σουπερ τις δυο πρωτες φορτισεις (παρα πολυ ωρα η πρωτη και αφου τελειωσε η μπαταρια η δευτερη) μου τελειωνει αμεσως. Παραδειγμα, βγαζω το κινητο απο το φορτιστη στις 12 και βρισκω στις 5 χωρις καν να το εχω ακουμπησει να εχει πεσει δυο λωριδες!! Καλα, ετσι και μιλησω καμια ωρα μεσα στη μερα δεν το βγαζει το 14ωρο. Απιστευτοοο και εμενα ετσι ηταν στην αρχη,μετα εστρωσε και ηρθε στα συνηθισμενα...δηλαδη μια ημερα..και παλι χαλια δηλαδη αλλα αυτο ειναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valourdo (17 Φεβ. 2004 , 09:18) Καλημέρα στην παρέα, Είμαι νέος χρήστης του 6600 και δεν γνωρίζω τίποτε. Έκανα εγκατάσταση το call counter, τώρα πάω να το διαγράψω και βγάζει το μύνημα "σφαλμα συστήματος !". Έβαλα το world clock prof το έκανα διαγραφή και ενώ εφαφάνισε το εικονίδιο το προγραμμα υπάρχει στο Διαχειρηση. Μπορεί κάποιος να μου πεί πώς δουλεύει το Seleq. :cry: προσεξε πριν προσπαθησεις να διαγραψεις καποια εφαρμογη, αυτη δεν πρεπει να τρεχει εκεινη την στιγμη.Δεν σε αφηνει να την διαγραψεις. Για να την σταματησεις πατας παρατεταμενα το πληκτρο menu, επιλογη, πατημα του πληκτρου C. http://www.langkawi.dk/l22.gif 1 Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος charger (17 Φεβ. 2004 , 18:37) και εμενα ετσι ηταν στην αρχη,μετα εστρωσε και ηρθε στα συνηθισμενα...δηλαδη μια ημερα..και παλι χαλια δηλαδη αλλα αυτο ειναι kane kanena restart sto kinito sou..mipos exei kolisi h pataria me kati sto systyma..kane to mia 2 fores na doume...an afto sinexizete..parto piso stin nokia..tin bataria..epidi ontos einai provlima..emena mou kratiete h pataria gia 2.5 meres!..kai etsi eitan otan to proto gorasa!... elpizo na voithisa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος @phonekiller (17 Φεβ. 2004 , 17:09) paidia SOS HELP MAYDAY :!: :cry: kserete ti epatha to 6600 ta paikse re gamoto pao na to anoikso kai mou lei SFALMA SISTIMATOS :cry: :!: :!: ti einai ola auta? re paidia ligh bohthia giati einai se apelpisia.Omos kata ta alla mporo na to anoikso diladi patao ton pin xoris kan na ton blepo ti patao(patao tous kanonikous arithmous),meta patao entaksei mpainei kanonika :worry: :worry: :worry: .Omos auto me problimatisei giati arxiso kai skeutome oti kati den paei kala me to kin.isos na ekana lathos epilogh :( :( pantos den ksero ti shmainei sfalma sistimatos... opios kserei as me bohthisei please. Thanks in advance... as apanthsei re paidia eimai se apognosh. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 mallov exeis balei kapoio programma sto kivnto sou. me to "application manager" blepeis ola ta programata pou uparxouv sto kivnto. kapoio apo auta prokalei "sfalma" kai xreiazetai va to bgaleis. idea apo PC exeis? 1 Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος @phonekiller (17 Φεβ. 2004 , 20:13) as apanthsei re paidia eimai se apognosh. Το "σφάλμα συστήματος" είναι πολύ γενικό, δεν σου εξηγεί τι πρόβλημα υπάρχει! Δε νομίζω ότι μπορείς να λύσεις το πρόβλημα αυτό χωρίς format. Κράτα αντίγραφο του τηλεφωνικού καταλόγου σου κι ότι άλλο χρειάζεσαι και κάντο. Εάν συνεχίσει, θα πρέπει να το πας στο service. ΥΓ: Η συμβουλή του jojo (τώρα την είδα) είναι πολύ καλή. Δοκίμασέ τη πρώτα... 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theog Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran (17 Φεβ. 2004 , 18:04) Sorry, μου είχε διαφύγει! Κάποια templates του CoolMMS περιλαμβάνουν και αρχείο ήχου (εκτός από εικόνα & κείμενο). Εάν χρησιμοποιήσεις ένα τέτοιο template (νομίζω το generic #1 κάνει) τότε μπορείς να προσθέσεις και αρχείο MIDI. Πριν στείλει το mms μετατρέπει το midi σε .amr όμως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theog (17 Φεβ. 2004 , 21:12) Πριν στείλει το mms μετατρέπει το midi σε .amr όμως Όχι βέβαια! Γιατί το λες αυτό?! 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jojo (17 Φεβ. 2004 , 20:18) mallov exeis balei kapoio programma sto kivnto sou. me to "application manager" blepeis ola ta programata pou uparxouv sto kivnto. kapoio apo auta prokalei "sfalma" kai xreiazetai va to bgaleis. idea apo PC exeis? kata pasa pithanotita den den uparxei problhma sta programmata giati ebgala thn mmc pou ola ekei einai egkathestimena kai pali to idio provlima.lete na exei problhma to kinhto? an nai yparxei periptosh h kolo nokia na to allaksei me kainourgio?oso gia pc ksero arketa pragmata alla den eimai kai telios pantos kati paromio sto pc mou den mou exei ksanasumbei 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Κανε για καλο και για κακο ενα full format (μνημη τηλεφωνου και καρτα μνημης) και αν διορθωθει πηγαινε προς ΝΟΚΙΑ μερια.... Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 re paidia tp Psiloc_eRecorder( h teleutaia ekdosh) sas doulebei kanonika? emena enw ola einai 1 xara auth h suntomeush me to plhktro 1 me exei spasei ta neura.... Otan 8elw na hxografhsw mia sunomilia alles fores leitourgei amesws kai alles fores h den pairnei mpros h kanei mia wra na ksekinhsei.... sumbainei kai se sas auto? mhpws einai 8ema kamias ru8mishs? kata ta alla to programmataki einai teleio...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από freddaras re paidia tp Psiloc_eRecorder( h teleutaia ekdosh) sas doulebei kanonika? emena enw ola einai 1 xara auth h suntomeush me to plhktro 1 me exei spasei ta neura.... Otan 8elw na hxografhsw mia sunomilia alles fores leitourgei amesws kai alles fores h den pairnei mpros h kanei mia wra na ksekinhsei.... sumbainei kai se sas auto? mhpws einai 8ema kamias ru8mishs? kata ta alla to programmataki einai teleio...... Vale to Dictaphone na vreis tin ugeia sou:) Einai mikro kai eukolo programma ixografisis:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos (17 Φεβ. 2004 , 22:36) Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Vale to Dictaphone na vreis tin ugeia sou:) Einai mikro kai eukolo programma ixografisis:) kati exw akousei oti den einai sumbato me to nokia 6600 kai oti genika dhmiourgei megala problhmata.... genika den akousa kala logia... :whistle: einai alh8eia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Δύο ερωτήσεις προς όλους σας παιδιά .... Καταρχάς αφού έφαγα την ψυχρολουσία της ποοοολύ αδύνατης μπαταρίας (μία μέρα με το ζόρι :wacko: :wacko: ) θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάπου (Αγγλία κλπ.) που να υπάρχουν και να πωλούν μπαταρίες πάνω από τα 810 ΜaH που μας δίνει η mother N .... Και αν ξέρει κάποιος να με κατευθύνει (μέ κάποιο web link ή μήνυμα κινητού κλπ.) που και πως θα βρω τις ΜΜS και WAP ρυθμίσεις για TELESTET ή ΤΙΜ πλέον (B-Free, Free2Go με κάρτα δηλαδή - νομίζω είναι ίδιες σε όλους της ίδιας εταιρίας) Σας ευχαριστώ παιδιά προκαταβολικά για το χρόνο και τη βοήθειά σας... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 amav bre paidia me to format. ka8e fora pou ebgaze mple o8oni sta win98 kavate format? 1 Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nickvog (17 Φεβ. 2004 , 23:04) Δύο ερωτήσεις προς όλους σας παιδιά .... Καταρχάς αφού έφαγα την ψυχρολουσία της ποοοολύ αδύνατης μπαταρίας (μία μέρα με το ζόρι :wacko: :wacko: ) θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάπου (Αγγλία κλπ.) που να υπάρχουν και να πωλούν μπαταρίες πάνω από τα 810 ΜaH που μας δίνει η mother N .... Και αν ξέρει κάποιος να με κατευθύνει (μέ κάποιο web link ή μήνυμα κινητού κλπ.) που και πως θα βρω τις ΜΜS και WAP ρυθμίσεις για TELESTET ή ΤΙΜ πλέον (B-Free, Free2Go με κάρτα δηλαδή - νομίζω είναι ίδιες σε όλους της ίδιας εταιρίας) Σας ευχαριστώ παιδιά προκαταβολικά για το χρόνο και τη βοήθειά σας... Για την μπαταρια δεν ξερω να σου απαντησω αλλα για το δευτερο σου ερωτημα πηγαινε ΕΔΩ και θα βρεις αυτο που ψαχνεις ;) . 1 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 telika re paidia ena programma ths prokophs gia hxografhsh hxou/sunomilias uparxei? to Dictaphone pou eipe o filos parapanw molis to bala kai molis patas thn suntomeush gia hxografhsh bgazei ena mpippp-kamia 10 me 15 depterolepta kai ginetai enas xamos-o allos pou milas trelenaitei-kai to Psiloc_eRecorder alles fores grafei kanonika kai alles fores bgazei to shmadaki oti grafei kai den grafei tipota :blink: :blink: mhpws den exw balei tis swstes ekdoseis?(ennow an uparxoun eidikes ekdoseis gia to kinhto mas)..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts