argi_7 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Δεν ξέρω αλλά για μένα το 6600 είναι το πιό σταθερό τηλέφωνο που έχει περάσει απ'τα χέρια μου. ηταν αρκετα αξιοπιστο σαν κινητο;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 ηταν αρκετα αξιοπιστο σαν κινητο;) Εμένα με χάλασε μόνο που είχε μόνιμα πρόβλημα με την επαφή του h-free, το οποίο είχα άλλάξει 3 φορές μέχρι να καταλάβω ότι έφταιγε η επαφή, την οποία άλλαξα και μετά από ένα μήνα ξαναχάλασε... Έφαγε όμως ένα σουτ... 1 Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 το χειροτερο ηταν αν τα εφτυνε το joystick! στο πρωτο(2 ειχα)χαλασε και αν θυμαμαι ηθελε 70-80 ευρω αντικατασταση τη στιγμη που μετ/νο το κρατουσαν τοτε 100.το δευτερο μεχρι που το εδωσα τωρα ηταν οκ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Χάλασε το joystik? εμένα δεν έχει πάθει τίποτα με τόσα που του έχω κάνει. Εκτός απ'όλα τα άλλα πεσίματα, έφαγε και ένα γερό. Έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τίποτα δεν έπαθε, βράχος :p 1 Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Το δικο μου το μονο προβλημα που μου εβγαλε ειναι οτι δν κανει καλη επαφη το '2'. Πρεπει να το πιεσεις δυνατα για να πιασει. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Το δικο μου το μονο προβλημα που μου εβγαλε ειναι οτι δν κανει καλη επαφη το '2'. Πρεπει να το πιεσεις δυνατα για να πιασει. Και μένα μου το παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα, και μάλιστα αν το πατήσω δυνατά μια φορά, αυτό πατιέται για δύο φορές... :wacko: Κατά τ' άλλα υπήρξε ένα από τα καλύτερα κινητά στην ιστορία της NOKIA αλλά και της κινητής τηλεφωνίας. :) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Και μενα! Ακριβως το ιδιο προβλημα! Παντως καλο κινητακι ειναι, την δουλεια του την κανει... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitiniotis80 Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 απο τα καλυτερα και πιο αξιοπιστα κινητα της nokia και με τα προγραμματακια ακομα υπολογιζεται ως δυνατη συσκευη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obsession Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 HELP. Ξερετε πως συνδεεται ακουστικο bluetooth στο ΝΟΚΙΑ 6600? Y.Γ. και μενα το ιδιο προβλημα με το 2 μου παρουσιαζει αλλα κατα τα αλλα 3χρονια σκυλι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 HELP. Ξερετε πως συνδεεται ακουστικο bluetooth στο ΝΟΚΙΑ 6600? Y.Γ. και μενα το ιδιο προβλημα με το 2 μου παρουσιαζει αλλα κατα τα αλλα 3χρονια σκυλι. Πάς στο μπλεδόντι και ψάχνεις για συσκευές. Το κάνεις να είναι εξουσιοδοτιμένο και μετά πατάς σύνδεση. Θα σου ζητήσει τον κωδικό του ακουστικού. Τον βάζεις και είσαι οκ. 1 Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Παίδες, το έχω 3 χρόνια και βάλε το κινητό. Χθες το βράδυ μου έπεσε κάτω(δεν ήταν η μοναδική φορά) και άνοιξε ολόκληρο(καπάκι, μπαταρία). Πήγα να το ανοίξω και άναβε μόνο η οθόνη δείχνοντας το ΝΟΚΙΑ αλλά μετά έσβηνε. Εντωμεταξύ δούλευε κανονικά σαν να ζητούσε το ΡΙΝ. Το πληκτρολόγησα κανονικά, μπήκε κάνοντας τον ήχο της ΝΟΚΙΑ αλλά εικόνα δεν είχα. Προς στιγμήν νόμιζα ότι έσπασε η οθόνη αλλά δεν ήταν αυτό αφού άναβε κανονικά ο φωτισμός. Μετά υπέθεσα ότι θα είχε σπάσει η πλακέτα αλλά και αυτό το σενάριο απορρίφθηκε αφού έβαλα ΡΙΝ και ακουγόταν κανονικά, το κινητό λειτουργούσε. Μετά απ' όλα αυτά έκανα ένα hard format αλλά η οθόνη εξακολουθούσε να ανάβει μόνο χωρίς να δείχνει τίποτα άλλο. Τι να κάνω? :cry: :cry: :cry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 φιλε μου το κινητο μπορει να στεκει ακομα και σημερα καλα,αλλα κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να του δωσεις λεφτα για επισκευη,θα σου ελεγα να πας για κατι αλλο αφου μπορει η επισκευη να ειναι μεγαλυτερη απο την αξια του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Ισως καποιες εγκοπες της οθονης δεν πατανε καλα στην πλακετα. προσπαθησε να το ανοιξεις και να το πιεσεις καπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 τωρα που ειπε ο φιλος για εγκοπες,ανοιξε και δες το!!η δικια μου εχει 1qtek και οταν της επεσε επαθε ακριβως το ιδιο !!οθονη ασπρη κανονικα ολα.το εστειλε για επισκευη και γυρισε πισω χωρις να κανουν ουτε format!μπορει να εισαι τυχερος κατεβασε το manual και καλο ξεβιδωμα!το ειχα ανοιξει και γω οταν το ειχα ειναι ευκολο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 ευκολο?? εμενα μου ειχε φανει λιγο δυσκολη και επικινδυνη διαδικασια ειδικα αν δεν εχεις εκεινο το εργαλειο (σαν θηκη) για να το ανοιξεις. πως τα καταφερες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 δεν ειναι δυσκολο πιστεψε με,το μονο που χρειαζεται εινα προσοχη.οσοι δεν συνηθιζουν να σκαλιζουν γενικα η δεν εχουν υπομονη ας το αφησουν.το manual υπαρχει εδω w**.techteam.gr/sm/?cat=mobile η διαδικασια αρχιζει ξεκουμπωνοντας την προσοψη με ενα λεπτο λαμακι η κατι παρομοιο απο την κατω δεξια μερια αναμεσα στο * και το 7 (το καλυτερο σημειο)συνεχιζεις να ξεκουμπωνεις το πανω μερος απο δεξια.μετα μενει μονο το ξεβιδωμα και ελενχος.οπως ειπα θελει προσοχη-υπομονη οποιος δεν νομιζει οτι εχει μην το ανοιξει!!good luck:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 αν το ηξερα πριν δυο χρονια θα ειχα γλυτωσει 15 ευρω. μου ειχε πεσει πανω σε ταρτακι με καραμελα και ειχαν κολλησει τα πληκτρα. ταριφα για αλλαγη πληκτρολογιου στη νοκια: 15 Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Υποθέτω κι εγώ πως μάλλον θα είναι οι επάφες πειραγμένες από την πτώση. Θα το δοκιμάσω. ΥΓ. Για όσους δεν μπορούν να δουν το βίντεο από το παραπάνω link δείτε το παρακάτω. :) http://www.youtube.com/watch?v=JP-2miNa-Fc Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obsession Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Πάς στο μπλεδόντι και ψάχνεις για συσκευές. Το κάνεις να είναι εξουσιοδοτιμένο και μετά πατάς σύνδεση. Θα σου ζητήσει τον κωδικό του ακουστικού. Τον βάζεις και είσαι οκ. Thanks 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_htc3300 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 καμια αναβαθμιση κυκλοφορει ρε παιδια καλο το τηλ αλλα αν υπαρχει κατι θα γινει καλυτερο 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] give them nothing.....but take from them everything (300) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 καμια αναβαθμιση κυκλοφορει ρε παιδια καλο το τηλ αλλα αν υπαρχει κατι θα γινει καλυτερο Μέχρι στιγμής υπάρχει η V 5.53.0 και μπορείς να την κάνεις μόνο μέσω Nokia Shop/Club. Δεν μπορείς να την κάνεις μόνο σου και κοστίζει 15 €. Αν έχεις παλιότερη αναβάθμιση από την V 5.27.0 καλό θα είναι να την κάνεις γιατί θα δεις αρκετά μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα κυρίως. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elsar Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί στο θέμα, πάντως στο επισημασμένο δεν αναφέρεται και προσπαθώντας να κάνω αναζήτηση σε ένα θέμα 80 σελίδων δεν είναι εύκολη (ακόμη και με τη σύνθετη αναζήτηση δεν μπορείς να βγάλεις άκρη)... Προσωπικά, νομίζω πως θα έπρεπε να σπαστεί σε επιμέρους κατηγορίες...τέλος πάντων. Ήθελα να ρωτήσω πιο είναι το μέγιστο μέγεθος κάρτας που δέχεται το 6600 μου και ποια έκδοση θα πρέπει να φοράει για να αντέξει. Ψάχνοντας στο Γκουγκλ βρήκα μια συζήτηση στο http://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?t=20065&page=12 που αναφέρουν 256M, 512M & 1GB κάρτες που δουλεύουν. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ MMC και RS-MMC? Αν κάνετε μια αναζήτηση στο ebay ( http://search.ebay.de/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&from=R10&satitle=nokia+6600+mmc&sacat=-1%26catref%3DC6&a25664=-24&a6=-24&alist=a25664%2Ca25665%2Ca6%2Ca51%2Ca3801&pfmode=1&reqtype=1&gcs=1441&pfid=2719&pf_query=nokia+6600+mmc&sargn=-1%26saslc%3D3&sadis=200&fpos=Postleitza&sabfmts=1&saobfmts=insif&ga10244=10425&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&fsop=1%26fsoo%3D1&coaction=compare&copagenum=1&coentrypage=search&fgtp= ) θα βρείτε μυριάδες επιλογές. Αλλά να καταλάβω και κάτι άλλο. Η επίσημη εκδοχή της Νόκια είναι πως ακόμη μέχρι 32MB υποστηρίζει ή απλά σταμάτησε να ασχολείται με το μηχάνημα; Ευχαριστώ. 1 Παράθεση www.superuser.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί στο θέμα, πάντως στο επισημασμένο δεν αναφέρεται και προσπαθώντας να κάνω αναζήτηση σε ένα θέμα 80 σελίδων δεν είναι εύκολη (ακόμη και με τη σύνθετη αναζήτηση δεν μπορείς να βγάλεις άκρη)... Προσωπικά, νομίζω πως θα έπρεπε να σπαστεί σε επιμέρους κατηγορίες...τέλος πάντων. Ήθελα να ρωτήσω πιο είναι το μέγιστο μέγεθος κάρτας που δέχεται το 6600 μου και ποια έκδοση θα πρέπει να φοράει για να αντέξει. Ψάχνοντας στο Γκουγκλ βρήκα μια συζήτηση στο http://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?t=20065&page=12 που αναφέρουν 256M, 512M & 1GB κάρτες που δουλεύουν. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ MMC και RS-MMC? Αν κάνετε μια αναζήτηση στο ebay ( http://search.ebay.de/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&from=R10&satitle=nokia+6600+mmc&sacat=-1%26catref%3DC6&a25664=-24&a6=-24&alist=a25664%2Ca25665%2Ca6%2Ca51%2Ca3801&pfmode=1&reqtype=1&gcs=1441&pfid=2719&pf_query=nokia+6600+mmc&sargn=-1%26saslc%3D3&sadis=200&fpos=Postleitza&sabfmts=1&saobfmts=insif&ga10244=10425&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&fsop=1%26fsoo%3D1&coaction=compare&copagenum=1&coentrypage=search&fgtp= ) θα βρείτε μυριάδες επιλογές. Αλλά να καταλάβω και κάτι άλλο. Η επίσημη εκδοχή της Νόκια είναι πως ακόμη μέχρι 32MB υποστηρίζει ή απλά σταμάτησε να ασχολείται με το μηχάνημα; Ευχαριστώ. Εγώ που του είχα βάλει μέχρι και 512mb, την έβλεπε κανονικά. Επισήμως παίρνει MMC αλλά και RS-MMC να βάλεις ίσως δουλεύει, αλλά δεν είμαι σίγουρος –μη σε πάρω και στο λαιμό μου-. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elsar Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Εγώ που του είχα βάλει μέχρι και 512mb, την έβλεπε κανονικά. Επισήμως παίρνει MMC αλλά και RS-MMC να βάλεις ίσως δουλεύει, αλλά δεν είμαι σίγουρος –μη σε πάρω και στο λαιμό μου-. Μπορείς να μου πεις ακριβώς τι μάρκα και μοντέλο είναι; 1 Παράθεση www.superuser.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Ναι, και rs-mmc να βαλεις δουλευει, αρκει να εχεις και ανταπτορακι για σταθει μεσα στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts