kirkonet Δημ. October 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Ελάτε παλικάρια..καλησπέρα.. φίλε αμελίδη,ποτέ δεν είπα ότι το βενζινάδικο κλέβει ότι σταματάει η ροή του καυσίμου στο τελευταίο μισό-ένα λίτρο.Σάφως και δέν είναι εκεί το μεμπτό. Έγραψα ότι έγραψα γιατί απο την εξυπνάδα των βενζινάδων προχτές όταν πήγα να βάλω βενζίνη στο μηχανάκι μου προχτές..κυριολεκτικά έκανα μπάνιο με βενζίνη(!!) αφού μη ξέροντας ότι ο τύπος στο βενζινάδικο έκανε την εξής μαγκιά..πήρα την μάνικα και την έστρεψα προς τα κάτω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Ελάτε παλικάρια..καλησπέρα.. φίλε αμελίδη,ποτέ δεν είπα ότι το βενζινάδικο κλέβει ότι σταματάει η ροή του καυσίμου στο τελευταίο μισό-ένα λίτρο.Σάφως και δέν είναι εκεί το μεμπτό. Έγραψα ότι έγραψα γιατί απο την εξυπνάδα των βενζινάδων προχτές όταν πήγα να βάλω βενζίνη στο μηχανάκι μου προχτές..κυριολεκτικά έκανα μπάνιο με βενζίνη(!!) αφού μη ξέροντας ότι ο τύπος στο βενζινάδικο έκανε την εξής μαγκιά..πήρα την μάνικα και την έστρεψα προς τα κάτω.. auto to kanoun oloi...emena mou exei tuxei polles fores...alla ego tin xino sto tepozito kai glitono 1,50 euro!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Ας μην λεμε χαζομαρες... Για πες μου φιλε μου dmkias_46 πως γλιτωνεις 1,50 € απλα στραγγιζοντας την μανικα?!?! Ρωταω γιατι 1,50€ βενζινης ειναι κατι παραπανω απο 1,5 λιτρο (δηλαδη η ποσοτητα που χωραει ενα μεγαλο μπουκαλι νερο!!) και φυσικα ειναι αδυνατο να την χωρεσεις στο στομιο της μανικας!! (αντε να ειναι 100-150ml το πολυ!) Α και κατι ακομα, στα 13 σου επιτρεπεται να οδηγεις μηχανακι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 stragizo kai to lastixo. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Δεν μου λες αγορι μου εχεις την εντυπωση οτι μιλας σε ηλιθιους η μηπως οτι εισαι εξυπνοτερος απο εμας!?!? Ασε λοιπον το "πνευμα" και την ειρωνια και την επομενη φορα που θα πατησεις το "Απαντηση" φροντισε να εχεις να μας πεις κατι που σχετιζεται με την πραγματικοτητα (εσυ δεν ησουν που προσπαθουσες να μας πεισεις οτι ανεβηκες σε ενα EVO που πηγαινε με 360???)!! Στην ηλικια των 13 λοιπον η μονη σχεση που μπορει να εχεις με ενα πρατηριο βενζινης ειναι οταν πηγαινει ο μπαμπακας σου να γεμισει το αυτοκινητο η την μηχανη του και εσυ απλα βρισκεσαι στο συγκεκριμενο σημειο! Εγω λοιπον που βρισκομαι εδω και καμια 10αρια χρονια στα πρατηρια (μιας και ειναι η δουλεια του πατερα μου αυτη) σε πληροφορω οτι το λαστιχο της αντλιας ΔΕΝ στραγγιζεται ΠΟΤΕ!! Σταματα λοιπον να προσπαθεις να δημιουργησεις ψευδεις εντυπωσεις και καταστασεις διοτι οπως καταλαβαινεις... δεν πιανει!! Αυτα στους κολλητους σου που κουβαλαν τα ιδια μυαλα με εσενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 ego prosopika pistevo oti... kai na stragizotan i manika... to theoro teleios giftia kai katantia... oute kan to eixa skeftei pote... eksalou... oti menei sti manika/lastixo to pernei o epomenos... kai os koini logiki... kai ego eimai epomenos enos proigoumenou... to thema einai na min klevoun kai na min nothevoun... oxi na ginoume giftoi gia 100ml venzinis... ELEOS! kai simfono oti... EAN GINETE NOTHEIA... ektos apo to prosthimo na tous kotsaroun kai mia tampela gia 1 mina oti tous epiasan me notheia... apla kai mono gia ekfovismo oti tha xasoun pelatia kai to onoma stin piatsa... ean vgaloun tetoia apofasi... tha sou po gia pote tha kopoun oi nothies... 'i gia pote tha allazoun idioktisies ta venzinadika... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Καλημέρα! :) 1ον. Θα παρακαλέσω να πέσουν από όλους οι τόνοι, γενικότερα 2ον. amelidis, θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά να είσαι πολύ προσεχτικός στο πώς μιλάς σε άλλους χρήστες. Αν τα λεγόμενά σου έχουν ένα δίκιο, το χάνεις αυτόματα με το πώς τα εκφέρεις. Να θυμίσω επίσης πως σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ., Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή τον admin του forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή/ και φυλετική προσβολή. Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 εγω πιστευω οτι θα πρεπει να σκληρηνουν τα προστημα και οι ποινες για αυτους που κανουν νοθεια η οτιδηποτε αλλο παρομοιο . μεγαλα προστιμα , συχνοι ελενχοι , ακομα και αφερεση της αδειας λειτουργειας των καταστηματων τους . ειτε αυτοι εμπορευονται υγρα καυσημα ειτε εμπορευονται κρεας - φρουτα κτλ .ετσι ωστε ουτε να περναει απο το μυαλο των εμπορων να "κλεψουν-εκμεταλευτουν" τους καταναλωτες amelidis τι ποινες εχει ενας εμπορος υγρων καυσιμων αμα "πιαστει" με πειραγμενη αντλια ? και τι με νοθευμενα καυσημα ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Ελα ρε seventh_heaven... Εδω προσπαθουν να μας μαθουν τι συμβαινει στα πρατηρια βενζινης τα 13χρονα! Το παλικαρι απο την στιγμη που μπηκε γραφει συνεχεια μουφες για να εντυπωσιασει και εσυ με επιπλητεις για το πως μιλαω?!? Και στο κατω κατω δεν του ειπα και τιποτα "βαρυ" ουτε τον χλεαυαστηκα, ουτε τον ειρωνευτηκα αλλα ουτε και του επιτεθηκα!! Απλα δεν τον αφηνω να πιστευει οτι μιλαει σε ηλιθιους η καθυστερημενους!! @KarlBarks: Τα προστιμα που δινονται ειναι αναλογα με το ποσοστο της νοθειας και του "πειραγματος" της αντλιας αλλα και με το ποσο συχνα πιανεσαι να κλεβεις (ειτε με τον ενα τροπο ειτε με τον αλλο)... Ορισμενα προστιμα μπορεις να δεις στην γνωστη σελιδα του Υπουργειου Αναπτυξης http://www.ypan.gr/flash_fuel/kafsima/PROSTIMA.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 amelidis και εγώ με το μέρος σου είμαι σε αυτά που λες: Παρότι η μόνη σχέση που έχω με βενζινάδικα είναι να βάζω βενζίνη (άντε καμια φορά μόνος μου), είναι απλή φυσική ότι δεν μπορεί να αδειάσει ο σωλήνας... Απλά προσοχή λίγο στον τρόπο έκφρασης... από όλους.... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 99 Ν. Αργυράκης & Σία ΟΕ ΒΡ Θηβών 222 Αγ. Ι. Ρέντης Ντίζελ Κίνησης ποσοστο αναμειξης 1865% (παρ.διακίνηση)-υποτροπή :w00t: του ζητησαν ουτε λιγο ουτε πολυ 300.000 ευρακια . πως να αναμειξης κατι 1865% για να το κανεις αυτο πρεπει να αναμειξης τα αναμειγμενα με αναμειγμενα !!!!!!!11 Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 E,ναι ειπαμε, αυτος επινε τσιπουρα και πουλουσε τα κατουρα του για Diesel κινησης!!! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Όπως όλοι λίγο-πολύ γνωρίζετε τα νοθευμένα καύσιμα εκτός από απώλεια εσόδων για το κράτος και.... έχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις στην λειτουργία του κινητήρα και στην εν γένει αποδοτικότητα του. Μπορεί όταν βάζουμε βενζίνη να λέμε "ωχ μωρέ και τι θα πάθει" αλλά...υπάρχουν επιπτώσεις αποδεδειγμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirkonet Δημ. October 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Γειά σας και πάλι ρε παιδιά, Επειδή είχα να ελέγξω αρκετές μέρες το φόρουμ..θα ήθελα να απαντήσω στα παλικάρια οι οποίοι έστειλαν απαντήσεις στις προηγούμενες σελίδες και είπαν ότι στην περίπτωση των καυσίμων μία άυξηση της τιμής ακόμη και 200% δέν θα φέρει ανάλογη ποσοτική μείωση.Συμφωνώ απολύτως με αυτό αφού όλοι ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε ποδήλατα! :D Το παράδοξο στην Ελλάδα είναι άλλο.. Στην χώρα μας αντί να υπάρξει ραγδαία μείωση του μεριδίου αγοράς των πολυεθνικών που είναι ακριβότερες..αυτό το ποσοστό μειώνεται με αργούς ρυθμούς..κάτι λιγότερο από 1% το τελευταίο έτος. Η αύξηση της τιμής των καυσίμων όμως το τελευταίο έτος ήταν πάνω από 15%! Άντε τώρα να βγάλουμε συμπέρασμα για τις καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων.Περαστικά μας! :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Γειά σας και πάλι ρε παιδιά, Επειδή είχα να ελέγξω αρκετές μέρες το φόρουμ..θα ήθελα να απαντήσω στα παλικάρια οι οποίοι έστειλαν απαντήσεις στις προηγούμενες σελίδες και είπαν ότι στην περίπτωση των καυσίμων μία άυξηση της τιμής ακόμη και 200% δέν θα φέρει ανάλογη ποσοτική μείωση.Συμφωνώ απολύτως με αυτό αφού όλοι ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε ποδήλατα! :D Το παράδοξο στην Ελλάδα είναι άλλο.. Στην χώρα μας αντί να υπάρξει ραγδαία μείωση του μεριδίου αγοράς των πολυεθνικών που είναι ακριβότερες..αυτό το ποσοστό μειώνεται με αργούς ρυθμούς..κάτι λιγότερο από 1% το τελευταίο έτος. Η αύξηση της τιμής των καυσίμων όμως το τελευταίο έτος ήταν πάνω από 15%! Άντε τώρα να βγάλουμε συμπέρασμα για τις καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων.Περαστικά μας! :w00t: Συγνώμη αλλά δεν το κατάλαβα,μπορείς να το κάνεις λιανά αυτό που έγραψές ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirkonet Δημ. October 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Πόσο πιο λιανά να το κάνω; Είπα πολύ απλά ότι τις τελευταίες μέρες υπήρχε μία έκρηξη των τιμών στις τιμές των καυσίμων..και η λογική λέει ότι σε περιόδους ακρίβειας οι καταναλωτές είτε στρέφονται σε μείωση της ζήτησης..είτε προτιμούν εναλλακτικά προϊόντα..αυτά λίγο πολύ μας λέει η οικονομική θεωρία. Στην Ελλάδα συμβαίνει το εξής παράδοξο: Όσον αφορά την ζήτηση αυτή μειώθηκε πέρσι μόνο κατά 0,2%..που σημαίνει ότι τα καύσιμα είναι ένα ανελαστικό αγαθό..που σημαίνει με την σειρά του ότι θα το καταναλώσουμε θέλουμε δεν θέλουμε.Απόλυτα λογικό.. :) Όσον αφορά τα εναλλακτικά προϊόντα..θα παρατηρήσατε ότι υπάρχει μία έξαρση στις συνδέσεις φυσικού αερίου..που σημαίνει ότι οι καταναλωτές αποχαιρετούν το πετρέλαιο..και αυτό γιατί προτιμούν ένα εναλλακτικό αγαθό.Απόλυτα λογικό και αυτό.. :) Εναλλακτικό θα μπορούσε να θεωρηθεί και η αλλαγή του προμηθευτή..στην περίπτωση που ανέλυσα πρίν..και αν γνωρίζετε απο αριθμούς..οι δύο αγγλικές πολυεθνικές μείωσαν το μερίδιο αγοράς τους μόλις κατα 1% τον τελευταίο χρόνο.. :worry: Αυτό είναι το παράδοξο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Ναι αλλα αλλο το τι συμβαινει με τα σπιτια μας και αλλα με τα αυτοκινητα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 stin lenorman athina exw paratirisi oti ola ta benzinadika exoun fthines times. einai kala? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirkonet Δημ. October 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 φίλε amelidis.. όταν λες άλλο στα σπίτια μας και άλλο στα αυτοκίνητα μας..τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirkonet Δημ. October 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Και συμπληρώνω..σαν λαός..είμαστε κομπλεξικοί μπουρζόβλαχοι..αφού στις επιλογές μας..δεν αγοράζουμε..με οικονομικά κριτήρια..αλλά με κριτήρια επίδειξης νεοπλουτισμού.. Δεν μπορεί η βενζίνη να έχει (είχε) φτάσει στο 1,10€ και εμείς να βάζουμε απο εκεί..επειδή..στο μυαλό μας η τάδε εταιρία έχει τα καλύτερα καύσιμα..την στιγμή που λίγο πιο κάτω..μπορώ να βρώ το ίδιο προϊόν 0,15 € φθηνότερα. Και ας πάμε σε αριθμούς: Συνολικά μερίδια αγοράς των εταιριών bp και Shell στην Ελλάδα κατά το 2004: 41,9% στην αμόλυβδη 95 οκτανίων 53,2% στην αμόλυβδη 100 οκτανίων..(τώρα πόσοι βάζουν με 1,275€..βενζίνη..ο Θεός και το μυαλό τους!) 35,9% στην βενζίνη σούπερ 28,0% στο πετρέλαιο θέρμανσης και 32,0 στο πετρέλαιο κίνησης Συνολικό μερίδιο αγοράς και των δύο εταιριών για όλων των ειδών τα καύσιμα κατα το 2004:32,2% Συμπεράσματα: 1 στα 3 λίτρα καυσίμων..διακινούνται απο ξένες εταιρίες.. Κέρδη πολυεθνικών: bp: περίπου 70.000.000€ με μερίδιο αγοράς 17,6% και έτσι για πλάκα..θα πώ.. Κέρδη Aegean: 1.500.000€ με μερίδιο αγοράς 4,4% Για κάντε τώρα με την μέθοδο της απλής αναλογικής πράξεις..και δείτε ποιός κερδοσκοπεί εις βάρος του ελληνικού λαού..και περαστικά σε όλους! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirkonet Δημ. October 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 :rtfm: Και καταλήγω..σε όποιον δεν πιστεύει στα λεγόμενα μου..έχω αποδείξεις..ας στείλει e-mail και θα του στείλω απάντηση με όλα όσα καταγγέλω.Δεν θα μου κλείσουν οι πολυεθνικές το στόμα :X και οι στόκοι υποστηρικτές τους!!( Ποιός είμαι ρε παιδί μου..ο Τριανταφυλλόπουλος;) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Αναφερθηκες σε εναλλακτικες μορφες ενεργειας και τις συνδεσεις φυσικου αεριου σχολιασα το γεγονος οτι πλεον το πετρελαιο θερμανσης δεν ειναι ανελαστικο προιον διοτι υπαρχει τουλαχιστον ενα ανταγωνιστικο προιον, το φυσικο αεριο! Στα αυτοκινητα κατι τετοιο δεν συμβαινει (τουλαχιστον οχι στον βαθμο που συμβαινει με τα σπιτια μας!) Μια μετατροπη ενος αυτοκινητου ωστε να καει φυσικο αεριο κοστιζει κοντα στα 800-1000€ και η τιμη του λιτρου για το εναλλακτικο καυσιμο ειναι μεν μικροτερη αλλα για να αποσβεσεις το κοστος πρεπει να κανεις πολλα χιλιομετρα!! Τωρα σε οτι αφορα τα καυσιμα και τις ξενες εταιριες εμποριας καυσιμων ειναι αρκετα δυσκολο να το συζητησουμε εδω μιας και δεν υπαρχει το απαιτουμενο υποβαθρο γνωσεων αλλα και δεν πιστευω οτι θα βγαλουμε καποιο συμπερασμα... Παρ'ολα αυτα θα ηθελα να μου στειλεις το συγκεκριμεο e-mail με τα στοιχεια σου για να το διαβασω! Το μαιλ μου ειναι amelidis@panafonet.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirkonet Δημ. October 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Φίλε amelidis.. κατα ένα περίεργο τρόπο δεν μπορώ να σου στείλω mail, αλλά θα σου δώσω δύο links για να ελέγξεις και εσύ τα στοίχεια.. http://www.statbank.gr/meletes/pinakaspetreleoidi.xls Αυτά είναι τα μερίδια αγοράς όλων των εταιριών και http://www.eko.gr/corpsite/manage/assets/antagonismos.pdf αυτά είναι τα κέρδη των εταιριών τα τελευταία τρία χρόνια. Τώρα δείτε γιατί οι τιμές είναι σε αυτά τα επίπεδα..και δείτε ποιοί κερδοσκοπούν στις πλάτες σας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phobos Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Εγώ ξέρω ότι κάποιος που γνωρίζει για το συγκεκριμένο θέμα και έχει πληροφόρηση από ''μέσα'' θα πρέπει να τυγχάνει καλύτερης μεταχείρησης στο κάθε thread. O amelidis προσπαθεί να σας δείξει πως δεν υπάρχει μόνο μαύρο-ασπρο .Το να είναι νόμιμο (κατά το υπουργείο)να κλέβει μια αντλία η ζυγαρία μέχρι 5 τοις χιλίοις, αλλά στο 6 να γίνεσαι κλέφτης είναι αστείο. Σκεφθείται εγώ που είμαι βενζινάς και έχω 6 αντλίες σε έλεγχο που μου έγινε (τότε που ξεκίνησε η πήληση της αμόλυβδης στην Ελλάδα) βέθηκε μια αντλία να κλέβει τον καταναλωτή κατα 0,6% (αμόλυβδη)και συγχρόνως μια άλλη έδινε περισσότερο κατα 1%(σουπερ). Η αμόλυβδη εκείνη την εποχή είχε πολύ λίγη κίνηση (100-200 λ την μέρα) σε αντίθεση με την σούπερ που έδινε 2000 λιτρα την ημέρα. Αρα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν αισχοκερδούσα και έκλεβα από τον εαυτό μου.Και όμως ήμουν ένοχος κατ' αυτούς Όλες οι μηχανές δεν είναι ποτέ σωστές για μεγάλο χρονικό διάστημα και γι αυτό χρειάζονται ρύθμιση οι οποία γίνεται απο τεχνικούς της εταιρείας οι οποίοι σφραγίζουν τον μετρητή. ΣΕ μετέπειτα ελέγχους οι αντλίες βρέθηκαν εντάξει εκτός από 2 φορές που ΠΑΛΙ βρεθηκαν αντλίες να δίνουν περισσότερο καύσιμο. Αυτό όμως δεν ανακοινώνεται απο το υπουργείο ούτε αναφέρεται απο τα κανάλια γιατι δεν θεωρείται πιασσαδικο θέμα. Το θέμα είναι ότι αν θεωρείται εκ προοιμίου κερδοσκόπους και κλέφτες τους βενζινάδες τότε αυτη η συζήτηση δεν θάπρεπε να γίνεται... Αφήστε αυτούς που γνωρίζουν τα θέματα καλά να σας δώσουν πληροφόρηση και μετά βγάλτε τα συμπεράσματα Παράθεση sinapidisantonis.spaces.live.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
af9pk Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Εγώ ξέρω ότι κάποιος που γνωρίζει για το συγκεκριμένο θέμα και έχει πληροφόρηση από ''μέσα'' θα πρέπει να τυγχάνει καλύτερης μεταχείρησης στο κάθε thread. O amelidis προσπαθεί να σας δείξει πως δεν υπάρχει μόνο μαύρο-ασπρο .Το να είναι νόμιμο (κατά το υπουργείο)να κλέβει μια αντλία η ζυγαρία μέχρι 5 τοις χιλίοις, αλλά στο 6 να γίνεσαι κλέφτης είναι αστείο. Σκεφθείται εγώ που είμαι βενζινάς και έχω 6 αντλίες σε έλεγχο που μου έγινε (τότε που ξεκίνησε η πήληση της αμόλυβδης στην Ελλάδα) βέθηκε μια αντλία να κλέβει τον καταναλωτή κατα 0,6% (αμόλυβδη)και συγχρόνως μια άλλη έδινε περισσότερο κατα 1%(σουπερ). Η αμόλυβδη εκείνη την εποχή είχε πολύ λίγη κίνηση (100-200 λ την μέρα) σε αντίθεση με την σούπερ που έδινε 2000 λιτρα την ημέρα. Αρα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν αισχοκερδούσα και έκλεβα από τον εαυτό μου.Και όμως ήμουν ένοχος κατ' αυτούς Όλες οι μηχανές δεν είναι ποτέ σωστές για μεγάλο χρονικό διάστημα και γι αυτό χρειάζονται ρύθμιση οι οποία γίνεται απο τεχνικούς της εταιρείας οι οποίοι σφραγίζουν τον μετρητή. ΣΕ μετέπειτα ελέγχους οι αντλίες βρέθηκαν εντάξει εκτός από 2 φορές που ΠΑΛΙ βρεθηκαν αντλίες να δίνουν περισσότερο καύσιμο. Αυτό όμως δεν ανακοινώνεται απο το υπουργείο ούτε αναφέρεται απο τα κανάλια γιατι δεν θεωρείται πιασσαδικο θέμα. Το θέμα είναι ότι αν θεωρείται εκ προοιμίου κερδοσκόπους και κλέφτες τους βενζινάδες τότε αυτη η συζήτηση δεν θάπρεπε να γίνεται... Αφήστε αυτούς που γνωρίζουν τα θέματα καλά να σας δώσουν πληροφόρηση και μετά βγάλτε τα συμπεράσματα Αρα εφοσον το οριο ειναι 0,5% και εσυ ησουν 0,6% το πρατηριο σου εμφανιστηκε στην λιστα των παραβατων? Παράθεση Ceci n'est pas une signature. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts