fireman13976 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 poy mporo na vro toys drivers apo to cd egkatastasis toy 6230i? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 poy mporo na vro toys drivers apo to cd egkatastasis toy 6230i? Στην σελιδα της νοκια ,κοιταξες ? http://europe.nokia.com/A4144387 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 To καινούργιο μου 6230i (V.3.88) είναι made in finland!!!!!Ένας φίλος που έχει nokia shop μου είχε πει οτι είναι ''άλλο πράγμα'' σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν.Το μέλλον θα δείξει......... Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Στην σελιδα της νοκια ,κοιταξες ? http://europe.nokia.com/A4144387 Που μπορώ να βρω θέματα για το6230i?Υπάρχει περίπτωση να εχει το site της νοκια? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Που μπορώ να βρω θέματα για το6230i?Υπάρχει περίπτωση να εχει το site της νοκια? :google: κανε αναζητηση για series 40 version 2 themes και θα εχει παρα πολλα αποτελεσματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 To καινούργιο μου 6230i (V.3.88) είναι made in finland!!!!!Ένας φίλος που έχει nokia shop μου είχε πει οτι είναι ''άλλο πράγμα'' σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν.Το μέλλον θα δείξει......... Καμία διαφορά. το ίδιο πράγμα είναι απλά αναβαθμισμένο. Κι εγώ την 3,88 έχω αλλα δεν βλέπω κάτι το συνταρακτικό. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 To καινούργιο μου 6230i (V.3.88) είναι made in finland!!!!!Ένας φίλος που έχει nokia shop μου είχε πει οτι είναι ''άλλο πράγμα'' σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν.Το μέλλον θα δείξει......... εχει ελληνικα το πληκτρολογιο σου?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 εχει ελληνικα το πληκτρολογιο σου?:confused: Φυσικά Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cghera Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 http://www.thenokiazone.com/wap/blank-logo.nol. Καταχωρησε στον ιστό στους σελιδοδείκτες σου και όταν συνδεθείς θα εχεις αμέσως το κενό λογότυπο στην οθόνη σου χωρίς να αναγράφεται ο φορέας σου;) ναι έχεις δίκιο... απλά θα πρέπει να έχει ενεργό το wap GPRS κλπ κάποιος για να το κάνει αυτο. Το είχα κάνει κι εγώ παλιότερα και το είχα ξέχάσει οτι γίνεται και με αυτον τον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Φυσικά οκ! γιατι το δικο μου δεν ειχε...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Θεματα πολυ ωραια εχει το http://www.zedge.net. Για το δικο μου ΝΟΚΙΑ 6230i απο εκει κατεβασα.. Επισης μπορεις να βρεις κανοντας αναζητηση με λεξεις κλειδια θεματα για ΝΟΚΙΑ 6230i.. Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Θεματα πολυ ωραια εχει το www.zedge.net. Για το δικο μου ΝΟΚΙΑ 6230i απο εκει κατεβασα.. Επισης μπορεις να βρεις κανοντας αναζητηση με λεξεις κλειδια θεματα για ΝΟΚΙΑ 6230i.. Και όχι μόνο themes, αλλά και μεμονωμένα wallpapers, ringtones και παιχνίδια Java. Σε σχέση με άλλα web sites με παρόμοιο περιεχόμενο, νομίζω ό,τι ξεχωρίζει... Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Που μπορώ να βρω θέματα για το6230i?Υπάρχει περίπτωση να εχει το site της νοκια? Μονο προσεξε τι θεματα θα βαλεις. με τα μεγαλα σε μεγεθος θεματα η συσκευη καθυστερει αισθητα...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Aγόρασα από γνωστό μου το 6230i, με "αρχαίο" F/W 3.30 RM72 21-4-05 και το ετοιμάζω για αναβάθμιση...Φαντάζομαι δε, πως επειδή τα νοκια έχουν πλέον δύο χρόνια εγγύηση να μου κάνουν την αναβάθμιση δωρεάν...Eπειδή το 6230i το ξαναείχα και στο παρελθόν θα ήθελα να ρωτήσω τους νέους χρήστες του, αν έχει σημειωθεί στα καινούργια F/W σημαντικές βελτιώσεις...όπως φερειπείν στις αναφορές των μηνυμάτων, αν πλέον μπαίνουν σε ξεχωριστό φάκελο και δεν ανάβει το φακελάκι συνέχεια στην οθόνη μέχρι να διαβάσεις την αναφορά....Αν υπάρχει δυνατότητα πολλαπλής διαγραφής των αναφορών και όχι μιά-μιά....Και γενικά των τελευταίων δαπιστωμένων βελτιώσεων...ευχαριστώ πολύ..:) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Μονο προσεξε τι θεματα θα βαλεις. με τα μεγαλα σε μεγεθος θεματα η συσκευη καθυστερει αισθητα...:D Ευχαριστώ Aγόρασα από γνωστό μου το 6230i, με "αρχαίο" F/W 3.30 RM72 21-4-05 και το ετοιμάζω για αναβάθμιση...Φαντάζομαι δε, πως επειδή τα νοκια έχουν πλέον δύο χρόνια εγγύηση να μου κάνουν την αναβάθμιση δωρεάν...Eπειδή το 6230i το ξαναείχα και στο παρελθόν θα ήθελα να ρωτήσω τους νέους χρήστες του, αν έχει σημειωθεί στα καινούργια F/W σημαντικές βελτιώσεις...όπως φερειπείν στις αναφορές των μηνυμάτων, αν πλέον μπαίνουν σε ξεχωριστό φάκελο και δεν ανάβει το φακελάκι συνέχεια στην οθόνη μέχρι να διαβάσεις την αναφορά....Αν υπάρχει δυνατότητα πολλαπλής διαγραφής των αναφορών και όχι μιά-μιά....Και γενικά των τελευταίων δαπιστωμένων βελτιώσεων...ευχαριστώ πολύ..:) Ψάχνω να βρώ ένα μεταχειρισμένο γιατί το δικό μου το ''έπλυνα'' Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Ευχαριστώ Ψάχνω να βρώ ένα μεταχειρισμένο γιατί το δικό μου το ''έπλυνα'' Φίλε μου, μέχρι τι τιμή είσαι διατεθιμένος να προσφέρεις? Σκέφτομαι να αλλάξω το δικό μου Nokia 6230i με άλλο και μιας και είδα ό,τι ενδιαφέρεσαι, είπα να σε ρωτήσω, αν δεν σε ενοχλεί... Έχω και 2ο handsfree με οθόνη, όπως και κάρτες μνήμης 64ΜΒ έως και 256ΜΒ... Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cghera Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;Τα μηνυματα μαζί με τι άλλο πιανουν χώρο στη μνήμη; Λαμβάνω νέα SMS και μου λεει το κινητο μνήμη σχεδόν πλήρης και έχω μόλις 45 μέσα στα εισερχόμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;Τα μηνυματα μαζί με τι άλλο πιανουν χώρο στη μνήμη; Λαμβάνω νέα SMS και μου λεει το κινητο μνήμη σχεδόν πλήρης και έχω μόλις 45 μέσα στα εισερχόμενα. το 6230i εχει 32Mb ενσωματωμενης μνημης. ωστοσο η χωρητικοτητα σε sms δεν ειναι τοση. ποση ελευθερη μνημη συσκευης εχεις?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Παιδια καλημερα και καλο μηνα σε ολους , θα ηθελα να κανω μια ερωτηση , εψαξα στο νημα αλλα δεν βρηκα κατι που να με βοηθησει , αν κανω ενα backup απο pc suite τα παντα , στο restore που θα κανω μετα επαναφερονται και τα μηνυματα που ειχα??? με λιγα λογια αν καταλαθος σβησω τα μυνηματα που εχω μπορει ενα restore να με σωσει, εστω και να μου δωσει πισω αυτα που ειχα μεχρι εκεινη την συγκεκριμενη στιγμη που ειχα κανει το backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Πείτε μου σας παρακαλώ τί εντυπώσεις έχετε από άποψη σήματος(πομποδέκτη) και καθαρότητα φωνής κατά την κλήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos6230i Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Πείτε μου σας παρακαλώ τί εντυπώσεις έχετε από άποψη σήματος(πομποδέκτη) και καθαρότητα φωνής κατά την κλήση? apsoges :) kai gia t 2 auta pou rothses:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 apsoges :) kai gia t 2 auta pou rothses:D Ποιές άλλες συσκευές έχεις δοκιμάσει και κατέληξες σε αυτή την άποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNS Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς να κατεβάσει και να εγκαταστήσει στο 6230i του τον OperaMini browser; εγώ το έκανα αλλά δε λέει να συνδεθεί (μέσω GPRS), το test βγάζει συνεχώς failed και ας φαίνεται πάνω αριστερά το G (χωρίς όμως το τετραγωνάκι γύρω του... [G])... έχει κανείς ιδέα; :X σημ.: έχω βάλει allow communication access Παράθεση TNS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ 6288 ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ 6230ι ΤΟ ΟΠΙΟ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ 3.40ι. ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΑΙΜΙΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ 6288 ΣΤΟ 6230ι(ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΠΕΡΙΕΡΓΟ ?). ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ(3.40ι) ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ 6288. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΜΩΣ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ 3.80ι.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ 1632χ1224 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ (ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ(ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ) ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΤΕΣΤΑΡΑ)ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 599KB ΕΩΣ 706KB!!!!!!!!!ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΠΡΙΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΝΤΩΣΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ 1Ο ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ 131KB. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ε Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ 6288 ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ 6230ι ΤΟ ΟΠΙΟ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ 3.40ι. ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΑΙΜΙΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ 6288 ΣΤΟ 6230ι(ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΠΕΡΙΕΡΓΟ ?). ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ(3.40ι) ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ 6288. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΜΩΣ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ 3.80ι.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ 1632χ1224 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ (ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ(ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ) ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΤΕΣΤΑΡΑ)ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 599KB ΕΩΣ 706KB!!!!!!!!!ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΠΡΙΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΝΤΩΣΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ 1Ο ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ 131KB. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ε τι εκανες ρε αρχοντα?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts