Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230i

andr3as
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί να μου πεί κάποιος αν μπορώ να αφαιρέσω το λογότυπο της Cosmote απο την οθόνη έτσι ώστε να μην μου κρύβει το Wallpaper?

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ma auto pou leei o kozadin einai allo nomizw.. mou sinevike kai emena sto teleutaio mou charge! fenetai les kai fortizei sinexeia akoma kai an teliwse.. diladi an to afiseis panw sto reuma i "barra" tou reumatos tha sinexisei na anevenei ep'apeiron..

Μπορεί να μου πεί κάποιος αν μπορώ να αφαιρέσω το λογότυπο της Cosmote απο την οθόνη έτσι ώστε να μην μου κρύβει το Wallpaper?

Μεσο WAP πηγαινε εδω : http://www.thenokiazone.com/wap/blank-logo.nol

και θα σου στειλει οπως καταλαβαινεις ενα κενο λογοτυπο το οποιο θα το αποθηκευσεις και μετα πηγαινε στο μενου του κινητου σου : Ρυθμησεις->Εμφανιση->Λογοτυπο Φορεα και πατα ενεργοποιηση και εισαι ετοιμος ;)

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Demi στο δικό μου δεν φόρτιζε επ' άπειρον απλά ενώ σταματάει η μπάρα της μπαταρίας να ανεβοκατεβαίνει δεν είδα ποτέ να γράφει πλήρης φόρτιση.

Χαιρετώ κι εγώ την παρέα σας.

Επειδή αύριο κατά 99% θα γίνω κάτοχος ενός 6230i με την 3.40 έκδοση firmware, θα ήθελα να μου πέιτε αν έχει σημαντικές διαφορές η 3.50 που κυκλοφορεί τώρα και αν γενικά αξίζει τον κόπο να κάνω την αναβάθμιση.

Ευχαριστώ πολύ. :)

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Χαιρετώ κι εγώ την παρέα σας.

Επειδή αύριο κατά 99% θα γίνω κάτοχος ενός 6230i με την 3.40 έκδοση firmware, θα ήθελα να μου πέιτε αν έχει σημαντικές διαφορές η 3.50 που κυκλοφορεί τώρα και αν γενικά αξίζει τον κόπο να κάνω την αναβάθμιση.

Ευχαριστώ πολύ. :)

όχι δεν έχει σημαντικές διαφορές και γενικά και να κάνεις αναβάθμιση δεν θα καταλάβεις και τίποτα..και αυτό το διάστημα τουλάχιστον δεν αξίζει...γιατί θα βγεί η 3.62

Ευχαριστώ για την απάντηση bezoss, αν και το κινητό το αγοράζω σαν μια μεταβατική κατάσταση μέχρι να έρθει το Ν80, κάτι μου λέει ότι θα το κρατήσω κι αυτό, επειδή έχει ό,τι θα μπορούσε κανείς να ζητήσει σε ένα μη symbian κινητό.

Επειδή διάβασα όλο το thread είδα κάποια bugs που έχει, αλλά επειδή το έχουν δυο φίλοι μου, μου έχουν πει ότι δεν έχουν παρατηρήσει κάποια δυσλειτουργία.

Πιστεύω πάντως ότι θα μείνω ευχαριστημένος. :)

Currently using:

Νίκος

παιδιά κατέβασα το firmware 3.50 και δεν ξέρω πωε να το περάσω μεσω του καλωδίου.μοπρεί κάποιος σας παρακαλώ να μου πει τον τρόπο;

Φίλε μου αν ήταν τόσο απλό να γίνει μέσω του καλωδίου θα το είχαμε κάνει όλοι και δε θα τρέχαμε στα Nokia shops.

Πέρα από το software που ήδη έχεις χρειάζεται και ειδικός εξοπλισμός που κοστίζει κομματάκι... ;)

Currently using:

Νίκος

@gregdais:Δεν φτανει μονο το software & καλωδιο ,χρειαζεται ειδικος εξοπλισμος.. :rolleyes:

@mairh18 : Κανε μια επισκεψη στο iphone-forum.org ,(χρειαζεται εγγραφη) ,και κοιταξε στην ενοτητα για series40.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

re paidia exw 3.23 palio firmware, aksizei na to kanw 3.50??(asxetws an vgei pio kainourio).tha dw megales diafores??

mairh me to mobimb mporeis na ta peraseis opou thes kai einai genika ekpliktiko programmataki!

thanks for reply moderator!

Παιδιά βοήθεια.

1. Πηρα το 6230i το Σάββατο και απο τότε μου έχει βγάλει 2-3 φορές " Εισάγεται κάρτα SIM".Πρώτα κολλάει στην επιλογή δικτύου και ζητά επιλογή φορέα, γιατι στην περιοχή μου η Cosmote έχει αθλιο σήμα, και μετά αφου πατήσω ΟΚ για να επιλέξω την Cosmote κάνει Restart. Να θεωρήσω οτι ήρθε η ώρα για αλλαγή της SIM ή φταίει το τηλέφωνο?

2. Στο ίδιο PC με PC Suite 6.6 το 6230i με irdaτρέχει κανονικά ενω το Ν70 με καλώδιο δεν δουλευει το Phone Manager. Any ideas?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις.

Παιδιά βοήθεια.

1. Πηρα το 6230i το Σάββατο και απο τότε μου έχει βγάλει 2-3 φορές " Εισάγεται κάρτα SIM".Πρώτα κολλάει στην επιλογή δικτύου και ζητά επιλογή φορέα, γιατι στην περιοχή μου η Cosmote έχει αθλιο σήμα, και μετά αφου πατήσω ΟΚ για να επιλέξω την Cosmote κάνει Restart. Να θεωρήσω οτι ήρθε η ώρα για αλλαγή της SIM ή φταίει το τηλέφωνο?

Την επιλογή φορέα δοκίμασες να τη βάλεις στο αυτόματο μήπως αλλάξει κάτι; Η SIM σου πόσο παλιά είναι;
Έχει βάλει κανείς κάρτα 1gb ή 2gb?

Αν ναι, ποια μάρκα?

Δουλεύει κανονικά ή αργεί να ανοίξει?

Εγω δοκίμασα να του βάλω αυτή τη κάρτα και δε μου τη δέχτηκε... :(

Παιδιά επειδή δε θυμάμαι αν έχει ειπωθεί, υπάρχει τρόπος κατά το συγχρονισμό με Outlook μέσω PcSuite να συγχρονίζει επώνυμο/όνομα αντί για όνομα/επώνυμο;

Είναι πολύ σπαστικό να σου βγάζει πρώτα τα μικρά ονόματα των επαφών. :mad:

Currently using:

Νίκος

Την επιλογή φορέα δοκίμασες να τη βάλεις στο αυτόματο μήπως αλλάξει κάτι; Η SIM σου πόσο παλιά είναι;Εγω δοκίμασα να του βάλω αυτή τη κάρτα και δε μου τη δέχτηκε... :(

Η κάρτα μου είναι η αρχική απο το 2002 που ξεκινησα συνδεση με την Cosmote.

Είμαι απογοητευμενη, θα δοκιμάσω να θέσω την επιλογη δικτύου στο αυτοματο μηπως και κατι αλλάξει.Το περιεργο είναι οτι το "φαινομενο" συμβαινει μόνο την νυχτα.Αν δεν στρώσει, το Σαββατο θα πάω στην Cosmote να δω τι θα γίνει.

Παιδιά επειδή δε θυμάμαι αν έχει ειπωθεί, υπάρχει τρόπος κατά το συγχρονισμό με Outlook μέσω PcSuite να συγχρονίζει επώνυμο/όνομα αντί για όνομα/επώνυμο;

Είναι πολύ σπαστικό να σου βγάζει πρώτα τα μικρά ονόματα των επαφών. :mad:

Είναι από τα πιο σπαστικά πράγματα στο διευθυνσιολόγιο του 6230i. Δυστυχώς το pc suite δε σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις το mapping των πεδίων μεταξύ κινητού και pim όπως άλλα λογισμικά. Το μόνο κόλπο που έχω βρει είναι να κάνεις τούμπα τα πεδία στο outlook (first name=επώνυμο και last name=όνομα) το οποίο αν έχεις πολλά ονόματα μπορεί να σου φάει αρκετή ώρα.

Η κάρτα μου είναι η αρχική απο το 2002 που ξεκινησα συνδεση με την Cosmote.

Είμαι απογοητευμενη, θα δοκιμάσω να θέσω την επιλογη δικτύου στο αυτοματο μηπως και κατι αλλάξει.Το περιεργο είναι οτι το "φαινομενο" συμβαινει μόνο την νυχτα.Αν δεν στρώσει, το Σαββατο θα πάω στην Cosmote να δω τι θα γίνει.

Δεν πρέπει να φταίει η κάρτα γιατί και η δική μου απο τότε είναι. Πάντως δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις στη cosmote, αν δε δουλέψει ούτε στο αυτόματο :O

Δεν πρέπει να φταίει η κάρτα γιατί και η δική μου απο τότε είναι. Πάντως δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις στη cosmote, αν δε δουλέψει ούτε στο αυτόματο :O

Το αστείο είναι οτι και πριν 2 περιπου χρονια με το 7210 είχα ακριβώς το ιδιο πρόβλημα ενω με αλλες μαρκες τηλεφώνων ηταν ολα ΟΚ.

Μεσο WAP πηγαινε εδω : http://www.thenokiazone.com/wap/blank-logo.nol

και θα σου στειλει οπως καταλαβαινεις ενα κενο λογοτυπο το οποιο θα το αποθηκευσεις και μετα πηγαινε στο μενου του κινητου σου : Ρυθμησεις->Εμφανιση->Λογοτυπο Φορεα και πατα ενεργοποιηση και εισαι ετοιμος ;)

Επειδή δεν έχω ενεργοποιήσει το WAP μπορώ να το κάνω μέσω PC και αν ναί,πώς?

Είναι από τα πιο σπαστικά πράγματα στο διευθυνσιολόγιο του 6230i. Δυστυχώς το pc suite δε σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις το mapping των πεδίων μεταξύ κινητού και pim όπως άλλα λογισμικά. Το μόνο κόλπο που έχω βρει είναι να κάνεις τούμπα τα πεδία στο outlook (first name=επώνυμο και last name=όνομα) το οποίο αν έχεις πολλά ονόματα μπορεί να σου φάει αρκετή ώρα.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση, δυστυχώς οι επαφές μου είναι γύρω στις 400, οπότε θα το αφήσω ως έχει. :(

Currently using:

Νίκος

Έχει βάλει κανείς κάρτα 1gb ή 2gb?

Αν ναι, ποια μάρκα?

Δουλεύει κανονικά ή αργεί να ανοίξει?

Εγώ αγόρασα μια SanDisk RS-MMC 1GB και δεν έχει πρόβλημα. Παίζει κανονικά και δεν παρατήρησα κάποια διαφορά στην ταχύτητα. Την έχω βάλει όμως εδώ και μία εβδομάδα μόνο οπότε ακόμα ουσιαστικά την τεστάρω, οπότε κρατώ... μικρό καλάθι. :rolleyes: