Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230i

andr3as
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά αρχίζει και μου κάνει κάτι παράξενα! Χτυπάει για υπενθύμιση στις 12:05 το βράδυ για υπενθύμιση που ήταν για τις 09:15 την προηγούμενη μέρα, μου άλλαξε την ημερομηνία προχθές την Κυριακή σε 18/08/05. Μάλλον πάει για αλλαγή software ε! Πληρώνουμε εκεί ή όχι?

Μην αγχώνεσαι :cool:. Μπορεί να άλλαξες κατά λάθος τον χρόνο είδοποίησης ή το χρόνο του γεγονότος...

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμενα μου έχει κάνει ΑΡΚΕΤΈΣ φορες το εξής παράξενο φαινόμενο. Εκεί που κάθεται το κινητό ήρεμα και ωραία και δείχνει την ώρα, ξαφνικά φωτίζει η οθόνη αλλα εξακολουθεί να δείχνει την ώρα χωρίς να έχω ούτε αναπάντητη, ούτε μήνυμα ούτε κανένα τελοσπάντων λόγο για να ανάψει φως...

Personal Website: http://www.kospol.gr

Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr

BlogThis.gr http://www.blogthis.gr

Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon...

Με παρεξένεψε παρα πολύ το γεγονός γιατί πάντα το πρόσεχα όταν έπεφτα στο κρεβάτι μου συνήθως το βραδυ... Τι κουλό και αυτό, ευχάριστο πάντως :)

Personal Website: http://www.kospol.gr

Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr

BlogThis.gr http://www.blogthis.gr

Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon...

Εμενα μου έχει κάνει ΑΡΚΕΤΈΣ φορες το εξής παράξενο φαινόμενο. Εκεί που κάθεται το κινητό ήρεμα και ωραία και δείχνει την ώρα, ξαφνικά φωτίζει η οθόνη αλλα εξακολουθεί να δείχνει την ώρα χωρίς να έχω ούτε αναπάντητη, ούτε μήνυμα ούτε κανένα τελοσπάντων λόγο για να ανάψει φως...

Ναι! Και εγώ το έχω παρατηρήσει, αλλά νομίσω ότι δεν είναι άμεσα συνδεδεμένο είτε με την πτώση της στάθμης του σήματος είτε τη στάθμη της μπαταρίας (τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα). Αν είχε ενεργοποιημένο το Net monitor για να το επιβεβαιώσω θα μπορούσα να καταλάβω περισσότερα, αλλά η Nokia μας το έχει κλειδωμένο...

Οχι αν πας με την απόδειξη αγοράς... ;)

Αυτό ποιός μου το εγγυάται? Αν μου τα ζητήσει του τα σκάω?

Αυτό ποιός μου το εγγυάται? Αν μου τα ζητήσει του τα σκάω?
Αν σου ζητήσει χρήματα πήγαινε σε άλλο club nokia. Η απόδειξη αγοράς είναι και η εγγύηση του τηλεφώνου, για ενα χρόνο αν αγοράστηκε πρίν την πρώτη Απριλίου και για δυο χρόνια αν αγοράστηκε μετά ;)

Γεια και χαρα σε ολους. :D

τελευταια μου συνεβει κατι περιεργο στο κινητο. το κακο ειναι οτι δεν ξερω ποτε και πως εγινε. απλα το παρατηρησα τελευταια. για καποιο λογο σβηστηκανε ολες οι φωτογραφιες που ειχα αντιστοιχησει σε ορισμενες επαφες. :cry:

Δεν ξερω πως εγινε και αναρωτιεμαι αν συνεβει το ιδιο και σε καποιον/οια απο εσας. :confused: :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι! Και εγώ το έχω παρατηρήσει, αλλά νομίσω ότι δεν είναι άμεσα συνδεδεμένο είτε με την πτώση της στάθμης του σήματος είτε τη στάθμη της μπαταρίας (τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα). Αν είχε ενεργοποιημένο το Net monitor για να το επιβεβαιώσω θα μπορούσα να καταλάβω περισσότερα, αλλά η Nokia μας το έχει κλειδωμένο...

Και μένα μου έχει ανάψει σε κουλές στιγμές! νομίζω την μια φορά ενώ κανονικά ήταν κλειδωμένο...μπήκε το screensaver και άναψε! ΛΟΛ αυτό το έκανε μερικές φορές!!!

Επίσης άλλες φορές παρατηρώ ότι οταν δεν έχω σήμα βγαίνει η ώρα απο την οθόνη και δείχνει την κύρια οθόνη..απλά χωρίς σήμα!

λολ ότι θυμάται χαίρεται δηλαδή!!!

Να ρωτήσω κάτι.. η ταχύτητα του μενού βελτιώνεται καθόλου με τις νέες εκδόσεις? Είχα το 6230 πριν και τώρα που πέρασα στο 6230i μου φαίνεται κάπως μειωμένη η ταχύτητα του μενού και η ταχύτητα απόκρισης γενικότερα. Εχω την 3.23.
Ti na balw twra edw.. den kserw!

geia sas paidia,exo ena 6230 kai exei xalasei o kodikos klidomatos tou pliktrologiou,vazo ton kodiko tou k leei lathos,se afti ti periptosi ti kano?peite mou please!!!!!

Πρεπει να πας σε κάποιο Nokia Shop για ξεκλείδωμα

:tease:

ο παπάς ο παχύς ο παπαπαπαπαχύς, έφαγε παχιά φακή! γιατί παπά παχύ έφαγες παχιά φακή???!!! :O

τι έγινε ρε παιδιά? δεν θα βγεί καμιά νέα αναβάθμιση? μείναμε στην 3.40??? σαν πολύ δεν αργούν???

Αυτές είναι και οι αλλαγές απο 3.30 σε 3.40 απο το service bulletin της ΝΟΚΙΑ:

Changes/improvements made from MCU SW version 3.30 to version 3.40:

- Call and network management:

- Call waiting tone and SMS beep during a call are optimized for the

users convenience

- SMS:

- Handling of SMS entering improved

- MMS:

- Improvement in editing new MMS during a open PDP context (FTP) via

USB Cable

- Improvement when using MMS Video News

- Video MMS received form Samsung Z107 is displayed completely

- E-mail:

- Improvement in downloading the emails when using the IMAP settings

for email

- The note ‘Sending failed’ is not shown if it is tried to send an email to 6

recipients

- WAP:

- Improvement in handling of Hebrew links

- Improvement when streaming from emblaze server

- Improvement when there is no WAP settings in the phone and the user

tries to launch the browser with SIM ATK

- Improvement when the user ends browsing by pressing the end key

- HTML:

- Improved handling of Hebrew xHTML pages

- SIM:

- Correct SIM status during warm refresh, “SIM card registration failed”

note is not shown on display when the user enters new MS

- Improved handling of a recorder using Italian

- Improvement when music tracks are changed in the music player

- Handling of display and keys improved when mounted in Carkit

- Russia: Improvement when showing e.g. kB unit in gallery folder

- USB is displayed correctly when the phone has been in carkit for a while

- Audio player is turned out when video screensaver is activated

- Improvement when rewinding and pressing fast forward randomly

- It is possible to set the text recognition language in the variant

- Configuration Showing of battery full indicator improved

- Play Tone level has been raised

- Theme download menu added

- USB data transfer: Theme stored on MMC can be opened and applied

- Screen saver: Improvement when after 3gp file is set as screen saver

- Pictures taken with Camera have the extension “.jpg” instead of.pg

Yπάρχει firmware με netmonitor για 6230i απλώς κοστίζει 450-500 ευρώ. Δεν το έχω ακόμα

Σύντομα θα βγεί νέα αναβάθμιση

Yπάρχει firmware με netmonitor για 6230i απλώς κοστίζει 450-500 ευρώ. Δεν το έχω ακόμα

Σύντομα θα βγεί νέα αναβάθμιση

άντε και το βρείς..μόνος σου θα το βάλεις????

θα βγεί ε? άντε να δούμε, τι θα δούμε...

άντε και το βρείς..μόνος σου θα το βάλεις????

θα βγεί ε? άντε να δούμε, τι θα δούμε...

Απο εξοπλισμό οτι θές. Μέχρι και original Nokia. :grin: :grin: :w00t:

Το αν θα βγεί κλπ δεν τρελαίνομαι κιόλας δέν έχω τέτοιο κινητό :X

Η επόμενη έκδοση πρέπει να είναι "στα σκαριά". Τώρα το πότε θα έρθει Ελλάδα, το βλέπουμε... Όπως φαίνεται, υπάρχει μια μικρή υστέρηση στο localization. Αν υπάρχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας περί του αντικειμένου στην Νοκια, ενδιαφέρομαι... ;)

Yπάρχει firmware με netmonitor για 6230i απλώς κοστίζει 450-500 ευρώ. Δεν το έχω ακόμα. Σύντομα θα βγεί νέα αναβάθμιση

Αν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, είμαι όλος αυτιά :what:

Σε προσπάθεια κλήσης αριθμού σταθερού τηλεφώνου (που είχα καλέσει και μιλήσει πριν μερικά λεπτά) μου έβγαλε το παρακάτω: Error in connection! Έχει εμφανιστεί σε άλλον αυτό το error info?

Σε προσπάθεια κλήσης αριθμού σταθερού τηλεφώνου (που είχα καλέσει και μιλήσει πριν μερικά λεπτά) μου έβγαλε το παρακάτω: Error in connection! Έχει εμφανιστεί σε άλλον αυτό το error info?

Εάν άλλαζες θέση, θα πραγματοποιούσες την κλήση. Προφανώς οφείλεται στο δίκτυο και όχι στη συσκευή!

Να ρωτήσω κάτι...μου βγάζει αρκετά συχνά (όταν μετακινούμαι συνήθως..)πάνω αριστερά.. ένα λουκετάκι! Και καλά είναι οτι στο δίκτυο εκείνη την στιγμή δεν παρέχεται κωδικοποίηση?? Κάτι τέτοιο δεν είναι? Το βγάζει για κλάσματα δευτερολέπτου και βγαίνει μετά...ξέρετε για τι σας μιλάω ε?

Να ρωτήσω κάτι...μου βγάζει αρκετά συχνά (όταν μετακινούμαι συνήθως..)πάνω αριστερά.. ένα λουκετάκι! Και καλά είναι οτι στο δίκτυο εκείνη την στιγμή δεν παρέχεται κωδικοποίηση?? Κάτι τέτοιο δεν είναι? Το βγάζει για κλάσματα δευτερολέπτου και βγαίνει μετά...ξέρετε για τι σας μιλάω ε?

Αυτό το έχω δεί και σε παλαιότερα νοκια οταν γραφω ενα μήνυμα ας μας πει καποιος τι σημαίνει :worry: