mi3s Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 "Σου έχω αποθηκεύσει ήδη κι έναν αριθμό...εεε...τον δικό μου. Ανικηφόρος...για να βγαίνει πρώτο πρώτο!":lol: ναι και τώρα τον φωνάζει έτσι!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Super!!!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Σήμερα είχε τρελό γέλιο,σε αντίθεση με το προηγούμενο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 εμένα μ'άρεσαν ιδιαίτερα οι μουσικές επιλογές εκεί που αναπολούσαν τα παιδικά τους χρόνια.....γενικά πολύ γελιο είχε Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Burger_queen Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 ξέρετε αν κ πότε το βάζει σε επανάληψη το μέγκα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 εμένα μ'άρεσαν ιδιαίτερα οι μουσικές επιλογές εκεί που αναπολούσαν τα παιδικά τους χρόνια.....γενικά πολύ γελιο είχε όντως οι μουσικές επιλογές ήταν μια και μια...........προσεγμένες όπως και όλη η σειρά. Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 ερωτηση: σε ποιο επεισοδιο ο φιλιππιδης ειχε ντυθει ΝΕΟ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Είναι το 40ο επεισόδιο (6ο δεύτερης season). Πολύ γέλιο.. :) Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Εκπληκτικό επεισόδιο.Έλιωσα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Είναι το 40ο επεισόδιο (6ο δεύτερης season). Πολύ γέλιο.. :) σε ευχαριστω παρα πολυ.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Επειδη κοπηκε το....ρευμα,μηπως θα μπορουσε κανεις που ειδε το σημερινο επεισοδιο,τι εδειξε στο τελευταιο 15λεπτο????:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Α έχασες το καλύτερο!Μιλάει η Μαρία στον Παύλο για την σχέση τους.Εμένα αυτή η σκηνή με ψιλοσυγκίνησε πάντως.Και στο τέλος συνάντησε ο Μπαλτάς ή όπως τον έλεγαν τελοσπάντων την "Μπέμπα"... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Πολυ καλο επισοδειο....ειχε τρελο γελιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Α έχασες το καλύτερο!Μιλάει η Μαρία στον Παύλο για την σχέση τους.Εμένα αυτή η σκηνή με ψιλοσυγκίνησε πάντως.Και στο τέλος συνάντησε ο Μπαλτάς ή όπως τον έλεγαν τελοσπάντων την "Μπέμπα"... Ασε ρε τι γκαντεμια...:mad: :mad: :mad: Τελως παντων ευχαριστω...:rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Φοβερό το τελευταίο επεισόδιο.Τρομερός ο Βασίλης και ο Κίμωνας. Οι 3 στο τσιπουράδικο τέλοιοι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Ο Μάκης απαγάγει την Ξανθίππη! Οι γυναίκες ψάχνουν τρόπο να το φέρουν μαλακά στο Μίμη και ζητάνε τη βοήθεια του Νικηφόρου και του Παύλου. Ο Μίμης γίνεται έξαλλος που δεν του το είπαν απ' την πρώτη στιγμή και μόλις του περνάνε τα νεύρα πέφτει σε μαύρη απελπισία. Οι άλλοι προσπαθούν να τον συνεφέρουν ψάχνοντας παράλληλα κάποια λύση. Ο Μάκης ήταν σαφέστατος: Αν ειδοποιήσουν αστυνομία θα κάνει κακό στην Ξανθίππη. Η Ελισάβετ στέλνει με τρόπο την Ειρήνη να βρει τον Στέφανο και να τον πείσει να τους βοηθήσει παράτυπα. Ο Μάκης τηλεφωνεί και ζητάει λύτρα. Ο Μίμης ζητάει να μιλήσει με την Ξανθίππη κι εκείνη κατορθώνει συνθηματικά να του πει ότι είναι δεμένη σε μια γειτονική τους βίλα. Καταστρώνεται σχέδιο άμεσης δράσης. Ο Νικηφόρος, ο Παύλος και ο Στέφανος μπαίνουν στη βίλα και αιφνιδιάζουν το Μάκη. Πάνω στη συμπλοκή όμως το υπηρεσιακό περίστροφο του Στέφανου εκπυρσοκροτεί... Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Ο Μάκης απαγάγει την Ξανθίππη! Οι γυναίκες ψάχνουν τρόπο να το φέρουν μαλακά στο Μίμη και ζητάνε τη βοήθεια του Νικηφόρου και του Παύλου. Ο Μίμης γίνεται έξαλλος που δεν του το είπαν απ' την πρώτη στιγμή και μόλις του περνάνε τα νεύρα πέφτει σε μαύρη απελπισία. Οι άλλοι προσπαθούν να τον συνεφέρουν ψάχνοντας παράλληλα κάποια λύση. Ο Μάκης ήταν σαφέστατος: Αν ειδοποιήσουν αστυνομία θα κάνει κακό στην Ξανθίππη. Η Ελισάβετ στέλνει με τρόπο την Ειρήνη να βρει τον Στέφανο και να τον πείσει να τους βοηθήσει παράτυπα. Ο Μάκης τηλεφωνεί και ζητάει λύτρα. Ο Μίμης ζητάει να μιλήσει με την Ξανθίππη κι εκείνη κατορθώνει συνθηματικά να του πει ότι είναι δεμένη σε μια γειτονική τους βίλα. Καταστρώνεται σχέδιο άμεσης δράσης. Ο Νικηφόρος, ο Παύλος και ο Στέφανος μπαίνουν στη βίλα και αιφνιδιάζουν το Μάκη. Πάνω στη συμπλοκή όμως το υπηρεσιακό περίστροφο του Στέφανου εκπυρσοκροτεί... Μηπως ξεχασες κατι????:worry: :worry: :worry: Το spoiler ας πουμε??Εμενα δεν με πειραζει,αλλα καποιοι αλλοι περιμενουν να δουν χωρις να διαβασουν τη περιληψη του επομενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Τουλάχιστον γράφει επάνω τίτλο ότι είναι η περίληψη του επόμενου επεισοδίου. Ο ίδιος πειρασμός νομίζω είναι είτε απλά το γράφει ως τίτλο είτε το έχει με μαύρο...για κάποιον που δεν θέλει να το ξέρει δε θα το διαβάσει.Η γνώμη μου πάντα...:cool: Υ.Γ. Άλλωστε δεν μπορώ να πάω κόντρα σε fan του 50-50 γιατί είμαι κι εγώ μεγάλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ. Η τελευταία σκηνή χαλάρα η καλύτερη που έχω δει ποτέ. Respect. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Γιατι το "μη φωναζεις, θα σου κοπει η περιοδος!" που ειπε ο Παυλος του Νικηφορου; Φοβερο! :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 όλο το σκηνικό.Τρομερή μεταμφίεση και εξαιρετική ερμηνεία από Μπουλά,Φιλιππίδη.φοβερή η φάση με την Χαβάι.Άμεσο κατέβασμα κ λιώσιμο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Από τα καλύτερα που έχουμε δει...Αν και δεν ήταν όλες οι σκηνές ισάξιες...που να ήταν και όλες ισάξια καλές δηλαδή τι θα λέγαμε.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s6_sot Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Το τελευταίο 10λεπτο ήταν όλα τα λεφτά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Το τελευταίο 10λεπτο ήταν όλα τα λεφτά!! Εξαιρετική επίσης η φάση στο τσιπουράδικο στην αρχή και εκεί που τον ξυπνάνε. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djzan-tas Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 παντως για μενα ειναι η καλυτερη σειρα. εχω γελασει περισσοτερο και απο το παρα πεντε. κριμα που δεν θα συνεχιστει για 3η σεζον. :( αληθευει οτι θα βγαλουν ταινια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts