ddd13 Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Moνο εγω πιστευω οτι εχει κανει καποια κοιλια στα τελευταια 2-3 επεισοδεια?:X Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Moνο εγω πιστευω οτι εχει κανει καποια κοιλια στα τελευταια 2-3 επεισοδεια?:X egw pisteyw pali oti sta 2-3 teleytaia exei beltiw8ei se sxesh me ekeina ta epeisodia twn xwrismwn..eidka me ton psyxologo poly fash...polu gelio..ante se ligo erxetai kai to kainourgio pou anamenetai polu gelio :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Moνο εγω πιστευω οτι εχει κανει καποια κοιλια στα τελευταια 2-3 επεισοδεια?:X Ακριβώς το αντίθετο πιστεύω εγώ.Τα 4 τελευταία επεισόδια είναι τρομερά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Για να εχουμε ισοψηφια θα συμφωνησω με το φιλο ddd13 :p Οντως τα 3-4 τελευταια μου φαινονται πιο χλιαρα αλλα δεν θα ελεγα οτι εχει κανει κοιλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 sσε ενα αοι τα προιγουμενα μου αρεσε εκει που ελεγαν στην ταβερνα -Απο που ειναι -Απο το κιτσι δεν το ξερεις εχει γραφτει και τραγουδι -Ποιο: και βαζει το kitsi kitsi yaya dada ηταν κορυφαιο εκει Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 sσε ενα αοι τα προιγουμενα μου αρεσε εκει που ελεγαν στην ταβερνα -Απο που ειναι -Απο το κιτσι δεν το ξερεις εχει γραφτει και τραγουδι -Ποιο: και βαζει το kitsi kitsi yaya dada ηταν κορυφαιο εκει Ontws teleio.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Για να εχουμε ισοψηφια θα συμφωνησω με το φιλο ddd13 :p Οντως τα 3-4 τελευταια μου φαινονται πιο χλιαρα αλλα δεν θα ελεγα οτι εχει κανει κοιλια! Αυτο εννοω,οτι στα τελευταια επεισοδεια λειπουν καποιες κορυφαιες σκηνες με πολυ γελιο οπως ειχαμε στα προηγουμενα.Χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι καλα τα επεισοδεια,απλα σε συγκριση με τα προηγουμενα ειναι κατωτερα. Παντως με βαση της Παρασκευης που μας περασε και βλεποντας και το trailer του επομενου επανηλθε παλι σε πολυ καλα επιπεδα IMO.:) Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 ΤΡΟΜΕΡΟ το χθεσινό επεισόδιο(33ο).ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γέλιο.τρομερές ατάκες και σκηνές.Μακράν ένα από τα καλύτερα ίσως και το καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 ΤΡΟΜΕΡΟ το χθεσινό επεισόδιο(33ο).ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γέλιο.τρομερές ατάκες και σκηνές.Μακράν ένα από τα καλύτερα ίσως και το καλύτερο! Και για μένα (κατα την ταπεινή μου άποψη πάντα) το καλύτερο σήριαλ φέτος!! Έχω όλα τα επεισόδια και τα βλέπω ξανά και γελάω ξανά!! Στο τελευταίο ο Μπουλάς εβραίος τρομερός!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_l Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Τέλειο!!!!! Νομίζω ότι πλεον προτιμώ το 50-50 απο το παρα5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Πραγματικά καταπληκτικό επεισόδιο.Το ξαναλέω.Προτιμώ χαλαρά 50-50 από παρά 5.Πολύ καλύτερο και περισσότερο χιούμορ. Απίστευτες οι χθεσινές σκηνές και οι ατάκες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Της Παρασκευης ηταν αν οχι το καλυτερο, το 2ο καλυτερο μετα τα επεισοδια με τους Αδη/Φανουρη/Χοιρα κτλ! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Της Παρασκευης ηταν αν οχι το καλυτερο, το 2ο καλυτερο μετα τα επεισοδια με τους Αδη/Φανουρη/Χοιρα κτλ! :lol: Xθές έβλεπα το επεισόδιο με τον Φανούρη στα γραφείο τελετών. Οταν βγήκε μές τα αίματα απο πίσω με το ξυλοκοπτικό!! Τρομερός ο Φιλιππίδης!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Έβλεπα πριν απο λίγο το trailer για το τελευταίο επεισόδιο, παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος απο το Mega διαβάζει myphone. Τα 3 παλικάρια :p ναυαγούν σε ένα νησί και θα παιχτεί σκηνικό lost!!! :lol: Θα είναι κορυφή! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Θεικό το φινάλε της σειράς.Ότι καλύτερο,αφήνει πολλές υποσχέσεις για τον επόμενο χρόνο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Έβλεπα πριν απο λίγο το trailer για το τελευταίο επεισόδιο, παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος απο το Mega διαβάζει myphone. Τα 3 παλικάρια :p ναυαγούν σε ένα νησί και θα παιχτεί σκηνικό lost!!! :lol: Θα είναι κορυφή! Πότε θα παιχτεί/παίχτηκε; Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Την προηγούμενη παρασκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Το mega ξεκίνησε επαναλήψεις του 50 50.Κάθε βράδυ στις 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Το mega ξεκίνησε επαναλήψεις του 50 50.Κάθε βράδυ στις 9. Το είδα χθές κατα τύχη!! Παιδί μου παιδί μου!!:lol: :lol: :lol: Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Είδα σήμερα το καινούριο επεισόδιο!! :D Πολύ καλό και πολύ γέλιο!!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Καλό αλλά λίγο υπερβολικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 ξερετε ποτε θα διξει σε επαναληψη το χθεσινο επεισοδιο? Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Καλό αλλά λίγο υπερβολικό... Όλη η σειρά είναι στηριγνέμη στην υπερβολή! Πολύ καλό το επεισόδιο... τρελό γέλιο :up: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 καλό το χθεσινό αλλά λίγο κουραστικό....ξέρει κανείς πώς θα εξελιχθεί η πλοκή από εδώ και πέρα? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 καλό το χθεσινό αλλά λίγο κουραστικό....ξέρει κανείς πώς θα εξελιχθεί η πλοκή από εδώ και πέρα? κλασικά πράγματα: Θα γυρίσουν πίσω κ θα ακούσουν τα καντήλια τους απο γυναίκες-γκομενες Ο Φιλιππίδης θα περιμένει το εγγόνι του και κάθε τρίτη κ παρασκευη θα είναι τύφλα :lol: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts