Jump to content

50-50 (Mega)

klis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το mail στάλθηκε και από μένα, αλλά παιδιά δεν βλέπω να λαμβάνουνε την σχετική απάντηση που αναμένουμε. :(

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• Απαντήσεις 384
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω, αυτό το concept της σειράς με τις 10 εντολές δεν με αρέσει πολύ, λες και είναι πόλεμος αντρών-γυναικών.Πρέπει να βρουν και κάτι άλλο γιατί θα κουράσει, προσωπική μου γνώμη.Συνεχίζω να πιστεύω ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες σειρές στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης αλλά δεν θέλω να τη χαλάσουν και να ξεφύγει.

Άραγε τα διαβάζουν τα Mail που τους στέλνει ο καθένας;

Ή απλώς απαντάνε κατά βούληση; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου

άκου με προσοχή τους καημούς του

και δίνε του ελπίδες...

• 4 weeks later...

Μαλλον επιασαν τοπο τα mail που στειλαμε.Το 50-50 θα συνεχισει τελικα και την επομενη σεζον!:):):)

http://www.tvzapping.gr/tvnews/todaynews/?entityid=a95892b4-a959-43b0-8400-b9662297b16f

Λέτε να τα καταφέραμε; :)

Πάντως φαίνεται πως δεν περάσαν και τόσο απαρατήρητα τα mail μας, οπότε ας συνεχίσουμε και για άλλες σειρές :p

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• 3 weeks later...
Μαλλον επιασαν τοπο τα mail που στειλαμε.Το 50-50 θα συνεχισει τελικα και την επομενη σεζον!:):):)

http://www.tvzapping.gr/tvnews/todaynews/?entityid=a95892b4-a959-43b0-8400-b9662297b16f

Μακάρι παιδιά γιατι φέτος ειναι που είναι λίγες οι σειρές αν δεν είχαμε και το 50-50 δεν θα βλέπαμε καθόλου τηλεόραση !

• 3 weeks later...

Πρεπει να ειναι και πολυ οικονομικη σειρα,αρκει να βλεπεις τις φατσες μπουλα-χαιλακη-φιλιππιδη και γελας,δεν βλεπω τον λογο να υπαρχει καν σεναριο.....:lol:

Μια φορα την ειδα και αηδιασα με κατι αθλιες ατακες,ενω κανενα δεν θεωρω εστω ελαφρως σοβαρο ηθοποιο,παντα προσωπικη αποψη.(ο δε χαικαλης ειναι αγενεστατος και πολυ υφατος,τον εχω πετυχει σε δεξιωση),καταλαβαινω τον Ροτζερ Μουρ να πουλαει υφος στον περιγυρο του,αλλα και ο χαικαλης?ελεος δηλαδη!:lol:

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Μια χαρά θα είναι τα 20 επεισόδια για μια τηλεοπτική σεζόν αν αναλογιστούμε ότι θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τον Οκτώβριο λογικά.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Πρεπει να ειναι και πολυ οικονομικη σειρα,αρκει να βλεπεις τις φατσες μπουλα-χαιλακη-φιλιππιδη και γελας,δεν βλεπω τον λογο να υπαρχει καν σεναριο.....:lol:

Μια φορα την ειδα και αηδιασα με κατι αθλιες ατακες,ενω κανενα δεν θεωρω εστω ελαφρως σοβαρο ηθοποιο,παντα προσωπικη αποψη.(ο δε χαικαλης ειναι αγενεστατος και πολυ υφατος,τον εχω πετυχει σε δεξιωση),καταλαβαινω τον Ροτζερ Μουρ να πουλαει υφος στον περιγυρο του,αλλα και ο χαικαλης?ελεος δηλαδη!:lol:

Φιλε οντος δικιο εχεις....αλλα γιατι δεν πας στο μεγκα να τους πεις ''ρε παιδια διωξτε αυτες τις φατσες και βαλτε εμενα να παιξω που εχω

και μαμω τις φατσες ειμαι και μαμω τους ηθοποιους και δεν ειμαι καθολου αγενεστατος'' που να σφιξουν και οι ζεστες ρε καρντασι.....

και τελος η δεν εχεις αισθηση του χιουμορ η εισαι fan των σειρων του παπακαλιατη..........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Αποψε το τελευταιο επεισοδιο της 3ης σεζον.Νεα επεισοδια απ'τον Οκτωμβριο παλι.Μακαρι να συνεχισει να εχει πλακα το σεναριο και να μην το τραβηξουν απ'τα μαλλια.

Ένα έχω να πω και όσοι το είδαν θα με καταλάβουν: Προσκυνώ Παύλο... :bow:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Φοβερό επεισόδιο από όλες τις απόψεις!

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ένα έχω να πω και όσοι το είδαν θα με καταλάβουν: Προσκυνώ Παύλο... :bow:

Πραγματικά χθές είχε κοντά του τις πιο όμορφες υπάρξεις, τυχερός στα γυρίσματα :p

Πραγματικά πολύ ευχάριστο το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν και μου θύμισε αρκετά την ιστορία που είχαν πιαστεί αιχμάλωτοι στην Τουρκία.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

λιγο ειδα στο τελος. με τι ειδησεις και με τα γεγονοτα ελεγε κιολας οτι θα βαλουν επαναληψη τοχασα.

τοδα στο online του μεγκα. πολυ καλο επεισοδιο.

Edited by Nikos_s3

στον επομενο κυκλο τησ σειρασ διαβασα καπου οτι το καστ τησ σειρασ θα αποδεκατιστει!δηλαδη ειρηνη μαρια ναταλια αχιλλεασ κιμωνασ και βιβιαν δεν θα τουσ ξαναδουμε ενω θα μπουν 2 νεα προσωπα ενασ αντρασ και μια γυναικα. βλακεια μεγαλη να φυγει το μισο καστ...

Οντως μεγάλη χαζομάρα αν γίνει.Καλύτερα να το σταματήσουν και να το έχουμε ως μια ωραία ανάμνηση παρά να το ξεχυλώσουν.

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

• 1 month later...
στον επομενο κυκλο τησ σειρασ διαβασα καπου οτι το καστ τησ σειρασ θα αποδεκατιστει!δηλαδη ειρηνη μαρια ναταλια αχιλλεασ κιμωνασ και βιβιαν δεν θα τουσ ξαναδουμε ενω θα μπουν 2 νεα προσωπα ενασ αντρασ και μια γυναικα. βλακεια μεγαλη να φυγει το μισο καστ...

Ε οχι να φυγει η γκομενα που πολλοι θα θελανε (Μαρια), η συζυγος που πολλοι θα θελανε (Ειρηνη) και η Ναταλιτσα το "παιδι μου, παιδι μου" του Νικηφορου! Τεσπα ας ειναι για καλο γιατι ειλικρινα η σειρα τα σπαει!

Ιεροσυλία να φύγουν όλοι αυτοί οι χαρακτήρες. Καλά, η Μαρία πάει κι έρχεται, αφού πλέον έχουν χωρίσει με τον Παύλο, αλλά οι άλλες δύο είναι βασικά στελέχη του καστ. Καλύτερα να κάνουν μία ακόμα τηλεταινία με το υπάρχον δυναμικό και να το λήξουν εκεί. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ναι απο τον Οκτωμβριο θα αρχισει η 4η σεζον:)

δεν το περιμενα...ελεος...δεν εχει κανει τοσο καλα νουμερα...περυσι δεν το εβλεπε σχεδον κανεις...παντως θα χαρω που θα δω την παρεα των 3ων για ενα ακομα χρονο

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Δεν το έβλεπε σχεδόν κανείς;;; Πρώτο σε θεαματικότητα ήταν την ημέρα προβολής του...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Μπορει να μην ηταν τοσο καλο οσο οι 2 πρωτες σεζον αλλα και παλι ειχε αρκετη πλακα και το βλεπανε πολλοι.Εφτασε μεχρι και 40αρια.Πιστευω θα κανει καλυτερα νουμερα αμα μπει Παρασκευη οπως παλια αφου η Τεταρτη ειναι μερα champions league το οποιο αποροφαει καποιον ανδρικο πλυθησμο.Η Παρασκευη ειναι πιο εβνοϊκη μερα για κωμικες σειρες.

• 2 weeks later...
Δεν το έβλεπε σχεδόν κανείς;;; Πρώτο σε θεαματικότητα ήταν την ημέρα προβολής του...

εγω παλι δεν το ειδα καθολου περυσι.. νομιζω οτι ειναι ανουσιο και καθε φορα οι ιδιοι τροποι για να γελασουμε με επαναλαμβανομενο σεναριο.. :)

καλυτερα να μας φερουν καμια νεα σειρα.!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13