Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά πήρα την samsung ue40es6710 και προσπαθώ να δω ταινία από σκληρό αλλα δεν μου βγάζει τους υπότιτλους. όπως μπαίνω στο allshare στην κατηγορια video μου δείχνει τους φακέλους στον σκληρό μαζί με αρχεία video που έχω αλλα δεν μου δείχνει πουθενά τους υπότιτλους σαν να μην υπάρχουν ,είναι σε srt και το manual μου λέει ότι τους υποστηρίζει η tv,, στις ρυθμίσεις τις tv είναι ενεργοποιημένοι οι υπότιτλοι, βάζω να παίξει η ταινία και πουθενά οι υπότιτλοι και ας είναι με το ίδιο όνομα της ταινίας, και όταν πατάω το κουμπί που έχει ad/sub μου λέει δεν είναι διαθέσιμο...

σύνδεσα το laptop με hdmi στην tv και βάζω 3d ταινία που παίζει μισό-μισό (sbs) και όταν βάζω να παίξουν οι υπότιτλοι μου τους βγάζει μισους αριστερά μισους δεξιά. όπως νάνε

καμια ιδέα ???

ευχαριστώ !!!

παιδιά πήρα την samsung ue40es6710 και προσπαθώ να δω ταινία από σκληρό αλλα δεν μου βγάζει τους υπότιτλους. όπως μπαίνω στο allshare στην κατηγορια video μου δείχνει τους φακέλους στον σκληρό μαζί με αρχεία video που έχω αλλα δεν μου δείχνει πουθενά τους υπότιτλους σαν να μην υπάρχουν ,είναι σε srt και το manual μου λέει ότι τους υποστηρίζει η tv,, στις ρυθμίσεις τις tv είναι ενεργοποιημένοι οι υπότιτλοι, βάζω να παίξει η ταινία και πουθενά οι υπότιτλοι και ας είναι με το ίδιο όνομα της ταινίας, και όταν πατάω το κουμπί που έχει ad/sub μου λέει δεν είναι διαθέσιμο...

σύνδεσα το laptop με hdmi στην tv και βάζω 3d ταινία που παίζει μισό-μισό (sbs) και όταν βάζω να παίξουν οι υπότιτλοι μου τους βγάζει μισους αριστερά μισους δεξιά. όπως νάνε

καμια ιδέα ???

ευχαριστώ !!!

σε 3d ταινια τους εβλεπα και εγω ετσι αρχικα. μετα το αρχειο της ταινιας ειχε και sub και srt . αυτους τους εβλεπα σαν κινεζικα. πηγα στις γλωσσες και αντι κυριλικα που ειχε η τηλεοραση εβαλα ελληνικα και εμφανιστηκαν κανονικα οι υποτιτλοι. εχω την 46d7000

Παιδια εχω την samsung ue32d5500 ξερει κανεις αν μπορω να παιξω υποτιτλους? Σε *.avi αρχεια δεν εχω προβλημα τους ενσωματωνω απο το πσ με προγραμμα ομως σε καλυτερες αναλυσεις 720p και 1080p παιρνει πολυ ωρα η ενσωματωση. Υπερβολικα πολυ θα ελεγα, οποτε αν καποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμησω πολυ! :)

Υ.Σ Δοκιμασα να εχει το βιντεο ιδιο ονομα με το .srt και με αρχειο .sub αλλα τιποτα :/

Ακυρο βιαστηκα να γραψω εδω χωρις να κοιταξω ολες τις ρυθμισεις της τηλεορασης τελικα το βρηκα :P σορρυ για το ποστ!

Edited by johnybryant24
λυθηκε

αυριο θα το παω Θεσσαλονικη και με την ευκαιρια λεω να χτυπησω και μια τηλεοραση.

σκεφτομαι γιαυτην http://www.mediamarkt.gr/mcs/special/e_shop,19701,category_4.html?navigationId=home&leftNavId=368509 ειναι καλη?

καμια αλλη προταση και πιο οικονομικη αν γινεται.

θελω οπωσδηποτε να βλεπω ταινιες μεσω usb και απο οτι ξερω οι samsung το υποστηριζουν αυτο χωρις μετατροπες και τετοια.

αυτη τι διαφορες εχει με την παραπανω?

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0678435&catid=060100. εχει και δωρο ψηφιακη η δευτερη

Edited by ccinderella
iphone xs max ipad 6th gen

σε 3d ταινια τους εβλεπα και εγω ετσι αρχικα. μετα το αρχειο της ταινιας ειχε και sub και srt . αυτους τους εβλεπα σαν κινεζικα. πηγα στις γλωσσες και αντι κυριλικα που ειχε η τηλεοραση εβαλα ελληνικα και εμφανιστηκαν κανονικα οι υποτιτλοι. εχω την 46d7000

gsa1967 εισαι ευχαριστημενος απο την τηλεοραση , σκεφτομουν να την παρω τωρα που εχει πεσει και λιγο η τιμη της και ειναι πιο προσιτη μιας και βγηκε η καινουργια , βεβαια και για την καινουργια ψήνομαι αλλα ειναι πολλα τα λεφτα , αν και τα options που εχει μου αρεσουν , δηλαδη το voice command και ο χειρισμος με τα χερια ( ειδα λιγο στο youtube ) .

Και ακομη μια ερωτηση και προς ολους , καλυτερα την 7000 η την 8000 , αξιζουν οι διαφορες τα λεφτα τους ?

gsa1967 εισαι ευχαριστημενος απο την τηλεοραση , σκεφτομουν να την παρω τωρα που εχει πεσει και λιγο η τιμη της και ειναι πιο προσιτη μιας και βγηκε η καινουργια , βεβαια και για την καινουργια ψήνομαι αλλα ειναι πολλα τα λεφτα , αν και τα options που εχει μου αρεσουν , δηλαδη το voice command και ο χειρισμος με τα χερια ( ειδα λιγο στο youtube ) .

Και ακομη μια ερωτηση και προς ολους , καλυτερα την 7000 η την 8000 , αξιζουν οι διαφορες τα λεφτα τους ?

ειμαι πολυ ευχαριστημενος. αριστη τηλεοραση. πολυ καλα χρωματα οσοι την βλεπουν τους αρεσει πολυ. η διαφορα της 7000 με την 8000 ειναι στο εξωτερικο μερος στο φινιρισμα. πανελ εχουν το ιδιο. για αυτο πηρα την 7000.

• 1 month later...
παιδιά καλησπέρα είμαι ένα κλικ πριν αγοράσω τηλεόραση είμαι ανάμεσα σε αυτές http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103661 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103507 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103919 ..κλείνω προς την 7000 το θέμα μου είναι αν αξίζει τα λεφτά της..τα ηχητικά και μπλιμπλιμπλικια δεν με μοιάζουν αλλά θέλω την καλύτερη δυνατή εικόνα κυρίως για ταινίες..η ερώτηση μου είναι αν η 6100 ή ή 6570 είναι ίδιες σε εικόνα..αν είμαι σωστός τα Hz είναι κυρίως για αθλητικα η games..απλά δεν θέλω να δώσω χρήματα για κάτι που μπορώ να πάρω πολύ φθηνότερα..ευχαριστώ εκ των προτέρων

Η καλύτερη επιλογή φαίνεται πως είναι η ES7000, καθώς μιλάμε για μια νέα σειρά με αρκετές διαφορές που εντοπίζονται κυρίως στην καλή σάρωση εικόνας. Ωστόσο, θα σου έλεγα πως για 40 ιντσών tv δεν θα έδινα τόσα χρήματα, γιατί με την UE40ES6570 μπορείς πραγματικά να έχεις άριστη εικόνα σε μια φυσιολογική τιμή για μια τέτοιας τεχνολογίας τηλεόραση. Είναι και ενεργειακής κλάσης Α και με κατανάλωση ενέργειας που κυμαίνεται σε πραγματικά πολύ χαμηλά επίπεδα. Συμφέρει :)

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Η καλύτερη επιλογή φαίνεται πως είναι η ES7000, καθώς μιλάμε για μια νέα σειρά με αρκετές διαφορές που εντοπίζονται κυρίως στην καλή σάρωση εικόνας. Ωστόσο, θα σου έλεγα πως για 40 ιντσών tv δεν θα έδινα τόσα χρήματα, γιατί με την UE40ES6570 μπορείς πραγματικά να έχεις άριστη εικόνα σε μια φυσιολογική τιμή για μια τέτοιας τεχνολογίας τηλεόραση. Είναι και ενεργειακής κλάσης Α και με κατανάλωση ενέργειας που κυμαίνεται σε πραγματικά πολύ χαμηλά επίπεδα. Συμφέρει :)

πιστευεις οτι η διαφορα στο ματι τουλαχιστον δεν θα φαινεται;καταλαβαινω τι λες την 7000 την βλεπω και σαν επενδυση δυσκολα μετα την ξαναλλαζεις..

σε γενικες γραμμες σε specs ιδιες ειναι μονο τα hz αλλαζουν browsing και media player ιδιο εχουν...

ευχαριστω για την απαντηση :-)

Διαφορά στο μάτι υπάρχει, αλλά και πάλι την θεωρώ ακριβή αγορά για τώρα.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

πιστευεις οτι η διαφορα στο ματι τουλαχιστον δεν θα φαινεται;καταλαβαινω τι λες την 7000 την βλεπω και σαν επενδυση δυσκολα μετα την ξαναλλαζεις..

σε γενικες γραμμες σε specs ιδιες ειναι μονο τα hz αλλαζουν browsing και media player ιδιο εχουν...

ευχαριστω για την απαντηση :-)

Μεταξυ 400 και 800 ΜΗz δεν υπαρχει ιδιαιτερα αισθητη διαφορα στο ματι.Διαφορα υπαρχει κυριως μεταξυ 100-200 MHz.Απο 400 και πανω θεωρειται πολυ καλη οθονη για να βλεπεις τηλεοπτικο προγραμμα και ταινιες.Η πλατφορμα smart tv,το menu,ο media player κ.τ.λ. ειναι ιδια σε ολες τις samsung της ιδιας χρονιας.

Ναι η διαφορά είναι μικρή επειδή έχουν ίδια ανάλυση (λόγω μεγέθους οθόνης), σε οθόνες 32αρες φαίνεται εύκολη η διαφορά στα Hz. Οπότε εγώ σου προτείνω την UE40ES6570, πολύ αξιόλογη επιλογή και αξίζει τα χρήματά της.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

ρε παιδια μια ερωτηση ισως λιγο ασχετη.πηρα μια 23αρα LG full hd και θελω να συνδεσω ασυρματα ακουστικα.η βαση των ακουστικων μπαινει με καρφακι στο πισω μερος της τιβι ΑΛΛΑ -λογικο-κοβεται ο ηχος απο τα ηχεια της τιβι.σε παλαιοτερη τιβι -μπαουλο που ειχα μολις εκλεινα τα ακουστικα απο το on/off τους ΕΠΑΝΕΡΧΟΤΑΝ ο ηχος στα ηχεια της τιβι.τωρα ακομα και αν κλεισω τα ακουστικα πρεπει να ΒΓΑΛΩ το καρφακι απο το πισω μερος της τιβι για να επανελθει ο ηχος στα ηχεια της τιβι!πραγμα σπαστικο .κανω κατι λαθος?

• 2 weeks later...

μονο και μονο επειδη ειναι smart tv?:)

Oι samsung ειναι κορυφη στις τηλεορασεις,οχι μονο γιατι ειναι smart tv και εξυπνες λειτουργειες αλλα εχουν και πιο προηγμενες τεχνολογιες εικονας,χρωματα κ.τ.λ. αλλα και καλυτερο media player που παιζει τα παντα.Kαι εχουν ενσωματομενο δεκτη wi-fi σε αντιθεση με τις sony που πρεπει να τον αγορασεις εξτρα.

Edited by NetSurfer_g7

Samsung φιλε μου με διαφορα,περα απο την πολυ καλη εικονα εχουν το καλυτερο media player παιζει τα παντα απο φλασακια και σκληρους και ειναι αψογο σε οτι παιζει-οι αλλοι ακομα μαθαινουν-αντιθετα η Sony κατ εμε ειναι τραγωδια εχω δει μπολικα μοντελα σε καταστηματα και καμια δεν μου αρεσε σε σχεση με Samsung.

Ασε που ουτε dts υποστηριζουν,ουτε σκληρους,ουτε ntfs,ουτε flash εχει ο browser τους.....τι να πεις τωρα

Οι Κορεατες εχουν ξεπερασει τους Ιαπωνεζους πλεον και η LG επισης πολυ καλα μοντελα και στα μοντελα του 12 ο media player τους στα επιπεδα της Samsung.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

επειδη θα χρησιμοποιηθεί παρα πολυ για θεαση ταινιων,σκεφτομαιοτι με την λειτουργεια True cinema 24p που διαθετει η sony θα ηταν καλυτερα.

επειδη θα χρησιμοποιηθεί παρα πολυ για θεαση ταινιων,σκεφτομαιοτι με την λειτουργεια True cinema 24p που διαθετει η sony θα ηταν καλυτερα.

Αφου λες κυριως για θεαση ταινιων αυτη ειναι καλυτερη λυση,υπεροχα φυσικα χρωματα,γωνιες θεασης,αριστο μαυρο και 24p

συν ο media player της καλυτερος απο Sony

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-L42ET5E-LED-3D-TV-42-TX-L42ET5E.htm

Εμενα απο Ιαπωνεζους πλεον μονο Panasonic:p

Προτεινω να πας να το δεις σε κανα καταστημα.

Edited by alextrela

παιδιά τα φώτα σας σπάω το κεφάλι μου εδώ και δύο μέρες για να αποφασίσω ποιά είναι η καλύτερη.

αν μπορέσει κάποιος να μου πει ουσιαστικές διαφορές να καταλάβω ποιά είναι η καλύτερη θα με βοηθήσει πολύ. τις έχω δει από κοντά, με ικανοποιήσε και στις δύο αυτό που είδα αλλά και ο σχεδιασμός. τα interactive της samsung(φωνητικές εντολές κτλ.)δε με ενδιαφέρουν, οπότε δεν τα θεωρώ συν.

Ψάχνω εδώ και δύο μήνες για τηλεόραση, και τώρα που τις βρήκα και τις δύο στα ίδια λεφτά μέσω προσφορών πρέπει επειγόντως να αγοράσω γιατί έχω μείνει χωρίς τηλεόραση.

Να υπολογίσετε στις προτάσεις σας ότι σκέφτομαι να αγοράσω και home cinema της αντίστοιχης εταιρείας οπότε υποθέτω ότι θέματα του media player και του ήχου θα εξισορροπούνται κάπως.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

η βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη καθώς στο ίντερνετ πραγματικά παίζει να έχω διαβάσει τα πάντα, αλλά άκρη δεν έβγαλα.

update:εννοω την 47αρα lg εκανα λαθος στο μοντελο

Edited by Ragesoul

@Ragesoul ωραιο μυνημα , μπορεις να μου πεις και την τιμη που βρηκες την Samsung γιατι την κοιταω απο τοτε που εχει βγει και ειμαι στο τσακ να τη παρω ..

παιδιά τα φώτα σας σπάω το κεφάλι μου εδώ και δύο μέρες για να αποφασίσω ποιά είναι η καλύτερη.

αν μπορέσει κάποιος να μου πει ουσιαστικές διαφορές να καταλάβω ποιά είναι η καλύτερη θα με βοηθήσει πολύ. τις έχω δει από κοντά, με ικανοποιήσε και στις δύο αυτό που είδα αλλά και ο σχεδιασμός. τα interactive της samsung(φωνητικές εντολές κτλ.)δε με ενδιαφέρουν, οπότε δεν τα θεωρώ συν.

Ψάχνω εδώ και δύο μήνες για τηλεόραση, και τώρα που τις βρήκα και τις δύο στα ίδια λεφτά μέσω προσφορών πρέπει επειγόντως να αγοράσω γιατί έχω μείνει χωρίς τηλεόραση.

Να υπολογίσετε στις προτάσεις σας ότι σκέφτομαι να αγοράσω και home cinema της αντίστοιχης εταιρείας οπότε υποθέτω ότι θέματα του media player και του ήχου θα εξισορροπούνται κάπως.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

η βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη καθώς στο ίντερνετ πραγματικά παίζει να έχω διαβάσει τα πάντα, αλλά άκρη δεν έβγαλα.

update:εννοω την 47αρα lg εκανα λαθος στο μοντελο

Την 7ρα την εχω δει σε καταστημα ειναι απλα αλλου........χωρις να εχω δει την LG σου λεω με κλειστα ματια τη Samsung και χωρις περαιτερω σκεψη....μπαμ-μπαμ:p

Εχω αντιστοιχη του 12 μοντελο σειρα 5 και ειμαι υπερευχαριστημενος η 7ρα ειναι απλα αλλη κλαση.

Εχω αναφερει πιο πανω τα πλεονεκτηματα των Samsung περιληπτικα

Το μονο αρνητικο ειναι οτι πληρωνεις καποιες αχρηστες υπηρεσιες που εχει ενσωματωσει η Samsung.

Και παλι Samsung δαγκωτο:p

παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας τελικα πηρα την samsung ειμαι καταευχαριστιμενος το μονο που με χαλαει ειναι οτι καμια φορα βαραει κολληματα στην πλοηγηση η στο hub..αλλα η εικονα ειναι πραγματικα αλλου...φιλε μου alexasso απο το scroutz δες εχει πεσει πολυ σε σχεση με κατι 2000 που χτυπαγε...

ναι την ειδα την τιμη στο skroutz απλα ελεγα μηπως χτυπησες καμια καλυτερη τιμη με παζαρι η με μετρητα , για να εχω μια ιδεα στο που μπορει να φτασει η τιμη της.

Καλοριζικη και καλες θεασης να εχεις Ragesoul ...πιστευω εκανες την καλυτερη αγορα.