Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ioannis_m δεν μπορείς να μπείς σε ιστοσελίδες που επιθυμείς με το browser που σου προσφέρει η tv, πρέπει να συνδέσεις pc.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

ioannis_m δεν μπορείς να μπείς σε ιστοσελίδες που επιθυμείς με το browser που σου προσφέρει η tv, πρέπει να συνδέσεις pc.

Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια.Επειδη ρωτησα και μου ειπαν στο media markt οτι κανει browsing κανονικα,μαλλον θελουν να πουλησουν......:mad:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Διαθέτουν απλώς έτοιμες εγκαταστημένες εφαρμογές, όπως youtube,κ.ά.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Διαθέτουν απλώς έτοιμες εγκαταστημένες εφαρμογές, όπως youtube,κ.ά.

Nagata η smart TV που ειδα εγω, δεν εχει καμια σχεση με την δικια μου (40c6510) που εχει εφαρμογες.

Μου εκαναν παρουσιαση στον Κοτσωβολο και μπαινεις κανονικα με browser στο internet.!!!!!!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Nagata η smart TV που ειδα εγω, δεν εχει καμια σχεση με την δικια μου (40c6510) που εχει εφαρμογες.

Μου εκαναν παρουσιαση στον Κοτσωβολο και μπαινεις κανονικα με browser στο internet.!!!!!!

Ποιό μοντέλο ακριβώς;

Νομίζω πως ακόμη δεν ήρθαν τα μοντέλα που διαθέτουν δυνατότητα να κάνεις κανονικό σερφάρισμα.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Παιδια μια ερωτηση...

Το καλωδιο hdmi παιζει ρολο στο να μπορει να αποδωσει η τηλεοραση αυτα που υποσχεται; Πιστευα πως οχι.. Αλλα συνδεοντας ενα καλωδιο των 19 ευρω κ ενα των 50 παρατηρω διαφορες μεταξυ τους. Πχ οταν συνδεω το ps3 με το φθηνο καλωδιο, το παιχνιδι γραφει οτι παιζει σε Full HD κ 60hz. Οταν βαζω το ακριβο παει στα 200Hz. K δεν ειναι ιδεα μου γιατι το γραφει η ιδια η τηλεοραση...

Παιδια μια ερωτηση...

Το καλωδιο hdmi παιζει ρολο στο να μπορει να αποδωσει η τηλεοραση αυτα που υποσχεται; Πιστευα πως οχι.. Αλλα συνδεοντας ενα καλωδιο των 19 ευρω κ ενα των 50 παρατηρω διαφορες μεταξυ τους. Πχ οταν συνδεω το ps3 με το φθηνο καλωδιο, το παιχνιδι γραφει οτι παιζει σε Full HD κ 60hz. Οταν βαζω το ακριβο παει στα 200Hz. K δεν ειναι ιδεα μου γιατι το γραφει η ιδια η τηλεοραση...

εγω μονο με το αυθεντικο της σονυ εχω δοκιμασει αλλα με ειπαν οτι και με 5 ευρω εβρισκα καλωδιο και πιο μακρυ και ιδια αποδοση... δεν ξερω τι ισχυει :confused:

παιδια ενδιαφερομαι για τηλεοραση στο εξοχικο και ψαχνω μεχρι 300€ 32-40 ιντσων εχετε καμια καλη προταση?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

γνωριζει κανεις πως μπορει να παιζει ταινιες απο usb η samsung le32b553? καπου ειδα οτι μπορει αλλα δεν ξερω πως.

βαλε ενα usb stick δεξια που εχει τη θεση η τηλεοραση. φωτο θα τις δειξει.

για εργο se avi θα δεις αν το παιξει.

Παιδια μια ερωτηση...

Leon_G αν επιτρεπεται τι μαρκα ειναι το καλο HDMI;

Θελω και εγω να παρω ενα να βαλω το PS3 με ενα ακριβο καλωδιο να δω αν εχει διαφορα στο ματι.

Εμενα με το φτηνο που εχω τωρα παει μεχρι 60Hz.

A, εχεις PS3 slim ή fat;

Ποιό μοντέλο ακριβώς;

Νομίζω πως ακόμη δεν ήρθαν τα μοντέλα που διαθέτουν δυνατότητα να κάνεις κανονικό σερφάρισμα.

Αυτη μου παρουσιασαν

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097635

και ειχε κανονικο browsing.

Νόμιζα δεν είναι ακόμη διαθέσιμες στα καταστήματα εδώ, αλλά πριν λίγες μέρες τα είδα και εγώ τα νέα μοντέλα από κοντά :)

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

καλησπερα παιδια! τις επομενες ημερες προκειται να αγορασω την παρακατω tv....

http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE32D5000PWXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=

θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος για την τεχνολογια DLNA που υποστηριζει...!

1ο) πως γινεται.. (χρειαζεται καποιο προγραμμα στο pc η και κατι παραπανω;)

2ο)τι μπορω να μεταφερω για να το δω στην tv..;

ευχαριστω εκ των προτερων..!!:)

Μιας και μάλλον έχω καταλήξει στο μοντέλο home cinema (thanks to Nagata:)) τώρα ενδιαφέρομαι για μία τηλεόραση και θέλω προτάσεις.Τη θέλω για ταινίες και για το ps3.Θέλω να είναι full HD, μάλλον γύρω στις 26" ή λίγο παραπάνω.Τιμή θέλω προσιτή.Όσο γίνεται:)

Πχ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.152189

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.152191

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162415

Τί πρέπει να προσέξω περισσότερο?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162415

Τί πρέπει να προσέξω περισσότερο?

εχω το προηγουμενο μοντελο αυτης, πολυ ευχαριστημενος :D καλη αντιθεση να χει... :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• 4 weeks later...
Είμαι κάτοχος της LG6000 scarlet 32'. Ενδιαφέρομαι να περάσω κάρτα PCMCIA ώστε να βλέπω ψηφιακά κανάλια. Επειδή στο σέρβις της εταιρείας μου ζήτησαν 30 ή 50€ για να μου κάνουν την αναβάθμιση λογισμικού η οποία είναι απαραίτητη, ψάχτηκα λίγο στο νετ. Αρχικά βρήκα μια κάρτα της ΝΕΟΤΙΟΝ (NEOTION POCKET DTV FTA NP4+ CAM PCMCIA MODULE MPEG4 DIGEA) σε τιμή 27,90€. Απο 'κεί και πέρα ψάχνω να βρώ τελευταίο firmware της LG6000. Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό αλλά και για την ακριβή διαδικασία αναβάθμισης της τηλεόρασης προκειμένου να μην γίνει καμία ζημιά στο software της;

Για την αναβάθμιση δε γνωρίζω, για την κάρτα όμως υποθέτω ξέρεις πως παίζει μόνο SD κανάλια και όχι HD, όπως EPT HD. Ίσως δεν είναι καλή επιλογή πλέον, προσωπικά θα προτιμούσα αποκωδικοποιητή που δε χρειάζεται και αλλαγή στο firmware της τηλεόρασης.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Για την αναβάθμιση δε γνωρίζω, για την κάρτα όμως υποθέτω ξέρεις πως παίζει μόνο SD κανάλια και όχι HD, όπως EPT HD. Ίσως δεν είναι καλή επιλογή πλέον, προσωπικά θα προτιμούσα αποκωδικοποιητή που δε χρειάζεται και αλλαγή στο firmware της τηλεόρασης.

Αυτό δεν το γνώριζα. Υπάρχει κάρτα που να υποστηρίζει και HD και να μην κάνει και αυτά τα σπασίματα στα mpeg2? Δεν θέλω να έχω και εξωτερικό αποκωδικοποιητή γιατί η τηλεόραση θα κρεμαστεί και σε τοίχο και θα μπλέξω με καλώδια.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Αυτό δεν το γνώριζα. Υπάρχει κάρτα που να υποστηρίζει και HD και να μην κάνει και αυτά τα σπασίματα στα mpeg2? Δεν θέλω να έχω και εξωτερικό αποκωδικοποιητή γιατί η τηλεόραση θα κρεμαστεί και σε τοίχο και θα μπλέξω με καλώδια.

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ το ήξερα αυτό. Και φυσικά με ενδιαφέρει να πιάνω και ΕΡΤ HD. Η ερώτησή μου είναι κοινή με του Σπύρου, αν δηλαδή όντως υπάρχει κάρτα που να υποστηρίζει και HD (για λόγους φορητότητας ρωτάω και εγω). Ειδάλλως, και επειδή δεν έχω ψάξει καθόλου το θέμα του επίγειου αποκωδικοποιητή, αν μπορεί κάποιος να προτείνει θα του ήμουν ευγνώμων (ισχύει ότι απλά ψάχνουμε τον φθηνότερο ώστε να κάνει τη δουλειά; )

updated: φίλος με την ίδια καρτούλα, που αναφέρουμε πιο πάνω, σε τηλεόραση Sony πιάνει KAI ερτ HD.

Edited by Terrys

Πιάνει ΕΡΤ hd ή βλέπει ΕΡΤ hd;

Εγώ με SONY BRAVIA και κάρτα neotion πιάνω την ΕΡΤ hd αλλά δυστυχώς δεν βλέπω παρά μαύρο φόντο.

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Μου είπε ότι πιάνει κανονικά το κανάλι, βλέπει το λογότυπο της EΡΤ HD κανονικά στο κέντρο της οθόνης. Καμιά φορά μου λέει ότι του βγάζει το μήνυμα "το κανάλι δεν είναι συντονισμένο" αλλά παρόλα αυτά το λογότυπο δεν χάνεται, μου είπε. Στην επόμενη προβολή προγράμματος θα το ξανατσεκάρει (νομίζω είναι ο τελικος Champions League). Τελικά μπορούμε να ξέρουμε αν με τις κάρτες CI slot βλέπουμε όλα τα ψηφιακά;

Τελικά μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα, φτάσαμε και στο σημείο να παρακαλάς όλα να πάνε καλά σε οποιαδήποτε αγορά κάνεις γιατί η εγγύηση που δίνουν οι αντιπροσωπίες τελικά μπορεί και να μην ισχύουν.

Συγκεκριμένα και για να μην τους πάρει όλους η μπάλα, μετά από αγορά συσκευής SAMSUNG BX-2431 η οποία δεν δούλεψε ποτέ (δεν άνοιγε καν όταν την έβγαλα από το κουτί) επικοινώνησα αυθημερόν με την αντιπροσωπεία ζητώντας αντικατάσταση. Εκείνοι συμφώνησαν και η συσκευή πήγε στο service της SAMSUNG (Service one λέγετε η εταιρία) μετά από δύο μέρες με κούριερ και εγώ περίμενα να μου την αντικαταστήσουν με καινούργια όπως οφείλουν σύμφωνα με τον αστικό κώδικα. Δύο εβδομάδες αργότερα, αφού είχα στο μεταξύ επισκεφθεί την αντιπροσωπία της SAMSUNG για να ρωτήσω τους λόγους που καθυστερούν, έκπληκτος παρέλαβα την οθόνη που είχα στείλει για αντικατάσταση, υποτίθετε επισκευασμένη. Φυσικά, επισκευή δεν ήμουν διαθετιμένος να δεχθώ αφού πρόκειτε για καινούργια συσκευή η οποία δεν δούλεψε με το που βγήκε απο τη συσκευασία. Έτσι, επισκέφτηκα και πάλι την αντιπροσωπεία με την οθόνη μαζί μου και αποφασισμένος να απαιτήσω αντικατάσταση επιτόπου. Εκείνοι όμως μέσω κάποιου υπεύθυνου που δέχτηκε να με δει, μου ζήτησαν συγνώμη, μου είπαν πως έγινε κάποιο λάθος και πως θα στείλουν κούριερ σπίτι μου για να παραλάβουν την οθόνη και να προχωρήσει τελικά η διαδικασία αντικατάστασης. Στο μεταξύ γυρίζοντας σπίτι δοκίμασα την οθόνη από περιέργια να δω εάν δουλεύει και ενώ άναψε κανονικά, μετά από 1 ώρα λειτουργίας, έσβησε και πάλι. Το κούριερ που μου είχαν πει πως θα έστελναν καθυστέρησε μερικές μέρες αλλά τελικά ήρθε και πήρε την οθόνη για λογαριασμό του service one και πάλι.

Δύο εβδομάδες μετά και περίπου 1.5 μήνα πλέον από την αγορά του μόνιτορ και μετά από άπειρα τηλέφωνα σε εξυπηρέτηση πελατών της SAMSUNG χωρίς να βρω καμία λύση, ούτε καν λογική απάντηση για την καθυστέρηση δεν μπορούσαν να μου δώσουν, έστειλα επιστολή διαμαρτυρίας με φαξ στην SAMSUNG, απαιτώντας άμεση αντικατάσταση διαφορετικά όπως τους έγραφα θα προχωρούσα σε καταγγελία. Την ίδια μέρα κάποιος προϊστάμενος (ευγενικός και εξυπηρετικός μου φάνηκε οφείλω να πω) μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε συγνώμη λέγοντάς μου πως θα επιληφθεί προσωπικά επί του θέματος. Τελικά προέκυψε πως η συσκευή BX-2431 (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ) έχει καταργηθεί από την SAMSUNG διότι ανανεώνει την γκάμα της. Έτσι τους ήταν αδύνατον να μου αντικαταστήσουν την συσκευή και μου πρότειναν να μου στείλουν ένα μόνιτορ από την καινούργια γκάμα τους. Από τότε περιμένω 3 εβδομάδες και ακόμα το μόνιτορ δεν έχει αντικατασταθεί λόγω "γραφειοκρατικού" προβλήματος. Πριν μερικές μέρες μου έστειλαν για δεύτερη φορά το προβληματικό μόνιτορ πίσω, αυτή τη φορά σε άθλια κατάσταση (δεν είναι καν βιδωμένο).

Αποφάσισα να προχωρήσω σε καταγγελία μέσω του 1520 (γενική γραμματεία καταναλωτή). Επικοινωνόντας μαζί τους όμως (2 φορές), εκνευρίστηκα περισσότερο καθώς στο τηλέφωνο φαινόντουσαν σαν να βαριόντουσαν να ασχοληθούν με την περίπτωσή μου. Τελικά αποφάσισα να προσφύγω σε καταγγελία μέσω του συνήγορου του καταναλωτή, εκεί μου φάνηκαν πιο ορεξάτοι, άν και μου είπαν πως η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να δικαιωθώ μπορεί να πάρει και πάνω από μήνα.

Μετά από όλα αυτά είναι φυσικό να αναρωτιέται πλέον κανείς ποιά προστασία έχει πλέον σε αυτήν την χώρα και ποιοί νόμοι ισχύουν όταν έχει πληρώσει προϊόν που δεν λειτούργησε ποτέ και δεν μπορεί να το αντικαταστήσει πιθανόν καθόλου, πόσο μάλλον άμεσα όπως τουλάχιστον αναφέρει ο νόμος.

Θα σου προτεινα να στειλεις email στη "μαμα" samsung.Εχω λυσει παρομοια προβληματα δυο φορες με αυτο το τροπο.

Στην Ελλαδα φιλε μου δυο παραγματα ισχυουν 1)Ο πελατης εχει παντα αδικο 2)Μετα την αγορα του προιοντος σε εχουμε γραμμενο.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Θα σου προτεινα να στειλεις email στη "μαμα" samsung.Εχω λυσει παρομοια προβληματα δυο φορες με αυτο το τροπο.

Στην Ελλαδα φιλε μου δυο παραγματα ισχυουν 1)Ο πελατης εχει παντα αδικο 2)Μετα την αγορα του προιοντος σε εχουμε γραμμενο.

Δεν μπόρεσα να βρω το e-mail της κορεάτικης "μαμάς" samsung.

Έχεις δίκιο, στην Ελλάδα όλοι είναι της αρπακτής. Κανένας δεν σέβεται τα λεφτά σου, μόνο το κέρδος τους ενδιαφέρει. Στο εξωτερικό σε παρόμοια περίπτωση με κινητό τηλέφωνο, η αντικατάσταση έγινε αυθημερόν κι επιτόπου μόνο με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Στην Ελλάδα το μάρκετινγκ και η εξυπηρέτηση πελάτη είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως η ψυχολογία που δημιουργούν στους πελάτες τους είναι πιο σημαντική από το ίδιο το προϊόν που πουλάνε.

Κι αυτό γιατί εντάξει, εγώ θα χάσω 250 ευρώ που έδωσα για να αγοράσω αυτήν την οθόνη. Πως όμως θα ξαναγοράσω οτιδήποτε που θα μου πουλήσει αύριο η εν λόγω εταιρία; Έχω πλέον χάσει κάθε εμπιστοσύνη. Βλέπω στις συσκευές τους που γράφουν εγγύηση 2 ή 3 χρόνια και γελάω. Με χάσαν από πελάτη και εφόσον η περίπτωση δεν είναι μεμονωμένη (που πιστεύω πως δεν είναι) 8α χάσουν κι άλλους.