Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το ταμπλετ κάνω μια χαρά μιρρορ. Δηλαδή ότι βλέπω στο ταμπλετ πάει στην τηλεόραση.. Από υπολογιστή δε βρίσκω τρόπο,

Με τον Windows media player δοκιμασες να στείλεις κατι στην tv;;;

Στο pc πήγαινε στον πινακα ελεγχου/δικτυο και ίντερνετ/επιλογή οικιακης ομαδας και επιλογες κοινης χρήσης και μετα πατα εκει που λέει "να επιτρέπεται σε ολες τις συσκευες σε αυτο το δικτυο, οπως τηλεορασεις και κονσολες να αναπαράγουν το περιεχόμενο"

Δεν γνωρίζω το μενου της tv σου αλλα λογικά ειναι πολυ απλό μετα να εντοπίσεις οτι εχεις στο pc μεσα απ το μενου της tv και να το προβαλλεις

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σου πα! hdmi ftw! :lol::lol:

αλλιως, υπαρχει και μια αλλη λυση που δεν ξερω αν δουλευει! virtualbox--> του πετας Android loli και ισως εχει επιλογη screen mirroring! :lol::lol:

Περα απ την πλακα, δεν γινεται! Διαβασε εδω

Παιδια γίνεται, το εχω κανει μπολικες φορές

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε για αυτή την LG http://www.skroutz.gr/s/5145758/LG-47LB570V.html.. Για σερφαρισμα και ταινίες αξίζει?? Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο μέχρι 600ευρο

Με προβληματίζει το γεγονός οτι δεν υπάρχει σε κανενα επισημο κατάστημα ενω άποψή μου ειναι οτι καμιά tv δεν ενδείκνυται για σερφαρισμα.

Αγορασα στην αρχή ξεχωριστό πληκτρολόγιο και ποντίκι για την tv μου αλλά μου φάνηκε απίστευτα κουραστικη διαδικασία οπότε δεν ασχολήθηκα με το sport :)

Με τον Windows media player δοκιμασες να στείλεις κατι στην tv;;;

Στο pc πήγαινε στον πινακα ελεγχου/δικτυο και ίντερνετ/επιλογή οικιακης ομαδας και επιλογες κοινης χρήσης και μετα πατα εκει που λέει "να επιτρέπεται σε ολες τις συσκευες σε αυτο το δικτυο, οπως τηλεορασεις και κονσολες να αναπαράγουν το περιεχόμενο"

Δεν γνωρίζω το μενου της tv σου αλλα λογικά ειναι πολυ απλό μετα να εντοπίσεις οτι εχεις στο pc μεσα απ το μενου της tv και να το προβαλλεις

Παιδια γίνεται, το εχω κανει μπολικες φορές

φιλε μου δεν καταλαβες τι λεμε! αυτο που λες γινεται, αλλα και αυτο δεν δουλευει σωστα αφου απ οτι θυμαμαι τελευταια φορα που το δοκιμασα δεν υποστηριζει ολα τα video codecs! πχ δεν υποστυριζει mkv αρχεια. hd video=> mkv!

σε καποια android Tablet υπαρχει η επιλογη screen mirroring, με την οποια βλεπεις ολη την οθονη του Tablet στην tv, οχι να στειλεις ενα βιντεο η μια φωτο.

συζητουσαμε λοιπον αν μπορει να γινει το ιδιο και στο pc, δηλαδη να βλεπεις ολη την επιφανεια εργασιας, ασυρματα στην Tv

edit:

ωπ! μολις ειδα

. δεν ξερω αν οντως δουλευει γιατι τωρα δεν εχω smart tv στο χωρο μου να το δοκιμασω..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Με προβληματίζει το γεγονός οτι δεν υπάρχει σε κανενα επισημο κατάστημα ενω άποψή μου ειναι οτι καμιά tv δεν ενδείκνυται για σερφαρισμα.

Αγορασα στην αρχή ξεχωριστό πληκτρολόγιο και ποντίκι για την tv μου αλλά μου φάνηκε απίστευτα κουραστικη διαδικασία οπότε δεν ασχολήθηκα με το sport :)[

Έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα ότι δεν υπάρχει σε κάποιο επώνυμο μαγαζί και δεν θα μπορώ να τη δω από κοντά..σαν χαρακτηριστικα είναι καλή;

Αγορασα στην αρχή ξεχωριστό πληκτρολόγιο και ποντίκι για την tv μου αλλά μου φάνηκε απίστευτα κουραστικη διαδικασία οπότε δεν ασχολήθηκα με το sport :)[

Έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα ότι δεν υπάρχει σε κάποιο επώνυμο μαγαζί και δεν θα μπορώ να τη δω από κοντά..σαν χαρακτηριστικα είναι καλή;

Από χαρακτηριστικά δείχνει δυνατή.

Αλλά χωρίς να δεις εικόνα με τα μάτια σου μην αγοράσεις.

φιλε μου δεν καταλαβες τι λεμε! αυτο που λες γινεται, αλλα και αυτο δεν δουλευει σωστα αφου απ οτι θυμαμαι τελευταια φορα που το δοκιμασα δεν υποστηριζει ολα τα video codecs! πχ δεν υποστυριζει mkv αρχεια. hd video=> mkv!

σε καποια android Tablet υπαρχει η επιλογη screen mirroring, με την οποια βλεπεις ολη την οθονη του Tablet στην tv, οχι να στειλεις ενα βιντεο η μια φωτο.

συζητουσαμε λοιπον αν μπορει να γινει το ιδιο και στο pc, δηλαδη να βλεπεις ολη την επιφανεια εργασιας, ασυρματα στην Tv

edit:

ωπ! μολις ειδα

. δεν ξερω αν οντως δουλευει γιατι τωρα δεν εχω smart tv στο χωρο μου να το δοκιμασω..

Θα με τρελάνετε εδω μέσα. Αντε μ εβαλες στη 1:00 να ανοιγω pc και να κανω mirroring :p https://www.dropbox.com/sc/ojvwgkphjmyt02p/AAAYLpXU0je5dKfVAT0YSv2Ha

Θα με τρελάνετε εδω μέσα. Αντε μ εβαλες στη 1:00 να ανοιγω pc και να κανω mirroring :p https://www.dropbox.com/sc/ojvwgkphjmyt02p/AAAYLpXU0je5dKfVAT0YSv2Ha

Με Windows 7 σε laptop γίνεται αυτό;

Υπότιτλους παίζει;

Με Windows 7 σε laptop γίνεται αυτό;

Υπότιτλους παίζει;

99,9% ναι. Εχω και laptop με win 7 αλλα δεν θυμάμαι να σου πω ουτε το εχω μαζι μου τωρα.

Πάντως τον συγκεκριμένο τρόπο δεν τον δουλεύω.

Αυτό ακριβώς θέλω, τελευταία φωτογραφία! Ασύρματα πάντα! Σαφώς hdmi είναι το καλύτερο αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα... Πολύ δυνατή λύση και το virtual Android box... Αύριο θα τα διαβάσω όλα προσεκτικά, σας ευχαριστω όλους θερμά...

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την επιλογή για wireless display δεν την έχει εμένα, wt..?

Vamos Aris

Αυτό ακριβώς θέλω, τελευταία φωτογραφία! Ασύρματα πάντα! Σαφώς hdmi είναι το καλύτερο αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα... Πολύ δυνατή λύση και το virtual Android box... Αύριο θα τα διαβάσω όλα προσεκτικά, σας ευχαριστω όλους θερμά...

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την επιλογή για wireless display δεν την έχει εμένα, wt..?

Το μοντέλο της tv σου ξέρεις ποιο είναι για να το δω;;;

Το μοντέλο της tv σου ξέρεις ποιο είναι για να το δω;;;

οριστε φιλε μου

PANASONIC TX-50AS520E 50"

Vamos Aris

99,9% ναι. Εχω και laptop με win 7 αλλα δεν θυμάμαι να σου πω ουτε το εχω μαζι μου τωρα.

Πάντως τον συγκεκριμένο τρόπο δεν τον δουλεύω.

Από Windows 7 desktop δηλαδή μπορώ να στείλω σε συσκευή που υποστηρίζει miracast ΌΤΙ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΟ desktop?

Θα σε παρακαλούσα να μου πεις τον τρόπο γιατί ψάχνω και δεν τον βρίσκω!

Κανε βημα βημα οτι βλεπεις εδω
και θα τα καταφερεις

καλη σου μερα!δυστυχως δεν τη βγαζει αυτη την επιλογη..ο υπολογιστης δεν ειναι παλιος,υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα μητρικης?φοραω 990,8350,gtx760

Vamos Aris

καλη σου μερα!δυστυχως δεν τη βγαζει αυτη την επιλογη..ο υπολογιστης δεν ειναι παλιος,υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα μητρικης?φοραω 990,8350,gtx760

Νομίζω ειναι feature των 8.1 ανεξαρτητως hardware.

Νομίζω ειναι feature των 8.1 ανεξαρτητως hardware.

εχουμε κ απ αυτα!!!:lol: απλα δε καταλαβαινω γιατι δεν υπαρχει η επιλογη..

Vamos Aris

Σήμερα παρέλαβα την w828.

Εντάξει πολύ πράμα στο θέμα ρυθμίσεων.

αν έχει κάποιος κανένα οδηγό στα ελληνικά για τις καλύτερες ρυθμίσεις ας κάνει τον κόπο.

Το βασικό μου όμως ερώτημά είναι άλλο.έβαλα έναν εξωτερικό δίσκο πού εχω ταινίες.

πού μπορώ να δω τους φακέλους?

Δεν θέλω στην αναπαραγωγή γιατί τα εμφανίζει χύμα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Η αληθεια ειναι οτι και σε μενα χυμα τα πεταει και δεν εχω βρει ακρη πως τα κατηγοριοποιω ...

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Η αληθεια ειναι οτι και σε μενα χυμα τα πεταει και δεν εχω βρει ακρη πως τα κατηγοριοποιω ...

Σπαστικό αυτό.ασε πού αργεί να τα εμφανίσει κι ολα

τωρα θα σε φτιαξω.

λοιπον,πηγαινε στις ταινιες,πατα αμεσως μετα κατω δεξια εκει που λεει περισσοτερα,θα σου εμφανισει ολα τα αρχεια,πηγαινε αμεσως μετα εκει πανω αριστερα που εχει το ονομα του δισκου σου,βαλε το ως επιλογη αλλα χωρις να πατησεις enter.

πατα options και θα σου εμφανισει την λιστα ωστε να τα βλεπεις ως φακελους και μπορει να τα ταξινομεις και αλφαβητικα αλλα και με ημερομηνια.

ready.

τωρα θα σε φτιαξω.

λοιπον,πηγαινε στις ταινιες,πατα αμεσως μετα κατω δεξια εκει που λεει περισσοτερα,θα σου εμφανισει ολα τα αρχεια,πηγαινε αμεσως μετα εκει πανω αριστερα που εχει το ονομα του δισκου σου,βαλε το ως επιλογη αλλα χωρις να πατησεις enter.

πατα options και θα σου εμφανισει την λιστα ωστε να τα βλεπεις ως φακελους και μπορει να τα ταξινομεις και αλφαβητικα αλλα και με ημερομηνια.

ready.

Σε ευχαριστώ φίλε!

Κυρίες και κύριοι,καλημέρα.<br />Είμαι κάτοχός τής συγκεκριμένης τηλεόρασης εδώ και 2 μέρες.<br />Εχω κάποιες ερωτήσεις λοιπόν καθότι δηλώνω λίγο εκνευρισμένος.<br />Συνδέω έναν εξωτερικό δίσκο 1tb πού εχω,τον βλέπει,τι συμβαίνει όμως,πατώντας στα βίντεο την επιλογή περισσότερα μου πετάει μήνυμα ότι η εφαρμογή σταμάτησε και με αφήνει να δω μόνο όσες ταινίες εμφανίζονται στην αρχική σελίδα του μενού.<br />Και με άλλο δίσκο τα ίδια.

Ενώ στην αρχή τους διαβάζει κι ολα καλά,μετά μου κάνει τα νερά.εχω πάρει ανάποδες γιατί γι αυτή την χρήση την αγόρασα.

Κυρίες και κύριοι,καλημέρα.<br />Είμαι κάτοχός τής συγκεκριμένης τηλεόρασης εδώ και 2 μέρες.<br />Εχω κάποιες ερωτήσεις λοιπόν καθότι δηλώνω λίγο εκνευρισμένος.<br />Συνδέω έναν εξωτερικό δίσκο 1tb πού εχω,τον βλέπει,τι συμβαίνει όμως,πατώντας στα βίντεο την επιλογή περισσότερα μου πετάει μήνυμα ότι η εφαρμογή σταμάτησε και με αφήνει να δω μόνο όσες ταινίες εμφανίζονται στην αρχική σελίδα του μενού.<br />Και με άλλο δίσκο τα ίδια.

Ενώ στην αρχή τους διαβάζει κι ολα καλά,μετά μου κάνει τα νερά.εχω πάρει ανάποδες γιατί γι αυτή την χρήση την αγόρασα.

Μιας και τα λειτουργικά συστήματα των τιβι είναι λινουξοειδή...γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις διαμορφωση του εξωτερικού δίσκου σε Fat32..;

Δεν έχω εξωτερικό δίσκο για να δοκιμάσω και γω..

Μα εχω ήδη πολλά αρχεία μέσα.να του κάνω format να τα χάσω ολα?

Γι αυτό σου λεγα να πας σε samsung :p

Δεν εχω αντιμετωπισει ποτε πρόβλημα με ταινία, μου παίζει οτι αρχείο και να ναι

Μα εχω ήδη πολλά αρχεία μέσα.να του κάνω format να τα χάσω ολα?

Καπου να τα εσωζες.. δεν εχεις καπου χωρο; Και μετα μεσω του minitool partition wizard κανε ενα format και κανε μετατροπη απο NTFS που λογικά είναι .. σε fat32. Λογικά κάτι τέτοιο παίζει.