salonicafan_TASO Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Εαν θα το βλέπεις απο 2-3 μέτρα, τότε κανένα πρόβλημα. Να κατεβάσεις στα 800 Χ 768 όπως λές και μετά όταν θα δουλέψεις την οθόνη, ξαναπήγαινε στις ρυθμίσεις και αυτόματα θα σου βγάλει τις επιλογές ανάλυσης που υποστηρίζει για την οθόνη. Οσο για το καλώδιο που παρήγγειλες, δεν βλέπω να γράφεις τι παρήγγειλες. Μήπως δεν βλέπω καλά; :) Προτείνω πάντως, dvi σε dvi καλώδιο.;) Είμαι πολύ μπούφος νόμιζα οτι έβαλα λινκ. Ιδού: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751403 κάτι μου λέει οτι λάθος έκανα ε; Να πάω και στο πλαίσιο μετά το e-shop; 800χ768 δεν έχει αυτή η οθόνη, θα το βάλω 1024χ768. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsman Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Η SONY BRAVIA 26P2530 αξίζει τα 850 ευρόπουλα; Έχει καλύτερες 26" μέχρι 900 ευρό; Εγώ την είδα σήμερα από κοντά και είναι φανταστική. Ζωντανά χρώματα και πολύ ωραίο μαύρο. Επίσης υπάρχουν και καλές επιλογές για preset ή custom ρυθμίσεις εικόνας. Εμένα με έπεισε και μόλις η κατάσταση της στο Πλαίσιο αλλάξει από "αναμενόμενο" σε "διαθέσιμο" την πήρα! Άντε γιατί δεν αντέχω άλλο να παίζω Oblivion σε 21 ίντσες και 60 hertz :drool: Και εμένα μου προτείνουν να πάω στις 32 ίντσες, αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα. Αν μπεί η τηλεόραση στο δωμάτιο, θα πρέπει να βγω εγώ :cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Παιδια η LG 32LC2R με τιμη στα 700 ευρω αξιζει? τι λεει σαν τηλεοραση ειναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Εγώ την είδα σήμερα από κοντά και είναι φανταστική. Ζωντανά χρώματα και πολύ ωραίο μαύρο. Επίσης υπάρχουν και καλές επιλογές για preset ή custom ρυθμίσεις εικόνας. Εμένα με έπεισε και μόλις η κατάσταση της στο Πλαίσιο αλλάξει από "αναμενόμενο" σε "διαθέσιμο" την πήρα! Άντε γιατί δεν αντέχω άλλο να παίζω Oblivion σε 21 ίντσες και 60 hertz :drool: Και εμένα μου προτείνουν να πάω στις 32 ίντσες, αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα. Αν μπεί η τηλεόραση στο δωμάτιο, θα πρέπει να βγω εγώ :cry: Καλά κάνεις και δεν πας 32, για δωμάτια μικρά δεν λέει, κουράζουν. Αλλα απ την άλλη το μεγάλο έχει άλλη χάρη, ιδανικό για παρέα περισσότερο. ΜΕ τη 40αρα τώρα πχ γουστάρουν οι φίλοι να βλέπουμε μπάλα κλπ. Άν είσαι μόνος όμως και παίζεις παιχνίδια στο pc, πάρε αυτή http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=34837&highlight=dell πχ και νιώθεις άρχοντας! Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Ιδού: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751403 κάτι μου λέει οτι λάθος έκανα ε; Να πάω και στο πλαίσιο μετά το e-shop; Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Οχι δεν έκανες λάθος. Απ'όσο βλέπω, σωστό καλώδιο φαίνεται. Εαν δεν κάνει όμως, θα το πάρουν πίσω όπως θα έκαναν στο ΠΛΑΙΣΙΟ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Οχι δεν έκανες λάθος. Απ'όσο βλέπω, σωστό καλώδιο φαίνεται. Εαν δεν κάνει όμως, θα το πάρουν πίσω όπως θα έκαναν στο ΠΛΑΙΣΙΟ; Ωραία, για να δούμε ... Επειδή είχα κάνει και άλλη παραγγελία και θα πάω έτσι κιαλλιώς, είπα 2 σε 1... Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos34 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Καλησπέρα φιλοι του forum, Ειμαι και γω ενας υποψηφιος αγοραστής LCD TV και ψιλοασχετος με το αντικείμενο. Θελω να διαθεσω περι τα 1700-1800 ευρω για ενα 40'-42' panel (η αποσταση θέασης ειναι 3,5-4,0m). Βασικά για DVD και μπάλλα. Θα ηθελα τη βοηθεια σας στην επιλογη. Απο μια μικρή βολτα που εκανα στην αγορα ειδα (και μου προταθηκαν) : 1. SONY 40V2500 2. SAMSUNG LE 40R71B 3. SHARP AQUOS LC-37XD1 E Ποια η γνωμη σας? Τι αλλο μου προτεινετε στα χρήματα αυτα? Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Οχι δεν έκανες λάθος. Απ'όσο βλέπω, σωστό καλώδιο φαίνεται. Εαν δεν κάνει όμως, θα το πάρουν πίσω όπως θα έκαναν στο ΠΛΑΙΣΙΟ; Πάπαλα, άλλο θέλει, πάω πλαίσιο. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Φιλε Gboy και λοιποι: Εγω πηρα την LG μοντελο 37LC2R με δυο ΗDMI, και ολα τα σχετικα με τιμη 899EUR απο Expert Θεσσαλονικης. Για τοση μικρη διαφορας στην τιμη θα σου συνιστουσα ανεπιφυλακτα την 37'. Ειναι πανεμορφη, παιζει ολμορφα τα τηλεοπτικα σηματα, εχει επεξεργαστη XD (και μαλιστα εχει MODE που χωριζει την οθονη στα δυο και βλεπεις τι κανει με ή χωρις αυτο τον επεξεργαστη σε ενα σημα, δηλ. εκει που βλεπεις τετραγωνακια η λιγοτερα χρωματα στα κανει πραγματικα πολυ πιο ομορφα και καθαρα!). Και παλι προτεινω σε ολους αντι για μια 32' να παρουν μια 37' (να μην πω και 40'). Τα ματια δεν κουραζονται, εγω βλεπω απο 3μετρα και 4μετρα αναλογα σε ποιον καναπε καθομαι και ειναι πολυ καλη αποσταση. Αυτα και πιστευω να σε βοηθησσα. Οτι θελεις ρωτα με ΥΓ: θα μιλησουμε για ασυρματη μεταφορα βιντεο και ηχο απο το PC στην TV ποτέ; Ειναι πολυ επικαιρο και ειναι μια πολυ καλη λυση με πολυ λιγοτερα λεφτα (~150-230ευρω) . Δειτε τα εξης λινκς: Netgear EVA700, DLink DSM520, Pixel MAGIC HD...... 3 προιοντα και απο ολα μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον η λυση της DLINK sta 163 eur. Εσας; :lol: Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TinkTank21 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Τρελη αναλυση αλλο να στο λεω και αλλο να το βλεπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Πάπαλα, άλλο θέλει, πάω πλαίσιο. Το πήρα και το σύνδεσα! Η ανάλυση όμως πάει μέχρι 1360χ768 και όχι 1366χ768. Γιατί; Μερικά γράμματα (και γενικά το μαύρο) φαίνοντε ξεθώριασμένα. Μπορώ να το διορθώσω; Έχω την GEFORCE 6600GT, αν πάρω καλύτερη κάρτα γραφικών θα δω διαφορά ; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας. Ψάχνομαι για 2 LCD, μία στην κατηγορία 40 ιντσών περίπου, και μία γύρω στις 20 ίντσες. Και οι δύο προφανώς να είναι HDTVs (αν η μεγάλη είναι και 1080p δεν μας χαλάει, αλλά πιθανότατα θα ξεφεύγει αρκετά η τιμή). Έχετε κάτι καλό να μου προτείνετε, από προσωπική σας εμπειρία; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 ΜΑΚΡΟ http://img86.imageshack.us/img86/9438/apvn9.th.jpg 649+(123Φ.Π.Α.)=772ε Αυτή είναι: http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?7408 Μόλις την αγόρασα! Εντυπώσεις το βράδυ μετά τον αγώνα! Τασο , Πως ειναι τελικα? Τοσο στα καναλια οσο και στα dvd? Εκει ειδικα με ενδιαφερει περισσοτερο.... Για 772 νομιζω οτι εκανες μια αριστη αγορα! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Τασο , Πως ειναι τελικα? Τοσο στα καναλια οσο και στα dvd? Εκει ειδικα με ενδιαφερει περισσοτερο.... Για 772 νομιζω οτι εκανες μια αριστη αγορα! Το μαύρο είναι η αχίλλειος πτέρνα της. Στα dvd την βρίσκω ικανοποιητική. HD ακόμα δεν έχω βάλει. Τηλεοπτικό σήμα δεν βλέπω καθαρά αλλά η κεραία μου είναι πολύ παλιά, μόλις πάρω καινούρια θα σε πω. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 κοιταξε, οι lcd , ειδικα αυτες που δεν εχουν ειδικα φιλτρα διορθωσης χρωματος, δε τα πανε πολυ καλα με το μαυρο. Θεμα κατασκευης και pixels. Δε διορθωνεται απο τον χειρισμο το μαυρο? Φαινεται δηλαδη προς το γκρι ? Φωτεινοτητα τι λεει ? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 κοιταξε, οι lcd , ειδικα αυτες που δεν εχουν ειδικα φιλτρα διορθωσης χρωματος, δε τα πανε πολυ καλα με το μαυρο. Θεμα κατασκευης και pixels. Δε διορθωνεται απο τον χειρισμο το μαυρο? Φαινεται δηλαδη προς το γκρι ? Φωτεινοτητα τι λεει ? Μπα δεν διορθώνετε. Ναι προς γκρί πάει. Φωτεινότητα πολύ μεγάλη, σε τυφλώνει απο κοντά. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Μπα δεν διορθώνετε. Ναι προς γκρί πάει. Φωτεινότητα πολύ μεγάλη, σε τυφλώνει απο κοντά. δε ξερω γιατι αλλα με εβαλες σε σκεψεις να παω μακρο θελω μια lcd , οχι τιποτα ιδιαιτερο, να μπορω να τη συνδεσω με υπολογιστη, να παιζει στα dvd εξαιρετικα και να ειναι πολυ καλη στην τηλεοραση Μετα απο την προσφορα των Media Markt με 42" Philips , 899 E και την οποια δε προλαβα τεμαχιο (φυγανε σε μιση ωρα σε ολα τα καταστηματα) και το φυσαω και δε κρυωνει, νομιζω οτι αυτη που πηρες ειναι εξαιρετικη για 40" , με 780 Ευρω! Ξαναλεω. Δε θελω τιποτα εξαιρετικο! Απλα να ειναι αποδεκτη, με hd ready , pc in και καλη στα dvd ! Να παω λες? Γενικως εχει και αλλες προσφορες εκει ? (να ξερω αν ειναι να βαλω κοσμο να μου βρει καρτα :) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 δε ξερω γιατι αλλα με εβαλες σε σκεψεις να παω μακρο θελω μια lcd , οχι τιποτα ιδιαιτερο, να μπορω να τη συνδεσω με υπολογιστη, να παιζει στα dvd εξαιρετικα και να ειναι πολυ καλη στην τηλεοραση Μετα απο την προσφορα των Media Markt με 42" Philips , 899 E και την οποια δε προλαβα τεμαχιο (φυγανε σε μιση ωρα σε ολα τα καταστηματα) και το φυσαω και δε κρυωνει, νομιζω οτι αυτη που πηρες ειναι εξαιρετικη για 40" , με 780 Ευρω! Ξαναλεω. Δε θελω τιποτα εξαιρετικο! Απλα να ειναι αποδεκτη, με hd ready , pc in και καλη στα dvd ! Να παω λες? Γενικως εχει και αλλες προσφορες εκει ? (να ξερω αν ειναι να βαλω κοσμο να μου βρει καρτα :) Άν είναι να το κάνεις κάντο άμεσα γιατί ήδη σε μερικά ΜΑΚΡΟ εξαντλήθηκε. Εγώ το ψιλο μετάνιωσα γιατί την έχω σε δωμάτιο και είναι τεράστια αλλά αν την ήθελα για σαλόνι θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Για να σε βοηθήσω στην απόφαση δες μερικές φοτό της 8αχρονη αδερφής μου με το κινητό: http://img480.imageshack.us/img480/5808/35368752mt8.th.jpg Ότι περιλαμβάνετε στη συσκευασία είναι μπροστά στην τηλεόραση (καλώδιο ήχου, τηλεκοντρόλ και adaptora dvi σε hdmi) + καλώδιο ρεύματος, 2 χρόνια εγγύηση και το manual που δεν έχει ελληνικά. Για μέτρο σύγκρισης: http://img67.imageshack.us/img67/5738/16046242nk8.th.jpg Απο αριστερά προς τα δεξιά: η παλιά μου sony trinitron 21", το 17" monitor και η HUMAX http://img360.imageshack.us/img360/9821/dsc00094pw3.th.jpg Αυτό νομίζω είναι POP http://img59.imageshack.us/img59/9767/dsc00096sx2.th.jpg PIP με 50% διαφάνεια. http://img341.imageshack.us/img341/5233/dsc00095xg3.th.jpg Απλό PIP. Το μέγεθος του και το σημείο που εμφανίζετε στην οθόνη αλλάζει πολύ εύκολα. Τα τρεμουλιάσματα, η θολούρα κλπ. που φαίνονται είναι λόγο κινητού, καμιά σχέση με την πραγματική εικόνα αλλά όπως προείπα υστερεί στο μαύρο. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 μια χαρα την βλεπω μακαρι να την βρω Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ PHILIPS 20PF4121 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros5 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 τον ιουνιο ερχεται η philips 42pfl9832 με 120hz και 1080p τιμη στο εξωτερικο 3000$ ποια η γνωμη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 τον ιουνιο ερχεται η philips 42pfl9832 με 120hz και 1080p τιμη στο εξωτερικο 3000$ ποια η γνωμη σας? Τι γνώμη ναχουμε; Κάτσε να τη δούμε πρώτα. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 τον ιουνιο ερχεται η philips 42pfl9832 με 120hz και 1080p τιμη στο εξωτερικο 3000$ ποια η γνωμη σας? Που να ξέρουμε από τώρα.Κάτσε να έρθουνε πρώτα στην Eλλάδα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 τον ιουνιο ερχεται η philips 42pfl9832 με 120hz και 1080p τιμη στο εξωτερικο 3000$ ποια η γνωμη σας? Κάνεις ενα λαθάκι, η τηλεόραση είναι 100Hz, οχι 120, Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της πρέπει να είναι κορυφαία... Αλλα πρέπει να την δούμε να παίζει... Και να παίζει για καιρό, μην την πατήσουν κάποιοι όπως με την 9830 που τρέχανε και δε φτάνανε. Και αυτό το λεω επειδή σε αυτό το μοντέλο η Philips χρησιμοποιεί τεχνική που δε την έχει ξαναχρησιμοποιήσει στις τηλεοράσεις της, τη σάρωση των 100 Hz... Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της TV που αναφέρεις, θα βρείς εδώ Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros5 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 αναφερθηκα στην 42pfl9832 διοτι ψαχνω για lcd που να ειναι και 100hz και 1080p στην αγορα δεν υπαρχει μεχρι αυτη την στιγμη .δεν υπαρχει γιατι οπως διαβασα στο digital vision του μαρτιου για 100hz και 1080p απαιτηται επεξεργαστης αυξημενης υπολογιστικης "υσχυος" και μονο οι επεξεργαστες τελευταιας γενειας "ic" μπορουν να τα καταφερουν.τωρα αν η 9832 βγει σαν την 9830 την πατησαμε .θα περιμενουμε το μελλον θα δειξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts