Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιάννη στο site που έδωσα πιο κάτω θα το δείς πως δίνει δύο τιμές, το "contrast επι της οθόνης" και το "dynamic contrast" που δίνουν η samsung και η philips.

H V2000 δε διαφέρει σε τίποτα απο την V2500 απο θέμα αποδοσης χρωμάτων... Την πήρε και ενας γνωστός μου και το μόνο που ζηλευω είναι το δευτερο HDMI... Το μοναδικό μου HDMI το χρησιμοποιώ με το DVD player και σύντομα θα χρειαστώ άλλο ένα για τον δορυφορικό μου δέκτη... (Περιμένω να κυκλοφορήσει ο Dreambox 8000)

ok τοτε φιλε μου,καλα ανταπτορας για να βγαλουμε κι αλλη εξοδο hdmi δεν παιζει?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γιάννης είναι ο φίλος μας ο Ταξιδιώτης, σε αυτόν αναφερόμουν! :oops:

:oops:

H Sony στο site της δίνει πραγματικό contrast 1700:1 για την V2500.

http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=KDL-40V2500&site=odw_el_GR&pageType=TechnicalSpecs&category=TVP+LCD+TV

Σε ποιό site? Στο ελληνικό δίνει 1300:1

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Γιάννης είναι ο φίλος μας ο Ταξιδιώτης, σε αυτόν αναφερόμουν! :oops:

Εγω που έχω όμως καινούριο AV receiver χωρίς HDMI θα αναγκαστώ να τον αλλάξω σύντομα εκτός αν βγεί κανένα box με δυο εισόδους HDMI και μια έξοδο... (Κάπου είχα δεί ενα αλλα η τιμή του ήταν άκρως απαγορευτική...)

Τα επίγεια ψηφιακά κανάλια, που εδώ στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή εκπέμπουν ελευθερα μπορούν να κωδικοποιήσουν το σήμα τους και να απαιτήται module με κάρτα συνδρομής για να σου ανοίγει το κανάλι... ΠΧ Όπως τα επίγεια φίλμνετ και σούπερσπορτ που τωρα θέλουν αναλογικό αποκωδικοποιητή... Αν εκπέμπουν ψηφιακά, μπορεί την αποκωδικοποιησή τους να την κάνει η ίδια η TV, με την χρήση κάρτας.

Δεν έχει καμμια σχεση με το δορυφορικό πακέτο της NOVA

Tanks για την γρηγορη απαντηση
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

meta apo poli skepsi k meleti apofasisa na agoraso tin 40s2010.efxaristo poli osous me voithisan edo mesa.tora thelo na paro k ena aplo set home cinema.katastalaksa sto Home Cinema - Panasonic SC-HT855 HDMI.kostizei peripou 350e.exei kapoios na mou proteinei kati diaforetiko?i panasonic sta home cinema kanei kala ergaleia?

Εχω παρει ηχεια υπολογιστη και τα εχω βαλει στο σαλονι ειναι 5.1 μπορεις να συνδεσεις πολλες πηγες επανω σε μια πολυ ομορφη κονσολα,Εχει ομοαξονικη,οπτικη και αναλογικη.Η τιμη ειναι ειναι 350 ευρω ισως και λιγοτερα.Πολυ δυνατα και ποιοτικα ηχεια.Μπορεις να ακους μουσικη αν θες τερμα χωρις παραμορφωση και φυσικα και για μεγαλες συγκινησεις στις ταινιες.Δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.Ειναι τα LOGITECH Z5500.505 WAT RMS KAI 1010 MAX.To eshop τα εχει 295 ευρω.Στα προτεινω γιατι τα εχω και τα ακουω καθε μερα.http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.501597.Ειναι μονο ηχεια.Εφοσον εχεις dvd.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια θελω την γνωμη σας για δυο τηλεορασεις που βρηκα σε καλη τιμη στην Θεσσαλονικη.

Η μια ειναι μια LG 37LE2R και την εχουνε στα 999Ευρω,

και η αλλη ειναι μια HITACHI 37LD6600 sta 900Eur,

Δεν γνωριζω χαρακτηριστικα, ειμαι ασχετος λιγο βασικα. ποια ειναι καλη , αν εχουν αυτα τα HD ready κτλ. Παιδια αν μπορειτε βοηθατε οκ?

Ευχαριστω!

ALTUS

Media Θεσσαλονίκης, ψάξε για την 37-PV60 της Panasonic και θα με θυμηθείς!

Και τιμή στα ίδια με αυτές που λες!

Media Θεσσαλονίκης, ψάξε για την 37-PV60 της Panasonic και θα με θυμηθείς!

Και τιμή στα ίδια με αυτές που λες!

Θα πάω αύριο το απόγευμα να τη δω.

Ελπίζω να μείναν μερικές γιατί οι προσφορές συνήθως στο Media φεύγουν αμέσως!

Πρέπει να είναι παλιό μοντέλο όμως ε; 6 μηνών + ;

...

Μα όλα αυτά που αναφέρεις είναι 2006 μοντέλα, όχι 2007

999 έχει η Pany στο Media...

Τα μπέρδεψες λιγάκι, ο ALTUS ανέφερε 2 μοντέλα.

Εγώ πληροφοριακά ρώτησα για να μάθω περισσότερα.

1024χ1024 ανάλυση διάβασα κάπου, πολύ παράξενο.

χμμ τώρα διαβάζω 1024χ720

και τώρα 1024χ768 ε ρε γλέντια

...

Τα μπέρδεψες λιγάκι, ο ALTUS ανέφερε 2 μοντέλα.

Εγώ πληροφοριακά ρώτησα για να μάθω περισσότερα.

1024χ1024 ανάλυση διάβασα κάπου, πολύ παράξενο.

χμμ τώρα διαβάζω 1024χ720

και τώρα 1024χ768 ε ρε γλέντια

Βλέπεις να έχω αναφέρει πουθενά ανάλυση?

Μόνος σου τις αναφέρεις....;)

Μην μπερδεύεσαι με 2 διαφορετικές τοποθετήσεις μου στο θέμα..

Βλέπεις να έχω αναφέρει πουθενά ανάλυση?

Μόνος σου τις αναφέρεις....;)

Μην μπερδεύεσαι με 2 διαφορετικές τοποθετήσεις μου στο θέμα..

Όταν έγραψα "ανάλυση διάβασα κάπου (κλπ)" εννοούσα εκτός myphone (google search). Θες λινκ; Δεν το έγραφα για σένα. Από εσένα περίμενα απλώς να μου πεις ποια από τις τρεις αναλύσεις ισχύει. Τώρα άστο, φεύγω media να τη δω από κοντά. :)

...

Παιδια γεια σας!

Ευχαριστω καταρχην τον Stephane για την απαντηση και θα κοιταξω και την panasonic που μου ειπες

Παντως εγω ερωτευκα (χωρις κανεναν λογο) την LG που ελεγα. Πες το σχημα πες το χρωμα δεν ξερω αλλα μαλον κατασταλαξα..... :)

Με ενδιαφερει επισης το μεγεθος της και το οτι τα ηχεια ειναι απο κατω. εχω χωρο για 94 το πολυ 95cm και αυτη ειναι στα 94!

Επισης την ειδα ομορφη, ζωηρη στα χρωματα της και στην τιμη λογικη.

Δεν θελω να παρω μια 32' γιατι ρε παιδια ολες αυτες των 1280χ720ρ ολες μια απο τα ιδια ειναι (εκτος την Philips με pixel shade 3d). Οποτε ειπα να κανω μια γορα με μεγαλυτερο μεγεθος γιατι σε λιγο καιρο και η τεχνολογιες παλι τηα αλλαχουν , τουλαχιστον να μου μεινει το μεγεθος για παρηγορια. Παντως πανω απο 1000 Ευρω για 32' 37' δεν δινω με τιποτα. Αφου παλι θα αλλαξουν.

Δεν ξερω ομως τιποτα για αυτο το μοντελο που σας λεω . Ουτε review ουτε τιποτα . καμια βοηθεια ρε παιδια?

Παντως ειστε ολοι καταπληκτικοι και βλεπω οτι το θεμα LCD TV καλα κρατει!

ALTUS

Παιδια γεια σας!

Ευχαριστω καταρχην τον Stephane για την απαντηση και θα κοιταξω και την panasonic που μου ειπες

Παντως εγω ερωτευκα (χωρις κανεναν λογο) την LG που ελεγα. Πες το σχημα πες το χρωμα δεν ξερω αλλα μαλον κατασταλαξα..... :)

Με ενδιαφερει επισης το μεγεθος της και το οτι τα ηχεια ειναι απο κατω. εχω χωρο για 94 το πολυ 95cm και αυτη ειναι στα 94!

Δεν θελω να παρω μια 32' γιατι ρε παιδια ολες αυτες των 1280χ720ρ ολες μια απο τα ιδια ειναι (εκτος την Philips με pixel shade 3d). Οποτε ειπα να κανω μια γορα με μεγαλυτερο μεγεθος γιατι σε λιγο καιρο και η τεχνολογιες παλι τηα αλλαχουν , τουλαχιστον να μου μεινει το μεγεθος για παρηγορια. Παντως πανω απο 1000 Ευρω για 32' 37' δεν δινω με τιποτα. Αφου παλι θα αλλαξουν.

Δεν ξερω ομως τιποτα για αυτο το μοντελο που σας λεω . Ουτε review ουτε τιποτα . καμια βοηθεια ρε παιδια?

Δεν βλέπω να είναι HD ready

H 37-PV45 του stephane δεν με καλύπτει. Και δεν είναι καλή προσφορά αυτή των media, sto megamarket την έχει 944 ευρό. Ευτυχώς που κάτι έτυχε και δεν πήγα να τη δώ.

...

1ον Eυτυχώς πάντως που ΗD ready είναι....http://www.raf.nl/webshop/product_info.php?products_id=8593 ;)

2ον Ποτέ δεν συγκρίνουμε τιμές μεταξύ καταστήματος λιανικής και e-shop

Πάντα το e-shop είναι φτηνότερο μιας και δεν έχει τα ίδια έξοδα ;)

Παιδια γεια σας!

Τίποτα φίλε μου, στην διάθεσή σου πάντα, εαν γνωρίζω κάτι..

1ον Eυτυχώς πάντως που ΗD ready είναι....http://www.raf.nl/webshop/product_info.php?products_id=8593 ;)

2ον Ποτέ δεν συγκρίνουμε τιμές μεταξύ καταστήματος λιανικής και e-shop

Πάντα το e-shop είναι φτηνότερο μιας και δεν έχει τα ίδια έξοδα ;)

Να δω πότε θα συνεννοηθούμε εμείς!

1ον ΗD ready έγραψα οτι δεν νομίζω να είναι η LG του ALTUS γιαυτό και έκανα παράθεση το μήνυμα του.

2ον Εσύ άμα θες μην συγκρίνεις! Εμένα δεν με νοιάζει η πολιτική του κάθε έμπορου, με ενδιαφέρει μόνο το προσωπικό κόστος. Το "καταστήματος λιανικής" δεν το πιασα, ποιός σου είπε οτι τα e-shop πουλάνε χονδρική; Αλλα και από κατάστημα να την πάρεις π.χ. multirama στην ίδια τιμή είναι.

...

Συγνωμμη Stephane αλλα βρηκα δυο λινκς εδω. Μπορεις να τα δεις? Λεει οτι αυτη η LG που λεω εχει HD Ready . Aπλα διαβασε λιγο τα χαρακτηριστικα της και πες μου αν τρωγεται. Δεν θελω να παρει ευχη και την καλυτερη. οκ? Ευχαριστω πολυ παντως!

http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/458361/art/lg/37le2r-lcd-television.html

http://audiovisual.kelkoo.co.uk/b/a/ps_17669557/100311823.html

ALTUS

Συγνωμμη Stephane αλλα βρηκα δυο λινκς εδω. Μπορεις να τα δεις? Λεει οτι αυτη η LG που λεω εχει HD Ready . Aπλα διαβασε λιγο τα χαρακτηριστικα της και πες μου αν τρωγεται. Δεν θελω να παρει ευχη και την καλυτερη. οκ? Ευχαριστω πολυ παντως!

Απλά νόμιζα ότι λέγατε για την Pany

Να δω πότε θα συνεννοηθούμε εμείς!

1ον ΗD ready έγραψα οτι δεν νομίζω να είναι η LG του ALTUS γιαυτό και έκανα παράθεση το μήνυμα του.

2ον Εσύ άμα θες μην συγκρίνεις! Εμένα δεν με νοιάζει η πολιτική του κάθε έμπορου, με ενδιαφέρει μόνο το προσωπικό κόστος. Το "καταστήματος λιανικής" δεν το πιασα, ποιός σου είπε οτι τα e-shop πουλάνε χονδρική; Αλλα και από κατάστημα να την πάρεις π.χ. multirama στην ίδια τιμή είναι.

Eγώ δεν θέλω για τον απλούστατο λόγο ότι 1 στα 3 e-shop είναι από παράλληλη! ;)

Κατάστημα λιανικής εννοώ το media και αυτού του τύπου τα καταστήματα!

Προφανώς δεν καταλαβαίνεις τον λόγο μου

Ναι, είναι HD ready. Για να βοηθήσω το ψάξιμό σου, HD Ready είναι όλες οι τηλεοράσεις που έχουν ανάλυση 1280x720 ή καλύτερη (συνήθως είναι 1366x768) και μία τουλάχιστον είσοδο HDMI.

Τώρα για τη συγκεκριμένη LG ιδέα δεν έχω πόσο καλή είναι. Αφού σου άρεσε παρ' την, έλεγξε όμως πρώτα τί έπαιζε όταν την είδες. Γιατί αν έπαιζε DVD από σύνδεση HDMI ή κάτι αντίστοιχο είναι λογικό να είχε πολύ ωραία εικόνα αλλά αν δεν τη δεις και στα πιο δύσκολα (τηλεοπτικό σήμα) μπορεί να έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις όταν τη συνδέσεις στο σπίτι.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

pira aytin tin tv http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975779&product=917141

pos mporo na tin sindeso me ton ipologisti?

Με γειά!

Ο καλύτερος τρόπος είναι με VGA, η γνωστή δηλαδή που χρησιμοποιούμε στις οθόνες PC τόσα χρόνια. Εξαιρετική εικόνα χωρίς να κόβονται τα άκρα (overscanning) όπως συμβαίνει συνήθως με την ψηφιακή σύνδεση HDMI -> DVI.

-Candygram.

marvin την ειδα να παιζει τηλεοπτικο σημα και μου αρεσε οπως επαιζε. Επισης ειναι πολυ εντυπωσιακη σαν μεγεθος! Αλλα και η τιμη ειναι καλη με 1000Ευρω νομιζω ειναι καλα. Εχει και HDMI. Ευχαριστω παιδια. Δεν βλεπω την ωρα να παει Πασχα για να παρω το δωρο και να την αγορασω! Εκτος και αν πεσει στα ματια μου καμια αλλη ή πεσουν και αλλο οι τιμες. Ξερει κανενας αν θα κανουν εκπτωσεις το Πασχα? Ή εαν βγαινουν τωρα καποια ακομα νεα μοντελα?

Αυτα παιδια και χαιρετισματα σε ολους!

ALTUS