gbaladi Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 1) Σίγουρα δεν παίζουν με καλές ρυθμίσεις. Παίζουν όπως είναι από το εργοστάσιο, συνήθως DVD ή Nova με το ίδιο σήμα να διακλαδώνεται σε δεκάδες τηλεοράσεις. Γι' αυτό και έχουν σχεδόν πάντα τα χάλια τους. Καλής ποιότητας σήμα και ρυθμίσεις έχουν μόνο τα stands των εταιρειών όπου και εφόσον υπάρχουν (της Samsung έχω δει αρκετά). 2) Σε μαγαζί τύπου Κοτσώβολου ή Media Markt δε νομίζω ότι έχεις πολλές ελπίδες να δεις κάτι τέτοιο, αν και θα έπρεπε. Σε πιο εξειδικευμένα μαγαζιά θα στο κάνουν λογικά. Σκεφτομαι να αγορασω τη philips 42pf9731 λιγο ακριβη βεβαια αλλα μου αρεσε η εικονα της.καμια γνωμη??????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Σκεφτομαι να αγορασω τη philips 42pf9731 λιγο ακριβη βεβαια αλλα μου αρεσε η εικονα της.καμια γνωμη??????? ειμαι σχετικα νεος στο forum και θα ηθελα να ξερω αν καποιος την εχει παρει αν εμεινε ικανοποιημενος ή αν εχει να μου προτεινει καποιος κατι αλλο και καλο στην κατηγορια και σε αξια.ευχαριστω!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ http://www.electroptica.gr ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ sony 40S2010.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΥΤΗ?ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ?ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 144Οε.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ????? ΚΑΝΕΙΣ??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Σκεφτομαι να αγορασω τη philips 42pf9731 λιγο ακριβη βεβαια αλλα μου αρεσε η εικονα της.καμια γνωμη??????? Εξαιρετική. Μπορείς επίσης να κοιτάξεις από LCD τη Sony 40X2000, τη Samsung 40F71 και την plasma Pioneer 427XD. Σε τιμή λίγο πάνω από τη Philips παίρνεις ακόμη την πολύ καλή και πιο μεγάλη Sharp 46XD1E. @ astraxan To site δεν το ξέρω, αλλά η 40S2010 είναι πολύ καλή. Έχει βγει και πιο νέο μοντέλο (40S2530 αν δεν κάνω λάθος) το οποίο είναι αρκετά αναβαθμισμένο αλλά στα 1450 € δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο, από LCD τουλάχιστον. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Εξαιρετική. Μπορείς επίσης να κοιτάξεις από LCD τη Sony 40X2000, τη Samsung 40F71 και την plasma Pioneer 427XD. Σε τιμή λίγο πάνω από τη Philips παίρνεις ακόμη την πολύ καλή και πιο μεγάλη Sharp 46XD1E. @ astraxan To site δεν το ξέρω, αλλά η 40S2010 είναι πολύ καλή. Έχει βγει και πιο νέο μοντέλο (40S2530 αν δεν κάνω λάθος) το οποίο είναι αρκετά αναβαθμισμένο αλλά στα 1450 € δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο, από LCD τουλάχιστον. Εχω βρει την sony 40χ2000 3.000 γουρια αν εβρισκα την philips 42pf9731 στην ιδια τιμη (λεμε τωρα) τι να αγορασα θεωρωντας οτι και τα δυο μοντελα ειναι κορυφαια.Ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση στην απορια μου.θα περιμενω μια απαντηση και σε αυτη την απορια μου και μετα θα τα σκασω ΧΟΝΤΡΑ.....Και παλι ευχαριστω.θα εχετε νεα μετα την αποφαση αγορας για το τι πηρα και αν αξιζε.ελπιζω!!!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια εδω: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=6700 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=5820 Θα βρεις αρκετες απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Ευχαριστω πολυ αν και τα μπερδεψα λιγο.Απο σημερα ειμαι κατοχος μιας philips 42pf9731 και με οσα εχω δει αυτες τισ λιγες ωρες απο πλευρας δυνατοτητων αλλα κυριως εικονας το πανελακι σκιζει.φυσικα για καλη μου τυχη λογο γνωστου την πηρα λιγο φθινοτερα απο την 40χ2000 sony.Εχει πολα να δωσει και φυσικα οι ρυθμισεις που εχει μπορουν(κατα τη γνωμη μου)να την κανουν ιδανικη για τα ματια ολων.Ειλικρινα αν και δεν την εχω ρυθμισει ακομη σωστα(το ψαχνω βεβαια) η εικονα ειναι απιστευτη.Αν και ειμαι πολυ απαιτητικος στο θεμα εικονα αλλα με τη philips εμεινα απολυτα ικανοποιημενοςΤα. αξιζει τα γιουρια της.Ευχαριστω για το χρονο σας και το ενδιαφερον που δειξατε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Πολύ καλή επιλογή. Και εγώ αν τις έβρισκα στα ίδια λεφτά μάλλον τη Philips θα έπαιρνα για τις δύο επιπλέον ίντσες. Η εικόνα και των δύο είναι ούτως ή άλλως εξαιρετική. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Πολύ καλή επιλογή. Και εγώ αν τις έβρισκα στα ίδια λεφτά μάλλον τη Philips θα έπαιρνα για τις δύο επιπλέον ίντσες. Η εικόνα και των δύο είναι ούτως ή άλλως εξαιρετική. Ειναι πραγματι εξαιρετικη ειδικα οταν βλεπεις dvd.Με το ampilight δημιουργει μια τελειως διαφορετικη ατμοσφαιρα, τη ζεις την ταινια ειδικα αν ειναι καμια τρομου η δρασης.Πειρμενω τωρα να πεσουν οι τιμες στα HD DVD και blueray και οταν με το καλο γινει αυτο και υπαρχουν ταινιες αντιστοιχες να δω τι πραγματικα μπορει να κανει και πιστευω πολλα αφου ηδη κανει πολλα με ενα απλο dvd.Επισης οταν κοιτας κριτικες σε διαφορα site ή περιδικα δεν βγαζεις ακρη με τιποτα.Ο μονος κριτης για μια τετοια αγορα ειναι μονο τα ματια μας και τιποπα αλλο γιατι ειναι κριμα να αποκτησεις κατι το οποιο, ανεξαρτα απο την τιμη, δεν θα σε ικανοποιει επειδη αυτο που στα ματια του <<κριτικου>> ειναι το <<τελειο>>> στα δικα μας ματια να ειναι κατι μετριο.ΔΕΙΤΕ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ, και μην παρασυρεστε απλα απο μια κριτικη . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juank Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Είμαι πολύ κοντά στο να αγοράσω την sony 32v2500 που πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή περίπτωση σχέσης ποιότητας - τιμής. Εκεί που ήμουν όμως είδα και την hitachi 32ld9700 που στη συνέχεια διάβασα ότι είναι κορυφαία σε καλή τιμή. Έχει όμως αντίθεση 850:1!!!! Είναι δυνατόν??? Υπάρχει κάτι διαφορετικό σε σχέση με την πλειοψηφεία των άλλων lcd που έχουν αντίθεση από 1200:1 και πάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Είμαι πολύ κοντά στο να αγοράσω την sony 32v2500 που πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή περίπτωση σχέσης ποιότητας - τιμής. Εκεί που ήμουν όμως είδα και την hitachi 32ld9700 που στη συνέχεια διάβασα ότι είναι κορυφαία σε καλή τιμή. Έχει όμως αντίθεση 850:1!!!! Είναι δυνατόν??? Υπάρχει κάτι διαφορετικό σε σχέση με την πλειοψηφεία των άλλων lcd που έχουν αντίθεση από 1200:1 και πάνω?? file ego sou sistino tin sony 32v2500 :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Θα ηθελα αν καποιοw μπορει να μου πει ρυθμισεις για την phlips 42pf9731.ΕΑΝ φυσικα γνωριζει δηλαδη να ειναι κατοχος μιασ τετοιας οθονης εδω και καιρο και το εχει ψαξει για να εχω μια ιδεα περιπου για να μπορεσω με βαση και τη δικη μου αντιλιψη για την εικονα να τη φερω στα μετρα μου.Ευχαριστω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Εγώ προτείνω Τοshiba 37 WL 68 , έχει ενα φανταστικό χαρακτηριστικό που βοηθάει στην κίνηση ειδικά όταν βλέπεις γρήγορη μπάλα , λέγεται Active 100 και ανεβάζει το refresh απο 50 στα 100 ( για US απο 60 σε 120 ) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Εκεί που ήμουν όμως είδα και την hitachi 32ld9700 που στη συνέχεια διάβασα ότι είναι κορυφαία σε καλή τιμή. Έχει όμως αντίθεση 850:1!!!! Και εγω διαβασα την κριτικη στο περιοδικο Ηχος-Εικονα που λενε οτι ειναι πολυ καλη αλλα στη συνεχεια διαβασα και αυτην την δοκιμη: http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49287115,00.htm Μαλλον κατι δεν παει καλα με τις δοκιμες του Ηχος-Εικονα. Δεν μπορει ολες οι τηλεορασεις να εχουν διαφορα η μια απο την αλλη μονο 0.01-0.02 στην βαθμολογια. Εγω θα σου ελεγα να παρεις την 32V2500 η την Philips 32PF9631 καθως αυτες ειναι οι δυο κορυφαιες στην κατηγορια. Η Toshiba WL68 ειναι καλη αλλα οχι οσο αυτες οι δυο: http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49284647,00.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juank Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Βασικά ήμουν μεταξύ της sony 32v2500 και της philips 32pf9731. H διαφορά τιμής μεταξύ τους όμως είναι "τερατώδης". Συγκεκριμένα η πρώτη έχει το λιγότερο 1.360€ και η δεύτερη 2.000€ (κάνει και καφέ?). Πόσο καλύτερη μπορεί να είναι η philips που να δικαιολογεί τέτοια διαφορά? Γι΄αυτό μέσα στη βδομάδα θα παραγγείλω την sony...Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Επίσης ξέρει κάποιος αν οι lcd εμφανίζουν μεγάλες μαύρες μπάρες πάνω και κάτω όταν βλέπεις dvd όπως οι 4:3?? Ήμουν προχθές σε γνωστό κατάστημα και έπαιζε μια ταινία σε μια μικρή λωρίδα τηλεόρασης όπως ακριβώς οι 4:3!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Οι περισσοτερες ταινιες δεν ειναι 16:9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Οι περισσοτερες ταινιες δεν ειναι 16:9. Δεν είναι; :confused: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Βασικά ήμουν μεταξύ της sony 32v2500 και της philips 32pf9731. H διαφορά τιμής μεταξύ τους όμως είναι "τερατώδης". Συγκεκριμένα η πρώτη έχει το λιγότερο 1.360€ και η δεύτερη 2.000€ (κάνει και καφέ?). Πόσο καλύτερη μπορεί να είναι η philips που να δικαιολογεί τέτοια διαφορά? Δεν νομιζω οτι οι δυο τηλεορασεις εχουν μεγαλη διαφορα στην εικονα ωστε να δικαιολογειται η διαφορα στην τιμη. Αλλωστε με 2000 ευρω αγοραζεις την Sharp 37XD1E η οποια και 37 ιντσων ειναι και Full HD και εχει και καλυτερη εικονα απο τη Philips. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Δεν είναι; :confused: Πολλες ταινιες ειναι γυρισμενες σε 2,35:1 και σε διαφορα αλλα φορματ: http://en.wikipedia.org/wiki/Aspect_ratio_(image) Οταν βλεπεις DVD σε τηλεοραση 16:9 συνηθως εχει μαυρες μπαρες πανω κατω. Υπαρχει ομως λυση. Μπορεις να βαλεις την τηλεοραση να "ανοιξει" την εικονα πανω και κατω ωστε οι μπαρες να μειωθουν η να εξαφανιστουν (αναλογα με το aspect ratio της ταινιας). Ολες οι συγχρονες τηλεορασεις εχουν τετοια επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salokin2001 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Φίλοι μετά από πολύ σκέψη αγόρασα την 40Χ2000. Προσωπικά έχω μείνει εντυπωσιασμένος. Έχει εκπληκτική είκονα ακόμα και σε αναλογικό σήμα αλλά όταν την συνδέω με PC και ανεβάζει σε Full HD γίνεται άλλο πράγμα. Φυσικά το μόνο υλικό Full HD που έχω είναι κάτι κλιπάκια και demo. Τα χρώματα είναι πράγματι μοναδικά. Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει μια TV στην τσουχτερή τιμή στην οποία προσφέρεται η συγκεκριμένη. Ακόμα ψάχνω για τις ιδανικές ρυθμίσεις μιας και η προεγκατεστημένες παρα-είναι "κόκκινες" και αυτές που έχω βρεί στο forum είναι σαφώς καλύτερες αλλά όχι οι ιδανικές (για τα δικά μου γούστα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Επίσης ξέρει κάποιος αν οι lcd εμφανίζουν μεγάλες μαύρες μπάρες πάνω και κάτω όταν βλέπεις dvd όπως οι 4:3?? Ήμουν προχθές σε γνωστό κατάστημα και έπαιζε μια ταινία σε μια μικρή λωρίδα τηλεόρασης όπως ακριβώς οι 4:3!! Όπως απάντησαν και άλλοι, οι ταινίες μπορεί να είναι σε διάφορα φορμά ευρείας οθόνης, από 1,78:1 (δηλαδή 16:9), 1,85:1, 2,35:1 (το πιο κοινό), ακόμη και 2,40:1. Ότι είναι πάνω από 1,78:1 θα έχει μπάρες, εκτός αν ρυθμίσεις την τηλεόραση να καλύπτει όλη την οθόνη με αντάλλαγμα όμως μικρή παραμόρφωση. Στις 4:3 είτε έχεις πολύ μεγάλες μπάρες (για 2,35:1 δεν το συζητάμε καν, πιο μεγάλες θα είναι οι μπάρες από την εικόνα), είτε γίνεται ένα είδος ζούμ (το λεγόμενο pan & scan, βλέπεις μόνο όπου υπάρχει δράση, μιλάει κάποιος κλπ.) και κόβεται πολύ μεγάλο της εικόνας. Με τις widescreen τηλεοράσεις η εμπειρία είναι πολύ πιο κοντά στην κινηματογραφική, και τουλάχιστον τη βλέπεις όλη την εικόνα και όχι πετσοκομμένη. Όσο για τις τηλεοράσεις, η Philips αυτή παραείναι ακριβή για 32'', όσο καλή και αν είναι. Η Sony είναι πάρα πολύ καλή, αλλιώς αν είναι να δώσεις 2.000€ πάρε 40''. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθειά σας. Σκέφτομαι να αγοράσω LCD οθόνη 32 ή 40 ιντσών. Καταρχας θα ήθελα να ρωτήσω ποια μάρκα πιστεύεται ότι θα έπρεπε να προτιμήσω στην αγορά μου. Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν με αυτή την αγορά η ποιότητα εικόνας στα DVD που θα παρακολουθώ θα είναι καλύτερη{αν ναι θα ειναι σημαντικη βελτιωση;}, απο την ποιοτητα εικονας οταν βλεπω DVD στη συμβατική μου τηλεόραση. Για να κλείσω, θέλω τη βοήθειά σας για κατι τελευταιο. Κατεβαζω επεισόδια αμερικάνικων σειρών τα οποια εχουν γραφτει σε υψηλη αναλυση{σε 720p}. Αν λοιπον γραφω αυτα τα επεισοδια σε DVD απο το PC μου κ τα αναπαραγω στην LCD οθονη που θα παρω, θα τα βλεπω σε υψηλη ποιοτητα ή οχι; Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθειά σας. Σκέφτομαι να αγοράσω LCD οθόνη 32 ή 40 ιντσών. Καταρχας θα ήθελα να ρωτήσω ποια μάρκα πιστεύεται ότι θα έπρεπε να προτιμήσω στην αγορά μου. Sony, Sharp, Philips, JVC & Samsung. Από Philips αξίζουν κυρίως τα πολύ ακριβά μοντέλα, ενώ η Samsung νομίζω ότι είναι ένα κλικ πιο κάτω από τις άλλες. Sony και Sharp έχουν το καλύτερο συνολικό "πακέτο" - κατά τη γνώμη μου πάντα. Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν με αυτή την αγορά η ποιότητα εικόνας στα DVD που θα παρακολουθώ θα είναι καλύτερη{αν ναι θα ειναι σημαντικη βελτιωση;}, απο την ποιοτητα εικονας οταν βλεπω DVD στη συμβατική μου τηλεόραση. Για να κλείσω, θέλω τη βοήθειά σας για κατι τελευταιο. Κατεβαζω επεισόδια αμερικάνικων σειρών τα οποια εχουν γραφτει σε υψηλη αναλυση{σε 720p}. Αν λοιπον γραφω αυτα τα επεισοδια σε DVD απο το PC μου κ τα αναπαραγω στην LCD οθονη που θα παρω, θα τα βλεπω σε υψηλη ποιοτητα ή οχι; Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!!! Ως προς το πρώτο, θα δεις πολύ μεγάλη βελτίωση (αντίθετα στο τηλεοπτικό σήμα θα κάνεις κάποιες παραχωρήσεις). Αν μάλιστα το DVD σου έχει έξοδο component ή HDMI (το β' δύσκολο αν δεν το αγόρασες πρόσφατα) η διαφορά θα είναi ακόμα πιο έντονη σε σχέση με τη σύνδεση με κοινό scart. Ως προς το δεύτερο, για να τα δεις σε υψηλή ποιότητα θα πρέπει να συνδέσεις το PC στην τηλεόραση κατευθείαν. Αν τα γράψεις όπως είναι σε DVD το DVD player σου δεν θα τα παίξει (είναι σε format x.264, δεν έχω δει κανένα DVD player που να τα παίζει), αν τα μετατρέψεις σε DVD-video με κάποιο σχετικό πρόγραμμα θα χάσεις την επιπλέον ποιότητα και θα είναι σαν να βλέπεις κοινό DVD. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθειά σας. Σκέφτομαι να αγοράσω LCD οθόνη 32 ή 40 ιντσών. Μπορεις να παρεις μια καλη τηλεοραση 32" με 1200-1500 ευρω ενω για μια αντιστοιχη 40" θα χρειαστει να δωσεις απο 2000 και πανω. Οποτε αν δεν μας πεις ποσα λεφτα σκοπευεις να δωσεις δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 σκοπευω να δωσω απο 1500-2000ευρω. στην αρχη σκεφτομουνα να παρω τη Sony Bravia kdl40X αλλα ειναι πανακριβη κανει 3000ευρω. Πιστευεται αξιζει να ανεβω τοσο πολυ? γιατι αφου δεν υπαρχουν στην ελλαδα Blu-ray DVD ή καναλια που να απεικονιζονται σε υψηλες ποιοτητες πιστευω πως δεν αξιζει, σωστα? μετα κατεληξα να παρω ή τη Sony bravia kdl40x ή την kdl32v.αλλα ρωτησα καποιον τεχνικο κ μου ειπε ασχημα λογια για τις Bravia και μου ειπε να κοιταξω καλυτερα για sharp ή samsung. Τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts