Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70 -pre-release

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και σε μενα τα ιδια εχουνε πει παιδια.Εχω μιλησει σε κανα 2 alpha copy shops και εχω αφησει στοιχεια για ενημερωση και παραγγελια-αγορα ενοοειται μολις ερθει.Ολοι λενε για το Ν90 αλλα το Ν70 οτι θα αργησει.

δεν πειραζει,εξαλλου εχω το 6680 για την ωρα! χεχε

NOKIA FOREVER...

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μολις μιλησα με nokia shop και μου ειπαν οτι το Ν90 που ερχεται οπου να'ναι,θα κοστιζει 650 ευρω,αρα το Ν70 αποκλειεται να ξεπερασει τα 600...υποθετω...
NOKIA FOREVER...

Μολις μιλησα με nokia shop και μου ειπαν οτι το Ν90 που ερχεται οπου να'ναι,θα κοστιζει 650 ευρω,αρα το Ν70 αποκλειεται να ξεπερασει τα 600...υποθετω...

κάπου στα 500 θα κάνει το ν70..άλλωστε οι της νόκια δεν θα τα έβγαζαν όλα μαζί εαν ήθελαν να δείξουν το ν70 παραπάνω κ επομένως να του αυξήσουν την τιμή..έτσι βγαίνει μαζί με το ν90(όχι ακριβώς...) ούτως ώστε να χτυπήσει τα αντίπαλα 3g..(sharp,siemens..k.t.l.)...

Ανταλλάσω samsung E900 με motorola ΚRZR-K1...Όποιος ενδιαφέρεται ας pm me........

κάπου στα 500 θα κάνει το ν70..άλλωστε οι της νόκια δεν θα τα έβγαζαν όλα μαζί εαν ήθελαν να δείξουν το ν70 παραπάνω κ επομένως να του αυξήσουν την τιμή..έτσι βγαίνει μαζί με το ν90(όχι ακριβώς...) ούτως ώστε να χτυπήσει τα αντίπαλα 3g..(sharp,siemens..k.t.l.)...

Αν κάνει 500€ θα στήσω πάρτι :D

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Σιγουρα πρεπει να ειναι ακριβωτερο απο το 6680,και μιας και το 6680 κοστιζει σημερα 579 απο τα club nokia που εχουν και την καλυτερη τιμη,αρα μαλλον πρεπει να ειναι κατιτις παραπανω
NOKIA FOREVER...

Γιατί να είναι ακριβότερο από το 6680. Εγώ πιστεύω θα γίνει ό,τι έγινε και με τα 6630-6680. Αλλά μέχρι να βγει, δε μπορεί να πει κανείς τίποτα με σιγουριά!

Mα θα ειναι ακριβοτερο γιατι ειναι καλυτερο του 6680.Εχει περισσοτερες δυνατοτητες και μετραει πολυ το γεγονος της 2.0megapixel camera που μετραει και σαν ιδεα marketing για να πουλησει περισσοτερο.Το πολυ πολυ να πεσει λιγο η τιμη του 6680 και να παρει την θεση του το Ν70.Αυτο ναι,μπορει να συμβει
NOKIA FOREVER...

Λοιπον κοιταζοντας καλυτερα το Ν70 το μονο που θα μπορουσα να εβαζα καλυτερο θα ηταν ο χρωματισμος των πληκτρων.Θα τον προτιμουσα λευκο οπως του 6680 αντι για το μπλε που εχουν βαλει καθως αυτο το μπλε ειναι δυσκολο στην οραση.Βλεπε 6670 το παλιο 6510(στο 6510 του ειχα αλλαξει φωτισμο σε λευκο!!!)

Κατα τα αλλα...δεν βρισκω τιποτε αλλο!!!! :lol: :lol:

Επισης,γνωριζει κανεις τι εγινε το πλαινο κουμπι που ειχε το 6680 για ανοιχτη ακροαση?Στο Ν70 δεν υπαρχει,εχει αντικατασταθει απο το multimedia key που προφανως μπορεις να το βαζεις εσυ να σου κανει ανοιχτη ακροαση φανταζομαι.

(ασχετο,αυτο ειναι που λεει η νοκια push to talk?)

NOKIA FOREVER...

Σήμερα που επικοινώνισα με το νοκια club στην Ακαδημίας επειδή και εγώ θέλω να το αγοράσω μου είπανε για μέσα στο μήνα και μέχρι τέλος θα κυκλοφορήσει
London for ever

Σήμερα που επικοινώνισα με το νοκια club στην Ακαδημίας επειδή και εγώ θέλω να το αγοράσω μου είπανε για μέσα στο μήνα και μέχρι τέλος θα κυκλοφορήσει

Για το Ν70 μιλάς; Γιατί περίεργο μου φαίνεται να ρθει τόσο νωρίς :O

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Δεν ειναι απιθανο,αν και το βλεπω προς το τελος του μηνα προς Αρχες αυγουστου.Ετσι μου ειπανε και μενα απο νοκια shop.Παντος προσωπικα μου ερχεται κουτι,γιατι θα εχω γυρισει απο διακοπες και δεν θα το εχω εννοια μην το κακοποιησω πουθενα....απο την αλλη λεφτα θα εχω....???....υπαρχει κομποδεμα στην ακρη προ πολλου...χεχε
NOKIA FOREVER...

Δε νομίμω να έρθει τόσο νωρίς. Υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε μετά το Ν90 το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Άρα έχουμε χρόνο!

πάντα έχουμε χρόνο...μ η πανικοβάλεστε...όλοι θα πάρετε...όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνωωωωω...ο καρπουζάαααςςςςςς....
Ανταλλάσω samsung E900 με motorola ΚRZR-K1...Όποιος ενδιαφέρεται ας pm me........

Eγω δεν το βιαζομαι παντως.Κατσε να πεσουν οι τιμες και στανταρ θα χτυπησω καποιο απο τα "Ν".Προς το παρον περιμενω να δω το SE W800i,ετσι για το ενδιαμεσο. :D
ΜΑΧ.

το κακο ειναι οτι εγω ψιλοβιαζομαι γιατι μας λειπει ενα κινητο,και χρειαζεται,απλα περιμενω για να μην ξοδευω τσαμπα επιπλεον λεφτα αγοραζοντας ενα ενδιαμεσο για 1-2 μηνες.....οποτε με συμφερει να ελπιζω οτι θα ερθει νωριτερα χεχεχε ...i wish...!
NOKIA FOREVER...

το κακο ειναι οτι εγω ψιλοβιαζομαι γιατι μας λειπει ενα κινητο,και χρειαζεται,απλα περιμενω για να μην ξοδευω τσαμπα επιπλεον λεφτα αγοραζοντας ενα ενδιαμεσο για 1-2 μηνες.....οποτε με συμφερει να ελπιζω οτι θα ερθει νωριτερα χεχεχε ...i wish...!

Κι εγώ αυτό περιμένω για να αλλάξω επιτέλους my loving SX1. Το Ν91 θα είναι απλησίαστο στην τιμή οπότε βουρ για Ν70. Θ'αργήσει όμως το άτιμο κι άλλο:(

Υπομονή το τρίτο τρίνημο μόλις μπήκε.... σε λιγο καιρό όλοι θα το εχουμε. Τι να πω και εγω με το 6310 που έχω!!!! :mad:

Pixel 6a

Κι εγώ αυτό περιμένω για να αλλάξω επιτέλους my loving SX1. Το Ν91 θα είναι απλησίαστο στην τιμή οπότε βουρ για Ν70. Θ'αργήσει όμως το άτιμο κι άλλο:(

Well,το Ν70 ειναι σιγουρα μια παρα πολυ καλη προταση,ισως η καλυτερη smartphone...

Το Ν91 σιγουρα θα κοστιζει πολλα και ειναι σαφως καλυτερο απο hardware aspect,αλλα ξεφευγει λιγο απο τον ορισμο του απλου smartphone.Πρεπει να σημειωθει οτι στο Ν91,δεν θα παιζουν οι εφαρμογουλες μας...πρεπει να γινουν ΟΛΕΣ τουλαχιστον recompile.

Οποτε,αν καποιος δεν χρειαζεται το wi-fι και αρκειται σε ενα Α αριθμο mp3,αν και o HDD ειναι παντοτε δελεαστικος,καλυτερα να παρει το φθηνοτερο,μικροτερο και ομορφοτερο Ν70 +μια 512 dv rs-mmc,οπου και θα ξερει οτι θα δουλευουν τα περισσοτερα προγραμματα που εχει.

Αν καποιος ομως θελει πολλα mp3 και wi-fi,τοτε τα extra λεφτα σιγουρα αξιζει να τα δωσει για το Ν91, γιατι θα εχει ενα ipod-mini και ενα smartphone κινητο σε μια μονο συσκευη.

Προσωπικα,αυτη την στιγμη θα προτιμουσα το Ν70.

Nexus 4 & iPad mini

Παιδιά μετά το χθεσινό μου μήνυμα επικοινώνισα και με άλλα nokia clubs για επιβεβαίωση όλα μου είπαν μέχρι τέλος του μήνα.
London for ever

Παιδιά μετά το χθεσινό μου μήνυμα επικοινώνισα και με άλλα nokia clubs για επιβεβαίωση όλα μου είπαν μέχρι τέλος του μήνα.

Μακάρι ρε παιδιά! Γιατί κι εγώ το βιάζομαι λίγο. Είμαι ακόμα με το 6600 και ήθελα να αλλάξω και να πάρω το 6680 επειδή το δικό μου έχει κάποια προβλήματα και είδα ότι θα βγει αυτό και το περιμένω!

Well,το Ν70 ειναι σιγουρα μια παρα πολυ καλη προταση,ισως η καλυτερη smartphone...

Το Ν91 σιγουρα θα κοστιζει πολλα και ειναι σαφως καλυτερο απο hardware aspect,αλλα ξεφευγει λιγο απο τον ορισμο του απλου smartphone.Πρεπει να σημειωθει οτι στο Ν91,δεν θα παιζουν οι εφαρμογουλες μας...πρεπει να γινουν ΟΛΕΣ τουλαχιστον recompile.

Οποτε,αν καποιος δεν χρειαζεται το wi-fι και αρκειται σε ενα Α αριθμο mp3,αν και o HDD ειναι παντοτε δελεαστικος,καλυτερα να παρει το φθηνοτερο,μικροτερο και ομορφοτερο Ν70 +μια 512 dv rs-mmc,οπου και θα ξερει οτι θα δουλευουν τα περισσοτερα προγραμματα που εχει.

Αν καποιος ομως θελει πολλα mp3 και wi-fi,τοτε τα extra λεφτα σιγουρα αξιζει να τα δωσει για το Ν91, γιατι θα εχει ενα ipod-mini και ενα smartphone κινητο σε μια μονο συσκευη.

Προσωπικα,αυτη την στιγμη θα προτιμουσα το Ν70.

sun tis allois,ta arxika stoixeia lene gia autonomia twn 191 wrwn gia to n91,pragma pou theoro athlio gia ena kata vash music phone...opote kai pali n70...vevaia ego vriskomai se megalo dilhmma me to siemens sgx75(kaliterh autonomia{sta xartia akoma,oxi sthn praksh},ligh perissoterh mnhmh,gps,megalhterh othoni,oxi omws smartphone)

YST:to visual radio ths nokia einai analogo me to rds radio allwn etairiwn ?

to visual radio ths nokia einai analogo me to rds radio allwn etairiwn ?

Όχι. Το visual radio παίρνει πληροφορίες από το διαδίκτυο(όποτε συνδέεται και πληρώνεις) και πρέπει να το υποστηρίζει και ο σταθμός.

επειδή ακόμη δέν ξέρουμε τη θα γίνει με τους σκληρούς και επειδή έχω καεί από την αυτονομία το 70 είναι στις προτημί σεις μου

πάντος υπάρχει ακόμη σε αναμονή και to SXG75 :) :offtopic:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...