Panayiotis Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Το Ν91 με τα 4GB λογικα θα εχει πιο γρηγορο επεξεργαστη Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Συμφωνα με πληροφοριες γραμμενες σε αλλο φορουμ Start Prices N70 - 500€ N90 - 600€ N91 - 700€ Opws katalabainete poly kala , ola ayta einai apla, Radio-Arbyla... Kaneis den exei kanena tropo na exei endei3eis gia times, opote petane kati, kai anaparagetai ws "plhroforia" Pi8anon na pesoun kapou ekei oi times. Alla ayta pou kykloforane einai para poly prowra. Prin ton Ioulio - Augousto den yparxei 8ema na ftasoun edw etsi ki alliws...Eite agoraste ta apo Apw Anatolh twra, eite ksexaste to 8ema gia 2-3 mhnes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Filoi moy apla ekplhktiko.An kykloforisei to septembrio me boleyei plhrws,exw anaba8mish ths deyterhs syndeshs mou, (twra mia kai argei to 6681 pou h8ela na parw), boleythka me to 3230,kai to 6230i ws to septembrio... It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 video 352x288 resolution thanks CarbonFibre CarbonFibre, αυτό πού το είδες; Εγώ μόνο για το Ν90 το διάβασα αυτό που το διατυμπανίζουν ως VHS quality, για το N70 δε βρήκα τίποτα. :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 CarbonFibre, αυτό πού το είδες; Εγώ μόνο για το Ν90 το διάβασα αυτό που το διατυμπανίζουν ως VHS quality, για το N70 δε βρήκα τίποτα. :( Eδω ,ελπιζω να μην ειναι λαθος http://www.nokia.com/BaseProject/Sites/NOKIA_MAIN_18022/CDA/Categories/AboutNokia/Press/PressEvents/DestinationMultimedia/_Content/_Static_Files/nokia_n70_data_seet.pdf [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Γιατί να είναι λάθος φίλε μου; :) Ωραία, γιατί πραγματικά το καλό βιντεάκι (αν είναι όσο κρατάει η μνήμη) είναι ευλογία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Με πόσα καρέ ανα δευτερόλεπτο όμως τραβάει?Με 7.5 ή 15? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Με πόσα καρέ ανα δευτερόλεπτο όμως τραβάει?Με 7.5 ή 15? Edo to 6630 travaei me 15 frames ana deyterolepto,to N70 tha travaei me 7.5; :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anitus Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ???? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ? υπογραφες και βλακειες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Θ'αργήσει κατά τη γνώμη μου. Εδώ σήμερα πέρασα απ'το ΠΛΑΙΣΙΟ της Παλαιών Πατρών (Θεσσαλονίκη) για το 6680 και μου είπαν ότι στην αποθήκη εξαντλήθηκε και ξανά σε 1-2 βδομάδες. Και το 6680 έχει βγει και καλά απ'το Μάρτη. Κατά τη γνώμη μου το Χ70 θα είναι hitάκι στην αγορά των Χριστουγέννων '05, όχι νωρίτερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Ν70 - 352 x 288, 176 x 144, 128 x 96 Ν91 - 176 x 144, 128 x 96 Ν90 - 352 x 288 up to 15 frames per second Σύμφωνα όμως με αυτό που έγραψε ο nervous μόνο στο Ν90 γράφει 15 frames per second. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 έχω την εντύπωση πως πλέον όλα τα νέα κινητά της Nokia γράφουν σε 15 fps. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Δεν ξερω τελικα τι ισχυει ,απλως ανεφερα ακριβως τι γραφεται στα technical data sheets της νοκια. Ισως αναφερεται το "up to 15 fps" για να τονισει η νοκια τις διαστασεις για το Ν90 352Χ288 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 O fakos tis kameras tha ccd i cmos opws sto k750i?? CCD και CMOS είναι τύποι ψηφιακών αισθητήρων χρώματος, όχι του φακού. Στα κινητά χρησιμοποιούνται αισθητήρες CMOS, λόγω της μικρότερης ενεργειακής απαίτησης σε σύγκριση με τους CCD, οι οποίο αποδίδουν όμως καλύτερα. Δεν έχω διαβάσει κάτι άλλο για τη κάμερα του 750i παρά το οτι έχει Autofocus για να μην βγαίνουν θολές φωτογραφίες με μεγάλο βάθος πεδίου. Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickx Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Imaging Camera: Yes, two: 2 megapixel camera and VGA camera Image Resolution: 1600 x 1200 pixels and 640 x 480 pixels Zoom: 20x digital zoom (for main camera) Direct Printing: Yes Video Capture: Yes Video Resolution: 352x288 (CIF)176x144 (QCIF) or 128x96 pixels (SubQCIF), 15 frames per second Video Capture Time: Up to 1 hour Από το επίσημο site της Nokia (αν πάτε στο compare phones και διαλέξετε το N70). ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Ειναι μαλλον το επομενο μου κινητο...... κατα το Νοεμβριο με βλεπω να το χτυπαω! :D Ως τοτε..... N-Gage & 3660 Power :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Χαλαρώστε παιδιά μέχρι να έρθουν στην Ελλαδάρα θα περάσει αρκετος καιρός... Μέχρι να λυθούν τα προβλήματα που θα έχει άλλος τόσος οπότε μην αγχώνεστε.... Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Για μένα έχει όλα όσα θέλω από ένα κινητό(αφού έχει και ράδιο).Θα το πάρω μόλις βγεί και ο Θεός βοηθός(αν έχει προβλήματα όπως τα 6630/6680). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 resolution: 2 Megapixels integrated flash with anti red-eye support Bluetooth 2.0 30 MB memory stereo FM radio - Visual Radio speaker independent voice dialing video 352x288 resolution thanks CarbonFibre Αυτό το speaker independent voice dialing ξέρουμε τι ακριβώς είναι; Επίσης το ειδικό πλήκτρο στην δεξιά πλευρά της πρόσοψης της συσκευής, πάνω απο το C, τι ακριβώς θα κάνει; Είναι πλήκτρο αφιερωμένο σε μία λειτουργία σαν shortcut ή θα κάνει την γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των ανοιχτών εφαρμογών, το multitasking δηλαδή; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Νέες φωτογραφίες του Ν70: http://www.itmedia.co.jp/mobile/articles/0504/28/news139.html#l_sa_mmm5.jpg (δεν ξέρω αν έχουν ξαναδωθεί) Είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!!! Πανέμορφο! :) :O :w00t: Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Αυτό το speaker independent voice dialing ξέρουμε τι ακριβώς είναι; Επίσης το ειδικό πλήκτρο στην δεξιά πλευρά της πρόσοψης της συσκευής, πάνω απο το C, τι ακριβώς θα κάνει; Είναι πλήκτρο αφιερωμένο σε μία λειτουργία σαν shortcut ή θα κάνει την γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των ανοιχτών εφαρμογών, το multitasking δηλαδή; Με το speaker independent voice dialing ,θα μπορεις να εχεις ανοικτο το μεγαφωνο, να λες καποιο ονομα και να παιρνει τηλεφωνο. Συνδιασμος ανοικτης ακροασης & μεγαφωνου. Οσο για το συγκεκριμενο πληκτρο δεν εχει διευκρινιστει τι κανει ακριβως. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 'Ενας φίλος επειδή του ήρθε η επιδότηση του από την ΤΙΜ,τους ρώτησε για τη σειρά Ν και του είπαν ότι αναμένεται να έρθει στις 20 Μαϊου...Επίσης διάβασα σε μια εφημερίδα πως η σειρά Ν αναμλενεται στις αρχές του καλοκαιριού και ειχε ένα μικρό review και των τριών κινητών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 20 Mαίου; Πού ρώτησε; Σε κατάστημα της ΤΙΜ; Γιατί είναι πολύ νωρίς για κάποιο απο τα 3 της σειράς Ν. Πρώτο περιμένουμε βέβαια το Ν90 το οποίο έχει και την κοντινότερη ονομαστική κυκλοφορία (Απρίλιος - τέλη Ιουνίου) με το Ν70 να ακολουθεί (Ιούλιος - τέλη Σεπτέβρη). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Μακάρι να έρθουν τόσο γρήγορα.Θα είμαι από τους πρώτους που θα πάει να πάρει το Ν70.Δεν μπορώ να περιμένω άλλο.Εύχομαι και ελπίζω να έχει μέχρι 560 ευρώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 'Ενας φίλος επειδή του ήρθε η επιδότηση του από την ΤΙΜ,τους ρώτησε για τη σειρά Ν και του είπαν ότι αναμένεται να έρθει στις 20 Μαϊου...Επίσης διάβασα σε μια εφημερίδα πως η σειρά Ν αναμλενεται στις αρχές του καλοκαιριού και ειχε ένα μικρό review και των τριών κινητών.Eδώ δεν έχουν φέρει το 6680 ακόμα και θα έχουν στις 20/5 το Ν70? :D :lol: http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts