gmo Δημ. Παρασκευή στις 09:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:06 πμ Και γω στο 93% και κλείνω το Νοέμβριο τα 2 χρόνια. Θα χω φτάσει τα 80 μέχρι τότε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. Χθες στς 10:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:06 πμ (edited) On 22/1/2025 at 6:45 ΜΜ, vitriolis said: Εγώ είμαι στα 90%. Έχεις βρει καμία άκρη να αλλάζουν στην Ελλάδα; Λογικά θα αλλάζει η smartec που είναι και το επίσημο service. Επίσης παρακάτω αναφέρει να αναβάθμιση: https://www.gizchina.gr/2025/01/24/oneplus-11-nea-enimerosi-veltionei-tin-kamera/ Edited Χθες στς 10:10 πμ by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. Χθες στς 10:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:27 πμ Καλημέρα η smartec αναλαμβάνει απο το 12 και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. Χθες στς 12:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:22 μμ (edited) 1 ώρα πριν, hittman said: Καλημέρα η smartec αναλαμβάνει απο το 12 και μετά. Καλησπέρα. Μόνο για την μπαταρία λες ή γενικά για την κάλυψη της εγγύησης στα 11άρια; Edited Χθες στς 12:22 μμ by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. Χθες στς 01:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:42 μμ 1 hour ago, gre said: Καλησπέρα. Μόνο για την μπαταρία λες ή γενικά για την κάλυψη της εγγύησης στα 11άρια; Για μπαταρία εγώ ενδιαφέρομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Γενικά ότι και να χρειαστεί από το 12 και πάνω δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 20 minutes ago, hittman said: Γενικά ότι και να χρειαστεί από το 12 και πάνω δυστυχώς. Δεν ισχύει, τουλάχιστον τα ελληνικά 11άρια τα επισκευάζουν κανονικά στην smartec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Καλημέρα ισχύει γιατί ρώτησα για το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts