razkal Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 36 minutes ago, gsir said: καλησπερα και καλη χρονια. πως κρινετε οι κατοχοι την αγορα του αυτη τη περιοδη γυρω στα 500Ε σαν futureproof επιλογη; δεν θελω να διαθεσω τα 800, 900, 1200 που ζητανε τα νεα τηλεφωνα αλλα θα θελα κατι να τα πλησιαζει. με ενδιαφερει καμερα λογω μπεμπας αλλα και σβελταδα. για την εκδοση 16/256. ευχαριστω που βρισκεις 500 το 16/256? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Που υπάρχει αυτή η τιμή;;; Το τηλέφωνο είναι υπέροχο, μη το φοβάσαι... Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalos_gsi Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Από συγγενή που το πουλάει.Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 12 minutes ago, balakof said: Που υπάρχει αυτή η τιμή;;; Το τηλέφωνο είναι υπέροχο, μη το φοβάσαι... απο συγγενη που το πουλαει. εγινε μπερδεμα με τα tapatalk accounts Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου απο συγγενη που το πουλαει. εγινε μπερδεμα με τα tapatalk accountsΤο τηλέφωνο είναι εξαιρετικό σε όλα, για μένα.Πολλοί λένε ότι θα μπορούσαν οι κάμερες να ήταν καλύτερες. Όχι ότι δεν είναι καλές, απλά ότι δεν είναι στα επίπεδα των άλλων ναυαρχίδων (iPhone, Samsung).Προσωπικά είμαι καλυμμένος 200% από τις κάμερες που έχει αλλά οι απαιτήσεις που έχει ο καθένας στο συγκεκριμένο κομμάτι διαφοροποιούνται πολύ. Βέβαια στην τιμή που αναφέρεις (στο Σκρουτζ το βρίσκεις στα 850€) δεν το συζητώ καν. Το θεωρώ απλά κλοπή.Στάλθηκε από το One+ 11 μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk. 3 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Καλημέρα ,μου ήρθε αναβάθμιση,την έκανα όλα καλά Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Επιβεβαιώνω.CPH2449_14.0.0.304(EX01).Εκτός του security patch Δεκεμβρίου έχει και αρκετά bug fixes.Την περνάω τώρα.Στάλθηκε από το RMP2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Από μπαταρία τι λέει?Επίσης η κάμερα των selfie είναι καλή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 4 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Μια χαρά είναι. Την πέρασα. . Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Καλή χρονιά ομάδα!!!!Μια χαρά όλα!!!! Στάλθηκε από το CPH2449 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 4 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου (edited) Την ρουφάει -- την καταπίνει την μπαταρία 🔋🔋🔋... Δεν το περίμενα ... Πέφτει πάρα πολύ γρήγορα.. Edited 5 Ιανουαρίου by STATYSS 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Προσπαθώ να κάνω στην οθόνη κλειδώματος να μου εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις που έχω σε διαφορετικές εφαρμογές αλλά δεν τα έχω καταφέρει . Γνωρίζετε πού μπορώ να το αλλάξω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Την ρουφάει -- την καταπίνει την μπαταρία ... Δεν το περίμενα ... Πέφτει πάρα πολύ γρήγορα..Δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Περίεργο.Βασικά δεν βλέπω καμία διαφορά από πριν σε ότι αφορά την συμπεριφορά της μπαταρίας.Δεν είχα χρήση οθόνης αλλά είχα ομιλία αρκετή, συνδεδεμένο με το car kit και εν κινήσει.PS: Έβαλα δοκιμαστικά την aod και παρατήρησα ότι και εκεί έχουν πειράξει διάφορα. Μεγάλη διαφορά είδα στην ευαισθησία της. Πλέον δεν ανάβει με το παραμικρό. Στο αυτοκίνητο και εν κινήσει, ελάχιστες φορές άναψε. Εκεί που και λωρίδα να άλλαζες άναβε, τώρα παίρνεις και στροφή και δεν ανάβει! Βέβαια η μακακία να σβήνει ενώ έχει ενεργές ειδοποιήσεις συνεχίζεται. Εάν το είχαν φτιάξει και αυτό θα ξηλωνα την εφαρμογή aodnotify, αφού θα με κάλυπτε 100%.Στάλθηκε από το One+ 11 μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Καλημέρα. Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία. 5.63 GB. στο oxygen προσωπικά θα περιμένω όταν και όποτε έρθει OTA update Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Υπάρχει παραπάνω κατανάλωση μπαταρίας με την 14αρα πάντως χωρις reset. Το επιβεβαιώνω και εγώ μετά απο μερικές μέρες χρήσης. Για την αναβάθμιση που έχει βγει μην την περάσετε ακόμα. Εχει βγει .304 απο 15/12 και την έχουν ήδη αποσύρει 2 φορές γιατι ειχε προβλήματα. Εν τέλει δίνουν όλη την αναβάθμιση κοντά 6 γίγα για ενημέρωση! 1 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου Εγώ πάλι είδα βελτίωση στην μπαταρία από την 13 στην 14. Ακόμη και με την αρχική .201 έκδοση. Με την τωρινή .304 δεν είδα να έχει αλλάξει κάτι στην διάρκεια. Πάνω κάτω τα ίδια είναι.Είμαι ήδη στην δεύτερη ημέρα χρήσης (36 ώρες), με αρκετή ομιλία λόγω των εορτών με ενεργή οθόνη στις 3 ώρες και 40 λεπτά και με υπόλοιπο μπαταρίας 52%.Βέβαια παίζουν σημαντικό ρόλο διάφορα στην κάθε χρήση καθώς και το που κινείται ο καθένας.Στάλθηκε από το One+ 11 μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk14 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου (edited) καλησπέρα στην ομάδα, κάτοχος και εγώ πλέον του κινητού και θέλω να κάνω μια ερώτηση. οι νέες ειδοποιήσεις μου εμφανίζονται στις εφαρμογές σαν κόκκινη κουκίδα. αλλάζει αυτό σε αριθμό? Εάν ναι από που? ευχαριστώ Update: το βρηκα, ευχαριστω Edited 9 Ιανουαρίου by sakkouk14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Καλημέρα στην ομάδα. Κάτοχος 6 μηνών του κινητού είναι φυσιολογικό η υγεία της μπαταρίας να φτάσει στο 98% ; Στάλθηκε από το CPH2449 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 11 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, vitriolis said: Καλημέρα στην ομάδα. Κάτοχος 6 μηνών του κινητού είναι φυσιολογικό η υγεία της μπαταρίας να φτάσει στο 98% ; Στάλθηκε από το CPH2449 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ασχολείται κανείς με αυτά??😁😁.Εμένα από τον πρωτο μήνα έπεσε στο 99. Σιγά. Κοίτα να χαρείς την τηλέφωναρα σου. Έρχεται το 12 σε 2 βδομαδες On 9/1/2024 at 10:42 ΜΜ, sakkouk14 said: καλησπέρα στην ομάδα, κάτοχος και εγώ πλέον του κινητού και θέλω να κάνω μια ερώτηση. οι νέες ειδοποιήσεις μου εμφανίζονται στις εφαρμογές σαν κόκκινη κουκίδα. αλλάζει αυτό σε αριθμό? Εάν ναι από που? ευχαριστώ Update: το βρηκα, ευχαριστω Για πες που είναι αυτή η ρύθμιση??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου καλησπέρα στην ομάδα, κάτοχος και εγώ πλέον του κινητού και θέλω να κάνω μια ερώτηση. οι νέες ειδοποιήσεις μου εμφανίζονται στις εφαρμογές σαν κόκκινη κουκίδα. αλλάζει αυτό σε αριθμό? Εάν ναι από που? ευχαριστώ Update: το βρηκα, ευχαριστωΑπό που; Στάλθηκε από το CPH2449 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου (edited) Ρυθμίσεις-Γνωστοποίησεις και γραμμή κατάστασης-γραμμή κατάστασης-εικονίδια ειδοποιήσεων. Edited 12 Ιανουαρίου by hittman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, hittman said: Ρυθμίσεις-Γνωστοποίησεις και γραμμή κατάστασης-γραμμή κατάστασης-εικονίδια ειδοποιήσεων. Σου δουλευει; Εγω σε καμια εφαρμογη δεν ειδα αριθμο, μονο η κουκιδα η κοκκινη δουλευει σε ολες τις εφαρμογες. Το ειχαν απαντησει καποια στιγμη νομιζω αυτο και ειχαν πει πως εχει να κανει με τις εφαρμογες τριτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, hittman said: Ρυθμίσεις-Γνωστοποίησεις και γραμμή κατάστασης-γραμμή κατάστασης-εικονίδια ειδοποιήσεων. Αυτό εμφανίζει στην γραμμή κατάστασης συνολικό αριθμό ειδοποιήσεων που στέλνουν οι εφαρμογές, πχ η Χ εφαρμογή στέλνει 2 ειδοποιήσεις, η Ψ 3 και η Ζ 1 ειδοποίηση, τότε αντί για τα εικονίδια των εφαρμογών Χ, Ψ, Ζ στην γραμμή κατάστασης θα εμφανιστεί ο αριθμός 6 (2+3+1). Και δεν έχει καμία σχέση με τις κόκκινες κουκίδες που εμφανίζονται στα εικονίδια των εφαρμογών στις οθόνες του κινητού. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Ρυθμίσεις-Γνωστοποίησεις και γραμμή κατάστασης-γραμμή κατάστασης-εικονίδια ειδοποιήσεων. Σου δουλευει; Εγω σε καμια εφαρμογη δεν ειδα αριθμο, μονο η κουκιδα η κοκκινη δουλευει σε ολες τις εφαρμογες. Το ειχαν απαντησει καποια στιγμη νομιζω αυτο και ειχαν πει πως εχει να κανει με τις εφαρμογες τριτων Κουκίδες παιδιά! Δεν το έχω δει ποτέ με νούμερο. Μιλάμε πάντα για τον μαμά launcher.Στάλθηκε από το RMP2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Δεν δουλεύουν οι αριθμοί ούτε στην 14 δυστυχώς,ήταν από τα πρώτα πράγματα που τσεκαρα μετά την αναβάθμιση . Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts