gmo Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Και γω στο 93% και κλείνω το Νοέμβριο τα 2 χρόνια. Θα χω φτάσει τα 80 μέχρι τότε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου (edited) On 22/1/2025 at 6:45 ΜΜ, vitriolis said: Εγώ είμαι στα 90%. Έχεις βρει καμία άκρη να αλλάζουν στην Ελλάδα; Λογικά θα αλλάζει η smartec που είναι και το επίσημο service. Επίσης παρακάτω αναφέρει να αναβάθμιση: https://www.gizchina.gr/2025/01/24/oneplus-11-nea-enimerosi-veltionei-tin-kamera/ Edited 25 Ιανουαρίου by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου Καλημέρα η smartec αναλαμβάνει απο το 12 και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου (edited) 1 ώρα πριν, hittman said: Καλημέρα η smartec αναλαμβάνει απο το 12 και μετά. Καλησπέρα. Μόνο για την μπαταρία λες ή γενικά για την κάλυψη της εγγύησης στα 11άρια; Edited 25 Ιανουαρίου by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 1 hour ago, gre said: Καλησπέρα. Μόνο για την μπαταρία λες ή γενικά για την κάλυψη της εγγύησης στα 11άρια; Για μπαταρία εγώ ενδιαφέρομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Γενικά ότι και να χρειαστεί από το 12 και πάνω δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 20 minutes ago, hittman said: Γενικά ότι και να χρειαστεί από το 12 και πάνω δυστυχώς. Δεν ισχύει, τουλάχιστον τα ελληνικά 11άρια τα επισκευάζουν κανονικά στην smartec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Καλημέρα ισχύει γιατί ρώτησα για το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 15 ώρες πριν, hittman said: Καλημέρα ισχύει γιατί ρώτησα για το δικό μου. Κι όμως ο Κωτσόβολος τα 11άρια που είναι για επισκευή τα στέλνει στην smartec, επιβεβαιωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. Πέμπτη στις 06:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:58 μμ On 22/1/2025 at 6:45 ΜΜ, vitriolis said: Εγώ είμαι στα 90%. Έχεις βρει καμία άκρη να αλλάζουν στην Ελλάδα; Ρώτησα σήμερα στην smartec και ισχύει ότι είπα και σε προηγούμενα μηνύματά μου, δηλαδή ότι αλλάζει και μπαταρίες και αναλαμβάνει το service για τηλέφωνα εντός εγγύησης. Το κόστος για αλλαγή μπαταρίας μου είπαν ότι είναι περίπου στα 60€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. Πέμπτη στις 07:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:04 μμ Η εσένα ή εμένα δουλεύουν. Γιατί και εγώ για μπαταρία ρώτησα και μου είπαν από το 12 και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Πέμπτη στις 07:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:20 μμ γιατι ρε σεις, έχει πέσει κάτω απο το 80% η μπαταρία σας; Η πληροφοριακά ρωτήσατε; Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. Πέμπτη στις 07:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:34 μμ 11 minutes ago, mivechris said: γιατι ρε σεις, έχει πέσει κάτω απο το 80% η μπαταρία σας; Η πληροφοριακά ρωτήσατε; Εγώ πληροφοριακά ρώτησα. Το δικό μου με ένα μήνα που το έχω στο 100% είναι ακόμα και το φορτίζω με 45w φορτιστή, οπότε πιστεύω θα κρατήσει αρκετά η μπαταρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Πέμπτη στις 07:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:38 μμ (edited) 4 minutes ago, gre said: Εγώ πληροφοριακά ρώτησα. Το δικό μου με ένα μήνα που το έχω στο 100% είναι ακόμα και το φορτίζω με 45w φορτιστή, οπότε πιστεύω θα κρατήσει αρκετά η μπαταρία του. το φόρτιζα σχεδόν 2 χρόνια (εχει ενα μηνα εγγυηση ακόμα) με τον εργοστασιακό 100αρη ΚΑΘΕ πρωί πριν φυγω για δουλειά είτε εχω 10% ειτε 98%. Ζωή μπαταρίας 93% Δεν το λυπήθηκα ποτέ. Επίσης η τιμή που σου παν, είναι ενδεικτική. Οι τιμές των ανταλλακτικών δεν είναι στάνταρ. Edited Πέμπτη στις 07:39 μμ by mivechris 2 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. Πέμπτη στις 07:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:43 μμ Κάτι που έχω παρατηρήσει στο τηλέφωνο είναι ότι όταν πατάω κλείσιμο όλων των εφαρμογών (στο παρασκήνιο) και ενώ μου εμφανίζει το μήνυμα "το σύστημα σας είναι πλέον στην βέλτιστη κατάσταση", δεν τις κλείνει και συνεχίζω να τις βλέπω ανοιχτές! Συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dachtus Δημ. Πέμπτη στις 07:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:51 μμ 8 minutes ago, gre said: Κάτι που έχω παρατηρήσει στο τηλέφωνο είναι ότι όταν πατάω κλείσιμο όλων των εφαρμογών (στο παρασκήνιο) και ενώ μου εμφανίζει το μήνυμα "το σύστημα σας είναι πλέον στην βέλτιστη κατάσταση", δεν τις κλείνει και συνεχίζω να τις βλέπω ανοιχτές! Συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό; Τα ίδια και από εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Παρασκευή στις 04:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:08 μμ 20 ώρες πριν, gre said: Κάτι που έχω παρατηρήσει στο τηλέφωνο είναι ότι όταν πατάω κλείσιμο όλων των εφαρμογών (στο παρασκήνιο) και ενώ μου εμφανίζει το μήνυμα "το σύστημα σας είναι πλέον στην βέλτιστη κατάσταση", δεν τις κλείνει και συνεχίζω να τις βλέπω ανοιχτές! Συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό; Κλείνει αυτές που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για κάποια ώρα, αυτή που έχεις ενεργή εκείνη την ώρα δεν την κλείνει. Αυτό ισχύει εδώ και αρκετές ενημερώσεις, ανεξαρτήτως μοντέλου (κοινώς μου το κάνει και στο 13) Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. Παρασκευή στις 04:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:49 μμ 40 minutes ago, mivechris said: Κλείνει αυτές που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για κάποια ώρα, αυτή που έχεις ενεργή εκείνη την ώρα δεν την κλείνει. Αυτό ισχύει εδώ και αρκετές ενημερώσεις, ανεξαρτήτως μοντέλου (κοινώς μου το κάνει και στο 13) Κι όμως δεν κλείνει καμία, τουλάχιστον με android 14 που έχω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Παρασκευή στις 04:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:51 μμ 1 minute ago, gre said: Κι όμως δεν κλείνει καμία, τουλάχιστον με android 14 που έχω εγώ. αρχικά υπάρχει κάποιος λόγος που είσαι με την 14άρα ακόμα; εχει βγει πάνω απο μήνα η 15αρα και την εχω φορεμένη day1 που λένε και στο χωριό μου. Μηδενικά προβλήματα. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. Παρασκευή στις 05:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:08 μμ 16 minutes ago, mivechris said: αρχικά υπάρχει κάποιος λόγος που είσαι με την 14άρα ακόμα; εχει βγει πάνω απο μήνα η 15αρα και την εχω φορεμένη day1 που λένε και στο χωριό μου. Μηδενικά προβλήματα. Περιμένω να την πάρει ota. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν On 31/1/2025 at 7:08 ΜΜ, gre said: Περιμένω να την πάρει ota. Δεν είμαι ο μόνος δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts